پس از حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل، فعل و انفعالهای منطقه واقعیتی را عریان کرد؛ واقعیتی حول این محور که حوثیها یکی از هفت جبههای خواهند بود که به راحتی آرام نخواهد گرفت.
فعالیتهای اقتصادی ترکیه در سال ۲۰۲۴ با کاهش ۱۵ درصدی به ۵.۸۵ میلیارد دلار رسید و باوجود بازگشت این کشور به سیاستهای اقتصادی متعارف، اشتهای سرمایه گذاران کاهش یافت.
در حال حاضر حوثیها به عنوان متحدان ایران شناخته میشوند اما دستور کار خود را دارند؛ یعنی تسلط بر بخشهای دیگر یمن تحت کنترل دولت و سپس فتح منطقه جنوبی که در حال حاضر توسط شورای انتقالی جنوبی اداره میشود و جدا شده و استقلال خود را اعلام کرده است.
به ادعای نشریه اوراسیا ریویو، اگرچه حوثیها به لحاظ جغرافیایی با اسرائیل فاصله دارند، اما به ادعای ناظران قدرتمندترین جبهه در برابر این بازیگر قلمداد میشوند.
خانواده کوییک امروز با نوسان اندک قیمت گذاری شدند با این شرایط «کوییک R دندهای» مدل ۱۴۰۲ در بازار ۴۳۵ میلیون تومانی ماند و «کوییک R اتومات» در بازار ۶۴۰ میلیون تومان قیمتگذاری شد و «کوییک دندهای S» هم در بازار ۴۷۰ میلیون تومان قیمت خورد و کاهشی یک میلیونی داشت.
دینار عراق که این روزها کمی از محدوده رنج فاصله گرفته است و در محدوده مشخص در حال نوسان است، معاملات امروز را در حالی سپری کرد که نسبت به روز گذشته رشد قیمت یک تومانی داشت و ۶۱ تومان خرید و فروش شد.
با وجود اینکه طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی در دولتهای قبل فرجامی نیافت، بار دیگر با موافقت مجلس با تقاضای بررسی یکفوریتی این طرح، مباحث زیادی پیرامون آن شکل گرفته است.
به گزارش اقتصادنیوز، در بازار رمزارزها نیز قیمت بیتکوین در کانال ۱۰۱ هزار دلار باقی ماند و در لحظه نگارش این گزارش، در محدوده ۱۰۱ هزار و ۴۰۰ دلار معامله شد. همزمان، قیمت تتر که صبح امروز ۷۹ هزار و ۵۰۰ تومان بود، با افزایش تقاضا وارد کانال ۸۰ هزار تومان شد و در کف این کانال نوسان داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وزیر اقتصاد گزارشی از اقدامات انجام شده برای ثبات در بازار ارز داد و همینطور به سیاستهای دولت در این زمینه اشاره کرد.
سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کیتهای تشخیصی ویروس اچ ام پی وی (HMPV) در کشور موجود است، تاکید کرد: بر اساس رصد روزانه در سراسر کشور از موارد مشکوک ابتلا به این ویروس، هنوز مورد مثبتی گزارش نشده است.
ادغام وزارت «راه و ترابری» با «مسکن و شهرسازی» با هدف و شعار کوچکسازی دولت در دهه ۹۰ روی ریل افتاد، اما تفکیک وزارتخانه در تناقض با این هدف و به معنای حجیم شدن دولت است که مخالفان آن را نشانه میگیرند.