شماره روزنامه ۶۱۶۲
|
    یکشنبه، ۰۴ آذر ۱۴۰۳
  • با حضور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست دولت و بخش خصوصی استان یزد صورت گرفت

    چکاپ تولید و تجارت یزد

    رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور به یک ناترازی مرکب رسیده است، گفت: برای حل ناترازی مرکب اگر قرار باشد اقدامی صورت گیرد اصلاح نظام بانکی یکی از عواملی است که در اولویت قرار دارد. سیدشمس‌‌‌الدین حسینی در نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در یزد با حضور ۱۵ نماینده کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی و صنعتگران یزدی اظهار کرد: از نظر سیستم بانکی به یک ناترازی مرکب در کشور رسیده‌‌‌ایم که علت آن ریشه در حوزه‌‌‌های مختلف دارد. وی با بیان اینکه به طور کلی در حکمرانی اقتصادی دچار ناترازی هستیم و این خود را در بازار پولی و نهایتا بازار سرمایه نشان می‌دهد، افزود: امروز بحث ارز بی‌‌‌ارتباط با ناترازی انرژی نیست که نمونه آن این است که از صادرکننده برق به واردکننده تبدیل شده‌‌‌ایم یا از صادر‌کننده بنزین در حال تبدیل به وارد‌کننده بنزین هستیم.
  • راه‌‌‌اندازی بوستان ویژه کودکان اوتیسم به صورت پایلوت در منطقه ۲

    حمید صاحب، مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مورد خدمات ویژه شهرداری تهران به کودکان اوتیسم با بیان اینکه در حال تکمیل اطلس مراکز ارائه خدمات آموزشی و... به کودکان دارای طیف اوتیسم هستیم، گفت: بررسی‌‌‌ها نشان داد که باید شرایطی را فراهم کنیم تا به خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم کمک ویژه‌‌‌ای صورت گیرد و بزرگ‌ترین خدمتی که برای کودکان دارای طیف اوتیسم می‌توان انجام داد این است که از خانواده حمایت و صیانت کنیم تا بخشی از بار سنگین بر دوش خانواده برداشته شود.
  • ۴۰۰ معتاد بهبودیافته پاکبان می‌شوند

    محمد نقیب، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌‌‌های اجتماعی شهرداری تهران در مورد هزینه‌‌‌های معتادان بهبودیافته در یاورشهرها گفت: در سه سال اخیر، تعداد مراکز تحت یاورشهر به عدد ۱۱ رسیده که با ظرفیت حدود ۸‌هزار نفر در حال ارائه خدمات هستند که به صورت مصوب هزینه ارائه خدمات تغذیه‌‌‌ای به هر معتاد در مراکز نگهداری امسال بر اساس قیمت مصوب ۸۷‌هزار تومان برای هر نفر به صورت روزانه است. وی اظهار کرد: ۸۷‌هزار تومان مختص معتادان متجاهر است که هزینه تغذیه می‌شود، با توجه به اینکه بدن این افراد بعد از ترک ضعیف می‌شود برنامه غذایی مشخصی بر اساس نظر متخصص تغذیه دارند.
  • جزئیات وام نوسازی تشریح شد

    فرسودگی ۴۰ درصدی ناوگان تاکسیرانی

    بیش از ۸۰‌هزار تاکسی در تهران وجود دارد که حدود نیمی از آنها فرسوده هستند، فرسودگی که با توجه به افزایش سرسام‌‌‌آور قیمت خودرو و لوازم یدکی آن دیگر رنگ باخته و شاید دیگر امیدی به نوسازی تاکسی‌‌‌های پایتخت نباید داشت. هرچند که مدیران سعی می‌کنند با تجویز نسخه‌‌‌هایی برای مدتی به نوسازی ناوگان تاکسی مسکن بدهند اما اتفاقاتی همچون افزایش قیمت یک‌شبه خودروها شوکی دوباره به بازار نوسازی تاکسی‌ها وارد کرده است.
  • آغاز اجرای بزرگ‌ترین پروژه زیست‌‌‌محیطی صنایع شرق کشور در نیشابور

    عملیات اجرایی تصفیه‌‌‌خانه ۴۰‌هزار مترمکعبی پساب شهری نیشابور، با حضور استاندار خراسان رضوی و مدیرعامل شرکت مهندسی آب‌‌‌وفاضلاب ایران با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در نیشابور آغاز شد. این پروژه که بزرگ‌ترین تصفیه‌‌‌خانه‌‌‌ فاضلاب شهری میان شهرستان‌‌‌های غیرمرکز استان در خراسان رضوی است، با سرمایه‌گذاری ۱۸۰۰ میلیارد تومانی فولاد خراسان و همکاری شرکت آب‌‌‌وفاضلاب خراسان رضوی در کنار تصفیه‌‌‌خانه قدیمی این شهر در جاده نیشابور- عشق‌‌‌آباد احداث می‌شود.
  • افزایش ۱۱۴ درصدی ارسال نفت‌گاز به نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج

    مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌‌‌های نفتی منطقه کردستان از ارسال بیش از ۱۳۷ میلیون لیتر نفت گاز به نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج از ابتدای سال‌جاری تاکنون خبر داد و وضعیت ذخیره‌‌‌سازی فرآورده در مخازن این نیروگاه را نیز مطلوب اعلام کرد. جهانبخش نوکانی با اشاره به افزایش ۱۱۴ درصدی این میزان مصرف نیروگاه سنندج نسبت به مدت مشابه سال قبل افزود: تامین سوخت نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج یکی از مسوولیت‌های مهم پخش منطقه کردستان است که باتوجه به محدودیت‌های عرضه گاز طبیعی در فصول سرد سال تامین سوخت مایع نیروگاه به عنوان تامین‌کننده برق استان فوق‌العاده حائز اهمیت است.
    یکشنبه، ۲۷ آبان ۱۴۰۳
  • خبرنگار استانی «دنیای‌اقتصاد» گزارش می‌دهد

    شکاف دیجیتالی در صنایع اصفهان

    مرحله پایانی رویداد هفته انقلاب صنعتی چهارم با محوریت تحول دیجیتال در افق ملت- دولت که از بیستم آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور معاون وزیر فناوری و ارتباطات، کارآفرینان، صنعتگران، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌‌‌ای ایران و سازمان نصرِ اصفهان در کنار فعالان زیست‌‌‌بوم کارآفرینی و فناوری در اصفهان آغاز شده بود، به کار خود پایان داد.
  • بودجه خرید پلاک‏‏‌ها برای ساخت اتوبان یادگار امام (ره) اعلام شد

    هزینه تملک در پایتخت

    دنیای‌اقتصاد: منطقه ۱۰ شهرداری تهران منطقه‏‏‌ای کوچک اما پرتراکم است به‌گونه‏‏‌ای که تراکم جمعیتی آن چهار برابر حد استاندارد و دو برابر میانگین تراکم در شهر تهران است. این منطقه دارای سه ناحیه و ۱۰ محله است. منطقه۱۰ با دسترسی به بخش جنوبی تونل توحید و نیز دسترسی به بزرگراه یادگار امام و نیز بزرگراه نواب دسترسی نسبتا خوبی به شبکه بزرگراهی تهران دارد.
  • اجرای فضای سبز در شرکت ورق خودرو چهارمحال‌‌‌وبختیاری

    طرح زیست محیطی ایجاد فضای سبز شامل کاشت ۲۰‌هزار اصله نهال در زمینی به وسعت ۴۰ هکتار از اراضی حاشیه شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری آغاز شد. مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر گفت: این طرح در راستای حفظ و رعایت ارزش‌‌‌های بنیادین زیست محیطی و بر اساس تفاهم‌‌‌نامه چهارجانبه این شرکت با محیط‌زیست و منابع طبیعی سازمان تحقیقات کشاورزی اجرا خواهد شد. حمید شجاعی در مراسم اجرای این طرح از سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیارد ریالی این شرکت به این منظور خبر داد و افزود: طرح ایجاد حلقه سبز جنگلی در سه فاز انجام خواهد شد که طی آن ۲۰‌هزار نهال در زمینی به وسعت ۴۰ هکتار از اراضی حاشیه شرکت ورق خودرو کاشته خواهد شد.
  • اجرای طرح ساماندهی پارک حاشیه‌‌‌ای در منطقه ۵ تا یک ماه آینده

    پوریاعلیمردانی، مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران در مورد سرانجام ساماندهی پارک حاشیه‌‌‌ای در پایتخت اظهار کرد: در گذشته ساماندهی پارک حاشیه‌‌‌ای بر استفاده از پارکومتر متمرکز بود؛ اما روش تغییر کرد و مدیران وقت تصمیم گرفتند که شیوه ساماندهی پارک حاشیه‌‌‌ای را به سمت کنترل هوشمند با خودروهای مخصوص سوق دهند که این روش نیز نتوانست مقبولیتی داشته باشد و بعد از مدتی اجرا متوقف شد.
  • ظرفیت دفن در تهران تا ۴۰ سال آینده تامین شد

    مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌‌‌زیست و خدمات شهری شورای شهر درباره احداث آرامستان‌‌‌های جدید تهران اظهار کرد: در مدت اخیر چند مورد توسط شهرداری تهران جانمایی شد و سپس مورد بررسی قرار گرفت. وی ادامه داد: قرار بر این شد آرامستان کلاغایه هم به عنوان آرامستان محلی و هم در مواقع بحرانی مورد استفاده سازمان بهشت زهرا (س) قرار گیرد.‌‌‌ مورد دوم در خاوران مورد تایید قرار گرفت و در همین راستا شهرداری توافقاتی را با اوقاف انجام داد. پیرهادی با بیان اینکه مورد سوم حوالی آزاد‌راه تهران - ساوه قرار دارد، گفت: این سه زمین توسط چهار کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری، عمران و حمل‌ونقل، شهرسازی و معماری و فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت این سه نقطه مورد تایید نهایی قرار گرفت و در استانداری تهران نیز تایید شد.
  • افزایش کرایه در روزهای برفی و بارانی ممنوع است

    جعفر تشکری‌هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران گفت: مطابق با مصوبه شورای شهر تهران، تاکسی‌‌‌ها هیچ اجازه‌‌‌ای برای افزایش کرایه در روزهای بارانی و برفی ندارند. وی ادامه داد: در مصوبه شورای شهر ذکر شده در صورتی که سامانه برخط سازمان تاکسیرانی مطابق با هوش مصنوعی ایجاد شود آن زمان می‌توان محاسبات لازم برای افزایش نرخ کرایه در روزهای خاص را اعمال کرد و از آنجا که هنوز این سامانه ایجاد نشده افزایش کرایه ممنوع است. تشکری‌هاشمی گفت: نرخ کرایه تاکسی‌‌‌ها ثابت است و تا زمانی که سامانه برخط ایجاد نشده نمی‌توان کرایه تاکسی‌‌‌ها را افزایش داد. شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف می‌توانند آن را به سامانه ۱۳۷ یا سازمان تاکسیرانی گزارش کنند.
  • توسعه گردشگری ارزان و آسان در تهران

    امیر قاسمی، رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در مورد همایش شهرآرمانی با محوریت ستاد گردشگری، با بیان اینکه این همایش برای بررسی اقدامات انجام‌شده در ۳۶ ماه گذشته و تدوین برنامه‌‌‌های آتی برگزار شده است، گفت: امروز نمایندگان ۳۵۲ محله حضور دارند و قرار است در آرمان‌‌‌شهر برنامه‌‌‌ها و راهبردهای ۳۶ ماهه اخیر و آینده را برنامه‌‌‌ریزی کنیم.
    یکشنبه، ۲۰ آبان ۱۴۰۳
  • زباله‏‏‌گردها «پاکبان» می‏‏‌شوند؟

    تغییر مدل تفکیک پسماند در پایتخت

    مدت‌هاست که شهرداری تهران ازمردم خواسته‌است نسبت به تفکیک زباله از مبدأ اقدام کنند، چراکه معتقدند با تفکیک زباله از مبدأ میزان زباله‏‏‌گردی و سایر آسیب‌های اجتماعی نشات‌گرفته از آن کاهش می‌یابد. حتی برای جلب مشارکت مردم باز هم طرح «ساعت ۲۱ زباله‌ات را بیرون بگذار» را اجرایی می‌کنند و با راه‏‏‌اندازی اپلیکیشنی در ازای دریافت زباله قابل بازیافت و تفکیک‌شده بلیت رایگان مترو و شارژ می‌دهند.
  • خبرنگار استانی «دنیای‌اقتصاد» از وضعیت بد جاده‏‏‌ها گزارش می‌دهد

    «راه» ناهموار تجارت از هرمزگان

    یکی از شاخص‌‌‌های مهم توسعه‌یافتگی هر کشوری جاده‌‌‌ها و راه‌‌‌های آن کشور است. کشوری را می‌توان توسعه‌یافته قلمداد کرد که دارای جاده و راه‌‌‌های مناسب باشد. ایران که در ردیف کشورهای در حال توسعه است، متاسفانه راه‌‌‌های مناسب کم دارد. ایران در شاخص مهم راه، از استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد. به نظر می‌رسد بسیاری از راه‌‌‌های ارتباطی کشور از کیفیت مناسب، ایمنی و استانداردهای لازم برخوردار نیست. وضعیت راه‌‌‌ها بسیار نگران‌‌‌کننده است به طوری که عمرمفید بیشتر راه‌‌‌های کشور به پایان رسیده و نیاز به مرمت و نوسازی دارند.
  • نقش منطقه ویژه خلیج فارس در تحقق اهداف کلان اقتصادی کشور

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس گفت: فلسفه شکل‌‌‌گیری منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌‌‌فارس براین‌‌‌اساس بوده است که بتواند با جذب سرمایه و هدایت آن در توسعه واحدهای معدنی و صنعتی، به‌‌‌ویژه صنایع انرژی‌‌‌بر، زمینه رونق اقتصادی را دراستان هرمزگان و کشور فراهم کند. محمدرضا پیرحسینلو اظهار کرد: در این مسیر از تمام ظرفیت‌‌‌ها در راستای افزایش شاخص‌‌‌های تولید و اشتغال استفاده خواهیم کرد و امیدواریم بتوانیم به سهم خود در راستای اعتلای نام بزرگ ایران گام برداریم.
  • سرمایه‌گذاری ‌هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد برای هوشمندسازی

    دنیای‌اقتصاد – مشهد: محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد در مراسم آغاز بهره‌‌‌برداری از طرح ملی اینترنت فیبر نوری منازل و کسب‌و‌کارها گفت: از آغاز دوره ششم مدیریت شهری تاکنون، بیش از‌هزار میلیارد تومان در حوزه هوشمندسازی سرمایه‌گذاری شده و گام‌‌‌های بسیار ویژه دیگری از جمله گسترش فعالیت کارخانه نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز برداشته شده؛ مشهد در حوزه هوشمندسازی، پیشرو است. بسیاری از شرکت‌های مطرح کشور، در حوزه هوشمندسازی و تکنولوژی در شهر مشهد شکل گرفته‌‌‌اند و تعداد آنها هرروز بیشتر می‌شود. وی گفت: با اقدامی که صورت گرفت، سرعت اینترنت در کلان‌شهر مشهد بسیار افزایش می‌‌‌یابد که این اقدامِ بسیار ویژه‌ای است و با توجه به افزایش آلودگی هوا، می‌تواند به کاهش رفت و آمد نیز کمک کند. در شهرداری ۴٩٠ خدمت تعریف شده که به شهروندان ارائه می‌شود؛ تاکنون حدود ۱۰۰ خدمت از این تعداد، بر مبنای ارائه خدمت الکترونیک تعریف شده است.
  • کاهش ۴۴درصدی مصرف گاز مایع در استان کردستان

    دنیای‌اقتصاد - سنندج: مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان گفت: در ۶ماه نخست سال جاری، ۵هزار و ۷۳۱تن گاز مایع از طریق هشت باب تاسیسات گاز مایع در نواحی ۹گانه این منطقه توزیع شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۴۴درصدی همراه بوده است. جهانبخش نوکانی گفت: این میزان کاهش ناشی از اجرای طرح توزیع الکترونیک گازمایع و کنترل و نظارت این منطقه در استان است. نوکانی افزود: اکنون بیش از ۶هزار خانوار مصرف‌کننده نفت سفید روستایی در استان وجود دارد که گاز مایع مورد نیاز آنها نیز از طریق ۷شرکت موزع و نمایندگی‌های آنها توزیع می‌شود.
  • ساخت بزرگ‌ترین سالن تئاتر شهر تبریز

    دنیای اقتصاد- تبریز -وحیده حاجی محمدیاری: معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز از ساخت بزرگ‌ترین سالن تئاتر شهر تبریز در مجموعه عظیم میار میار با گنجایش بیش از ۷۰۰ نفر خبر داد. طی جلسه‌‌‌ای به منظور بررسی نقشه‌های اجرایی طرح میارمیار، سامان احمدزاده، با تاکید بر ضرورت تسریع در مطالعات و طراحی طرح بازآفرینی میارمیار از ساخت بزرگ‌ترین سالن تئاتر شهر تبریز در مجموعه عظیم میار میار با گنجایش بیش از ۷۰۰ نفر خبر داد.
    یکشنبه، ۱۳ آبان ۱۴۰۳
  • همه مجوزها صادر شد؛ محیط زیست مانع شد

    توقف گردشگری آشوراده

    آشوراده جزیره‌ای به مساحت ۶۸۰ هکتار در منتهی‌‌‌الیه شرقی پناهگاه حیات وحش میانکاله است که این جزیره قبل از وقوع سیل سال ۱۳۷۲ با امکاناتی همچون پاسگاه ژاندارمری و شرکت تعاونی روستایی‌، مدرسه، مغازه، مسجد و حسینیه بیش از هزار نفر سکنه داشت که به مشاغل دامداری‌، کارگری و ماهیگیری مشغول بودند و بعد از بالاآمدن آب دریای خزر در سال ۷۲ مردم آنجا را ترک کردند. در پی خالی از سکنه شدن روستا، اداره کل منابع طبیعی استان، کل عرصه آشوراده را جزو اراضی ملی اعلام کرد و سند آن به نام منابع طبیعی صادر شد و همین موضوع محل منازعه و دعوای حقوقی بر سر مالکیت زمین‌‌‌های این روستای متروکه شد که از قضا محل اجرای طرح گردشگری طبیعت‌‌‌گردی جزیره آشوراده نیز هست.
  • جابه‌جایی ماموریت «تامین نیاز عابرین پیاده» در شهرداری

    پیاده‏‏‌های تهران به «پل» می‏‏‌رسند؟

    خاموشی پل‌های مکانیزه در کنار آلودگی هوا، ترافیک، تمیز نبودن شهر و ‌هزار و یک مساله دیگر به یک دغدغه تبدیل شده و موجبات نارضایتی شدید مردم را به همراه داشته است. شهروندان مدتی است برای تردد از خیابان‌‌‌ها مشکل دارند، چراکه مدیریت شهری برای حفاظت از جان شهروندان در مقابل تصادف‌‌‌های احتمالی با خودروها اقدام به نصب گاردیل و نصب میله‌های بلند جداکننده کرده و تنها راه عبور از یک سمت خیابان به‌خصوص در معابر عریض به سمت دیگر استفاده از پله‌های برقی است.
  • راه‌‌‌اندازی فاز اول اینترنت خانگی تبریز بر بستر فیبرنوری

    شهردار تبریز گفت: اشتغال‌زایی و رونق کسب‌و‌کارهای خانگی و مجازی از مهم‌ترین دستاوردهای توسعه زیرساخت‌‌‌های هوشمندسازی با اجرای ۸۲۰ کیلومتری فیبرنوری است. یعقوب هوشیار در دویست و نوزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز در تشریح اقدامات شهرداری در ایجاد زیرساخت هوشمندسازی اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌‌‌های فناوری، همچون توسعه شبکه فیبرنوری بستر مناسب برای رونق کسب‌و‌کارهای مجازی و خانگی تبریز است، چرا که فیبرنوری نقش موثری در بهبود فضای کسب‌و‌کار مجازی خواهد داشت.
  • راه برون‌رفت صنعت فولاد از مشکلات

    مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج‌‌‌فارس گفت: توسعه صادرات و حل مساله ناترازی انرژی راه برون‌‌‌رفت صنعت فولاد از مشکلات است. احسان دشتیانه در حضور مدیران شرکت‌های مختلف فولادی کشور با اشاره به جایگاه ایران در صنعت فولاد، نسبت تولید به ذخایر در صنعت فولاد ایران را خوب دانست و گفت: اگر در سایر بخش‌‌‌ها نیز مانند صنعت فولاد عمل کنیم، جایگاه اقتصاد ایران بهبود پیدا می‌کند. وی خواستار اتخاذ سیاست مناسب برای حل مساله ناترازی انرژی در راستای کمک به صنعت فولاد شد و افزود: علاوه بر این، سیاست توسعه صادرات نیز باید با رفع محدودیت‌ها و ایجاد مشوق‌‌‌های مناسب در پیش گرفته شود. مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج‌فارس با بیان اینکه توسعه صادرات و حل مساله ناترازی انرژی راه برون‌رفت صنعت فولاد از مشکلات است، اظهار کرد: رفع مشکل کمبود زیرساخت‌‌‌های حمل‌‌‌و‌‌‌نقل و جانمایی مناسب کارخانه‌ها و طرح‌‌‌های زنجیره فولاد نیز باید مورد توجه قرار گیرد. دشتیانه همچنین خواستار نگاه تنظیم‌گری دولت در اقتصاد شد و بر لزوم کاهش بخشنامه‌‌‌ها و دستورالعمل‌‌‌ها در راستای بهبود اقتصاد از جمله در صنعت فولاد تاکید کرد.
  • روزانه ۴۰۰ تن زباله در شهر خرم‌آباد تولید می‌شود

    مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری خرم‌‌‌آباد اظهار کرد: اکنون روزانه بیش از ۴۰۰ تن زباله در شهر خرم‌‌‌آباد، دهیاری‌‌‌ها و شهرهای اقماری آن تولید می‌شود. رضا ماجدی با اشاره به آغاز طرح تفکیک از مبدأ پسماندهای خشک در شهر خرم‌‌‌آباد گفت: در این طرح خودروهای جمع‌‌‌آوری پسماند که در شهر به صورت انفرادی در حال فعالیت بوده‌‌‌اند تحت پوشش پیمانکار طرح قرار خواهند گرفت و با دریافت کد به صورت شناسنامه‌‌‌دار و سازمان‌یافته زیرنظر سازمان مدیریت پسماند به درب منازل، اداره‌‌‌ها و مدارس مراجعه و پسماندهای خشک را جمع‌‌‌آوری خواهند کرد.
  • ۴۰ سازه سه بعدی تبلیغاتی در راه پایتخت

    محسن طارمیان، معاون تبلیغات سازمان زیباسازی شهر تهران از مدرن شدن سازه‌‌‌های تبلیغات شهری خبر داد و اظهار کرد: با پیشرفت تکنولوژی و افزایش سازه‌‌‌های سه‌بعدی تبلیغاتی در سطح دنیا به همت سازمان زیباسازی، برای اولین بار سازه‌‌‌های تبلیغاتی پایتخت نیز به سازه‌‌‌های مدرن و دیجیتالی دو‌بعدی و سه‌بعدی تبدیل می‌شود.
  • ساماندهی کودکان گل‌‌‌فروش اطراف بهشت زهرا (س)

    حسین اخگرپور، شهردار منطقه ۱۹ اظهار کرد: با توجه به اینکه محور شهید هاشمی از بزرگراه‌‌‌های پر‌تردد و از مسیرهای منتهی به بهشت زهرا (س) محسوب می‌شود، اغلب کودکان کار در حاشیه این محور و در غرفه‌‌‌ها مشغول فروش گل هستند. او ادامه داد: به منظور جلوگیری از سوءاستفاده از کودکان، کاهش احتمال خطر تصادف آنها و ایمنی ترافیکی در حاشیه بزرگراه در قالب طرح ساماندهی آسیب‌‌‌های اجتماعی، کودکان مشغول به کار در غرفه‌‌‌ها توسط مددکاران سازمان بهزیستی جذب و برای ساماندهی جمع‌آوری شدند و شناسایی سرشبکه‌های به‌‌‌کارگیری کودکان در حاشیه این محور و بهشت زهرا (س) در دستور کار قرار دارد.
  • انجام ۴۵۰۰ آزمایش کنترل سلامت محصولات میادین میوه و تره‌‌‌بار تهران

    مهدی بختیاری‌‌‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار با بیان اینکه ارتقای کیفیت محصولاتی که در میادین و بازارهای شهر تهران عرضه می‌شود برای مدیریت شهری و سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار مهم است، اظهار کرد: در یک سال اخیر نزدیک به ۴۵۰۰ آزمایش تخصصی برای سنجش میزان کیفیت این محصولات انجام شده است و در این دوره مدیریت شهری ما چند هدف را مبنای برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌های خود قرار دادیم. نخست آنکه برای تحقق قیمت عادلانه مواد غذایی و در دسترس قرار دادن آن توسعه کمی بازارها را به عنوان یکی از اهداف راهبردی اصلی مدنظر قرار دادیم.
    یکشنبه، ۰۶ آبان ۱۴۰۳
  • خبرنگار استانی «دنیای‌اقتصاد» گزارش می‌دهد

    موافقان و مخالفان انتقال پایتخت به اصفهان

    مساله انتقال پایتخت پرونده‌ای قدیمی است که هر بار مسوولی حرفی از آن زده و این بار هم رئیس دولت چهاردهم با اشاره به آن، گمانه‌‌‌زنی‌‌‌هایی را نسبت به این نقل‌‌‌وانتقال در میان مردم موجب شده است.
  • طرح نوسازی «رهگیری هوشمند ترافیک» تشریح شد

    مسیریاب حمل‌ونقل عمومی در تهران

    دنیای‌اقتصاد: سال‌هاست که دیگر خبری از ایستادن پلیس‌‌‌ها بر سر چهارراه‌‌‌ها نیست و تهران نیز با دوربین‌‌‌های هوشمند کنترل می‌شود. هرچند که عدم‌پوشش گسترده یا خرابی و قدیمی بودن دوربین‌‌‌های کنترل ترافیکی سطح شهر نتوانسته آن‌گونه که باید موجب عدم‌حضور فیزیکی پلیس در معابر شود اما همین کنترل‌های کم و مقطعی نیز توانسته نقش موثری در کنترل ترافیک داشته باشد.
  • سکوهای تامین مالی جمعی؛ فرصتی برای هدایت سرمایه‌‌‌های سرگردان

    نشست هم‌‌‌اندیشی بررسی ابزار تامین مالی جمعی با حضور فعالان و صاحب‌نظران حوزه تامین مالی و با هدف گفت‌وگو و بررسی نقدها و فرصت‌‌‌های این ابزار تامین مالی و ارائه پیشنهادهایی برای بهبود و ارتقای ارائه خدمات در این حوزه برگزار شد.
۱