شماره روزنامه ۶۰۴۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۲۴ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۶۰۲۴

  • چرا مخبر نیامد؟

    دنیای اقتصاد: در ۲۴ساعت گذشته اخبار زیادی درباره دلیل عدم حضور محمد مخبر در انتخابات ریاست‌جمهوری مطرح بود که روز گذشته سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت درخصوص چرایی عدم ثبت‌نام مخبر در انتخابات توضیحاتی ارائه کرد. وی گفت: بعد از شهادت آیت‌الله رئیسی به‌صورت طبیعی آنچه محل تامل بود چگونگی تداوم مسیر خدمت و پیگیری راه، اندیشه و شعارهای شهید عزیز جمهور بود. وی افزود: اجماع اعضای دولت نیز بر ضرورت تداوم مسیر خدمت با مسوولیت آقای مخبر قرار گرفت. گزینه‌ای که بیشترین بار مسوولیت در دولت شهید رئیسی را بر عهده داشت و اجرای بسیاری از دستورات شهید در همه این سه‌سال متوجه او بود.
  • اولین رئیس‌جمهور زن در مکزیک

    انتخابات ریاست‌جمهوری امسال در ایالات متحده باز هم رقابتی بین دو مرد است. اما در آمریکای لاتین، همان‌طور که انتخابات مکزیک در چند روز اخیر نشان داد، انتخاب یک زن به‌عنوان رئیس‌جمهور به‌طور قابل توجهی امری عادی شده است. «سایمون رومرو» در گزارش ۳ژوئن در نیویورک‌تایمز نوشت، «کلودیا شینباوم» که در انتخابات مکزیک در برابر کاندیدای زن دیگر، «زوچیتل گالوز»، پیروز شد، به ده‌ها زن دیگر می‌پیوندد که از دهه۱۹۷۰ به‌عنوان رئیس‌جمهور در کشورهای آمریکای لاتین خدمت کرده‌اند.
  • باخت بورس به مسکن در پنجره ۴ ساله

    دنیای اقتصاد-علی عبدالمحمدی: بــازار مسکن و بــازار سهام، همــــواره به عنوان دو رقیب سنتی در میان بازارهای دارایی و گزینه‌های سرمایه‌گذاری مطرح بوده‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهد از ابتدای سال ۹۹ تا پایان فروردین‌ماه سال جاری، بازار مسکن پایتخت گوی سبقت را از بازار سهام ربوده است و سرمایه‌گذاران و سفته‌بازان ملکی، بازدهی بیشتری نسبت به سهامداران بورس تهران کسب کرده‌اند. از ابتدای سال ۹۹، میانگین قیمت مسکن در تهران با رشد ۴۲۲درصدی همراه شده و شاخص کل بورس تهران نیز ۳۳۱درصد رشد را ثبت کرده است؛ موضوعی که نشان می‌دهد بازار سهام قافیه را به شکل معناداری به بازار رقیب باخته است.
  • رقابت تنگاتنگ انتخاباتی در هند

    هند روز سه‌شنبه شروع به انتشار نتایج رای‌گیری از انتخابات عمومی خود کرد که به نظر می‌رسد نارندرا مودی، نخست‌وزیر این کشور را در مسیری تنگ‌تر برای کسب پنج سال دیگر حضور در قدرت قرار می‌دهد. این در حالی است که برخی پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌ها خلاف این مساله را بیان می‌کردند. حتی اگر حزب مودی تعداد قابل توجهی از کرسی‌های پارلمان را از دست بدهد، همچنان باید بتواند با کمک شرکای ائتلافی خود دولت تشکیل دهد.
  • مالیات میلیاردی بر درآمد میلیونی خانه تئاتر؟

    دنیای اقتصاد: هر درآمدی مالیات دارد مگر اینکه مشمول بخشودگی شود. این اصل بنیادین قانون مالیات است. در سال‌های اخیر دولت‌ها تلاش کرده‌اند اخذ مالیات را جدی‌تر دنبال کنند. امسال هم رقم مالیات ارزش افزوده رشد ۱۱درصدی داشت و از ۹درصد به ۱۰درصد رسید. در هفته‌های پایانی سال گذشته،‌ موافقان و مخالفان بسیاری در تحلیل و بررسی این افزایش سخن گفتند اما سرانجام دولت کار خودش را کرد.
  • شرکت‌های جهانی به‏‌طور بی‏‌سابقه‏‌ای از نیروی کار هند استفاده می‌کنند

    دنیای اقتصاد: برون‌‌سپاری کار شرکت‌های خارجی به کشورهای جهان‌سوم با هدف کاهش هزینه تولید، موضوع تازه‌‌ای نیست. همه ما می‌‌دانیم که چین با عنوان «کارخانه جهان» محل تولید محصولات بسیاری از غول‌‌های تکنولوژی و صنعتی است؛ یا بسیاری از برندهای پوشاک معتبر جهان برای کاهش هزینه تولید از نیروی کار سنگاپور استفاده می‌کنند؛ یا خیلی از شرکت‌های چندملیتی جهان، مراکز پشتیبانی خدمات مشتری خود را در هند مستقر می‌کنند. برون‌‌سپاری کار به کشورهای کمتر توسعه‌‌یافته موضوع تازه‌‌ای نیست؛ پس چه چیزی در حال تغییر است؟
  • سفر به سبلان

    دنیای اقتصاد: اردبیل جزو جذاب‌‌‌ترین مقاصد گردشگری در فصل تابستان است. در این زمان که شهرهای کویری و جنوب گرمای بالای هوا را تجربه می‌کنند و سفرها در آن مناطق به حداقل می‌‌‌رسد، ‌‌‌ بسیاری از ایرانی‌ها شمال غرب و به‌ویژه اردبیل را انتخاب می‌کنند تا به مناطق خوش‌آب‌وهوا سفر کرده باشند. همین موضوع هم سبب شده هم در اردبیل و هم در شهرهای اطراف و حتی در مسیر انواع و اقسام امکانات اقامتی و تفریحی برای توریست‌‌‌ها در نظر گرفته شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر