شماره روزنامه ۶۱۹۲
|

تاثیر فعالیت ورزشی بر عملکرد مغز؛

دنیای اقتصاد: مطالعات اخیر بر روی تأثیرات ورزش بر عملکرد مغز، نتایج امیدوارکننده‌ای را در خصوص بهبود حافظه و سایر عملکردهای شناختی نشان داده‌اند.

    چهارشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۳
  • تبعات بلندمدت یک تصمیم اشتباه

    این کجـا و آن کجـا!

    روز گذشته باشگاه پرسپولیس رسما قرارداد اوستون اورونوف را به مدت دو فصل دیگر تمدید کرد تا خیال هواداران راحت شود وینگر تکنیکی از تیم آنها جدا نخواهد شد. شاید کمی لوث شده باشد که با هر خبر مثبتی که در خصوص اورونوف مخابره می‌شود و پرسپولیسی‌ها خوشحال می‌شوند، استقلالی‌ها هم افسوس بخورند که این بازیکن با کیفیت می‌توانست جزئی از ترکیب آنها باشد، اما واقعیت اینجاست هرازگاهی باید این تلنگر را زد که یک تصمیم اشتباه، تا چه اندازه می‌تواند عواقب مخربی داشته باشد.
  • امروز؛ پرسپولیس- هوادار

    پایان نیم‌فصل حیرت‌آور

    نیم‌فصل شگفت‌آور و پرفراز و فرود پرسپولیس در لیگ بیست‌وچهارم امروز به پایان می‌رسد. از ساعت ۱۷:۳۰، یک مینی دربی در ورزشگاه شهر قدس تهران برگزار می‌شود که طی آن هوادار میزبان پرسپولیس خواهد بود. هوادار فصل بسیار بدی را پشت سر می‌گذارد و هم‌اکنون با ۸ امتیاز از ۱۴ بازی در رده آخر جدول رده‌بندی قرار دارد.
  • یک روز تشویق، یک روز تخریب

    فلسفه فوتبال همین است

    ۴ شکست پیاپی در ۴ رقابت اخیر در کنار عدم گلزنی در ۳ بازی آخر، سبب شده تا اوضاع منچستریونایتد به معنای واقعی کلمه فاجعه باشد. دیگر کسی به خاطر نمی‌آورد که تا ۱۲ سال قبل، همه رقبا از رویارویی با این تیم وحشت داشتند اما حالا تبدیل به تیمی شده‌اند که با حضور در رده چهاردهم، ترحم حریفان را می‌خرند که تیم تبدیل به کیسه گل نشود.
    دوشنبه، ۱۰ دی ۱۴۰۳
  • مقایسه ای شگفت انگیز در دستمزدها؛

    ۴۷ میلیارد تومان برای یک بازیکن؛ از لیگ ایران تا بوندسلیگا

    آیا کیفیت فوتبال ایران این هزینه‌ها را توجیه می‌کند؟ مرتضی پیچکا خبرنگار گروه ورزشی دنیای اقتصاد توضیح میدهد.
  • در مورد یک گریه پربیننده

    نازکشی از میلیاردرها؟

    گل اول پرسپولیس برابر خیبر خرم‌آباد را علی علیپور به ثمر رساند. این پنجمین گل علیپور در همه مسابقات این فصل و چهارمین گل او در لیگ برتر بود که البته در شرایط بسیار خاصی هم به ثمر رسید. چرا؟ چون علیپور در این فصل و مخصوصا در مقطع بحرانی پرسپولیس فرصت‌های گلزنی زیادی را از دست داده بود. او حتی در همین دیدار با خیبر هم کلی توپ خراب کرد تا صدای تماشاگران بلند شود. حتی در یک نوبت، این کریم باقری بود که جلوی شعارهای اعتراضی از روی سکوها را گرفت.
  • دستمزد ستاره‌ها در حد بوندس‌لیگا!

    بی‌حساب و کتاب؛ مثل فوتبال ایران

    دنیای اقتصاد: بارها در خصوص دستمزد بی‌حساب و کتابی که به اکثر فوتبالیست‌های وطنی پرداخت می‌شود، سخن راندیم و اینکه با توجه به کیفیت فنی بازی‌ها و همچنین فقر امکانات سخت‌افزاری، پرداخت چنین اعداد و ارقامی آن هم از بودجه‌ای که خاستگاه اکثریت آن هنوز هم دولتی است، منطقی به نظر نمی‌رسد. پیش از این هم نمونه‌های خارجی زیادی را به عنوان مثال لیست کردیم که حتی در بالاترین سطح فوتبال اروپا هم برخی تیم‌های خارجی به بازیکنانشان به اندازه ستاره‌های ایرانی دستمزد می‌دهند، اما شاید نیاز به یادآوری دوباره باشد. اینکه بازیکنان نه چندان سطح بالای کشورمان که اکثریت آنها حتی توانایی بازی در کشورهای اطراف را هم ندارند، اینجا تا می‌توانند ناز می‌کنند و تازه منت همین قراردادهای نجومی را سر مردم بیچاره می‌گذارند!
  • علی دایی در افتتاحیه نیست

    دنیای اقتصاد: دیدار افتتاحیه ورزشگاه آزادی بعد از ماه‌ها بازسازی قسمت غربی این استادیوم در حالی امروز با دیدار پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس برابر تیم منتخب ۹۸ برگزار می‌شود که در کنفرانس خبری این مسابقه اعلام شد که علی دایی اسطوره فوتبال ایران، در این بازی غایب خواهد بود. علت این موضوع هنوز از سوی علی دایی اعلام نشده، اما در کنفرانس خبری این‌طور گفته شد که او به خاطر وضعیت جسمانی امکان حضور در این دیدار را نخواهد داشت و بازی با منتخب سرخابی را از دست می‌دهد. علی دایی به عنوان شماره ۱۰ تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، یکی از چهره‌های ماندگار این تیم محسوب می‌شود و در سال‌های گذشته نیز حضوری مستمر در دیدارهای خیریه داشته است.
  • قائدی در راه اروپا؟

    دنیای اقتصاد: مهدی قائدی در ۲۶ سالگی یکی از آن ستاره‌هایی است که هنوز در امارات بازی می‌کند. سایت یونانی to۱۰ در کنار دیگر سایت‌های این کشور به احتمال پیوستن بازیکن ایرانی به فوتبال یونان یا پرتغال اشاره کرد و نوشت: «نیمار آسیا لقبی است که به این بازیکن که در حال حاضر در فوتبال امارات بازی می‌کند، داده شده و گزارش‌های متعددی در پرتغال درباره احتمال پیوستن مهدی قائدی به لیگ این کشور منتشر شده است. طارمی مهاجم کنونی اینتر، در ۲۷ سالگی به فوتبال اروپا رسید و پیراهن ریوآوه را به تن کرد و در ادامه به پورتو و سپس اینتر راه یافت.» در ادامه این گزارش درباره مهدی قائدی نوشته شده است: «همان‌طور که ریوآوه در سال ۲۰۱۹ ریسک کرد و طارمی ناشناخته را به اروپا آورد، اکنون نیز می‌خواهد سراغ هموطنش مهدی قائدی برود و او اینک در لیست نقل‌وانتقالات ژانویه این تیم پرتغالی قرار دارد و از یونان هم پیشنهاد دارد.»
  • شرط کریم باقری برای سرمربی ماندن

    ایسنا: بعد از جدایی خوان کارلوس گاریدو از پرسپولیس، مدیران این باشگاه کریم باقری را به عنوان سرمربی موقت انتخاب کردند تا هدایت این تیم را برای دو بازی باقی‌مانده تا نیم فصل برعهده بگیرد و مدیران پرسپولیس هم فرصت کافی برای انتخاب سرمربی جدید را داشته باشند. بررسی‌ها درباره روند انتخاب سرمربی پرسپولیس نشان می‌دهد در روزهای گذشته نام‌های زیادی از طریق چند ایجنت به باشگاه پرسپولیس پیشنهاد شده که به غیر از نیکو کواچ، پرسپولیس با هیچ کدام از این گزینه‌ها به صورت جدی مذاکره نکرده است. نکته مهم اینجاست که یکی ‌از گزینه‌های پیش روی پرسپولیسی‌ها ادامه کار با کریم باقری است. در همین راستا رضا درویش با کریم هم صحبت کرده و سرمربی پرسپولیس هم اعلام کرده اگر قرار باشد به عنوان سرمربی به کارش ادامه دهد، این باشگاه باید یک مربی تمرین‌دهنده خوب خارجی و همین‌طور یک آنالیزور خوب به خدمت بگیرد تا در کنار کادر فنی فعلی، به پرسپولیس کمک کنند.
  • راموس هنوز دلتنگ مادرید است

    دنیای اقتصاد: سرخیو راموس که پس از جدایی‌اش از سویا در تابستان اخیر در حال حاضر بازیکن آزاد به شمار می‌رود، تمایل دارد به رئال مادرید بازگردد؛ تیمی که تابستان ۲۰۲۱ به حضور ۱۶ ساله‌اش در آن پایان داد. این مدافع اسپانیایی که بین هواداران رئال مادرید محبوبیت بالایی دارد، در زمان حضورش در این تیم ۲۲ جام مختلف را با این تیم به دست آورد. سرخیو راموس ۳۸ ساله با توجه به مصدومیت دنی کارواخال، دیوید آلابا و اِدر میلیتائو همچنان رویای بازگشت به رئال مادرید را در سر دارد. فلورنتینو پرز اما ظاهرا تمایلی به بازگرداندن این کاپیتان کهنه‌کار به سانتیاگو بربنابئو را ندارد چون از رفتار او پیش از ترک رئال مادرید دلخور است. راموس در تابستان ۲۰۲۱ در پی پافشاری بر افزایش حقوق به عنوان شرط تمدید قرارداد و در نهایت تن ندادن باشگاه به این خواسته او از مادریدی‌ها جدا و به پاری‌سن‌ژرمن پیوست. رویکردی که این مدافع اسپانیایی در آن زمان از خود نشان داد، سبب شده تا پرز درهای باشگاه را به روی او ببندد.
  • تعصب ملی و توصیه عجیب پروفسور

    ممنون آقای برانکو، اما...!

    دنیای اقتصاد: هیچ تردیدی وجود ندارد که برانکو ایوانکوویچ یکی از ماندگارترین چهره‌های تاریخ باشگاه پرسپولیس است؛ مربی کروات که بعد از یک دهه ناکامی ناامیدکننده، به اردوگاه سرخ‌ها پیوست و به معنای واقعی کلمه، برند باشکوه این تیم را احیا کرد. تاثیر او فراتر از صرف مسائل فنی و فوتبالی بود. برانکو جام‌های زیادی با پرسپولیس کسب کرد، اما مهم‌تر از آن، روحیه و شخصیتی بود که به این باشگاه بازگرداند و حالا می‌بینیم که بعد از سال‌ها، هنوز هم آثار این ماجرا در تیم به چشم می‌خورد.
    سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳
  • مشارکت ایران در میزبانی عربستان

    این حرف‌ها مردم را عصبانی می‌کند!

    همان‌طور که انتظار می‌رفت، عربستان سعودی رسما به عنوان میزبان جام‌جهانی ۲۰۳۴ معرفی شد، اما همان‌طور که انتظار نمی‌رفت، بار دیگر سخن از مشارکت ایران در برگزاری شایسته این دوره از مسابقات در آن کشور به میان آمد! آیا این حرف‌ها را جدی می‌زنید، یا سر شوخی را بیش از پیش با مردم باز کرده‌اید؟ ما الان هر چه قرار باشد در مورد کمبود امکانات سخت‌افزاری در ورزش کشور بنویسیم اضافه و تکراری است. مردم مثل روز همه‌چیز را می‌بینند. فقط در یک فقره خوب است بدانید به دستور وزارت ورزش قرار شده اغلب مسابقات در روشنایی روز برگزار شود تا نیازی به روشن کردن چراغ‌ها نباشد. همچنین یک دوره مسابقات تیراندازی که قرار بود روز جمعه آتی در ورزشگاه آزادی برگزار شود، به دلیل قطعی برق کلی این مجموعه در آن روز به زمان دیگری موکول شد. در چنین شرایطی و در حالی که اهل‌فن عقیده دارند با روند فعلی وضعیت ناترازی‌ها روز‌به‌روز بدتر هم خواهد شد، ایران چه کمکی می‌تواند به میزبانی عربستان بکند؟ آیا جز این است که شنیدن این حرف‌ها و خواندن این اخبار، در حالی که پرسپولیس و استقلال یک نیم‌فصل کامل بدون زمین و خانه‌به‌دوش بوده‎‌اند، تنها باعث خشم و عصبانیت مردم می‌شود؟
  • آمدند، مدیریت کردند، رفتند

    بهشت «جواب‌ پس‌نده‌ها»!

    دنیای اقتصاد: برای زمان زیادی بهانه مشترک مدیران استقلال و پرسپولیس بابت توجیه ناکامی، مشکلات مالی بود. حالا که این دو باشگاه به دو نهاد متمول واگذار شده‌اند که دیگر از لحاظ بودجه دغدغه‌ای نداشته باشند، این‌بار اثرات سوءمدیریت در حال نشان دادن خودش است؛ به خصوص در جبهه آبی. چند روز قبل احمد شهریاری، ریاست هیات‌مدیره باشگاه استقلال از سمت خود کناره‌گیری کرد و این استعفا هم پذیرفته شد
  • مهاجم خارجی تراکتور جدا شد؟

    دنیای اقتصاد: سوکول چیکالشی، مهاجم آلبانیایی تراکتور که در پنجره نقل و انتقالات تابستانی به جمع قرمزها ملحق شد و چهار گل در دو بازی مقابل روشن تاجیکستان و گل‌گهر سیرجان به ثمر رسانده، به نظر می‌رسد یکی از خروجی‌های تراکتور در نقل‌وانتقالات زمستانی باشد. عملکرد نه‌چندان چشم‌گیر مهاجم آلبانیایی که در رقابت با تومیسلاو اشتراکالی، نیمکت‌نشین بود و بازی اخیر تراکتور را هم به دلیل سرماخوردگی از دست داده بود، او را در مسیر جدایی قرار داده، اما هنوز هم جدایی او رسما اعلام نشده است. با این حال دانیال اسماعیلی‌فر، مدافع تراکتور یک استوری در صفحه خود در فضای مجازی منتشر کرده که از جدایی چیکالشی حکایت دارد. او برای چیکالشی نوشت: «دل‌تنگت خواهم شد برادر؛ در آینده موفق باشی.»
  • وقتی تاج به فکر فرو رفت

    دنیای اقتصاد: امیر عابدینی درباره احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار کرد: فعلا در حال فکر کردن هستم. دوستان زیادی زنگ می‌زنند که چرا تردید داری! من با آقای کفاشیان و خیلی از دوستان جلسه داشتم. خواهش کردم که بیاید و ما هم کمک خواهیم کرد. او کلاس و شخصیت دارد.» رئیس پیشین فدراسیون و مدیرعامل اسبق پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که گفته شده جلسه‌ای هم با مهدی تاج داشته و از رئیس فدراسیون درخواست کرده در انتخابات پیش‌رو شرکت نکند، گفت: «نه به این صراحت و به این شکل! حجب و حیا اجازه نمی‌دهد مستقیما این‌طور حرف بزنم. به شکل دیگری صحبت کردم. به تاج گفتم که فرض کنیم یک درصد شما به هر دلیلی نتوانید بیایید، آن وقت چه اتفاقی می‌افتد؟! ایشان هم به فکر فرو رفت. من به او گفتم می‌خواهم بیایم و در حال بررسی هستم.»
  • مربی سابق طارمی در تیم رقیب

    دنیای اقتصاد: پس از تساوی یک-یک برابر رم، مدیران میلان پائولو فونسکا سرمربی این تیم را اخراج کردند. فونسکا در ۲۴ بازی روی نیمکت میلان نشست و آمار ۱۲ برد، ۶ تساوی و ۶ باخت را ثبت کرد. با وجود اینکه ۲.۵سال از قرارداد او با میلان باقی‌ مانده، فونسکا فقط تا ۶ ماه دیگر می‌تواند دستمزد خود را به عنوان غرامت دریافت کند. در قرارداد میلان با فونسکا ‌بندی وجود دارد اگر این سرمربی پرتغالی قبل از سال ۲۰۲۵ اخراج شود، روسونری فقط تا تابستان ۲۰۲۵ موظف به پرداخت دستمزد خواهد بود و فونسکا نمی‌تواند دستمزد ۲ سال باقی مانده را درخواست کند. دستمزد سالانه او چیزی حدود ۲.۵میلیون یورو است. شنیده می‌شود مدیران میلان با سرجیو کونسیسائو سرمربی فصل قبل پورتو به توافق نهایی رسیده‌اند و او به زودی هدایت این تیم را به عهده می‌گیرد. کسی که پسرش در یوونتوس بازی می‌کند و شاگرد سابقش یعنی مهدی طارمی، در اینتر!
    یکشنبه، ۰۹ دی ۱۴۰۳
  • بازیکن تیم یا بازیکن مربی؟

    بدهکاری که طلبکار شد!

    در نخستین بازی پسا گاریدو، پرسپولیس به سختی و با نتیجه ۲بریک از سد خیبر خرم‌آباد گذشت تا همچنان در کورس مدعیان باقی بماند. ارزش این نتیجه مخصوصا زمانی دو چندان شد که تراکتور هم برای دومین هفته پیاپی امتیاز از دست داد و این‌بار در قائم‌شهر برابر نساجی یک-یک مساوی کرد. به این ترتیب و با توجه به برتری مطلق و ۵‌بر‌صفر سپاهان مقابل هوادار، زردپوشان اصفهانی با ۳۱ امتیاز در صدر جدول قرار گرفتند و تراکتور و پرسپولیس هم با ۲۹ و ۲۶ امتیاز این تیم را تعقیب می‌کنند.
  • آینده نامشخص استقلال

    بیست سوالی با موسیو موسیمانه!

    دنیای اقتصاد: دو ماه و ۱۱ بازی از حضور پیتسو موسیمانه در ایران می‌گذرد و کسب فقط ۳ برد در کنار میانگین ۰.۷۲ گل زده در هر بازی، خیلی اجازه نمی‌دهد مثل روزهای نخست از سرمربی آفریقایی تعریف و تمجید کنیم. مشخصا او به زمان بیشتری احتیاج دارد، قطعا ترکیب تیم باید تقویت شود و حتما مشکلات ریشه‌ای زیادی در جای جای باشگاه وجود دارد، اما بد نیست موسیو موسیمانه به چند پرسش، پاسخ بدهد؛ شاید کلید حل معضلات استقلال در همین سوالات باشد.
  • جنجال در قائمشهر

    دنیای اقتصاد: نساجی و تراکتور در هفته چهاردهم لیگ برتر به تساوی یک-یک رضایت دادند، اما این بازی جنجال‌های زیادی به ویژه در دقایق پایانی، فحاشی طرفداران میزبان به برخی بازیکنان حریف و درگیری هواداران تبریزی با مسوولان برقراری نظم به همراه داشت. پس از اینکه در لحظات پایانی بازی مهدی هاشم‌نژاد که به خاطر دفاع از شجاع خلیل‌زاده با بازیکن نساجی درگیر شده بود از زمین اخراج شد، دراگان اسکوچیچ هم وارد غائله شد و داور، سرمربی تراکتور را هم اخراج کرد. پس از آن بود که جو سکوها ملتهب و طبق برآوردها حدود ۲۰۰ صندلی ورزشگاه وطنی قائمشهر توسط هواداران تراکتور شکسته شد. حتی ظاهرا آنها به برخی ماموران انتظامی ورزشگاه نیز جراحاتی وارد کرده‌اند که سبب بازداشت بسیاری از پرشورها در پایان مسابقه شد. در نهایت با پیگیری‌های سعید مظفری‌زاده این افراد در ساعات پایانی شب گذشته آزاد شدند، اما قطعا پرونده این بازی در کمیته انضباطی پیگیری خواهد شد.
  • سوپرجام در کجا؟

    دنیای اقتصاد: با وجود اینکه سازمان لیگ اعلام کرد دیدار سوپر‌جام فصل فوتبال ایران بین تیم‌های پرسپولیس و سپاهان روز ۲۸ دی‌ماه در ورزشگاه امام خمینی اراک برگزار می‌شود، اما آن‌طور که شنیده می‌شود، مکان این بازی به احتمال فراوان تغییر خواهد کرد. فشار زیاد روی زمین چمن این استادیوم در فصل جاری که میزبان افتتاحیه لیگ بین پرسپولیس و ذوب‌آهن، دربی پایتخت و یک بازی از سپاهان بوده و از سوی دیگر دیدارهای خانگی آلومینیوم هم در این ورزشگاه انجام شده، کاری کرده تا احتمالا سوپرجام در جای دیگری برگزار شود و مراحل ترمیم و رفع ناهمواری چمن این ورزشگاه در وقفه کوتاه مدت نیم فصل لیگ برتر صورت بگیرد.
  • سقف هزینه بارسلونا مشخص شد

    دنیای اقتصاد: باشگاه بارسلونا با چالش‌های جدی در خصوص سقف دستمزد خود روبه‌رو است. لالیگا سقف دستمزد این باشگاه را ۴۲۶ میلیون یورو تعیین کرده اما گزارش مالی بارسلونا نشان می‌دهد که باشگاه ۵۸۳ میلیون یورو دستمزد پرداخت می‌کند و این ۱۵۷ میلیون یورو از حد مجاز تعیین‌شده بیشتر است. رئیس دادگاه تجاری شماره ۱۰ بارسلونا روز جمعه حکم به رد درخواست ثبت قرارداد دنی اولمو داد و این حکم باعث تعلیق ثبت قرارداد اولمو در لالیگا تا پایان فصل شد. بارسلونا برای دریافت مجوز بازی اولمو در نیم‌فصل دوم، دوشنبه ۳۰ دسامبر به دادگاه دیگری شکایت خواهد کرد. باشگاه استدلال کرده که قوانین ثبت قرارداد لالیگا نامعتبر هستند. قرارداد اولمو به دلیل مصدومیت بازیکنان به صورت موقت ثبت شده بود، اما پس از بازگشت کریستنسن و آرائوخو، باید به صورت دائمی ثبت شود. در صورت عدم ثبت، اولمو می‌تواند به صورت آزاد جدا شود.
    پنجشنبه، ۰۶ دی ۱۴۰۳
  • واقعیت‌های غم‌انگیز از بحران گلزنی در لیگ ایران

    چهار نکته تکان‌دهنده!

    در ساده‌ترین تعریف از فوتبال، هدف از اینکه این همه بازیکن دور هم جمع می‌شوند و دنبال توپ می‌دوند، رد و بدل شدن گل است؛ هر چه بیشتر، بهتر. مردم راهی ورزشگاه نمی‌شوند که فوتبال بدون گل ببینند. شاید برنده شدن تیم محبوب‌شان مثلا با یک نتیجه ناپلئونی یک‌بر‌صفر آنها را راضی کند، اما در درازمدت چنین رویکردی به ضرر فوتبال است و از یک بیماری جدی حکایت می‌کند. این همان مرضی است که این روزها به جان فوتبال ایران افتاده و آن را آزار می‌دهد. فقط مرور گذرای چند آمار ساده به خوبی نشان می‌دهد از چه وضعیت بغرنجی سخن می‌گوییم.
  • لیگ برتر به ایستگاه چهاردهم رسید

    هفته واکنش‌ها

    هفته ماقبل پایانی نیم‌فصل نخست لیگ برتر امروز با برگزاری دو دیدار آغاز می‌شود و فردا با انجام ۶ مسابقه به پایان می‌رسد. از ساعت ۱۵:۳۰ امروز استقلال خوزستان و فولاد دربی سرخابی اهوازی‌ها را برگزار می‌کنند و از ساعت ۱۷:۳۰ هم استقلال در یزد به مصاف چادرملو می‌رود. این دو مسابقه با توجه به نزدیکی امتیازات دو تیم در جدول حساس است و البته از اهمیت بازی‌های فردا هم به سادگی نگذرید.
  • همه‌چیز در خصوص باکسینگ‌دی انگلیس

    قدیمی‌ترین هدیه تاریخ فوتبال

    امروز در بریتانیا و کشورهای وابسته به این پادشاهی، Boxing Day نامیده می‌شود. یک روز پس از تولد حضرت مسیح که در اکثر کشورهای دنیا جزو تعطیلات رسمی محسوب می‌شود، اما سنت اصلی باکسینگ‌دی در قرن نوزدهم میلادی از سوی ملکه وقت انگلیس بنا نهاده شد و فلسفه آن هم جمع کردن بسته‌های هدیه برای کمک به نیازمندان بود. البته که این تنها اتفاق مهمی نیست که در جزیره رخ می‌دهد و شاید تمامی این رسومات در طول زمان دستخوش تغییر شده باشند، اما برگزاری بازی‌های فوتبال هنوز به قوت خودش باقی است!
  • وداع با ماتادور سریع

    خسوس ناواس شاید یکی از قدرنادیده‌ترین بازیکنان عصر فعلی فوتبال بود. کسی که علاقه‌ای به مطرح شدن در رسانه‌ها نداشت و هیچ‌وقت با حواشی خارج از زمین یا عوض کردن مدل موهایش معروف نشد. او این هفته در جریان شکست ۴بر۲ سویا برابر رئال مادرید، در ۳۹ سالگی برای همیشه با دنیای فوتبال وداع کرد و شیوه برخورد مادریدی‌ها و تشکیل تونل افتخار برای او هم از عظمت دستاوردهایش در مستطیل سبز حکایت داشت.
  • ظلم ناخواسته سلبریتی‌ها

    بیچاره زبان فارسی!

    فوتبال ایران آن‌قدر گیر و گرفتاری زیاد دارد که حرف زدن در مورد مسائلی همچون ضرورت پاسداشت زبان فارسی در آن، خیلی غیرضروری و به تعبیر فرنگی‌ها «فانتزی» به نظر می‌رسد، اما حقیقت آن است که اهالی این رشته از شهرت بسیار زیادی برخوردارند و هر پیامی که به انتشار می‌رسانند، از سوی صدها هزار و بلکه میلیون‌ها بیننده دیده می‌شود. در چنین شرایطی مهم است که آنها چه می‌نویسند و چطور می‌نویسند. خدا شاهد است که انتظار رخ نمودن دوستان در قالب سعدی و فردوسی زمانه را نداریم، اما توقع اینکه چهار کلمه بسیار معمولی به صورت درست نوشته شود، واقعا زیاد نیست.
  • هشدار به سرمربی استقلال

    این هم تقصیر نکونام است؟

    دنیای اقتصاد: استقلال درحالی مهیای جدال دشوار فردا برابر چادرملو می‌شود که چند چهره تاثیرگذارش را در اختیار ندارد. جدا‌ از مهرداد محمدی که از مدت‌ها قبل آسیب دیده بود و احتمالا کل فصل را از دست می‌دهد، محمدحسین اسلامی، روزبه چشمی، محمدحسین مرادمند و زبیر نیک‌نفس قطعا به این مسابقه نمی‌رسند و وضعیت آرش رضاوند هم همچنان نامشخص است. آبی‌ها یک بار دیگر در سیکل مصدومیت‌های متعدد بازیکنان گیر کرده‌اند و حتی پیتسو موسیمانه هم با کلافگی درخصوص این موضوع صحبت کرده. این درحالی است که تصور می‌شد مشکل آمادگی جسمانی استقلال با آمدن کادرفنی جدید حل می‌شود، اما پس از یک برهه کوتاه، دوباره شاهد بروز این معضل در اردوی این تیم هستیم.
    چهارشنبه، ۰۵ دی ۱۴۰۳
  • نزدیکی نگران‌کننده پروین به اردوگاه سرخ

    بازگشت پرسپولیس به سلطانیزم؟

    از مدت‌ها قبل این شائبه وجود داشت که رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس به خاطر روابط نزدیکی که با علی پروین دارد، از او در اداره امور باشگاه کمک می‌گیرد. با این وجود تا تابستان امسال، قرینه و نشانه خاصی برای اثبات این فرضیه وجود نداشت. حضور پروین در اطراف باشگاه محدود بود و در عمل هم اتفاق خاصی را نمی‌شد به او نسبت داد. طی چند ماه اخیر اما ورق برگشته و به‌طور مشخص در هفته‌های اخیر اوضاع طوری شده که بیشتر از خود درویش، این علی پروین است که در مورد مسائل مختلف پرسپولیس اظهارنظر می‌کند! کار به جایی رسیده که برخی می‌گویند مدیر و تصمیم‌گیرنده اصلی باشگاه در مقطع کنونی علی پروین است و درویش به‌طور کامل تحت تاثیر او قرار دارد.
  • در مورد آخرین قاب‌های به جا مانده از گاریدو

    بله؛ خداحافظی هم آداب دارد!

    پرونده خوان کارلوس گاریدو در پرسپولیس در حالی بسته شد که او از نظر فنی در این تیم یک چهره «ناکام» لقب گرفت. نتایجی که در زمین به دست آمد، برای هواداران و مدیران پرسپولیس خوشایند نبود و در نهایت منجر به برکناری او، حتی پیش از پایان نیم‌فصل اول شد. اینکه گاریدو چطور به این نقطه رسید، حتما دلایل مختلف و متنوعی دارد که در موردشان بحث شده یا می‌شود، اما با هر دیدگاه و ‌ نظری، در یک زمینه هیچ تردیدی باقی نیست؛ اینکه او آدم محترم و نجیبی بود و این مساله حتی تا روز آخر و جنس جدایی و خداحافظی او هم خودش را نشان داد.
  • اسپانیا، شگون ندارد

    دنیای اقتصاد: با اخراج خوان کارلوس گاریدو از پرسپولیس، تنها سرمربی اسپانیایی شاغل در لیگ برتر ایران هم به کشورش برگشت تا یک بار دیگر ادعای عدم موفقیت سرمربیان این خطه از جغرافیا در فوتبال کشورمان مطرح شود. به این ترتیب شاید بتوان گفت حضور مربیان اسپانیایی در ایران طی سال‌های اخیر بسیار بد بوده و عمدتا با فسخ یا قطع توافقی قرارداد در میانه راه قرارداد به اتمام رسیده و آمدن آنها شگون ندارد! برای مستند بودن این صحبت‌ها به آماری که تسنیم منتشر کرده، رجوع کنید.