هزینه فروش آسانسور چگونه محاسبه می شود؟

نصب آسانسور هیدرولیکی از کششی بسیار کمتر می باشد و از نظر دیگر هزینه اتاقک سقف برای اسانسورهای کششی وجود دارند که باعث افزایش هزینه های ساختمان خواهد شد. اگر شما در یک ساختمان ساکن هستید که آسانسور ندارد و همچنین نیاز به آسانسور دارید و فضای کافی برای این کار وجود ندارد، ولی متاسفانه اگر تعدادی از واحدها مخالف می باشند، بر اساس قانون اگر مساحت طبقاتی که افراد موافق نصب آسانسور می باشند از مخالفین بیشتر باشد، نظر آن ها دیگر مهم نمی باشد و شما به راحتی می توانید به نصب آسانسور اقدام کنید.

نصب و فروش آسانسور

نقش شرکت فروش آسانسور در تهران مهم ترین مرحله برای مجهز کردن یک ساختمان مسئله آسانسور و بعد از آن تعمیر و نگهداری اسانسور می باشد. توجه داشته باشید که اگر این کار توسط متخصصین انجام نشود ممکن است که اسانسور دچار مشکلات فنی شود و ایمنی کافی نداشته باشد و بعد از گذشت مدتی آسانسور خراب شود و باعث ایجاد حادثه هایی شود. حتی اگر شما بهترین نوع آسانسور را خریداری کرده باشید ولی کار نصب و تعمیر و نگهداری اسانسور توسط افراد غیر حرفه ای انجام شود در بلند مدت دچار مشکلاتی خواهید شد.

می توان گفت که نصب آسانسور در وسط راه پله های ساختمان قدیمی مشکل دارتر می باشند، این ساختمان ها به دو بخش تقسیم می شوند؛ آپارتمان هایی که فضای کافی برای نصب آسانسور دارند و ساختمان هایی که فضایی برای اسانسور در آنجا در نظر نگرفته شده است:

  1. ساختمان های دسته اول: در هنگام نصب و فروش آسانسور مشکلات زیادی ندارد ولی با این حال ساختمان باید استانداردهایی را داشته باشد که امکان نصب به راحتی انجام شود.

  2. در ساختمان های دسته دوم: نصب و فروش آسانسور در این ساختمان ها مشکل دارتر می باشد و باید هزینه بیشتری در هنگام خرید آن بپردازید. چون این آسانسورها در راه پله نصب می شوند و مشاعات را در بر می گیرد، رضایت اکثر ساکنین لازم می باشد. در این ساختمان های قدیمی باید استقامت سازه بررسی شود و همچنین باید به مسئله چاله آسانسور و برق فاز هم دقت کرد.

نکات مهم تعمیر و نگهداری اسانسور

استفاده از آسانسور یکی از ضرورت هایی در آپارتمان نشینی می باشد و به طور کلی تمامی ساختمان هایی که در این چند سال اخیر ساخته شده اند دارای آسانسور می باشند. در ساختمان های امروزی تجهیزاتی برای آسانسور در نظر گرفته می شود.

تعمیر و نگهداری اسانسور

 مسئله مهم و مشکل ساز این است که در آپارتمان های قدیمی که بیشتر از 3 طبقه می باشند و نیاز به آسانسور دارند اما متاسفانه فضای کافی برای نصب آسانسورها وجود ندارد. برای انجام این کارها باید یک سری مجوزها و استانداردهایی داشته باشند.

که نقش شرکت تعمیر و نگهداری اسانسور تهران در آن جا ایفا می شود.

فضای مورد نیاز برای نصب کردن آسانسور

فضای مورد نیاز برای آسانسور بین پله ها به همان فضای مورد نیاز برای چاله آسانسور می باشد که کابین و دیگر تجهیزات در آن قرار می گیرد. فضای مناسب برای آسانسور شامل چند قسمت می باشد:

  1. فضایی برای سطح افقی: شامل عرض و عمقی می باشد که باید برای چاله آسانسور در نظر گرفته شود(فضای افقی شامل: عمق کابین، درب آسانسور و فضای مورد نیاز برای وزنه ها).

  2. فضایی برای سطح عمودی: این فضا شامل کف چاه تا سقف آسانسور می باشد(فضای عمودی یک آسانسور شامل طول کابین، جان پناه، طول مسیر و حرکت اسانسور از نقطه پایین تا نقطه بالا).

  3. فضای بعدی که باید برای آن فضای مناسبی را در نظر گرفت، فضای موتورخانه می باشد: باید این فضا علاوه بر فضای تجهیزات، فضایی برای افرادی که قرار است تعمیر و نگهداری اسانسور را انجام دهند داشته باشد. فضایی که باید برای آسانسورها در نظر گرفت شامل نصب ریل، عرض کابین آسانسور، عرض درب اسانسور روی اندازه این فضا تاثیر دارد.

همچنین برای نصب اسانسور بین پله ها باید مواردی را رعایت کرد و بررسی کرد که آیا فضای کافی بین پله ها وجود دارد یا نه؟ در صورتی که کمبود فضا دارید ممکن است که به واحدهای مسکونی تجاوز کنید که این کار بسیار سخت و دشوار می باشد.

نصب و فروش آسانسور در مکان های قدیمی

در مکان ها و ساختمان های قدیمی بستگی به گزارش کارشناسان دارد که باید چه مواردی را در مورد مقاومت سازی ساختمان و امکان تقویت آن در محل مناسب بررسی نمایند، اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وجود سیستم های بالابر جدید در حال حاضر امکان نصب آسانسور در بیشتر مکان های قدیمی وجود دارد و فقط باید نوع و روش مناسب توسط شرکت هایی که استاندارد ادواری را در ساختمان های قدیمی دارند مشخص کرد.

آسانسور

زمانی که شما قصد دارید آسانسور را در مکان های قدیمی نصب کنید باید قبل از آن فضای مورد نظر آن را بررسی کنید که فضای مورد نیاز برای نصب و راه اندازی 100 در 160 و یا 145 در 145 می باشد و همچنین در اندازه های کوچکتر باید 120 در 120 باشد. اما با همه این توضیحات اندازه و ظرفیت آسانسور بستگی به نوع متراژ آن دارد که چند نمونه در مثال زیر آورده شده است:

  • در متراژ 0.6 متر مربع می توان ظرفیت 3 نفر را داشت.

  • در متراژ 0.8 متر مربع می توان ظرفیت 4 نفر را داشت.

  • در متراژ 1 می توان ظرفیت 5 نفر را داشت.

زمانی که ساختمان های قدیمی فضای کافی برای آسانسور را نداشته باشند می توان با مهندسی کامل در فضای نورگیر و یا حتی در حیاط یا تخریب بخشی از ساختمان می توان فضای مناسبی را ایجاد کرد.

ویژگی آسانسورها

  • نیاز به کندن چاله کف به عمق 1 متر

  • استفاده از پمپ و روغن و مخزن روغن

  • در استفاده طولانی و مداوم از بالابر هیدرولیکی حرارت روغن زیاد شده و حرکت بالابر را دچار مشکلات زیادی می کند.

  • بیشترین استفاده از کمترین فضای موجود انجام می شود.

  • نیاز به فضای موتورخانه و نصب تجهیزات زیادی ندارد.

  • امکان نصب در مابین راه پله، جلوی نمای ساختمان، جلوی بالکن، در فضای گلخانه یا ساختمان ها

  • امکان استفاده از پوشش ها و درب های مختلف

  • از قطعات و ابزارهای کمی استفاده می شود و استهلاک بسیار پایینی دارد.

  • امنیت بالایی در مقابل سقوط و قطع برق، همچنین در هنگام قطع برق به صورت دستی جا به جا خواهد شد.

  • سرویس و نگهداری آن کم هزینه می باشد.

  • امکان نصب در خانه های دوبلکس

منبع: https://sfk-elevator.ir

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.