دنیای اقتصاد:
مراسم بزرگداشت هوشنگ مرادی کرمانی به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان، دیروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. در این مراسم هوشنگ مرادی کرمانی از حاضران، ناشران کتابهایش و همسر و فرزندان خود تشکر کرد و بعد قصه خود را که درباره مهاجرت است و به دو زبان ترجمه شده خواند و قصه را به دخترش که در ایران نیست و مهاجرت کرده، تقدیم کرد.
دنیای اقتصاد: آلبوم «بداهه» با نوازندگی محمدعلی کیانینژاد، شهرام میرجلالی و سعید رودباری منتشر شد. کیانینژاد نوازنده نی، آهنگساز و پژوهشگر موسیقی درباره این اثر نوشته است: «این مجموعه از اواخر سال ۱۳۶۰ تا اواسط سال ۱۳۷۰ در فضایی خصوصی اجرا شد. در آخرین دوره نوار کاست و نوار ریل، که صداهای آنالوگ آنها گرم و گیرا ضبط و شنیده میشدند.» وی در ادامه از تمام کسانی که بهنوعی دستاندرکار شدند تا این حکایت عاشقی در غبار زمان محو نشود تشکر کرده است.
انجمن تهیهکنندگان مستقل ایران خطاب به مسعود پزشکیان، رئیسجمهور منتخب، درخواستهایی را مطرح کرد. در نامه این انجمن آمده است: «ما سخنان شما را باور داریم و در انتظار تصمیمات شما با مساعدت اکثریت اقتصاددانان بزرگ کشور، برای رفع مشکلات اقتصادی مردم عزیزمان هستیم.»
دنیای اقتصاد: ماهور احمدی فرزند احمدرضا احمدی شاعر، نویسنده و نقاش معاصر در آستانه اولین سالروز درگذشت پدرش چیدمانی از برخی خاطرات روزانه او به همراه ویدئویی دیدهنشده از آخرین روزهای زندگی شاعر در گالری «اُ» به نمایش میگذارد. احمدرضا احمدی بیستم تیرماه درگذشت و ۲۲ تیرماه به خاک سپرده شد. در این چیدمان دستنوشتههای او در این دو تاریخ از دفتر خاطراتش در سالهای مختلف برای نمایش انتخاب شده است؛ دو تاریخی که احمدرضا احمدی در زمان نوشتن روزمرگیهایش از اهمیت آنها در زندگی خود آگاه نبوده است. همچنین ویدئویی از شاعر در آخرین روزهایی که در کنار دختر و همسرش انتظار مرگ را میکشید در این چیدمان به نمایش در میآید. این چیدمان که «از فردا دیگر کسی پیرمرد را ندید» نام دارد از فردا جمعه ۲۲تیر آغاز میشود و تا سهشنبه ۲ مرداد با حمایت «نشر خوب» در گالری «اُ» واقع در خیابان سنایی، خیابان خدری، پلاک ۱۸ برپا خواهد بود.
هادی مرزبان نمایش «باغ شبنمای ما» نوشته زندهیاد اکبر رادی را بعد از ایام سوگواری در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه میبرد. این کارگردان که پیشتر این نمایشنامه را اجرا کرده گفت: حدود ۲۳ سال پیش این نمایشنامه را اجرا کردیم ولی علاقهمند بودم دوباره با نگاهی تازه و با پارهای تغییرات، آن را روی صحنه بیاورم که خوشبختانه در حال حاضر این شرایط فراهم شده است.
دنیای اقتصاد: فیلم مشهور «یک مشت دلار» سرجیو لئونه با بازی کلینت ایستوود دوباره ساخته میشود. این فیلم کلاسیک لئونه که سال ۱۹۶۴ بنیانگذار ژانر «وسترن اسپاگتی» شد، در واقع بازسازی فیلم «یوجیمبو» آکیرا کوروساوا در سال ۱۹۶۱ بود. «یک مشت دلار» که به فارسی با عنوان «به خاطر یک مشت دلار» اکران شد، درباره یک تفنگچی جداشده از گروهش در میان دو خانواده رقیب در شهری است که به دلیل حرص، غرور و انتقام از هم پاشیده شده است. کلینت ایستوود با بازی در نقش این شخصیت به یک ستاره بدل شد و موفقیت این فیلم موجب شد تا دو فیلم دیگر «برای چند دلار بیشتر» و «خوب، بد و زشت» که ایستوود در آنها نقشآفرینی کرد، ساخته شوند. کمپانی ایتالیایی «یورو گنگ اینترتینمنت» و انزو سیستی سازنده ایتالیایی دهها فیلم از جمله «آقای ریپلی بااستعداد» و «بیمار انگلیسی» برنده اسکار هر دو بهکارگردانی آنتونی مینگلا و «دارودسته نیویورکیها»ی اسکورسیزی، و «جولی فیلم» مستقر در رم که تهیهکننده فیلم اصلی بوده، سازنده این فیلم هستند.