شماره روزنامه ۶۱۴۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۸۳ دنیای اقتصاد

اخبار شهری - روزنامه شماره ۶۰۸۳

  • توقف گردشگری آشوراده

    دنیای اقتصاد-گرگان: آشوراده جزیره‌ای به مساحت ۶۸۰ هکتار در منتهی‌‌‌الیه شرقی پناهگاه حیات وحش میانکاله است که این جزیره قبل از وقوع سیل سال ۱۳۷۲ با امکاناتی همچون پاسگاه ژاندارمری و شرکت تعاونی روستایی‌، مدرسه، مغازه، مسجد و حسینیه بیش از هزار نفر سکنه داشت که به مشاغل دامداری‌، کارگری و ماهیگیری مشغول بودند و بعد از بالاآمدن آب دریای خزر در سال ۷۲ مردم آنجا را ترک کردند. در پی خالی از سکنه شدن روستا، اداره کل منابع طبیعی استان، کل عرصه آشوراده را جزو اراضی ملی اعلام کرد و سند آن به نام منابع طبیعی صادر شد و همین موضوع محل منازعه و دعوای حقوقی بر سر مالکیت زمین‌‌‌های این روستای متروکه شد که از قضا محل اجرای طرح گردشگری طبیعت‌‌‌گردی جزیره آشوراده نیز هست.
  • پیاده‏‏‌های تهران به «پل» می‏‏‌رسند؟

    دنیای‌اقتصاد: خاموشی پل‌های مکانیزه در کنار آلودگی هوا، ترافیک، تمیز نبودن شهر و ‌هزار و یک مساله دیگر به یک دغدغه تبدیل شده و موجبات نارضایتی شدید مردم را به همراه داشته است. شهروندان مدتی است برای تردد از خیابان‌‌‌ها مشکل دارند، چراکه مدیریت شهری برای حفاظت از جان شهروندان در مقابل تصادف‌‌‌های احتمالی با خودروها اقدام به نصب گاردیل و نصب میله‌های بلند جداکننده کرده و تنها راه عبور از یک سمت خیابان به‌خصوص در معابر عریض به سمت دیگر استفاده از پله‌های برقی است.
  • راه‌‌‌اندازی فاز اول اینترنت خانگی تبریز بر بستر فیبرنوری

    دنیای‌اقتصاد - تبریز- بهروز فروغی: شهردار تبریز گفت: اشتغال‌زایی و رونق کسب‌و‌کارهای خانگی و مجازی از مهم‌ترین دستاوردهای توسعه زیرساخت‌‌‌های هوشمندسازی با اجرای ۸۲۰ کیلومتری فیبرنوری است. یعقوب هوشیار در دویست و نوزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز در تشریح اقدامات شهرداری در ایجاد زیرساخت هوشمندسازی اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌‌‌های فناوری، همچون توسعه شبکه فیبرنوری بستر مناسب برای رونق کسب‌و‌کارهای مجازی و خانگی تبریز است، چرا که فیبرنوری نقش موثری در بهبود فضای کسب‌و‌کار مجازی خواهد داشت.
  • راه برون‌رفت صنعت فولاد از مشکلات

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس‌: مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج‌‌‌فارس گفت: توسعه صادرات و حل مساله ناترازی انرژی راه برون‌‌‌رفت صنعت فولاد از مشکلات است. احسان دشتیانه در حضور مدیران شرکت‌های مختلف فولادی کشور با اشاره به جایگاه ایران در صنعت فولاد، نسبت تولید به ذخایر در صنعت فولاد ایران را خوب دانست و گفت: اگر در سایر بخش‌‌‌ها نیز مانند صنعت فولاد عمل کنیم، جایگاه اقتصاد ایران بهبود پیدا می‌کند. وی خواستار اتخاذ سیاست مناسب برای حل مساله ناترازی انرژی در راستای کمک به صنعت فولاد شد و افزود: علاوه بر این، سیاست توسعه صادرات نیز باید با رفع محدودیت‌ها و ایجاد مشوق‌‌‌های مناسب در پیش گرفته شود. مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج‌فارس با بیان اینکه توسعه صادرات و حل مساله ناترازی انرژی راه برون‌رفت صنعت فولاد از مشکلات است، اظهار کرد: رفع مشکل کمبود زیرساخت‌‌‌های حمل‌‌‌و‌‌‌نقل و جانمایی مناسب کارخانه‌ها و طرح‌‌‌های زنجیره فولاد نیز باید مورد توجه قرار گیرد. دشتیانه همچنین خواستار نگاه تنظیم‌گری دولت در اقتصاد شد و بر لزوم کاهش بخشنامه‌‌‌ها و دستورالعمل‌‌‌ها در راستای بهبود اقتصاد از جمله در صنعت فولاد تاکید کرد.
  • روزانه ۴۰۰ تن زباله در شهر خرم‌آباد تولید می‌شود

    دنیای‌اقتصاد – خرم‌‌‌آباد: مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری خرم‌‌‌آباد اظهار کرد: اکنون روزانه بیش از ۴۰۰ تن زباله در شهر خرم‌‌‌آباد، دهیاری‌‌‌ها و شهرهای اقماری آن تولید می‌شود. رضا ماجدی با اشاره به آغاز طرح تفکیک از مبدأ پسماندهای خشک در شهر خرم‌‌‌آباد گفت: در این طرح خودروهای جمع‌‌‌آوری پسماند که در شهر به صورت انفرادی در حال فعالیت بوده‌‌‌اند تحت پوشش پیمانکار طرح قرار خواهند گرفت و با دریافت کد به صورت شناسنامه‌‌‌دار و سازمان‌یافته زیرنظر سازمان مدیریت پسماند به درب منازل، اداره‌‌‌ها و مدارس مراجعه و پسماندهای خشک را جمع‌‌‌آوری خواهند کرد.
  • ۴۰ سازه سه بعدی تبلیغاتی در راه پایتخت

    محسن طارمیان، معاون تبلیغات سازمان زیباسازی شهر تهران از مدرن شدن سازه‌‌‌های تبلیغات شهری خبر داد و اظهار کرد: با پیشرفت تکنولوژی و افزایش سازه‌‌‌های سه‌بعدی تبلیغاتی در سطح دنیا به همت سازمان زیباسازی، برای اولین بار سازه‌‌‌های تبلیغاتی پایتخت نیز به سازه‌‌‌های مدرن و دیجیتالی دو‌بعدی و سه‌بعدی تبدیل می‌شود.
  • ساماندهی کودکان گل‌‌‌فروش اطراف بهشت زهرا (س)

    حسین اخگرپور، شهردار منطقه ۱۹ اظهار کرد: با توجه به اینکه محور شهید هاشمی از بزرگراه‌‌‌های پر‌تردد و از مسیرهای منتهی به بهشت زهرا (س) محسوب می‌شود، اغلب کودکان کار در حاشیه این محور و در غرفه‌‌‌ها مشغول فروش گل هستند. او ادامه داد: به منظور جلوگیری از سوءاستفاده از کودکان، کاهش احتمال خطر تصادف آنها و ایمنی ترافیکی در حاشیه بزرگراه در قالب طرح ساماندهی آسیب‌‌‌های اجتماعی، کودکان مشغول به کار در غرفه‌‌‌ها توسط مددکاران سازمان بهزیستی جذب و برای ساماندهی جمع‌آوری شدند و شناسایی سرشبکه‌های به‌‌‌کارگیری کودکان در حاشیه این محور و بهشت زهرا (س) در دستور کار قرار دارد.
  • انجام ۴۵۰۰ آزمایش کنترل سلامت محصولات میادین میوه و تره‌‌‌بار تهران

    مهدی بختیاری‌‌‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار با بیان اینکه ارتقای کیفیت محصولاتی که در میادین و بازارهای شهر تهران عرضه می‌شود برای مدیریت شهری و سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار مهم است، اظهار کرد: در یک سال اخیر نزدیک به ۴۵۰۰ آزمایش تخصصی برای سنجش میزان کیفیت این محصولات انجام شده است و در این دوره مدیریت شهری ما چند هدف را مبنای برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌های خود قرار دادیم. نخست آنکه برای تحقق قیمت عادلانه مواد غذایی و در دسترس قرار دادن آن توسعه کمی بازارها را به عنوان یکی از اهداف راهبردی اصلی مدنظر قرار دادیم.
  • موافقان و مخالفان انتقال پایتخت به اصفهان

    دنیای اقتصاد-اصفهان/ نفیسه زمانی‏‏‌نژاد: مساله انتقال پایتخت پرونده‌ای قدیمی است که هر بار مسوولی حرفی از آن زده و این بار هم رئیس دولت چهاردهم با اشاره به آن، گمانه‌‌‌زنی‌‌‌هایی را نسبت به این نقل‌‌‌وانتقال در میان مردم موجب شده است.
  • مسیریاب حمل‌ونقل عمومی در تهران

    دنیای‌اقتصاد: سال‌هاست که دیگر خبری از ایستادن پلیس‌‌‌ها بر سر چهارراه‌‌‌ها نیست و تهران نیز با دوربین‌‌‌های هوشمند کنترل می‌شود. هرچند که عدم‌پوشش گسترده یا خرابی و قدیمی بودن دوربین‌‌‌های کنترل ترافیکی سطح شهر نتوانسته آن‌گونه که باید موجب عدم‌حضور فیزیکی پلیس در معابر شود اما همین کنترل‌های کم و مقطعی نیز توانسته نقش موثری در کنترل ترافیک داشته باشد.
  • سکوهای تامین مالی جمعی؛ فرصتی برای هدایت سرمایه‌‌‌های سرگردان

    دنیای‌اقتصاد – مشهد -زهره کهندل: نشست هم‌‌‌اندیشی بررسی ابزار تامین مالی جمعی با حضور فعالان و صاحب‌نظران حوزه تامین مالی و با هدف گفت‌وگو و بررسی نقدها و فرصت‌‌‌های این ابزار تامین مالی و ارائه پیشنهادهایی برای بهبود و ارتقای ارائه خدمات در این حوزه برگزار شد.
  • چشم‏‏‌انداز انرژی خورشیدی در یزد

    دنیای اقتصاد- یزد: این روزها کشاورزی یزد با حمایت‌‌‌های صورت‌گرفته به دنبال گسترش ساخت نیروگاه‌‌‌های خورشیدی رفته اما در طرف دیگر صنعت استان با مشکلاتی در این خصوص به دلیل فرار از دوران ناترازی انرژی مواجه شده است. در خصوص وضعیت استفاده از انرژی خورشیدی در بخش کشاورزی استان یزد تدابیر متعددی اندیشیده شده به گونه‌‌‌ای که معاون برنامه‌‌‌ریزی امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان می‌گوید که همه مالکان چاه‌‌‌های کشاورزی می‌توانند از تسهیلات ارزان‌قیمت برای احداث نیروگاه‌‌‌های خورشیدی استفاده کنند.
  • چالش تامین زمین در میادین میوه

    دنیای‌اقتصاد: مدت‌هاست که شهرداری تهران در راستای انجام وظایف خود در زمینه دسترسی راحت‌‌‌تر شهروندان به خدمات ارزان‌قیمت، اقدام به راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار در سطح محلات شهر تهران کرده است، میادینی که بر اساس اعلام مدیران شهری ۲۰ تا ۳۰‌درصد ارزان‌تر از مغازه‌‌‌های سطح شهر میوه، حبوبات و سایر اقلام خوراکی را در اختیار شهروندان قرار می‌دهند.
  • پیامد تعرفه پایین پزشکان

    دنیای‌اقتصاد – یزد: رئیس انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران گفت: بر اساس استانداردهای بین‌المللی در سال گذشته به ازای هر ۸۵‌هزار نفر یک جراح مغز و اعصاب در کشور وجود داشت، اکنون این رقم به ۷۵‌هزار نفر رسیده است. بنابراین تا ۵سال آینده باید ۳۰۰ تا ۳۵۰ جراح مغز و اعصاب جوان جذب شود. دکتر سیدابراهیم کتابچی در همایش ملی سه‌روزه جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات ایران در یزد اظهار کرد: جایگاه رشته جراحی مغز و اعصاب در کشورهای توسعه‌یافته و پیشرفته همچون چین، انتخاب اول تخصصی پزشکان است، در حالی که این رشته اکنون در ایران به رتبه چهاردهم از کل ۲۶ رشته تخصصی پزشکی رسیده و بیم آن می‌رود که به زودی با مشکلاتی در زمینه تقاضای این رشته مواجه شویم و نهایتا منجر به خالی ماندن ردیف‌‌‌های آموزشی در سراسر کشور شود.
  • جهش تجارت از کرمانشاه

    دنیای اقتصاد-کرمانشاه- الهام اکبری: در نشست سفیر تاجیکستان با جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی کرمانشاه بر لزوم افزایش تعاملات تجاری بین کرمانشاه و تاجیکستان تاکید شد. رضا سلیم‌ساسانی، رئیس اتاق کرمانشاه در نشست با جمعی از مسوولان و فعالان اقتصادی استان کرمانشاه با سفیر تاجیکستان با بیان اینکه تاجیکستان با توجه به قرابت فرهنگی ‌‌‌‌‌‌و زبانی دو ملت از شرکای تجاری خوب ایران محسوب می‌شود، گفت: اگرچه عمده تجارت با این کشور از سمت استان‌‌‌های شمال شرق ایران صورت می‌گیرد اما اتاق‌‌‌ کرمانشاه تعامل خوبی با اتاق‌‌‌های این استان‌‌‌ها دارد و می‌توانیم برای گسترش مناسبات تجاری با تاجیکستان یاریگر هم باشیم.
  • باغشهر تبریز احیا می‌شود؟

    دنیای‌اقتصاد – تبریز‌: شهردار تبریز به تشریح طرح‌‌‌های بزرگ شهرداری در راستای حفظ و احیای باغات شهر پرداخت و گفت: تملک ۴۱۶ هکتار از باغات تبریز در سال‌‌‌های اخیر شروع شده و قسمت‌‌‌های باقی‌مانده از پروژه‌‌‌ها نیز ادامه دارد. یعقوب هوشیار در نشستی خبری، احیای باغات تبریز را یکی از اقدامات اساسی مدیریت شهری دانست و اظهار کرد: در نقاط مختلف شهر باغات قدیمی شناسایی، تملک و عملیات عمرانی احیا نیز شروع شده است. وی در ادامه احیای باغ چلبی را یکی از این اقدامات برشمرد و افزود: احیای باغ چلبی به مساحت ۳۲‌هزار و ۵۰۰ مترمربع یکی از طرح‌‌‌هایی است که برای تملک آن ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و عملیات احداث پارک کودک به زودی آغاز می‌شود.
  • خط اضطراری آب به اردکان

    دنیای‌اقتصاد – یزد: استاندار یزد گفت: خط انتقال اضطراری آب به اردکان با بیش از ۹۰‌درصد پیشرفت ۶۰۰ لیتر بر ثانیه آب با ای‌‌‌سی ۶۰۰ را به این شهرستان منتقل می‌کند که این میزان حدود ۳ برابر آب انتقال‌یافته به اردکان طی چند دهه اخیر است. مهران فاطمی در نشست دهیاران بخش خرانق شهرستان اردکان با اشاره به عدم‌منفعت مردم اردکان از اجرای خط صنعت آب به چادرملو گفت: با پیگیری‌‌‌های انجام‌شده توسط مسوولان مصوب شد با هزینه ۴۰۰ میلیارد تومان خط اضطراری از این خط به منابع آب شهرستان متصل شود.
  • همکاری پالایشگاه و پتروشیمی تبریز افزایش می‌یابد

    دنیای‌اقتصاد-تبریز-بهروز فروغی: در مراسمی با حضور هاشمی مدیرعامل و عضو هیات‌مدیره گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و امیری رئیس هیات‌مدیره این شرکت، تفاهم‌‌‌نامه همکاری بین دو شرکت پتروشیمی تبریز و پالایش نفت تبریز به امضا رسید. هدف از این تفاهم‌‌‌نامه، هم‌‌‌‎افزایی درون‌سازمانی در گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و تعامل بیشتر بین دو شرکت به منظور بهره‌‌‌برداری از توانایی‌‌‌های موجود و ارتقای سطح همکاری‌‌‌هاست. بر اساس مفاد این تفاهم‌‌‌نامه، شرکت پالایش نفت تبریز متعهد شد در حد مقدورات نسبت به تامین خوراک موردنیاز پتروشیمی تبریز اقدام کند و از سوی دیگر، شرکت پتروشیمی تبریز نیز همکاری لازم را با پالایشگاه تبریز در پروژه‌‌‌های انتقال پساب و تامین آب DM و RO و سایر خدمات داشته باشد.
  • حمایت اتاق بازرگانی هرمزگان از حوزه آموزشی

    دنیای اقتصاد - بندرعباس- خداکریمی: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هرمزگان در مراسم تجلیل از نفرات برتر کنکور، از نخبگان و استعدادهای برتر، به عنوان سرمایه و آینده‌‌‌سازان این کشور نام برد و افزود: این قشر تاثیرگذار جامعه باید در مسیری درست و بدون حواشی، مسیر پیشرفت و ترقی خود را ادامه دهند.
  • برنامه تشکیل انجمن کنترل کیفیت در هرمزگان

    دنیای اقتصاد - بندرعباس: سرپرست اداره کل استاندارد هرمزگان از تشکیل انجمن کنترل کیفی در استان خبر داد. مهدی باقری افزود: سال گذشته دوره‌هایی برای توان‌‌‌افزایی مدیران کنترل کیفیت برگزار شد و با توجه به درخواست مدیران کنترل کیفیت برای برگزاری بیشتر این دوره‌‌‌ها، در نیمه دوم سال‌جاری هم این همایش‌‌‌ها برگزار خواهد شد. وی گفت: اکنون ۲۳۱ مدیر کنترل‌کیفی در واحد‌‌‌های تولیدی و خدماتی هرمزگان فعالیت می‌کنند. باقری با اشاره به برگزاری نخستین همایش مدیران کنترل کیفیت در استان هرمزگان که با هدف نهادینه شدن فرهنگ استاندارد و کیفیت برگزار شد، افزود: برگزاری چنین همایش‌‌‌هایی تداوم می‌‌‌یابد.
  • کیش کانون نمایشگاه‌‌‌های ملی و بین‌‌‌المللی

    دنیای اقتصاد – کیش: مدیر مرکز همایش‌‌‌ها و نمایشگاه‌‌‌های بین‌‌‌المللی کیش از برگزاری ۱۶ رویداد نمایشگاهی ملی و بین‌‌‌المللی در سال جاری خبر داد. محمد نیکجو گفت: جزیره کیش با برگزاری ۱۶ رویداد ملی و بین‌المللی نمایشگاهی در سال جاری رکورد می‌زند. وی اظهار کرد: بیشترین رویداد نمایشگاهی برگزار شده در کیش مربوط به سال ۱۳۹۷ و میزبانی از ۱۳نمایشگاه ملی و بین‌‌‌المللی بوده است. مدیر مرکز همایش‌‌‌ها و نمایشگاه‌‌‌های بین‌‌‌المللی کیش افزود: امسال با برنامه‌ریزی‌‌‌های انجام شده در تلاش هستیم تا پایان سال با برگزاری ۱۶ رویداد ملی و بین‌‌‌المللی نمایشگاهی، کیش را به کانون نمایشگاه‌‌‌های ملی و بین‌المللی تبدیل کنیم.
  • طرح رهگیری تاکسی‏‏‌های آنلاین

    دنیای اقتصاد: بیش از ۸۰هزار راننده تاکسی در ابرشهر تهران فعال هستند که عمدتا به صورت سنتی همچنان در خطوط مشخص تردد می‌کنند. همین شیوه سنتی تاکسی‌‌‌داری و عدم‌توجه به نیازهای مخاطبان و شهروندان سبب شد که مسافربرهای اینترنتی شکل گرفته و جان تازه‌‌‌ای بر پیکر بی‌‌‌روح شیوه سنتی جابه‌جایی مسافر بدمد، هرچند که کم‌کم به دلیل ارائه خدمات مختلف گوی سبقت از تاکسی‌‌‌داران ربوده شد و حالا در میانه این رقابت شهرداری هم به فکر سهم‌خواهی از این بازار افتاده است و می‌‌‌خواهد در سبک و سیاق تاکسیرانی تغییراتی ایجاد کند.
  • تولید ۲‌هزار تن پسته در آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد - تبریز - بهروز فروغی: مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه شهرستان‌‌‌‌های اسکو، مرند، جلفا، آذرشهر و تبریز جزو شهرستان‌‌‌‌های پیشرو در کشت و کار پسته هستند، میزان تولید پسته در استان را ۲‌هزار و ۴۵ تن اعلام کرد. مسعود جعفرنژاد اظهار کرد: متوسط عملکرد منطقه حدود یک تن در هکتار است. وی از دلایل عملکرد پایین باغات پسته استان نسبت به سایر استان‌‌‌‌ها به جوان بودن درختان پسته اشاره کرد و گفت: قسمت اعظم درختان پسته موجود در ۱۲ سالگی هستند که هنوز با باردهی اقتصادی فاصله دارند.
  • انعقاد بزرگ‌ترین قرارداد فیبر نوری کشور در تبریز

    دنیای‌اقتصاد – تبریز : شهردار تبریز از انعقاد بزرگ‌ترین قرارداد توسعه فیبر نوری کشور در تبریز به ارزش ۶‌هزار میلیارد ریال خبر داد. یعقوب هوشیار در مراسم امضای قرارداد توسعه اینترنت پرسرعت فیبرنوری اظهار کرد: بزرگ‌ترین طرح فیبرنوری کشور بین شهرداری تبریز و شرکت مخابراتی ایرانسل منعقد شد.
  • رشد تولید شناورهای متوسط با وجود قطعی برق

    دنیای اقتصاد: مدیرعامل مجتمع ایزوایکو گفت: هدف ما بهره‌‌‌گیری از ظرفیت‌‌‌های موجود و توسعه همکاری‌‌‌های بین‌المللی و تقویت جایگاه خود در صنعت دریایی جهانی است. سلمان ضربی در جلسه شورای معاونان و مدیران مجتمع کشتی‌‌‌سازی و صنایع فراساحل ایران با اعلام این مطلب افزود: این مجتمع نه تنها به دنبال افزایش تولید داخلی و ساخت کشتی‌‌‌ها و سازه‌‌‌های دریایی با کیفیت بالاست، بلکه به دنبال جذب سرمایه‌‌‌گذاری‌‌‌های خارجی و انتقال فناوری‌‌‌های جدید به کشور نیز هست. برای رسیدن به این هدف، باید همه بخش‌‌‌های مجتمع با هماهنگی و برنامه‌‌‌ریزی دقیق عمل کنند.
  • پیشرفت ۵۰ درصدی مجتمع کنسانتره فولاد خراسان

    دنیای‌اقتصاد – مشهد: معاون «طرح و توسعه» شرکت مجتمع فولاد خراسان با بیان اینکه عملیات خرید و نصب تجهیزات برای طرح ساخت کارخانه تولید کنسانتره فولاد خراسان در سنگان وارد فاز جدید شده و تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ پیشرفت طرح به بیش از ۵۰‌درصد رسیده است، گفت: کارخانه کنسانتره فولاد شرق خراسان در نیمه اول سال ۱۴۰۴ به بهره‌‌‌برداری اولیه می‌‌‌رسد.
  • غبار «خارجی» در نظافت شهر

    دنیای اقتصاد -گروه شهری: وضعیت رفت و روب شهر مناسب نیست و این موضوع آنقدر فراگیر شده که دیگر کثیفی شهر به موضوعی همه‌گیر بدل شده و نیازی به استدلال آماری و تفسیر نمودار ندارد بلکه تنها کافی است کمی به وضعیت شهر دقت کرد تا متوجه کثیفی آن شد.
  • موانع کلیدی تولید در آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد: مراسم تجلیل از برگزیدگان حوزه صنعت و معدن با حضور وزیر جهاد کشاورزی، قائم‌‌‌مقام وزیر صمت، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل راه‌‌‌آهن کشور در تبریز برگزار شد.
  • هزینه ۱۲۵ میلیارد تومانی برای تجهیز آتش‌‌‌نشانی تبریز

    دنیای‌اقتصاد -تبریز: شهردار تبریز گفت: در سال‌جاری یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز آتش‌‌‌نشانی این شهر به تجهیزات و لوازم ایمنی هزینه شد.
  • خسارت تولید اصفهان از خاموشی‌ها

    دنیای اقتصاد-اصفهان/نفیسه زمانی‌نژاد: توقف تولید، خرابی دستگاه‌‌‌ها و ابزار برقی، هدررفت مواد و محصول حین ساخت، اخلال در زنجیره‌‌‌های متصل تولیدی، نابسامانی و سردرگمی‌‌‌ در برنامه‌‌‌های کاری از چالش‌‌‌هایی است که قطعی‌‌‌های مکرر برق به‌‌‌ویژه خاموشی‌‌‌های بدون برنامه برای بخش صنعت به دنبال می‌‌‌آورد. موضوعی که جدا از تورم، تحریم و مشکلات اقتصادی، صنعت و تولید را به خود مشغول کرده است. به‌‌‌طوری که با هر قطعی برق در یک واحد صنعتی خساراتی سنگین وارد می‌‌‌آید که نتیجه نهایی آن چیزی جز افزایش نرخ کالای تولیدشده و بار مضاعف برای مصرف‌کننده نیست.
  • کشاورزی سازگار با آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد - تبریز: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از تولید ۱۸‌هزار و ۶۸۴ تن گیاهان دارویی در سال ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: آذربایجان شرقی رتبه اول کاشت گیاهان دارویی در طرح جهش تولید در دیمزارها در کشور را داراست و سطح زیر کشت گیاهان دارویی در استان به ۱۰‌هزار هکتار افزایش می‌‌‌یابد.
  • بررسی چالش‏‏‌های اقتصادی استان گلستان

    دنیای‌اقتصاد-گرگان: چالش‌‌‌های اقتصادی استان گلستان و راهکارهای برون‌‌‌رفت از مشکلات پیش رو در کمیسیون اقتصاد کلان اتاق بازرگانی گرگان بررسی شد. رضا مبصری، رئیس کمیسیون اقتصاد کلان اتاق بازرگانی گرگان در این جلسه گفت: استان گلستان نقش بسزایی در امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند، ولی از مزایای آن در تولید و رونق اقتصادی بهره‌مند نیست. مبصری معتقد است: توزیع متوازن منابع در کشور مهم است و توزیع باید عادلانه و منطبق با شاخص‌‌‌های استان‌ها باشد و توسعه متوازن تنها به معنی توسعه یکسان در همه نقاط کشور نیست، بلکه به این معنی است که همه مناطق به ظرفیت‌‌‌های لازم برای توسعه دسترسی داشته باشند و منابع حاصل از رشد اقتصادی به همه بخش‌‌‌های مختلف کشور برسد.
  • تغییر رویکرد لازمه توسعه هوشمند شهرها است

    دنیای‌اقتصاد‌-تبریز: شهردار تبریز گفت: تبدیل سریع شهرهای جهانی به شهرهای پویا با استفاده از سیستم‌های مدرن و ابزارهای هوشمندسازی در مدیریت شهری و ارائه خدمات شهری مدرن و بهینه به شهروندان نیازمند تغییر رویکردهای سنتی در مدیریت زیرساخت‌‌‌های شهری است. یعقوب هوشیار که به نمایندگی از کشورمان در پنجمین نشست هفته دیجیتال قازان سخنرانی کرد، اظهار کرد: خروجی تغییر در رویکردهای قدیمی در مدیریت زیرساخت‌‌‌های شهری بهبود سطح زندگی مردم و رفاه شهروندان هر شهر است.
  • تبدیل کیش به شهر هوشمند

    دنیای‌اقتصاد- کیش: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در آیین اختتامیه جشنواره فاوا گفت: جزیره کیش می‌تواند با ارائه اینترنت پرسرعت، نخستین شهر هوشمند کشور و محل فعالیت شرکت‌های فناورانه باشد. رحیم سرهنگی با اشاره به طرح جامع جزیره کیش گفت: این منطقه آزاد کشور دارای نقشه راه و سند استراتژیک است که براساس این سند که مبتنی بر ویژگی‌‌‌های اقلیمی جزیره کیش است نوع فعالیت صنایع مشخص شده است. مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: با توجه به لزوم توسعه صنایع غیرآلاینده در این جزیره، یکی از حوزه‌‌‌های پیشنهادی، حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
  • احیای تولید در آذربایجان‌‌‌‌شرقی

    دنیای‌ اقتصاد – تبریز: سرپرست استانداری آذربایجان‌‌‌‌ شرقی گفت: در سه سال گذشته ۷۰۲ واحد صنعتی، خدماتی و کشاورزی راکد و غیرفعال استان احیا شد که از جمله آنها می‌‌‌‌توان به ماشین‌‌‌‌سازی تبریز اشاره کرد. تراب محمدی در مراسم افتتاح واحد تولید فیلم تک‌‌‌‌لایه از پلی‌‌‌‌اتیلن در مراغه افزود: احیای واحدهای راکد و تزریق اعتبار به طرح‌‌‌‌های نیمه‌‌‌‌تمام در حقیقت از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم بود. وی با بیان اینکه ۲۵ درصد باقی‌مانده از عملیات اجرایی سد «قیزقلعه‌‌‌‌سی» در دولت سیزدهم تکمیل شد، اضافه کرد: با افتتاح این سد ۲۰هزار هکتار از اراضی منطقه در مرحله نخست زیرکشت قرار می‌‌‌‌گیرد.
  • تجارت با ترکمنستان از گلستان

    دنیای‌اقتصاد- گرگان: عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و بازرگانی گرگان با اشاره به سفر مهم هفته گذشته قربانقلی بردی محمداف رهبر ملی ترکمنستان به ایران و دیدار وی با مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و امضای تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین گفت: اجرایی شدن موافقت‌نامه‌‌‌ها در این خصوص نیازمند توجه ویژه دولت چهاردهم به استان گلستان به منظور بهره‌‌‌برداری از زیرساخت‌‌‌های طبیعی و انسانی برای مراودات مطلوب‌‌‌تر با ترکمنستان است.
  • بودجه ایمن‏‏‌سازی ساختمان‏‏‌ها

    دنیای‌اقتصاد: رشد بی‌‌‌ضابطه و هیجانی تهران در سال‌های گذشته و ‌اصلاح نکردن شرایط در سال‌های اخیر علاوه بر اینکه سبب شده تا ابرشهری بدقواره برخلاف اصول شهرسازی و معماری داشته باشیم، از نظر ایمنی نیز شهری ناایمن به شهروندان تحویل داده شده است که در معرض انواع و اقسام مخاطره‌‌‌های بحران‌‌‌زا قرار دارد؛ بحران‌هایی که هر کدام از آنها می‌تواند تهران بی‌‌‌دفاع را در معرض آسیب قرار دهد و به همین دلیل حالا بعد از مدت‌ها مدیران سعی دارند با انجام کاری پژوهشی و دانشگاه‌پایه برای بحران‌های مخاطره‌آمیز تهران که عدد آن به حدود پنج مخاطره می‌رسد فکری کنند. البته اولویت مطالعات با ۱۴ مخاطره بحران‌ساز است که تهران بیش از دیگر گزینه‌ها در معرض آن قرار دارد.
  • صدور پروانه بهره‌‌‌برداری فاز یک منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان

    دنیای‌اقتصاد-کرمان: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان از صدور پروانه بهره‌برداری فاز اول منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان از سوی حجت‌الله عبدالملکی، دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی خبر داد.روح‌الله بهرامشاهی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با اعلام این خبر افزود: با صدور این پروانه، منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان از جایگاه ویژه‌‌‌ای برخوردار می‌شود. وی افزود: با امضای پروانه فاز اول منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان به مساحت ۳۹۳ هکتار، سرمایه‌گذاران بومی و غیر‌بومی از مزایای فوق‌‌‌العاده منطقه ویژه اقتصادی بهره‌‌‌مند می‌‌‌شوند.
  • رشد ۱۸ درصدی درآمد پتروشیمی پردیس

    دنیای‌اقتصاد - بوشهر: پتروشیمی پردیس در مرداد به درآمد ۳.۷ همتی رسید که نسبت به ماه قبل ۸ درصد، نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱‌درصد و نسبت به میانگین سال ۱۸درصد رشد داشته است. به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی پردیس، در مرداد ۱۴۰۳ پتروشیمی پردیس ۲۷۱‌هزار تن اوره صادراتی به فروش رساند که نسبت به ماه گذشته یک‌درصد رشد داشته است. در مرداد ماه ۱۴۰۳ حدود ۹۴‌درصد فروش مقداری پردیس، به فروش صادراتی و ۶‌درصد نیز به فروش داخلی اختصاص دارد. نرخ فروش اوره صادراتی در این ماه با کاهش اندک نسبت به ماه قبل به ۱۲۶۰۰تومان به ازای هر کیلوگرم رسید. پتروشیمی پردیس طی ۱۱ ماه از سال مالی منتهی به ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۳ بیش از ۲ میلیون و ۹۲۰‌هزار تن اوره تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸‌درصد افزایش داشته است. این میزان تولید حدود ۹۱‌درصد ظرفیت اسمی سالانه است و پیش‌بینی می‌شود تولید تجمیعی اوره پردیس تا پایان سال مالی به حدود ظرفیت اسمی یعنی ۳ میلیون و ۲۲۰‌هزار تن برسد که رکوردی تاریخی در دوره تاسیس این شرکت خواهد بود.
  • تحویل دو رام قطار ملی تا پایان سال درصورت تامین اعتبار

    محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران در مورد آخرین وضعیت قطار ملی مترو با بیان اینکه دولت مبلغ ۷۷ میلیون یورو برای ساخت ۱۱۳ واگن ملی اختصاص داده بود که به تازگی شورای عالی امنیت ملی مصوبه اختصاص ۷۷ میلیون یورو برای ساخت واگن ملی را تمدید کرد، گفت: این مصوبه به وزارت نفت و سایر زیرمجموعه‌‌‌ها ابلاغ شد و در حال حاضر باید ۷۷ میلیون یورو برای ساخت واگن ملی تخصیص داده شود.
  • ۷۰۰ پلاک در انتظار تعیین‌تکلیف حریم راه‌آهن تهران-مشهد

    محمدامین سالاری‌‌‌پور، شهردار منطقه ۱۶ با اشاره به لزوم تعیین حریم راه‌آهن تهران- مشهد با بیان اینکه در حریم راه‌‌‌آهن ۷۰۰ پلاک بلاتکلیف هستند، افزود: دو نوع حریم ۳۰ متری و ۷۰ متری برای خط راه‌‌‌آهن تعیین شده است که بر این اساس ساخت‌وساز در حریم ۷۰ متری مجاز است؛ به‌گونه‌‌‌ای که ساکنان می‌توانند با کسب مجوز ساخت‌وساز داشته باشند؛ اما ساخت‌وساز در حریم ۳۰متری ممنوع است و این سبب شده تا ما با ساختمان‌‌‌هایی به‌شدت فرسوده مواجه باشیم.
  • کلیه معارضین بزرگراه بروجردی در منطقه ۱۸ پایتخت برچیده شدند

    محمد‌جواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ با بیان اینکه در فاز نخست طرح فرامنطقه‌ای بزرگراه بروجردی، مدیریت شهری بیش از ۹۵۰۰ میلیارد ریال برای تملک املاک معارض هزینه صرف کرد، اظهار کرد: در این فاز با اقدامات صورت گرفته، بخش اعظمی از مسیر بزرگراه در مهر ماه سال گذشته افتتاح شد و زیر بار ترافیک رفت. وی ادامه داد: هموارسازی مسیر با تملک املاک معارض این ابر‌پروژه راه و باندی از جمله اولویت‌‌‌های مدیریت شهری منطقه در سال‌جاری بوده که این امر محقق شد و تمام معارضین آن برچیده شدند. خسروی تاکید کرد: برای تملک املاک معارض موجود در این فاز به مساحت ۴۴۵۰ مترمربع، اعتباری بالغ بر ۱۴‌هزار میلیارد ریال اختصاص داده شد تا قطار تکمیل بزرگراه شهید بروجردی با سرعت بیشتری پیش برود.
  • ابلاغ طرح تعمیرات تخصصی پل‌‌‌های ۱۵ تقاطع در پایتخت

    محمدصادق خیرخواه، مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران با بیان اینکه مجموعه پل‌‌‌های سواره‌‌‌روی شهر تهران دارایی‌‌‌هایی ارزشمند و حیاتی هستند، گفت: طی سه سال سپری‌شده از زمان آغاز دوره ششم مدیریت شهری، گام‌‌‌های مهمی در جهت استقرار نظام تعمیر و نگهداشت این دارایی‌‌‌ها برداشته شده است. وی در تشریح اقدامات صورت‌‌‌گرفته به منظور استقرار نظام تعمیر و نگهداشت پل‌‌‌های شهر تهران، ارزیابی فرآیندها و رویه‌‌‌های موجود، بازطراحی فرآیندها و ساختارهای مرتبط با امور تعمیر و نگهداری پل‌‌‌ها و نیز تدوین ماتریس وظایف در این زمینه را از جمله مهم‌ترین فعالیت‌‌‌های انجام‌شده خواند و یادآور شد: تمام پل‌‌‌های سواره‌‌‌رو پایتخت طی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در پنج نوبت و در قالب اولین سطح بازرسی مورد بازدید قرار گرفته‌‌‌اند.
  • محدودیت برقی اتوبوس‏‏‌های برقی

    دنیای اقتصاد: مدت‌هاست که شهرداری تهران رویای برقی‌‌‌سازی را در سر دارد و آن‌طور که مدیران ارشد شهرداری تهران وعده داده‌‌‌اند قرار است نهضت برقی‌‌‌سازی در تهران به عنوان تنها ابرشهر ایران استارت بخورد و از آنجا که هر اقدام نوینی در تهران به سایر شهرهای کوچک و بزرگ ایران تسری می‌‌‌یابد احتمالا برقی‌‌‌سازی نیز در سایر شهرها مد می‌شود.
  • تعطیلی تولید با ناترازی انرژی

    دنیای اقتصاد – یزد: اثر منفی قطعی برق بر تولید، با شدت بیشتری در استان‌های صنعتی بروز پیدا کرده است. گزارش‌های جداگانه خبرنگاران «دنیای‌اقتصاد» از دو استان کشور حاکی است، کمبود برق ناشی از ناترازی انرژی، یک چالش اصلی واحدهای صنعتی و معدنی شده است. از طرفی، سبقت رشد مصرف از روند سرمایه‌گذاری در شبکه تولید برق باعث شده فشار این ناترازی، عمدتا بر صنایع وارد شود. مقامات استانی این حوزه، «در اولویت قرارگرفتن صنایع برای خاموشی‌ها» را به تصمیمات در سطوح بالاتر مرتبط می‌دانند و در عین حال، خواستار بهبود سطح تکنولوژی تولیدات صنعتی برای کاهش شدت مصرف برق در صنایع هستند. از طرفی، در برخی نقاط کشور از جمله در مشهد، شیوه طراحی داخلی ساختمان‌های مسکونی به گونه‌ای شده که سیستم‌های سرمایشی پرمصرف در اولویت است.
  • روایت استانی از کمبود برق

    دنیای اقتصاد – مشهد - بهناز رحیمیان: مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌‌ای خراسان گفت: در شرایط اوج بار تابستان قرار داریم و با مشکلات تامین برق مواجه هستیم. امسال شاهد رشد ۹درصدی حوزه مصرف برق بودیم که نیاز به ایجاد ظرفیت تولید، انتقال و توزیع در صنعت برق دارد ضمن اینکه کسری و ناترازی برق از سال‌های گذشته با توجه به شرایط، بین ۱۲ تا ۱۷‌هزار مگا‌وات همچنان وجود دارد.
  • انتقال کامل پایانه شرق به محل جدید تا پایان شهریور

    علی اقیان، مدیر پردیس مسافری شرق‌‌‌ در مورد آخرین وضعیت جابه‌جایی پایانه شرق با بیان اینکه مزایده برای کلیه غرف پایانه جدید شرق انجام شده و شرکت‌های مسافربری غرفه‌‌‌های خود را تحویل گرفتند، گفت: در حال حاضر در حال تکمیل کار و انجام تست سرد در پایانه هستیم و قطعا تا آخر شهریور ماه پایانه به محل جدید پایانه شرق منتقل می‌شود.
  • پیشنهاد تبدیل بزرگراه بعثت به محور صنعت

    امین سالاری‌‌‌پور، شهردار منطقه ۱۶ در مورد جابه‌جایی ترمینال جنوب با بیان اینکه مشاور طرح به این جمع‌‌‌بندی رسید که قسمتی از ترمینال جابه‌جا شود نه همه، افزود: اما قرار بود حجم مسافرگیری کاهش یابد که با معاونت حمل‌ونقل جلسه گذاشتیم تا با جانمایی مکان جدید در مورد جابه‌جایی خطوط، جلساتی برگزار شود.
  • نوسازی ۴۵۰ پلاک فرسوده پایتخت در ۴ماه اول امسال

    سیدمهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران پیرامون آمار نوسازی پلاک‌‌‌های فرسوده شهر تهران طی ۶ سال اخیر، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۷ تعداد ۴۹۸۳ پلاک، در سال۱۳۹۸ تعداد ۴۸۱۷ پلاک، در سال ۱۳۹۹ تعداد ۳۳۱۲ پلاک، در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۹۷۰ پلاک و در سال ۱۴۰۱ تعداد ( ۳۹۸۶) پلاک نوسازی شده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به تعداد (۵۳۶۷) پلاک رسیده است. وی افزود: با استناد به حکم ۷۲ برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران بر مبنای تحقق عدالت شهری، تسهیل‌‌‌گری نوسازی ۴۶۵۶ پلاک فرسوده در سال ۱۴۰۳ در دستور کار این سازمان قرار دارد که از این میزان از فروردین تا پایان تیر سال‌جاری تعداد ۱۷۵۵ پلاک نوسازی شده است. مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه میزان نوسازی پلاک‌‌‌های فرسوده سال ۱۴۰۲ حکایت از رشد حدود ۱۰۰‌درصد دارد، خاطرنشان کرد: برنامه نوسازی بافت فرسوده شهر تهران در سال‌جاری نیز با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد. وی با تاکید بر اینکه بیشترین آمار نوسازی پلاک‌‌‌های فرسوده شهر تهران در سال ۱۴۰۲ طبق آمار پروانه‌‌‌های صادره در شهر تهران، در منطقه ۱۵ بوده است، گفت: در چهار ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ هم منطقه ۱۴، در صدر آمار نوسازی پلاکی قرار دارد.
  • ۷۷‌درصد تاکسی‌‌‌های تهران از شهرهای اقماری معاینه فنی گرفتند

    سید محمدمهدی میرزایی‌‌‌قمی، مدیرعامل ستاد معاینه فنی شهرداری تهران در مورد آخرین وضعیت مراجعه تاکسی‌‌‌های پایتخت به مراکز معاینه فنی شهر تهران، گفت: از ابتدای سال تاکنون حدود ۱۳‌هزار دستگاه تاکسی به مراکز معاینه فنی شهر تهران مراجعه کردند. وی با بیان اینکه از این میان، ۱۶‌درصد در آزمون آلایندگی، ۸‌درصد در آزمون ترمز، ۱۴‌درصد در عیوب ظاهری، ۴‌درصد در کمک فنر، ۳‌درصد دود مشهود آبی (روغن‌سوزی) و ۶‌درصد در نا هم راستایی چرخ‌‌‌ها مردود شدند، گفت: در مجموع ۳۴‌درصد از خودروها به علت نقص فنی موفق به اخذ معاینه فنی در مراجعه اول نشدند و تعدادی از این خودروهای مردودی نیز تنها دارای چند نقص بودند.
  • تولید ۴.۱ میلیون حلقه انواع تایر رادیال سواری در کویرتایر

    دنیای اقتصاد – بیرجند: مدیرعامل شرکت دانش‌‌‌بنیان کویرتایر گفت: در ۳ماه نخست امسال بیش از یک میلیون و۴۳۰‌هزار حلقه انواع تایر سواری در این کارخانه تولید و روانه بازار مصرف شده است. به گزارش روابط عمومی شرکت دانش‌‌‌بنیان کویرتایر، سیدمحمد حسین زینلی در جمع مدیران این کارخانه اظهار کرد: رشد ۱۷درصدی تولید در این مدت گواه این موضوع است. وی با بیان اینکه در سه ماه اول سال جاری، ۴۳ سایز و طرح مختلف از انواع تایر رادیال سواری با اندازه رینگ ۱۳ تا ۲۰ اینچ در شرکت کویرتایر تولید شده است، افزود: از این تعداد، ۳ سایز و طرح جدید برای اولین بار در این کارخانه طراحی و تولید شده است. مدیرعامل شرکت دانش‌‌‌بنیان کویرتایر با بیان اینکه برای اولین بار در کشور، تایر خودروهای برقی، آفرود و پنچررو در این شرکت تولید شد، افزود: همچنین شرکت کویرتایر با تولید انبوه سایز آفرودی R۱۷۷۰.۲۸۵خودروسازان داخلی را از واردات این محصول بی‌نیاز کرده است.
  • چینی‌ها در اندیشه سرمایه‌‌‌گذاری در بندرعباس

    دنیای اقتصاد – بندرعباس: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: یک شرکت چینی برای راه‌‌‌اندازی کارخانه تولید صنایع معدنی و شیمیایی در بندرعباس اعلام آمادگی کرده است. خلیل قاسمی در نشست ارزیابی سرمایه‌‌‌گذاران کشور چین در بندرعباس اظهار کرد: تولید این کارخانه سالانه ۷۰‌هزار تن کربنات اِستِرانسیم است که برای تهیه مواد مغناطیسی، شیشه، سرامیک و انرژی خورشیدی کاربرد دارد. وی افزود: تعهد شرکت سرمایه‌‌‌گذاری کشور چین برای ساخت این کارخانه ۲۰ میلیون دلار است که در مدت ۱۰ ماه ساخته می‌شود.
  • پیگیری شهرداری تبریز برای اتمام طرح‌‌‌های نیمه‌‌‌تمام

    دنیای اقتصاد – تبریز : شهردار تبریز با اشاره به اینکه اکنون بیش از ۷۰ طرح ناقص در شهر وجود دارد، گفت: برای بیشتر طرح‌‌‌های نیمه‌تمامی که برای شهرداری و شهروندان اولویت دارد وقت گذاشته و پیگیر اتمام آنها هستیم. یعقوب هوشیار در پاسخ به اینکه سرنوشت طرح‌‌‌هایی چون هشت‌‌‌بهشت چه خواهد بود، اظهار کرد: زمان پروانه پروژه هشت‌‌‌بهشت به پایان رسیده، ما نیز به آنها اخطار داده‌‌‌ایم، چند جلسه نیز با مدیر این مجموعه جلسه داشته و درصدد حل مشکلات این طرح هستیم. وی افزود: شهرداری تبریز درصدد این است تا هرآنچه اولویت شهر و شهروندان است زودتر انجام گیرد.
  • ارائه بسته خدمات ویژه به تاکسیرانان پایتخت

    شادی مالکی، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از ارائه خدمات رفاهی ویژه به تاکسیرانان به‌‌‌ صورت یکپارچه و هوشمند بدون نیاز به مراجعه حضوری خبر داد و با اشاره به خدمات متنوع رفاهی به خانواده بزرگ تاکسیرانی، گفت: سازمان تاکسیرانی در راستای رفاه حال تاکسیرانان، تمرکززدایی ارائه خدمات از سازمان تاکسیرانی را با انتقال آن به دفاتر تاکسیرانی سطح شهر در دستور کار قرار داده است.
  • تسهیلات نساجی یزد پنبه شد

    دنیای‌اقتصاد – یزد: در حالی که اختصاص کمک دولت برای بازسازی و نوسازی تجهیزات نساجی یزد به عنوان یکی از مصوبات سفر دولت سیزدهم به این استان قرار بود اجرایی شود، خبرها حکایت از تاخیر در اختصاص این اعتبار به دلیل سیاست‌های بانک مرکزی دارد. در این زمینه استاندار یزد در نشستی با اشاره به اختصاص بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان از منابع تبصره استان به بخش صنعت و تجارت گفت: از این میزان نزدیک به ۱۴۰ میلیارد تومان به بخش نساجی و تامین زیرساخت‌‌‌های شهرک نساجی مریم‌‌‌آباد به منظور استقرار کارگاه‌‌‌های کوچک و بزرگ اختصاص یافت.
  • تله سازمان پسماند برای موش‏‏‌های تهران

    دنیای‌اقتصاد: افزایش تعداد موش‌‌‌های تهرانی آن هم در روزهای گرم تابستان به یک معضل بدل شده است، ‌‌‌ با اینکه شهرداری تهران خبر از کاهش میزان شکایت مردم در مورد موش‌‌‌ها و در نتیجه کاهش جمعیت موش‌‌‌های تهران می‌دهد، اما هنوز هم در برخی معابر و اتفاقا راسته‌‌‌های اغذیه‌‌‌فروشی این موش‌‌‌ها در کوچه‌‌‌ها و خیابان‌‌‌ها جولان می‌دهند.
  • اسکوتر و دوچرخه برقی به معابر تهران می‌‌‌آید

    ولی نجاتی، سرپرست معاونت توسعه حمل‌ونقل پاک و آموزش سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت تردد دوچرخه‌‌‌ها در شهر تهران گفت: شهرداری تهران قراردادی در مورد دوچرخه‌‌‌های معمولی دنده‌‌‌ای منعقد کرده است و به نظر می‌‌‌رسد تا ۴۵ روز آینده یا حداکثر دو ماه آتی این دوچرخه‌‌‌ها در شهر رویت شوند.
  • چاره اندیشی برای مهار ترافیک سرای ایرانی

    محمد شیری، شهردار منطقه۱۵ در مورد توسعه حمل‌ونقل عمومی در این ‌‌‌منطقه گفت: سال گذشته کلنگ‌زنی خط ۸ مترو از منطقه ۱۵ آغاز شد و تجهیز کارگاه آن انجام‌‌‌ شده و تمام تلاش این است که خط ۹ نیز به زودی از منطقه ۱۵ آغاز شود و اقدامات برای در اختیار قراردادن موقت و دائمی زمین‌‌‌ به مترو در حال انجام است. با افزوده شدن این دو خط، کل منطقه تحت پوشش مترو قرار می‌‌‌گیرد چراکه با رسیدن خط ۸ و ۹ مترو ۱۰ ایستگاه مترو در منطقه ایجاد خواهد شد. شهردار منطقه ۱۵ در مورد وضعیت ترافیکی سرای ایرانی با بیان اینکه برای کاهش ترافیک محدوده سرای ایرانی در انتهای محور خاتم‌‌‌الانبیا و قصر فیروزه زیرگذری احداث می‌شود، گفت: هدف این است که برای تردد اهالی مسعودیه، والفجر و افسریه به محور خاوران دسترسی مناسب‌‌‌تری ایجاد و این تردد بدون گردش انجام شود که فاز اول آن به اتمام رسیده است و فاز دوم آن نیز به زودی آغاز می‌شود. شیری ادامه داد: پیوست ترافیکی سرای ایرانی را آبان سال ۱۴۰۲ به شورا تحویل دادیم به‌رغم اینکه وظیفه‌‌‌ای در این مورد نداشتیم و همه ملاحظات ترافیکی را در آن لحاظ کردیم.
  • ۸۰‌هزار تاکسی در پایتخت آماده خدمت‌‌‌رسانی در مهرماه

    شادی مالکی، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه حدود ۸۰‌هزار تاکسی در تهران با آغاز مهر با تمام توان وارد خواهد شد، گفت: اکنون ۶۰۰ خط در شهر داریم که تاکسی‌‌‌ها در مبدأ و مقصد مشخص فعالیت می‌کنند و تعدادی دیگر نیز به صورت گردشی فعالیت می‌کنند. وی با بیان اینکه طبق قولی که به شهروندان مبنی بر پایش بهینه عملکرد تاکسی‌‌‌ها در تهران داده بودیم در حال راه‌‌‌اندازی بستر هوشمندی هستیم که بر اساس آن فعالیت تاکسی‌‌‌ها به شکل هوشمند خواهد بود، گفت: با این هوشمندسازی از نظارت سنتی که همه ساله انجام می‌‌‌شد خارج خواهیم شد و قطعا شاهد عملکرد بهتری از تاکسی‌‌‌ها خواهیم بود. مالکی با تاکید بر اینکه همچون‌‌‌ سنوات گذشته شهرداری تهران امسال نیز در امر سرویس مدارس هم فعالیت می‌کند به‌‌‌گونه‌‌‌ای که از خردادماه اطلاع‌‌‌رسانی به والدین صورت گرفته و اولیا نسبت به ثبت‌‌‌نام دانش‌‌‌آموزان در سامانه وزارت کشور اقدام کردند، افزود: حدود ۲۵‌هزار دانش‌‌‌آموز برای دریافت خدمات سرویس دانش‌‌‌آموزی ثبت‌‌‌نام کرده‌‌‌اند و ۲۳۰۰ درخواست نیز از مدارس استثنایی به ثبت رسیده است، اما در مرحله احراز صلاحیت رانندگان متقاضی برای خدمات‌‌‌رسانی در این حوزه هستیم.
  • ورود ۱۱۰ اتوبوس برقی چینی به ناوگان

    مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد تمهیدات شرکت واحد اتوبوسرانی برای آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: همچون سنوات گذشته برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌های لازم برای پاسخ‌گویی هرچه بهتر به نیاز شهروندان همزمان با آغاز سفرهای آموزشی اندیشیده شده است و افزایش تعداد ناوگان اتوبوس را در نزدیکی دانشگاه‌‌‌ها، مدارس و محل‌‌‌های پرتردد در نظر گرفتیم.
  • تعطیلی ۷۵درصد خط تولید فروکروم جغتای به دلیل قطع برق

    دنیای‌اقتصاد: مدیرعامل مجتمع فروکروم جغتای گفت: مساله قطع برق که از اواسط خرداد سال‌جاری شروع شده است ۷۵درصد خط تولید این مجموعه را با تعطیلی مواجه کرده است. کرامت رفیعی با اشاره به ارزآوری بالای این مجموعه برای کشور به برخی موانع صادراتی پیش‌رو از جمله مساله دریافت مالیات و تعهدات ارزی نیز گریزی زد و افزود: مجتمع فروکروم جغتای که از سال ۱۳۹۶ به هلدینگ پارت گوال واگذار شد و در این راستا به دلیل مدیریت نظام‌مند و کارآمد ظرفیت تولید آن به پنج برابر ارتقا پیدا کرد در حال حاضر قابلیت تولید ۳۰‌هزار تن فروکروم پر‌‌‌کربن در سال را داراست.
  • راه‌‌‌اندازی نیروگاه خورشیدی در هرمزگان

    دنیای‌اقتصاد- بندرعباس: بهره‌‌‌برداری از فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۱۳ مگاواتی در منطقه فارغان بندرعباس (به ظرفیت ۱۰ مگاوات) و نیروگاه خورشیدی، تجمعی، حمایتی شهدای خدمت به ظرفیت ۱۰۲۴ مگاوات در شهرستان میناب (به صورت برخط) آغاز شد. در راستای توانمندسازی خانواده‌‌‌های تحت حمایت کمیته امداد، نیروگاه ۱۰۲۴ کیلووات شهدای خدمت شهرستان میناب استان هرمزگان راه‌اندازی شد و به شبکه برق کشور متصل شده است.
  • مهر تایید سازمان حسابرسی بر عملکرد توزیع برق خراسان‌‌‌جنوبی

    دنیای‌اقتصاد – بیرجند - محمد قربانی: بررسی صورت‌های مالی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی توسط سازمان حسابرسی با ارسال گزارش مقبول آن سازمان و تایید عملکرد مالی همراه بود. همزمان با برگزاری جلسه مجمع عمومی سالانه شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی برای تصویب صورت‌های مالی و گزارش فعالیت هیات‌مدیره شرکت در سال۱۴۰۲ گزارش سازمان حسابرسی در خصوص عملکرد شرکت قرائت شد و ضمن ارائه گزارش فعالیت هیات‌مدیره شرکت منتهی به ۱۴۰۲.۱۲.۲۹ و تصویب صورت‌های مالی در انتهای جلسه از عملکرد این شرکت به پاس کسب گزارش مقبول در حسابرسی طرح‌‌‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، تقدیر شد. در این جلسه که مدیرکل دفتر مجامع عمومی شرکت‌‌‌ توانیر و همکاران، نمایندگان وزارت نیرو، نماینده صبا و نماینده معاونت هماهنگی توزیع و نماینده سازمان حسابرسی در آن حضور داشتند، دکتر رجبی‌مشهدی مدیرعامل توانیر با اهدای لوح تقدیر به مهدی دادگر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی از وی و همکاران شرکت به دلیل کسب این موفقیت قدردانی کرد.
  • تامین مسکن مددجویان در گلستان

    دنیای‌اقتصاد – گرگان: مدیرکل بهزیستی گلستان از افتتاح متمرکز ۱۶۶ واحد مسکونی مددجویان تحت پوشش خبر داد. علیرضا طاهریان در نشستی خبری اظهار کرد: حفظ کرامت مددجو برای ما از همه موارد ارزشمندتر است و بر آن اصرار داریم به طوری که حمایت‌‌‌‌‌های خوبی توسط سازمان و دولت صورت گرفته و طی سه سال گذشته ۲هزار و ۷۵۰ واحد مسکونی به مددجویان و توانخواهان تحویل داده شد.
  • طرح بورسیه صنعتی در استان یزد

    دنیای‌اقتصاد - یزد: رئیس کمیسیون آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی یزد با اشاره به تلاش برای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت گفت: بخش‌‌‌های مختلف صنعتی و معدنی استان با کمبود شدید نیروی تحصیل‌کرده دارای مهارت مواجه است. غضنفر امیرجلیلی اظهار کرد: با وجود تعداد دانش‌‌‌آموختگان و تحصیل‌کردگان دانشگاهی، انجام کار در بخش صنایع به عنوان یک شغل کارگری در جامعه به حساب می‌‌‌آید و همین موجب مشکلاتی برای صنعت و معدن و سایر حوزه‌‌‌های تولیدی شده است. وی افزود: متاسفانه با وجود تلاش‌‌‌های صورت‌گرفته، واحدهای تولیدی و به‌ویژه صنایع با کمبود نیروی ماهر مواجه است. در این راستا چند راهکار در کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی با همکاری دانشگاه مدنظر قرار گرفت.
  • جایگاه پنجم آذربایجان شرقی در تولید گیلاس

    دنیای‌اقتصاد -تبریز: مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: این استان با تولید بیش از ۵هزار تن گیلاس مقام پنجم کشور را در تولید این میوه به خود اختصاص داده است. مسعود جعفرنژاد‌ماکویی اظهار کرد: استان‌‌‌‌‌های خراسان رضوی، تهران، البرز و آذربایجان غربی نیز رتبه‌‌‌‌‌های اول تا چهارم را دارند. وی ادامه داد: البته شهرستان‌‌‌‌‌های مراغه، شبستر، مرند، اهر، کلیبر و میانه قطب‌‌‌‌‌های مهم تولید گیلاس در آذربایجان شرقی هستند که از جمله گیلاس‌‌‌‌‌های با کیفیت ایران محسوب می‌‌‌‌‌شوند و در صورت افزایش تولید قابلیت رقابت در بازارهای جهانی را نیز دارند.
  • امحای ۲۳۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان جنوبی

    دنیای‌اقتصاد – بیرجند - محمد قربانی: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی از امحای ۲۳۲ دستگاه ماینر غیرمجاز توقیف‌شده در این استان خبر داد. مهدی دادگر در مراسم امحای ماینرهای غیرمجاز اظهار کرد: ماینرهای غیرمجاز که هر یک دستگاه آن معادل یک کولرگازی مصرف دارد، پدیده شومی است که در این روزهای گرم، مزاحم حفظ پایداری شبکه برق است و برای مشترکان برق همجوار ایجاد نوسان می‌‌‌کند. وی با اعلام اینکه استفاده‌کنندگان از ماینرهای غیرمجاز با محاسبه بهای برق با نرخ چند برابر نرخ‌های صادراتی، جرایم سنگین و معرفی به مراجع قضایی مواجه می‌‌‌شوند، تصریح کرد: شناسایی و توقیف ماینرهای غیرمجاز در تعامل کامل با دستگاه‌‌‌‌‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، اداره کل صمت و مجموعه قضایی در استان صورت می‌‌‌پذیرد.
  • اضافه شدن ۱۳۴۰ اتوبوس و ۵۵ ون ویژه جانبازان تا پایان سال

    مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با اشاره به برنامه شرکت اتوبوسرانی تهران برای تقویت ناوگان از طریق نوسازی و بازسازی اتوبوس‌‌‌ها تا پایان سال، میانگین روزانه تعداد مسافران اتوبوسرانی را یک میلیون و ۲۰‌هزار نفر اعلام کرد و گفت: اکنون تعداد اتوبوس فعال در شهر تهران ۳۲۱۸ دستگاه اتوبوس است. وی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌‌‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ناوگان اتوبوسرانی از طریق نوسازی و بازسازی اتوبوس‌‌‌ها تا پایان سال‌جاری باید ۱۳۴۰ دستگاه به ناوگان اضافه شود، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌های صورت‌گرفته تحویل و به‌کارگیری تعداد ۱۳۴۰ دستگاه انواع اتوبوس دیزلی، برقی و مینی‌‌‌بوس دیگر از محل قراردادهای خرید اتوبوس تولید داخل از شرکت عقاب‌افشان، شرکت اسنا، شرکت پارسان (اتوبوس برقی ۱۲متری) و مینی‌بوس مایوان در دستورکار قرار دارد. مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: همچنین تحویل و به‌کارگیری ۵۵ دستگاه ون مناسب‌سازی‌شده جانبازان و معلولان از محل قرارداد تامین و مناسب‌سازی خودروی مخصوص حمل‌ونقل معلولان از دیگر برنامه‌‌‌های تامین ناوگان تا پایان سال‌جاری است. علیزاده در مورد روند اورهال اتوبوس‌‌‌ها نیز گفت: بر اساس برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌های صورت‌گرفته، ‌‌‌ در حوزه بهسازی و تجهیز ناوگان اتوبوسرانی، بازسازی و اورهال ۴۰۰ دستگاه اتوبوس فرسوده و خرید و نصب ۱۵۰۰ دستگاه تجهیزات کارت‌خوان در دستور کار قرار دارد.
  • فاضلاب شهری به بازار بزرگ تهران رسید

    وحیدرضا انارکی‌محمدی، شهردار منطقه ۱۲ تهران با اشاره به اینکه فاضلاب شهری به بازار تهران رسیده است، گفت: به طور مشخص در بازار تهران که یک عرصه حدودا ۱۱۲ هکتاری است وضعیت فاضلاب مبهم نیست، از این جهت که عمده این آب‌ها که توسط پاساژها و مراکز تولید می‌شود در یک شبکه به‌روز جمع‌‌‌آوری نمی‌شود و عمدتا به صورت چاه‌‌‌های جذبی به لایه‌‌‌های زیرین زمین نفوذ می‌‌‌کند و این موضوع مخاطرات بسیاری به دنبال دارد.
  • احداث ۴ خط جدید مترو در تهران

    مسعود درستی، مدیرعامل متروی تهران در حاشیه بازدید از وضعیت بهره‌‌‌برداری از خط ۶ متروی تهران با بیان اینکه امروز با حضور نمایندگان شورای عالی استان‌‌‌ها به بازدید از متروی تهران و خط ۶ پرداختیم، گفت: شبکه هفت‌گانه خطوط متروی تهران به جز تعدادی از ایستگاه‌‌‌های خط ۶ و ۷ تکمیل شده است و برنامه داریم به شرط تامین مالی بقیه ایستگاه‌‌‌ها را تکمیل کنیم.
  • جزئیات احداث خط ۸ مترو

    علیرضا عربها، مجری خط ۸ متروی تهران در مورد آخرین وضعیت احداث خط ۸ مترو با بیان اینکه خط ۸ مترو از خطوط جدید مترو است که در اولویت ساخت شرکت مترو و شهرداری تهران قرار دارد، گفت: این خط حدود ۴۰ کیلومتر طول دارد که از جنوب شرق تهران آغاز می‌شود و به صورت نعل اسبی در ایستگاه سرسبز خاتمه پیدا می‌کند.
  • ارائه خدمات بین‌المللی در بیمارستان‌‌‌های هرمزگان

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس: رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دو بیمارستان پیامبر اعظم (ص) قشم و ‌ام‌لیلا بندرعباس موفق به کسب مجوز IPD (بخش بیماران بین‌الملل) شدند. غلامعلی جاودان افزود: بیمارستان پیامبر اعظم (ص) قشم یکی از ظرفیت‌های بالقوه در حوزه IPD است. وی ادامه داد: جزیره قشم یکی از پتانسیل‌‌‌های حوزه گردشگری کشور است؛ چرا که سال‌هاست این جزیره به عنوان تنها ژئو‌پارک خاورمیانه به ثبت یونسکو رسیده است و می‌توان از این ظرفیت برای توسعه گردشگری سلامت بهره برد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: اکنون بیماران خارجی می‌توانند بدون روادید به جزیره قشم سفر کنند و از خدماتی مانند درمان آب‌مروارید، بلفاروپلاستی، زایمان‌‌‌های طبیعی و سزارین، جراحی هموروئید و سایر خدمات درمانی سرپایی بهره‌‌‌مند شوند. وی افزود: بیمارستان خصوصی ‌ام لیلا بندرعباس نیز به تازگی موفق به دریافت مجوز آی‌پی‌دی (بخش بیماران بین‌الملل) شده است. جاودان به ساحلی بودن استان هرمزگان و ارتباط نزدیک با کشور‌‌‌های حوزه خلیج‌‌‌فارس اشاره کرد و گفت: فرصت بسیار مناسبی است تا بیمارستان‌‌‌ها و مراکز درمانی استان به موضوع IPD ورود کنند.
  • راه‌‌‌آهن گلستان عملکردی در توسعه ریلی «اینچه برون» ندارد

    دنیای‌اقتصاد - گرگان: رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: راه‌‌‌آهن استان در مدت ۸ سال اخیر و به‌رغم تصویب منطقه آزاد اینچه‌‌‌برون هیچ کارکردی در توسعه ریلی این منطقه نداشته است. سعید صفوی افزود: فقدان زیرساخت مناسب در اینچه‌‌‌برون تجار را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده است.
  • بافت فرسوده بندرعباس؛ چالش اجرای پروژه‌های آبفا

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس: در مراسمی با حضور استاندار هرمزگان، شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان و شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس توافق‌نامه‌‌‌ای را به منظور ساماندهی فاضلاب بخشی از محلات شهر بندرعباس امضا کردند.
  • تامین برق عشایر هرمزگان

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس: رئیس امور عشایر هرمزگان گفت: توزیع پنل‌‌‌های خورشیدی یکی از راهکارهای ارزان تامین برق عشایر و کاهش سوخت‌‌‌های فسیلی است. ارسلان حیدری افزود: این پنل‌‌‌های خورشیدی در مناطق دورافتاده و سخت‌‌‌گذر که به شبکه برق دسترسی ندارند در اختیار عشایر قرار گرفت تا روشنایی و برق موردنیاز خود را تامین کنند. وی گفت: با برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌های انجام شده و با همکاری شرکت توزیع نیروی برق پنل خورشیدی بین خانوارهای عشایری این استان توزیع شد. رئیس امور عشایر هرمزگان وزن کم، قابل‌‌‌ حمل بودن و نصب آسان را از مهم‌ترین مزایای این پنل‌‌‌ها دانست و گفت: این مزیت به مصرف‌کننده کمک می‌کند تا بدون نیاز به متخصص، به‌‌‌راحتی خود بتواند این سیستم خورشیدی را نصب و از آن استفاده کند.
  • خودتحریمی در حمل و نقل عمومی

    دنیای اقتصاد: قرار بود نسل جدیدی از دستگاه‌‌‌های کارت‌خوان در ایستگاه و داخل اتوبوس‌‌‌ها نصب شود تا پرداخت غیرنقدی و هوشمند در ناوگان حمل‌ونقل عمومی توسعه یابد و شبکه اتوبوسرانی تهران در این زمینه نمونه‌‌‌ای موفق باشد اما با وجود وعده‌های زیاد، آن اتفاقی که وعده داده بودند رقم نخورد و نه تنها پیشرفتی در این زمینه ایجاد نشد بلکه پسرفت شدیدی در این حوزه مشاهده شد به‌گونه‌‌‌ای که خرابی دستگاه‌‌‌های کارت‌خوان ایستگاه‌‌‌های اتوبوس و داخل اتوبوس‌‌‌ها داد شهروندان را درآورد چراکه آنها مجبور به پرداخت نقدی بودند یا باید بی‌‌‌خیال پرداخت کرایه شده و سفرشان را رایگان ادامه می‌دادند. این عدم‌فعالیت درست دستگاه‌‌‌های کارت‌خوان در حالی است که بخش زیادی از مسافران عطای پرداخت کرایه را به لقایش بخشیده و بنا به گفته مسوولان شهرداری تهران حدود ۲۰‌درصد از مسافران خطوط تندرو که مستقیما زیر نظر شهرداری تهران فعالیت کرده و نظارت دقیقی بر آن وجود دارد، ‌‌‌ دچار فرار بلیتی شده‌اند.
  • پرداخت پاداش به «خوش‌مصرف‌‌‌»های گاز در خراسان

    دنیای‌اقتصاد - مشهد: مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: زمستان سال گذشته ۶۸‌درصد مشترکان این استان با بهره‌‌‌گیری از راهکارهای مدیریت مصرف گاز، مشمول دریافت پاداش با رقمی معادل ۴۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان شدند. به گزارش روابط عمومی شرکت گاز خراسان رضوی، حسن افتخاری با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس مصوبه دولت در خرداد ماه۱۴۰۲ با موضوع تخفیف و پاداش صرفه‌‌‌جویی در مصرف گاز، اگر مشترکان گاز در بازه زمانی ۱۶ آذرماه تا ۱۵ اسفند حداقل ۱۰ و تا ۳۵‌درصد صرفه‌‌‌جویی کنند از پاداش صرفه‌جویی بهره‌‌‌مند می‌شوند.
  • افزایش صادرات کالا از استان گلستان

    دنیای اقتصاد -گرگان: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: صادرات کالا از گمرکات گلستان طی دو سال اخیر به دلیل افزایش ارتباطات با کشورهای همسایه استان به‌ویژه ترکمنستان و قزاقستان، ۴۸‌درصد رشد داشته است. امیر یوسفی اظهار کرد: دکتر پزشکیان بعد از انتخابات ریاست جمهوری، نخستین نشست خود را با فعالان اقتصادی برگزار کرد و امید برای استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت این بخش را زنده کرد. وی ادامه داد: با توجه به اینکه شعار رئیس‌‌‌جمهور، در کنار هم بودن و استفاده از ظرفیت‌‌‌ها بود انتظار داریم از ظرفیت اتاق بازرگانی گرگان برای توسعه اقتصادی استان گلستان به خوبی بهره‌‌‌برداری شود.
  • توقف در ایستگاه اتوبوس و تاکسی چقدر جریمه دارد؟

    از اواخر تیرماه امسال، مبالغ جرایم رانندگی با ابلاغ محمد مخبر، سرپرست وقت ریاست جمهوری، افزایش یافت. افزایشی که هدف از آن پیشگیری و کاهش وقوع تصادفات رانندگی و همچنین ارتقای نظم ترافیکی عنوان شده است. «توقف وسایل نقلیه در ایستگاه وسایل نقلیه عمومی» از تخلفاتی است که هم موجب از بین رفتن نظم و اخلال در ترافیک شده و هم می‌تواند جان مسافران این وسایل را به خطر انداخته و تصادفات غیرقابل جبرانی را رقم بزند. از این رو برای تخلف جریمه رانندگی در نظر گرفته شده است. بر این اساس هرگونه توقف وسایل نقلیه در ایستگاه‌‌‌های تاکسی یا اتوبوس در کلان‌شهرها، مراکز استان‌‌‌ها، جاده‌‌‌های بین‌شهری و مناطق آزاد تجاری - صنعتی۹۰‌هزار تومان جریمه خواهد داشت. مبلغ جریمه این تخلف در سایر شهرها ۶۰‌هزار تومان و در روستاها نیز ۳۰‌هزار تومان در نظر گرفته شده است. این تخلف هم به وسیله ماموران و هم به وسیله دوربین‌‌‌های ثبت تخلفات رانندگی ثبت می‌شود.
  • پیگیری مشکل درختان خیابان ولیعصر

    احسان صفایی، معاون خدمات شهری شهرداری منطقه یک در مورد آخرین وضعیت پایش و اسکن وضعیت درختان خیابان ولیعصر (عج) گفت: خیابان ولیعصر محدوده پارک‌وی تا میدان تجریش در محدوده منطقه یک قرار دارد که البته تراکم درختان در این محدوده بیشتر است و چندی پیش ۱۰۰۰ اصله درخت مورد اسکن و پایش قرار گرفت و به صورت کامل توپوگرافی این ۱۰۰۰ اصله درخت انجام شد. وی با بیان اینکه مشاور نتایج پایش را در اختیار ما قرار داده است و ما نیز بر اساس آن نتایج نسبت به برنامه‌‌‌ریزی برای درختانی که آفت‌زده شدند یا دچار مشکلاتی هستند، ‌‌‌ اقدام می‌‌‌کنیم، اظهار کرد: خوشبختانه بر اساس نتایج پایش، عمده درختان خیابان ولیعصر(عج) حدفاصل پارک‌وی تا میدان تجریش سالم هستند و مشکل خاصی ندارند؛ اما عمده مشکل ضعف در ریشه درختان است که به دلیل قرارگیری در نهر و دسترسی همیشگی به آب، ‌‌‌ ریشه‌‌‌ها دونده و در حال حرکت نبودند و همچنین به دلیل تراکم درختان در این محدوده، درختان فرار به سمت آفتاب داشتند که به همین علت درختان این محدوده منحنی هستند.
  • احداث ۳۷ بوستان در پایتخت طی سال گذشته

    حسین نظری، معاون خدمات شهری شهرداری تهران اعلام کرد: با زحمات و تلاش‌‌‌های سازمان بوستان‌‌‌ها و فضای سبز شهر تهران از سال ۱۳۵۷ تا سال گذشته، ۲۴۰۴ بوستان در سطح شهر تهران احداث شده و در اختیار عموم شهروندان قرار گرفته است. وی در ادامه با بیان اینکه سرانه فضای سبز در سال ۱۳۵۷ یک مترمربع بود که این رقم تا سال ۱۴۰۲ به ۹۶.۱۶ مترمربع رسیده بود، گفت: در سال گذشته ۳۷ بوستان جمعا به مساحت ۱۳۴۴۴ مترمربع (بیش از ۱۳هکتار) در شهر تهران احداث شده و به بهره‌برداری رسیده است.
  • اتمام بهسازی «سبزه میدان» تا پاییز امسال

    مسعود حق‌لطفی، مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، در مورد سرانجام بهسازی سبزه‌میدان با بیان اینکه این میدان قدمتی ۲۰۰ ساله دارد، گفت: این میدان یکی از قدیمی‌ترین میدان‌‌‌های تهران است که به دلیل ساخت پاساژ طلافروشی در زیر این میدان دچار تغییراتی شده بود و ورودی و هواکش‌‌‌های این مرکز خرید، نمای این میدان قدیمی را دستخوش تغییراتی کرده بود.
  • به‌کارگیری تاکسی‌‌‌های برقی در فرودگاه‌‌‌ها، راه‌‌‌آهن و ترمینال‌‌‌ها

    شادی مالکی، مدیرعامل سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به رویکرد شهرداری تهران نسبت به هوای پاک و استفاده از تاکسی‌‌‌های برقی گفت: سیاست برقی‌‌‌سازی در دوره جدید مدیریت شهری با قدرت پیگیری می‌شود و استفاده از تاکسی‌‌‌های برقی در پایتخت با برنامه‌‌‌ریزی مناسب در حال اجرایی شدن است. وی افزود: به منظور تحقق قانون هوای پاک، برقی‌‌‌سازی وسایل حمل‌ونقل عمومی و همچنین ترغیب، تشویق و حمایت از این طرح ملی و آغاز حرکت به سمت گسترش زیرساخت‌‌‌های شهری برای جذب حداکثری استفاده از این نوع خودرو در دستور کار است. مدیرعامل سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از فعال‌سازی تاکسی‌‌‌های برقی در فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: بنا داریم در سایر اماکن پرتردد نیز از این تاکسی‌‌‌های برقی استفاده کنیم. مالکی تاکید کرد: در خصوص امکان بهره‌‌‌برداری از خدمات خودروهای تاکسی برقی در مجموعه شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی(ره)، مهرآباد، راه‌‌‌آهن و ترمینال‌‌‌ها دستورات لازم صادر شده است و به‌زودی جهت رفاه حال شهروندان شاهد این خودروها خواهیم بود.
  • بررسی مشکلات فعالان بخش خصوصی هرمزگان

    دنیای اقتصاد- بندرعباس: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هرمزگان گفت: شورای گفت‌‌‌وگوی دولت و بخش خصوصی بهترین ظرفیت برای حل مشکلات فعالان اقتصادی است و تعامل دولتی‌‌‌ها با بخش خصوصی در هرمزگان مثال‌زدنی است. محمدرضا صفا با اعلام ارتقای رتبه اتاق بازرگانی هرمزگان در رتبه‌‌‌بندی استانی شورای گفت‌وگو از ۱۸ به ۸، افزود: ارائه مشکلات کارشناسی‌شده از سوی فعالان اقتصادی و عزم راسخ استاندار و مدیران اجرایی در رفع مشکلات مطرح‌‌‌‌شده در این شورا طی سال گذشته، موجب افزایش رتبه استان بین استان‌‌‌های دیگر شد.
  • افتتاح طرح‏‏‌های ورزشی محله چاوان تبریز

    دنیای اقتصاد-تبریز: در ادامه سه‌شنبه‌های افتتاح، با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار تبریز و جمعی از شهروندان، سه طرح ورزشی و خدماتی در محله چاوان تبریز با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال به بهره‌‌‌برداری رسید. سالن ورزشی جوانمردان، چهار زمین خاکی تنیس و تجهیز سالن مدیریت بحران شهرداری منطقه ۲ تبریز طرح‌هایی بودند که با هزینه ۴۰۰ میلیارد ریال به بهره‌‌‌برداری رسیدند. یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در حاشیه مراسم افتتاح این طرح‌‌‌ها اظهار کرد: این مجموعه ورزشی ۱۵‌هزار مترمربع عرصه دارد که در کنار سالن اصلی با ۱۵۰۰ مترمربع مساحت، سالن جانبی برای ورزش‌‌‌های رزمی و تیراندازی با ۳۰۰ مترمربع، پینت‌بال و تنیس نیز به بهره‌‌‌برداری رسید. هوشیار همچنین از تجهیز مجموعه مدیریت بحران شهرداری منطقه ۲ نیز خبر داد و گفت: همزمان با سالن ورزشی جوانمردان، سالن مدیریت بحران شهرداری منطقه ۲ نیز با ۲‌هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت به بهره‌‌‌برداری رسید. وی با بیان اینکه ۷۰ طرح ورزشی در دو سال اخیر طراحی و اجرا شده است، خاطرنشان کرد: بخشی از طرح‌های ورزشی شهرداری تبریز در دو سال اخیر به بهره‌‌‌برداری رسیده و بخشی نیز در نوبت افتتاح قرار دارد.
  • تراکتورسازی تبریز؛ پشتوانه تامین نیازهای شهرداری مشهد

    دنیای اقتصاد: معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: نیازهای این شهرداری در بخش فنی متنوع است و تراکتورسازی تبریز پشتوانه مطمئنی برای تامین این نیازهاست. مهدی یعقوبی که به همراه هیاتی از شهرداری و شورای شهر مشهد از این گروه صنعتی بازدید کرد، افزود: به‌‌‌منظور توسعه ظرفیت خدمات شهری و مکانیزه کردن این بخش و همچنین جایگزینی خودروهای جدید و کاهش عمر ناوگان ماشین‌آلات بخش شهری مشهد این بازدید صورت‌‌‌گرفته است. وی با اشاره به اینکه عمر ناوگان خدمات شهری در مشهد برای پیمانکاران حمل زباله، ۷ سال تعریف شده اما عمر ناوگان خودروهای سازمان پسماندها بین ۱۵ تا ۱۷ سال است، گفت: به منظور نوسازی ناوگان بخش خاک و نخاله به دلیل بالا بودن عمر ماشین‌‌‌آلات این بخش، تامین جاروب و همچنین خودروهای تخصصی در سازمان مدیریت پسماند به‌‌‌عنوان پشتیبانی‌‌‌کننده پیمانکاران خدمات شهری پسماند مشهد نیازمند همکاری واحدهایی مانند تراکتورسازی هستیم.
  • فرمول نوسازی تاکسی‌های تهران

    دنیای اقتصاد: تقریبا همه تهرانی‌ها سفر با تاکسی‌های فرسوده را تجربه کرده‌‌اند، ‌تاکسی‌هایی که نه توان رفتن دارند و نه توان اوراق! نه راه ادامه دادن را دارند و نه راه نوسازی را. تاکسی‌هایی که اگر در میانه راه متوقف نشوند و رفیق نیمه راه نشوند، قطعا با کندی و سرعت کم شما را به مقصد می‌رسانند، خودروهای فرسوده‌ای که در حین حرکت آن‌قدر سر و صدا دارند که در برخی مواقع تصور می‌کنیم که عن‌قریب است تاکسی دچار ازهم‌پاشیدگی شود.
  • بررسی گیر و ‌دار واردات ته لنجی در هرمزگان

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس: در نودودومین نشست شورای گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی، مشکلات و سامان‌دهی مبادلات مرزی و گمرکات استان به بحث گذاشته شد. در این جلسه، رئیس اتاق بازرگانی استان با تاکید بر اهمیت تجارت مرزی در استان هرمزگان و اشتغال‌زایی پایدار در استان افزود: مبادلات مرزی پیش از بازگشایی گمرک نیز در مناطق مرزی کشورمان رواج داشته است و پس از احداث گمرکات، این فعالیت تجاری در چارچوب قوانین و مقررات تا کنون انجام می‌شود.
  • «کشاورزی» نیازمند توجه ویژه دولت چهاردهم

    دنیای‌اقتصاد – گرگان: رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق گرگان اظهار کرد: با توجه به اینکه استان گلستان استانی تعیین‌کننده در بخش کشاورزی است اما به لحاظ تامین آب با مشکل مواجه است، نیازمند توجه ویژه دولت چهاردهم نیز هست و امید داریم وزیر کشاورزی با وزنی متفاوت در کابینه دولت جدید به نیازمندی‌های بخش کشاورزی پاسخ دهد.
  • بهره‌برداری از هفت رشته مسیرگشایی در تبریز

    دنیای‌اقتصاد -تبریز: شهردار تبریز با اشاره به اختصاص ۳۲هزار و ۵۰۰میلیارد ریال برای پروژه‌های مسیرگشایی در این شهر در سال جاری گفت: با صرف این میزان اعتبار، تا پایان سال هفت رشته مسیرگشایی به بهره‌برداری می‌رسد. یعقوب هوشیار در بازدید از پروژه‌های مسیرگشایی تبریز افزود: در زمان کنونی پروژه‌های مسیرگشایی گوروانچی، شهید بی‌مثل، شهید سعیدی و تقاطع غیرهمسطح شهدای قراملک با پیشرفت‌های مناسب در حال اجراست و در آینده نزدیک زمان‌بندی بهره‌برداری از آنها برای اطلاع شهروندان اعلام می‌شود.
  • کمبود کارت‌بلیت مترو برطرف شد

    هادی زند، مدیر روابط عمومی شرکت بهره‌برداری متروی تهران با اشاره به تغییرات اخیر در حوزه بلیت الکترونیک شهر تهران و تغییر پیمانکار افزود: در روزهای اخیر کمبود کارت در برخی ایستگاه‌های مترو وجود داشت که این مشکل با تامین و توزیع کارت‌ها برطرف شده و در حال حاضر کارت بلیت در اغلب ایستگاه‌ها موجود است. وی با عذرخواهی از مسافران مترو، گفت: با تدابیر اتخاذشده، از هفته آینده توزیع کارت بلیت بدون هیچ محدودیتی در تمام ایستگاه‌های مترو انجام خواهد شد و شهروندان می‌توانند با استفاده از گوشی هوشمند خود و از طریق سامانه شهرزاد، بدون نیاز به کارت بلیت و با ۱۰درصد تخفیف بیشتر، بلیت مترو را تهیه کنند.
  • اعلام نرخ جدید جریمه روزانه خودروهای فاقد معاینه فنی

    مهدی میرزایی‌قمی، مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با اشاره به نرخ جدید جریمه ۱۰۰هزار تومانی عدم معاینه فنی خودروها گفت: پلیس موظف است برای خودروهای فاقد معاینه فنی مشمول در ازای هر روز تردد بدون گواهی مذکور نسبت به صدور قبض جریمه مطابق با قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اقدام کند.
  • افتتاح سرزمین تمدن‌های کشورهای حوزه مقاومت در برج میلاد

    عباس حیدری، مدیرعامل برج میلاد از افتتاح سرزمین تمدن‌های کشورهای حوزه مقاومت و اجرای ویژه‌برنامه «سوگواره منظومه خورشید» با محوریت نوجوانان عاشورایی همزمان با آغاز دهه دوم محرم خبر داد و گفت: ویژه برنامه سرزمین تمدن‌ها مرتبط با کشورهای حوزه مقاومت صاحب تاریخ و تمدن با رویکرد کشورهای حامی فلسطین، شامگاه شنبه -۶مرداد۱۴۰۳- در یکصد و سی و پنجمین پویش امید و افتخار با حضور شهردار تهران در مرکز همایش‌های برج میلاد افتتاح شد.
  • سفر زیرزمینی اهالی پایتخت از سه‌ راه ورامین تا چیتگر

    شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل شهرداری تهران گفت: این خط با پوشش مناطق ۸، ۴، ۱۳، ۱۴ و ۲۰ در شرق تهران به سمت غرب ادامه مسیر می‌دهد و نواحی شمالی بزرگراه همت واقع در مناطق ۳، ۲ و ۵ را پوشش می‌دهد و در نهایت با تغییر مسیر حرکت به سمت جنوب، منطقه۲۲ را پوشش می‌دهد و به ایستگاه چیتگر که یک ایستگاه تبادلی مهم با خط ۵ (اکسپرس B) و خط ۱۱ مترو است، ختم می‌شود.
  • مطالبه اصفهانی‏‏‌ها از پزشکیان

    دنیای اقتصاد-اصفهان - نفیسه زمانی‏‏‌نژاد: حدود ۴‌‌‌میلیون نفر در طرح مسکن ملی ثبت‌‌‌نام کرده‌‌‌اند، ۴۶۰‌هزار نفر از استان اصفهان که ۱۵۹‌هزار نفر آنها حائز شرایط فعال به شمار آمده‌‌‌اند، حالا در آغاز راه دولت چهاردهم بحث اصلی تعیین‌تکلیف این افراد و چگونگی عمل به تعهدات از سوی دولت جدید است، میراثی از دولت سیزدهم که وعده داده بود سالانه یک‌‌‌میلیون مسکن را تحویل متقاضیان دهد.
  • سیرصعودی تولید در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از رشد ۶.۶ درصدی تولید در بزرگ‌ترین منطقه ویژه اقتصادی کشور در سه‌‌‌ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد. محمدرضا پیرحسینلو ارتقای تولید و ایجاد اشتغال جدید به‌‌‌تبع افزایش تولید را رویکرد اصلی صنایع کشور اعلام کرد و افزود: توسعه صنایع معدنی و فلزی و تقویت زیرساخت‌‌‌ها به رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی کمک می‌کند و می‌تواند یاری‌‌‌رسان تحقق اهداف بلندمدت و کلان کشور باشد. وی اضافه کرد: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس به سهم خود به‌‌‌عنوان یکی از قطب‌‌‌های اصلی تولید کشور، نقشی کلیدی در تحقق اهداف بلندمدت اقتصادی ایفا کرده و می‌کند و تلاش دارد تا به‌‌‌عنوان بزرگ‌ترین منطقه‌‌‌ ویژه اقتصادی کشور با جذب سرمایه‌گذار و بهبود زیرساخت‌‌‌ها قطعه‌‌‌ای موثر از پازل توسعه‌‌ صنعت و معدن ایران اسلامی باشد.
  • راز خاموشی پل‌‌‌های عابر

    دنیای‌اقتصاد: در دهه گذشته مدیران شهری تهران به فکر افتادند تا در راستای رفاه حال شهروندان به‌خصوص سالمندان، ‌‌‌ مادران و کودکان برخی از پل‌های عابر پیاده را در مکان‌‌‌های پرتردد مکانیزه ‌کنند؛ یعنی به عبارتی ساده‌‌‌تر پله‌‌‌های فلزی این پل‌‌‌ها را جمع‌‌‌آوری کرده و به جای آن پله‌های برقی و مکانیزه نصب کردند.
  • بهره‌برداری از بازار گل آسمان با ۱۰۰ غرفه تا دو ماه آینده

    فردین رحمان‌‌‌نژاد، معاون توسعه، سرمایه‌گذاری و بهره‌‌‌برداری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، در تشریح روند احداث بازار گل آسمان در منطقه ۲۲ گفت: کاهش سفرهای ‌‌‌درون‌شهری برای شهروندان تهرانی به‌ویژه ساکنان منطقه ۲۲ از اهداف راه‌‌‌اندازی بازار و بازارچه‌‌‌های محلی در سطح این منطقه است که در همین راستا احداث بازار گل آسمان با بهره‌گیری از ظرفیت‌‌‌های بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفته است.
  • تاکسی‌‌‌های پایتخت وام تعمیرات می‌‌‌گیرند

    شادی مالکی، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد وضعیت بهسازی تاکسی‌‌‌های سطح شهر تهران با بیان اینکه خودروهایی که سن آنها به مرز فرسودگی یعنی ۱۲ سال رسیده باشد مشمول طرح نوسازی می‌‌‌شوند، گفت: تاکسی‌‌‌های زیر ۱۲ سال و تمام خودروهای ون برای اولین بار مشمول طرح بهسازی وضع موجود تاکسی‌‌‌ها شدند؛ به‌گونه‌‌‌ای که وام‌‌‌هایی به این خودروها تعلق می‌گیرد که کارمزد پایینی دارند. مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه به محض انعقاد قرارداد جزئیات بیشتری از این طرح اعلام خواهد شد، ادامه داد: این قرارداد بین سازمان تاکسیرانی و چند نمایندگی مجاز تعمیر خودرو منعقد خواهد شد و یکی از بانک‌های عامل با حضور در این طرح، به بهسازی تاکسی‌‌‌ها کمک می‌کند و وام‌‌‌هایی را به رانندگان تاکسی ارائه خواهد کرد. وی ضمن دعوت از رانندگان تاکسی برای شرکت در این طرح گفت: این وام‌‌‌ها برای اولین بار به خودروهایی تعلق می‌گیرد که در سن فرسودگی قرار ندارند و برای تعمیرات می‌توانند از این وام استفاده کنند و قطعا به بهبود وضعیت تاکسی‌‌‌ها در تهران کمک می‌کند.
  • لزوم ورود قوه قضائیه به ایمنی ساختمان‌های پرتردد

    سوده نجفی، رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با اشاره به آتش‌سوزی بیمارستان شریعتی اظهار کرد: بر اساس اسامی ساختمان‌‌‌های ناایمن شهر تهران که با پیگیری‌‌‌های سازمان آتش‌نشانی و کمیته ایمنی از سوی قوه قضائیه منتشر و اعلام شد، ۸ بیمارستان شامل حضرت رسول اکرم، امام خمینی (ره)، لولاگر، طرفه، سینا، بوعلی، شهدای یافت‌‌‌آباد و فیاض‌‌‌بخش به عنوان ساختمان ناایمن معرفی شدند. وی ادامه داد: برخی از بیمارستان‌‌‌ها نیز دارای نواقص ایمنی بودند اما نام آنها در این فهرست نیست و اخطارهای ایمنی از سوی سازمان آتش‌‌‌نشانی دریافت کردند که بیمارستان گاندی که سال گذشته دچار آتش‌‌‌سوزی شد و همچنین بیمارستان شریعتی شامل این بیمارستان‌‌‌ها هستند.
  • آغاز ریل‌‌‌گذاری و روسازی مسیر خط متروی تهران – اسلامشهر

    رضا قاسمی، مدیرعامل شرکت متروی اسلامشهر در خصوص آخرین وضعیت پروژه احداث خط متروی این شهر گفت: پس از پایان عملیات حفاری مکانیزه تونل خط متروی تهران-اسلامشهر که پاییز سال گذشته محقق شد، پیگیری‌‌‌های لازم جهت تکمیل مطالعات و تامین ادوات و تجهیزات مربوط به این مسیر صورت پذیرفت و هم‌اکنون مرحله ریل‌‌‌گذاری و روسازی مسیر ۱۰.۵ کیلومتری از سه‌راهی آزادگان تا ۴۰۰ متر بعد از ایستگاه میدان نماز، به صورت یک خط رفت و یک خط برگشت در حال انجام است؛ این مسیر در نهایت شامل سه ایستگاه چهاردانگه، شاطره و میدان نماز خواهد بود و با راه‌اندازی آن، امکان دسترسی به اسلامشهر از طریق خط ۳ مترو تهران فراهم خواهد شد. قاسمی در ادامه افزود: پیش‌بینی‌‌‌های صورت گرفته در خصوص تکمیل عملیات ریل‌‌‌گذاری و روسازی این مسیر ۱۰.۵ کیلومتری، زمانی در حدود ۱۸ ماه را متصور می‌‌‌سازد و امیدواریم با تامین به موقع اعتبارات و منابع مالی لازم، بتوانیم در سال آینده شاهد اتمام این بخش از طرح و نیز تکمیل مرحله روسازی خط متروی تهران-اسلامشهر باشیم.
  • آتش‏‏‌نشانی منتظر امداد مالی

    دنیای اقتصاد: حادثه خبر نمی‌‌‌کند، در شهر بزرگ تهران آن‌گونه که مدیران شهری اعلام کردند روزانه حدود ۲۰۰ ماموریت تنها در حوزه آتش‌‌‌نشانی ثبت می‌شود و این عدد بدون احتساب آمار فعالیت روزانه سایر گروه‌‌‌های خدماتی همچون اورژانس، پلیس و... است و این درحالی است که باید تهران آماده حوادث روزانه و غیرمترقبه باشد.
  • ساخت مسکن عقب‏‏‌تر از تقاضای استان

    دنیای‌اقتصاد – یزد: مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد و رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌‌‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی وضعیت ساخت مسکن در استان یزد را از نظر سرعت و سبک شهرسازی به‌ویژه با ویلایی‌‌‌سازی در شهرک ۳۷۷ هکتاری تشریح کرد. احسان خواجه‌‌‌رضایی در نشست خبری مدیران حوزه دستگاه‌‌‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی در استان یزد درباره دستاوردهای خود در دولت سیزدهم اظهار کرد: به غیر از حمل‌ونقل دریایی در سایر بخش‌‌‌های حمل‌ونقل استان و در طرح بزرگ نهضت ملی مسکن و سایر بخش‌های ذیل وزارت راه و شهرسازی در استان در سه سال گذشته اقدامات قابل‌توجهی انجام شده است.
  • ساخت ۵ شهرجدید درهرمزگان

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس - خداکریمی: مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: بیش از ۴‌هزار واحد مسکونی در شهر بندرعباس به بهره‌برداری می‌‌‌رسد. مجید سلحشور در نشست خبری تشریح عملکرد دستگاه‌‌‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی افزود: در هفته دولت ۸۰۰ واحد مسکونی و تا پایان امسال نیز ۳‌هزار واحد دیگر به بهره‌‌‌برداری می‌رسد. وی با اشاره به اینکه ۹‌هزار هکتار زمین نیز برای ساخت مسکن ملی در استان هرمزگان اختصاص داده شده است، افزود: در دولت سیزدهم ۲۰‌هزار واحد مسکن ملی به مردم هرمزگان تحویل داده شده است. وی با اشاره به ساخت پنج شهر جدید در هرمزگان گفت: مطالعات ساخت شهر جدید خلیج فارس در شرق بندرعباس، تیس در بندرلنگه، مکران مرکزی در جاسک، آفتاب در چارک و کوشک در پارسیان آغاز شده است.
  • هر ماه یک بازار به تهران اضافه می‌شود

    مهدی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌‌‌بار شهرداری تهران با بیان اینکه در شهر تهران به واسطه ۳۰۰ بازار و میدان همواره سعی کردیم در کنار دولت به خدمات‌‌‌رسانی به مردم بپردازیم، اظهار کرد: تلاش این بوده محصول با‌کیفیت با قیمت عادلانه در کمترین زمان ممکن به شهروندان ارائه شود. وی با بیان اینکه گسترش خدمات ادامه دارد و هر ماه یک بازار به تهران اضافه می‌شود، خاطرنشان کرد: میادین میوه و تره‌‌‌بار و فروشگاه‌‌‌های شهروند در دولت شهید رئیسی و با همت شهردار تهران با یکدیگر هماهنگ شدند و خدمات‌‌‌رسانی بیش از پیش افزایش یافت تا کالاهای اساسی به مقدار قابل‌توجهی در این مجموعه‌‌‌ها عرضه شود. بختیاری‌‌‌زاده با بیان اینکه سال قبل ۳ میلیارد دلار ارز یارانه‌‌‌ای پرداخت شد، تصریح کرد: برای حفظ کرامت مردم در عرضه کالاهای اساسی، به همت شهرداری سامانه شهرزاد شکل گرفت تا کالای اساسی به صورت نقطه‌‌‌زنی و با حفظ کرامت عرضه شود. وی افزود: در میادین همچنان ارائه خدمات را در قالب عرضه کالاهای اساسی و میوه خواهیم داشت و بخش حمایتی دولت و هزینه مضاعفی که می‌پردازد، در سامانه شهرزاد پیش‌بینی شده و در دسترس‌‌‌ترین حالت ممکن را در این سامانه فراهم خواهیم کرد.
  • کاهش ۵ درصدی ازدحام عبور و مرور در شرق تهران با احداث آزادراه شهید شوشتری

    عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران درباره افتتاح فاز نخست پایانه شرق اظهار کرد: با بهره‌‌‌برداری کامل، می‌توان به کاهش بخشی از ترافیک معابر شرقی امید داشت، چرا که هم‌‌‌اکنون عمده تقاضای سفر برای مقاصد استان‌‌‌های شرقی کشور، از طریق ترمینال جنوب صورت می‌گیرد. همین پیمایش اضافی اتوبوس‌‌‌های بین‌‌‌شهری علاوه بر ایجاد ترافیک، در آلوده کردن هوا هم موثر است. وی با بیان اینکه با تکمیل عملیات عمرانی، پایانه شرق برای بهره‌‌‌برداری تحویل اداره راه و ترابری شده است، اضافه کرد: طی ماه‌‌‌های آینده تعاونی‌‌‌های مختلف اتوبوسرانی بین‌شهری با استقرار در این پایانه و تجهیز امکانات و دفاتر فروش بلیت، عملیات مسافرپذیری را آغاز خواهند کرد. به نظر نمی‌رسد این فرآیند بیشتر از دو ماه ادامه داشته باشد و احتمالا شهروندان می‌توانند از نیمه دوم سال از این ترمینال استفاده کنند.
  • کاشت ۵۰‌هزار اصله درخت در بوستان چیتگر تا پایان سال

    مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر درخصوص جایگزینی درختان جدید با درختان خشک بوستان جنگلی چیتگر اظهار کرد: با پیگیری‌‌‌های صورت‌گرفته قرار شده به صورت میانگین تا پایان سال حداقل ۵۰‌هزار اصله درخت جایگزین درختان خشک در این بوستان شوند. وی با تاکید بر اینکه جایگزینی این درختان باید به تدریج و در زمان مناسب انجام شود، خاطرنشان کرد: با وجود این قطعا تا پایان سال این مهم به نتیجه خواهد رسید. پیرهادی درباره نوع درختان پیش‌بینی‌شده برای غرس در بوستان جنگلی چیتگر، یادآور شد: نوع درختان متناسب با شرایط بوستان خواهد بود. رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: تا پایان امسال حداقل ۵۰‌هزار اصله درخت در بوستان جنگلی چیتگر غرس خواهد شد.
  • ورود واگن‌‌‌های چینی به پایتخت تا سال آینده

    مسعود درستی، مدیرعامل شرکت متروی تهران در سمینار تخصصی بررسی ابعاد مختلف پروژه احداث خطوط جدید شبکه متروی تهران که توسط شرکت متروی تهران برگزار شد با بیان اینکه امروز بابت چرایی و چگونگی تکمیل شبکه متروی تهران گرد هم جمع شدیم، گفت: امروز شاهد هستیم که مترو سهمی کمتر از ۱۰‌درصد در حمل‌ونقل در تهران دارد و این در حالی است که سهم‌‌‌ حمل‌ونقل عمومی در جابه‌جایی شهروندان کمتر از ۲۵‌درصد بوده و برای ارتقای جایگاه مترو باید کارهای زیادی انجام دهیم.
  • ضرب‏‏‌الاجل برای درختان تهران

    دنیای اقتصاد: پارک چیتگر یکی از مهم‌ترین تفرجگاه‌‌‌های شهر تهران محسوب می‌شود که حفاظت و صیانت از آن، یکی از موضوعات کلان‌شهری در طول سال‌های گذشته بوده است چرا که پارک چیتگر نقش اساسی در فرآیند تصفیه هوای شهر تهران و پالایش وضعیت محیط‌زیستی تهران برعهده داشته و در این چارچوب، صیانت از درختان آن امری ضروری است اما با گرم‌تر شدن هوا و طغیان مشکلات ناشی از کمبود آب و بنا به گفته برخی کارشناسان اختلاف شهرداری تهران با مسوولان شرکت آب و فاضلاب استان تهران و همچنین شرکت آب منطقه‌‌‌ای درباره نرخ آب‌‌‌بهای آزاد، میزان مصرف آبیاری پارک چیتگر و میزان بدهی‌‌‌های شهرداری تهران برای آبرسانی پارک‌‌‌های چیتگر، لویزان و سرخه حصار و همچنین وجود مشکلات در تامین آب شرب منطقه سبب شد که حق‌آبه بوستان چیتگر آن‌گونه که باید پرداخت نشود و در نتیجه به علت کمبود آبیاری شاهد شیوع آفات در درختان چیتگر بودیم که مرگ هزاران درخت را در پی داشت.
  • جزئیات ساماندهی پله‌‌‌های برقی پایتخت

    معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص آخرین وضعیت پله‌‌‌های برقی در تهران توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در بحث ظاهر پل‌‌‌های پایتخت نیز اقدامات زیادی انجام شده و در نظر داریم که پوسته پل‌‌‌ها را تغییر دهیم. هادی حق‌‌‌بین در گفت‌‌‌وگو با «ایسنا»، درباره وضعیت پله‌‌‌های برقی پل‌‌‌های مکانیزه که با مجوز شورای شهر تهران مدیریت و ساماندهی آنها به معاونت فنی و عمرانی سپرده شده است، افزود: در سه‌ماه اخیر اقدامات همه‌جانبه‌‌‌ای برای بهسازی پل‌‌‌های مکانیزه و پله‌‌‌های برقی صورت گرفته؛ البته دقت داشته باشید که حدود دو ماه درگیر انتقال قراردادهای سازمان زیباسازی که پیش از این مدیریت پله‌‌‌های برقی را برعهده داشت با پیمانکاران، مشاوران و مجریان بودیم و در یک ماه اخیر نیز که اقدامات اجرایی شروع شده سعی کردیم تا مسأله پل‌‌‌های مکانیزه و پله‌‌‌های برقی را از ابعاد مختلف بررسی و ورود کنیم. وی با بیان اینکه بررسی پله‌‌‌های برقی نشان داده که نیازمند ۶۵ یونیت نو هستیم، تصریح کرد: اکنون ۵۱ یونیت ساخته شده و تست‌‌‌های آن نیز انجام شده و از این میان ۳۶ یونیت در حال نصب است.
  • تدوین طرح جامع امداد هوایی کلان‌شهر تهران

    معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: طرح جامع امداد هوایی کلان‌شهر تهران با همکاری دستگاه‌‌‌های دارای ظرفیت پروازی و مرتبط با موضوع امداد هوایی، در دست تدوین است. به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، جلسه کارگروه مراقبت پروازی و بیس پروازی ذیل کمیته تخصصی امداد هوایی کلان‌شهر تهران با هدف افزایش هماهنگی سازمانی به منظور استفاده از ظرفیت‌‌‌های پروازی در زمان بحران و بحث و بررسی در خصوص تدوین طرح جامع امداد هوایی برگزار شد. صمیم مرادی‌روزبهانی گفت: با توجه به بافت شهر تهران از لحاظ ساختار شهرسازی، تراکم جمعیت، وسعت و مشکلات مرتبط با عبور و مرور و با توجه به حجم نیازهای حیاتی و اولویت‌‌‌دار در ساعات اولیه پس از وقوع یک زلزله فاجعه‌‌‌بار، بهره‌‌‌گیری گسترده از امکانات هوایی، مستلزم برنامه‌‌‌ریزی دقیق جهت سازماندهی امکانات و توزیع متناسب آن در گستره شهر تهران خواهد بود. در این راستا، «طرح جامع امداد هوایی کلان‌شهر تهران» با همکاری دستگاه‌‌‌های دارای ظرفیت پروازی و مرتبط با موضوع امداد هوایی، در دست تدوین است.
  • اتمام احیا و مرمت خانه دکتر حسابی در محله سنگلج

    وحیدرضا انارکی‌محمدی، شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اقدامات اجرایی طرح احیا و مرمت خانه دکتر حسابی در محله سنگلج گفت: رفع نواقص، مرمت و بهسازی اجزای خانه دکتر حسابی به منظور افزایش چشم‌‌‌اندازهای بصری، حفظ آثار ملی، هویت و اماکن تاریخی، از اقدامات اجرایی این طرح است. وی با تاکید بر اهمیت افزایش سرانه فضای سبز در منطقه و بهره‌مندی شهروندان از آن، اظهار کرد: در راستای بهسازی فضای ۱۲۰۰ مترمربعی بوستان دکتر حسابی، کف‌سازی این بوستان به متراژ ۵۰۰ مترمربع و جدول‌کاری آن به متراژ ۲۰۰ متر طول به همت معاونت فنی و عمران منطقه اجرایی شده است. وحیدرضا انارکی‌محمدی گفت: احداث دو چشمه سرویس بهداشتی، اتاق نگهبانی و تعبیه پایه چراغ در بوستان دکتر حسابی از دیگر اقدامات انجام‌شده مدیریت شهری در راستای آماده‌‌‌سازی و بهسازی این بوستان است و معاونت فنی و عمران منطقه با تخریب ۱۱۸ مترمکعب بتن کفسازی، خاکبرداری و بارگیری نخاله اقدام به آبپاشی و کوبیدن ۵۴۱ مترمربع و سپس بتن‌ریزی و شفته‌ریزی محوطه بیرونی عمارت دکتر حسابی را مرمت و بهسازی کرد. شهردار منطقه ۱۲ همچنین با اشاره به اینکه عمارت داخلی این بوستان با کاربری کلینیک گل وگیاه مشغول به کار است، گفت: با بررسی‌‌‌های انجام‌شده توسط کارشناسان عمران و بافت تاریخی امکان وجود بنای تاریخی در زیرزمین عمارت وجود دارد که خاک‌برداری آن نیز در دستور کار قرار دارد.
  • تخصیص ۱۲‌هزار میلیارد ریال برای رفع معارضین فاز دوم طرح شهید بروجردی

    محمد‌جواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ در گزارشی پیرامون آخرین وضعیت تملک املاک معارض واقع در مسیر تکمیل فاز دوم پروژه ۵.۲ کیلومتری شهید بروجردی با بیان این نکته که تاکنون تعداد ۵ فقره ملک در دو محور شمالی و جنوبی تملک و اقدامات تکمیلی برای تملک املاک باقی‌مانده نیز به انجام رسیده، اظهار کرد: برای هموارسازی مسیر تکمیل فاز دوم این بزرگراه، یک پلاک ثبتی در محور شمالی و دو پلاک نیز در محور جنوبی باقی مانده که کارسازی آنها تا پایان تابستان سال‌جاری ادامه خواهد داشت. وی ادامه داد: مدیریت شهری منطقه ۱۸ برای هموارسازی مسیر احداث فاز دوم این بزرگراه و تملک املاک معارض بالغ بر ۱۲‌هزار میلیارد ریال تخصیص داده تا مجری طرح یعنی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران به سهولت ادامه مسیر را احداث کند.
  • استان تهران رکورددار ازدواج و طلاق در سال گذشته

    بر پایه آمار ثبت احوال کشور، تعداد ۴۸۱ هزار و ۳۹۴ مورد ازدواج طی سال گذشته در کشور به ثبت رسیده است که بیشترین میزان ازدواج‌‌‌ها مربوط به استان تهران با تعداد ۶۳‌هزار و ۹۷۳ مورد ازدواج و پس از آن نیز استان‌‌‌های خراسان رضوی با ۴۳هزار و ۸۸۷ ازدواج، خوزستان با ۳۵هزار و ۳۶۴ ازدواج، آذربایجان غربی با ۲۵هزار و ۶۹۴ ازدواج و فارس نیز با ۲۵هزار و ۱۶۶ مورد ازدواج قرار گرفته‌‌‌اند.
  • الزام تشکیل شورای سیاستگذاری گردشگری در شهرداری تهران

    نرگس معدنی‌‌‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه بر اساس احکام برنامه چهارم شهرداری تهران، مقرر است تا سازمان گردشگری در ساختار شهرداری تهران شکل بگیرد؛ اما تاکنون لایحه‌‌‌ای در خصوص این سازمان به دست ما نرسیده است، افزود: در صورتی که سازمان گردشگری تشکیل شود می‌توان توقع داشت که موزه‌‌‌ها و خانه‌موزه‌‌‌هایی که تحت پوشش شهرداری تهران قرار دارند و هم اکنون زیر نظر بخش‌‌‌های مختلفی مثل سازمان زیباسازی، سازمان فرهنگی و هنری و معاونت شهرسازی قرار دارند، تحت یک مدیریت واحد و یکپارچه قرار گیرند.
  • زباله‏‏‌سوز چینی «آرادکوه» را نجات می‌دهد؟

    دنیای اقتصاد: میزان تولید زباله تهرانی‌‌‌ها بالاست، سر هر کوچه و خیابانی را که نگاه کنید همیشه مخازن، مملو از زباله‌‌‌هایی است که یا روی هم انباشته شده یا به بیرون سرریز شده است، بنا براعلام آمار منتشره تهرانی‌‌‌ها روزانه بین ۵ تا۶‌هزار تن پسماند عادی تولید می‌کنند؛ ۶۰۰۰ تن زباله که برای دفن به آرادکوه برده می‌‌‌شود و زباله‌‌‌ها بعد از ساعتی زیر خاک دفن می‌‌‌شوند و به همین علت است که در آرادکوه، کوه‌‌‌های بلندی از زباله تشکیل شده و بوی بد این محدوده اجازه نفس کشیدن نمی‌‌‌دهد.
  • فرجام مبهم بازآفرینی بازار تهران

    مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن استمداد از همه دستگاه‌‌‌های دخیل در بازآفرینی بازار بزرگ تهران گفت: همه باید با تبعیت از سند بالادستی برنامه مشترک به وظایف قانونی خود برای این اقدام مهم عمل کنند. مهدی هدایت در گفت‌وگو با «ایرنا» افزود: برای نخستین بار برنامه مدونی را در اقدامی مشترک برای کمک به بازآفرینی بازار با همکاری همه دستگاه‌‌‌های تاثیرگذار در بازار تهران تهیه و به تصویب رسانده‌‌‌ایم تا بتوانیم با همکاری همه آنها بازار تاریخی تهران را بازآفرینی کنیم. وی در ادامه اظهار کرد: این برنامه اکنون به استاندار تهران و نیز روسای همه دستگاه‌‌‌های مربوطه ابلاغ شده است.
  • ایجاد نهاد پژوهشی در اتاق اصناف مشهد

    دنیای‌اقتصاد – مشهد – بهناز رحیمیان: رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: به منظور آسیب‌شناسی مسائل صنفی به زودی مرکز پژوهشی در اتاق اصناف مشهد راه‌‌‌اندازی می‌شود تا با بهره‌‌‌گیری از پیشکسوتان اصناف، استادان دانشگاه‌‌‌ها، هیات‌‌‌های اندیشه‌‌‌ورز و روسای اتحادیه‌‌‌های صنفی، سند راهبردی توسعه اقتصادی صنفی در استان را تدوین کنیم و به رفع موانع بپردازیم. هادی مخملی در همایش روز ملی اصناف در مشهد اظهار کرد: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم، اتاق اصناف و اتحادیه‌‌‌ها باید با ارائه خدمات فرا‌‌‌وظیفه‌‌‌ای برای جامعه خود که شهید رئیسی آن را در کشور نهادینه کرد، در تحقق این شعار تلاش کنند.
  • افتتاح تقاطع غیرهمسطح باقری-جانبازان؛ در ماه جاری

    هادی حق‌‌‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از پیشرفت ۹۰ درصدی عملیات اجرایی پل دوربرگردان بزرگراه شهید باقری در جنوب خیابان جانبازان (گلبرگ) خبر داد و گفت: تکمیل عملیات احداث عرشه و اجرای اقدامات تکمیلی از قبیل اجرای هندریل و پیاده‌‌‌رو از مهم‌ترین فعالیت‌‌‌های پیش‌‌‌رو در این پروژه است. این دوربرگردان غیرهمسطح تا پایان ماه جاری برای تردد شهروندان به بهره‌‌‌برداری می‌‌‌رسد.
  • اجرای سامانه «رمزینه پاسخ سریع» برای ابنیه تاریخی و ثبت ملی تهران

    حمیدرضا حاجوی، مدیربافت و بناهای تاریخی شهر تهران گفت: پروژه طراحی و ایجاد سامانه برای معرفی ابنیه و میراث فرهنگی بر اساس بند سوم ماده ۴۶ برنامه پنج‌ساله سوم توسعه شهر تهران و ابلاغ مصوبه شورای اسلامی شهر تهران درخصوص «الزام شهرداری تهران به تهیه رمزینه پاسخ سریع جهت معرفی ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی ملموس و غیر‌منقول شهر تهران» QR-Code، برای اولین بار در پایتخت اجرایی شد. وی ادامه داد: این طرح با راهبری مدیریت بافت و بناهای تاریخی شهر تهران، به دنبال ظرفیت‌سازی فرهنگی در راستای حفاظت از میراث، هویت ملی و توسعه گردشگری شهری با هدف افزایش آگاهی شهروندان و گردشگران و ایجاد زیرساخت‌‌‌های مناسب گردشگری مجازی در بافت تاریخی شهر با استفاده از ابزار تبلیغات، اطلاع‌رسانی و معرفی بناها آغاز شده است. بر اساس گزارش سایت شهر، مدیر بافت و بناهای تاریخی شهر تهران افزود: شهروندان و گردشگران با خوانش کدهای نصب شده QR-Code روی ۳۴۲ بنای تاریخی ثبت ملی میراث فرهنگی از طریق تلفن همراه خود، امکان مشاهده اطلاعات تخصصی و عمومی بنا، تاریخچه (به سه زبان فارسی، عربی، انگلیسی)، تصاویر و تور مجازی (برای ۳۰ بنا) را خواهند داشت.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر