شماره روزنامه ۶۰۰۵
|

  • برزخ کن در آستانه افتتاحیه

    دنیای اقتصاد: بعد از اعتصاب سال گذشته اصناف سینمایی هالیوود، به‌ویژه بازیگران و نویسندگان که خسارت قابل توجهی به صنعت سینمای آمریکا وارد کرد، حالا کارمندان و کارگران کن دست به اعتصاب زده‌اند؛ درست یک هفته پیش از برگزاری این جشنواره! چالش اصلی بر سر حقوق و دستمزدهاست.
  • روز اول ماراتن ۱۰‌روزه

    دنیای اقتصاد: صبح دیروز درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان از سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب باز شد و هم‌زمان سایت اینترنتی نمایشگاه نیز برای بازدید و خرید کتاب در دسترس کتاب‌دوستان قرار گرفت. نمایشگاه مجازی در مدت‌زمان برگزاری نمایشگاه به صورت ۲۴ساعته فعال خواهد بود اما نمایشگاه حضوری هر روز از ساعت ۱۰صبح تا ۸ شب میزبان بازدیدکنندگان است.
  • شجریان بر دستانش بوسه زد

    دنیای اقتصاد: عبدالوهاب شهیدی، از مشاهیر آواز ایران و نوازنده برجسته عود، سه سال پیش در چنین روزی در ۹۸سالگی درگذشت؛ هنرمندی که با اجرای بیش از ۲۳۰ برنامه در تمامی سلسله‌های برنامه «گلها» حضور داشت و یکی از پرکارترین خوانندگان پیش از انقلاب محسوب می‌شود.
  • شناسایی نقاشی‌های جعلی با هوش مصنوعی

    دنیای اقتصاد: یک کارشناس برجسته که در زمینه تشخیص اصالت آثار هنری تخصص دارد،‌ اعلام کرد که با استفاده از یک فناوری نوین هوش مصنوعی، نقاشی‌هایی را که در فروشگاه اینترنتی «ای‌بی» ارائه شده بودند بررسی کرده است و در کمال غافلگیری به این نتیجه رسیده است که بسیاری از این نقاشی‌ها به احتمال بسیار زیاد تقلبی‌اند. دکتر کارینا پاپوویچی تاکنون بیش از ۴۰ تابلوی نقاشی جعلی را شناسایی کرده است و معتقد است تعداد بیشتری از این نقاشی‌ها وجود دارند.
  • آثار رضا مافی در موزه هنرهای معاصر

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه آثار رضا مافی، هنرمند خوشنویس و نقاش ایرانی، به کیوریتوری محبوبه کاظمی از سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت در موزه هنرهای معاصر تهران برپا می‌شود. این نمایشگاه که به همت نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی اسلامی ترانه باران برگزار خواهد شد، برگزیده‌ای از آثار، لوازم و مجموعه شخصی زنده یاد رضا مافی را به نمایش خواهد گذاشت.
  • «تنید‌گی» هایده زرین‌بال در گالری سهراب

    دنیای اقتصاد: مجموعه‌ای از آثار هایده زرین‌بال در نمایشگاهی تحت عنوان «تنید‌گی» از فردا جمعه در گالری سهراب به نمایش درمی‌آید. این نمایشگاه دربرگیرنده ۱۰ اثر بزرگ از دوره‌های مختلف کاری این هنرمند نقاش است که یکی از این آثار دولته بوده و سه اثر نیز در ابعاد کوچک هستند.
  • نسخه صوتی سه داستان کوتاه با صدای باران کوثری

    دنیای اقتصاد: سوینا نسخه صوتی بهترین داستان‌های کوتاه ایران و جهان را تحت عنوان «صد داستان» با خوانش هنرمندان منتشر می‌کند. در اولین قسمت از «صد داستان»، باران کوثری داستان‌های «در تاریکی» نوشته احمد محمود، «بیچارگان» اثر ویکتور هوگو و «عید ایرانی‌ها» نوشته سیمین دانشور را برای نابینایان روایت کرده است. این برنامه به سردبیری کیوان کثیریان، در استودیو شهر صدای پارسیان ضبط شده و امیر تقوی صدابرداری و تدوین آن را بر عهده داشته است. این قسمت از «صد داستان» امروز پنج‌شنبه ساعت ۱۹ در سایت سوینا منتشر می‌شود.
  • تتلو؛ دفاع آخر!

    دنیای اقتصاد-گروه فرهنگ و هنر: امیر تتلو شاید معروف‌ترین چهره و پرتکرارترین نام در میان بخش بزرگی از نسل جوان و نوجوان امروز باشد. خواننده جوان، مستعد و البته پیش‌بینی‌ناپذیری که سال‌های دهه ۹۰ را در اوج شهرت و محبوبیت گذراند و عجیب‌‌وغریب‌ترین رخدادها را رقم زد. به‌جرات می‌توان گفت کسی در طول این سال‌ها چنین تلاطم و نوسانی نداشته است که تتلو؛ او روی ناو جنگی رفت و کلیپ ساخت، با رئیس قوه قضائیه وقت از نزدیک و خیلی صمیمانه دیدار کرد و تتوهایش را برای او تشریح کرد، در جمع چهره‌های سیاسی اصولگرا روی استیج رفت و به‌گرمی تقدیر شد، بعد به مقدسات توهین کرد، از کشور گریخت، دختران جوان را فریب داد، برای سایت‌های شرط‌بندی تبلیغ کرد، رکیک‌‌ترین فحش‌ها را بر زبان آورد، عکس و فیلم مستهجن منتشر کرد، طرفدارانش را به مصرف ماری‌جوانا فراخواند و... حالا پشیمان است. از اشتباهاتش! در بازداشتگاه در تمجید امام علی (علیه السلام) شعر و ترانه نوشته، بنا دارد طرفدارانش، نوجوانان و جوانان، را پند بدهد و مافاتش را جبران کند. گفته فریب خوردم، آموزش ندیدم و پشیمانم.
  • اجرای گروه موسیقی «شهپر» در یادروز فردوسی

    دنیای اقتصاد: گروه موسیقی «شهپر» به مناسبت یادروز فردوسی بزرگ در برج آزادی به اجرای برنامه می‌پردازد. محسن مرعشی، سرپرست و خواننده گروه شهپر، در باره این برنامه توضیح داد: شهپرنامه شامل سخنرانی چندتن از چهره‌های مطرح حوزه شاهنامه و نیز اجرای موسیقی گروه شهپر است.
  • معرفی برگزیدگان بخش ادبیات پولیتزر

    دنیای اقتصاد: برندگان بخش ادبی جایزه پولیتزر ۲۰۲۴ در شاخه‌های مختلف همچون ادبیات داستانی، شعر و زندگی‌نامه معرفی شدند. در این دوره از جایزه، جین آن فیلیپس برای نگارش «نگهبان شبانه» که داستان مادر و دختری پس از جنگ داخلی در یک پناهگاه ویرجینیای غربی را روایت می‌کند، جایزه داستان‌نویسی پولیتزر را دریافت کرد. همچنین پولیتزر نمایش‌نامه به ابونی بوث برای «اعتماد اولیه» رسید که به داستان اتفاقات غیرمنتظره زندگی یک کتاب‌فروش بعد از بیکار شدن می‌پردازد.
  • اکران آنلاین «عامه‌پسند»

    دنیای اقتصاد: فیلم سینمایی «عامه‌پسند» اثر سهیل بیرقی از سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت اکران آنلاین می‌شود. در خلاصه داستان «عامه‌پسند» آمده است: فهیمه میربُد بعد از ۲۸ سال زندگی مشترک در آستانه شصت‌سالگی از همسرش جدا می‌شود؛ چک مهریه‌اش را تحویل می‌گیرد و با وسایل شخصی‌اش که اندازه یک چمدان است راهی می‌شود به مقصد زادگاهش. شهرستانی کوچک که همه ساکنانش یکدیگر را می‌شناسند و همچنان فضایی سنتی در آنجا حکم‌فرماست. فهیمه حالا با یک برگ چک در شهری کوچک می‌خواهد دوباره از صفر شروع کند و زندگی را که خودش دوست دارد بسازد؛ او می‌خواهد برای خودش فقط برای خودِ خودش زندگی کند. در این فیلم ۹۱دقیقه‌ای بازیگرانی چون فاطمه معتمدآریا، هوتن شکیبا و باران کوثری ایفای نقش می‌کنند. علاقه‌مندان به دیدن «عامه‌پسند» می‌توانند آن را از پلتفرم فیلم‌نت تماشا کنند.
  • شب مهرداد اسکویی در خانه هنرمندان

    دنیای اقتصاد: نشست بخارا ویژه بزرگداشت مهرداد اسکویی امروز چهارشنبه در تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود. در این مراسم که ساعت ۱۷برپا خواهد شد، احمد الستی، سیف‌الله صمدیان، بابک کریمی، دکتر فریناز راشد مرندی، محمد غفوری و علی دهباشی سخنرانی می‌کنند و همچنین پیام تصویری ماندانا کریمی پخش خواهد شد. شب بخارا در معرفی این هنرمند نوشته است: «مهرداد اسکویی (متولد ۱۳۴۸، تهران) فارغ‌التحصیل رشته‌ کارگردانی سینماست.
  • آثار جواد بختیاری در گالری کوبه

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه «خط سرایان» که نمایشگاه آثار نقاشی و خوشنویسی استاد جواد بختیاری و جمعی دیگر از هنرمندان معاصر است در گالری کوبه برگزار می‌شود. در این نمایشگاه ۲۰ اثر نقاشی و خوشنویسی از جواد بختیاری و بیش از ۵۰اثر خوشنویسی و نقاشی‌خط از هنرمندانِ بنیان مهستان به نمایش گذاشته خواهد شد. این نمایشگاه تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۵تا ۲۲ از آثار بازدید کنند. همچنین در طول مدت برگزاری این نمایشگاه سه نشست هنری در محل نمایشگاه برگزار می‌شود. مراسم افتتاحیه این نمایشگاه جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری کوبه به آدرس اقدسیه، خیابان موحد دانش، خیابان نیلوفر، پلاک۱۳برپا خواهد شد.
  • کنسرت وحید تاج در تالار وحدت

    دنیای اقتصاد: کنسرت گروه موسیقی «نجوای عشق» به سرپرستی حریر شریعت‌زاده و آواز وحید تاج سه‌شنبه ۲۵اردیبهشت در تالار وحدت برگزار می‌شود. گروه موسیقی «نجوای عشق» که اسفندماه سال گذشته نیز با اجرای قطعاتی از آثار ماندگار موسیقی ایران، در تالار وحدت روی صحنه رفته بود، این‌بار با قطعاتی جدید میزبان علاقه‌مندان می‌شود. در این کنسرت علاوه بر حریر شریعت‌زاده به عنوان سرپرست و نوازنده پیانو و وحید تاج به عنوان خواننده، بهزاد رواقی (تار)، احسان کلهر (ویولن)، سعید چاووشی (ایرفون) و امیر خیری (تنبک) دیگر اعضای گروه را تشکیل می‌دهند. علاقه‌مندان به تماشای کنسرت گروه موسیقی «نجوای عشق» می‌توانند ساعت ۲۱:۳۰ به تالار وحدت مراجعه کنند.
  • آثار متفاوت ابراهیم حقیقی در نمایشگاه «خط‌نگاره‌ها در فرش»

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه «خط‌نگاره‌ها در فرش» با آثار متفاوت ابراهیم حقیقی، طراح باسابقه، جمعه ۲۱ اردیبهشت در گالری اعتماد آغاز به کار می‌کند. در استیتمنت این نمایشگاه به قلم امیر سقراطی آمده است: «فرش یک عنصر قدیمی از هنر و تمدن ایرانی است و اشعار به عنوان یک عنصر نوگرایانه در زندگی معاصر اهمیت دارد. فرشبافی یک هنر قدیمی و گرافیک مدیایی تازه است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر