شماره روزنامه ۶۱۷۸
|
    دوشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۳
  • کسب‌و‌کارهای معدنی می‌توانند جایگاه استراتژیک ایران در جهان را تغییر دهند

    آینده معدن‌کاری در سه سناریو

    اهمیت مواد معدنی در اقتصاد جهانی و نقش باتری‏‏‌های لیتیوم-یون در دهه اخیر و تحولات در زمینه انرژی از منابع فسیلی به انرژی‏‏‌های پاک و تجدیدپذیر، به‏‏‌سرعت در حال افزایش است. باتری‏‏‌های لیتیوم-یون به عنوان فناوری اصلی برای ذخیره انرژی به‌ویژه در خودروهای الکتریکی و دستگاه‏‏‌های الکترونیکی قابل حمل در صدر این تحولات قرار دارند. افزایش روزافزون تقاضا برای خودروهای برقی و حرکت جهان به سمت انرژی‏‏‌های پاک، اهمیت مواد معدنی خاصی مانند لیتیوم، کبالت، نیکل و گرافیت (مواد معدنی موردنیاز برای باتری‏‏‌های لیتیوم-یون) را در اقتصاد جهانی افزایش داده است. این مواد معدنی به دلیل تمرکز ذخایر محدود در برخی کشورها، نقش استراتژیکی در زنجیره تامین جهانی پیدا کرده‏‏‌اند. به‌طوری که این موضوع را برای زنجیره تامین مواد معدنی به یک مساله استراتژیک برای کشورها تبدیل کرده است. از طرفی، تولید و تامین این مواد با چالش‏‏‌های مختلفی روبه‏‏‌روست.
    شنبه، ۲۴ آذر ۱۴۰۳
  • قطع برق خطوط بزرگ‌ترین فولادساز کشور را به تعطیلی کشاند

    ضربه ‌فنی «تولید» با «خاموشی»

    عمر دور جدید خاموشی‏‏‌ها به اوایل دهه ۹۰ برمی‏‏‌گردد اما آن زمان هیچ‌کس تصور نمی‏‏‌کرد کمبود گاز یا ناترازی برق چراغ تولید را در بزرگ‌ترین واحد تولید فولاد کشور خاموش کند. این اتفاق اما اخیرا و به واسطه افت تزریق گاز به یک هفتم روند معمول روزانه حادث شد و خطوط تولید مبارکه را به تعطیلی کشاند. در روزهای گذشته نیز خبرهای دیگری در همین خصوص از دیگر سازندگان فولاد کشور منتشر شد.
  • صنایع صادراتی از حذف نیما استقبال کردند

    پایان دلار نیمایی

    دولت تصمیم به خاتمه سرکوب ارزی گرفته و توافق در بازار ارز نیما را جانشین سیاست قبلی خود کرده است. اگر شرایط به نحو احسن پیش رود، «صنایع فولاد، مس و زنجیره صنایع معدنی»، «صنایع پتروشیمی و محصولات شیمیایی» در کنار بخش «نفت و میعانات» بزرگ‌ترین برندگان این تحول هستند ضمن اینکه بازار سرمایه ایران از محل این تحول مثبت می‏‏‌تواند دوره جدیدی از رونق و سبزپوشی را تجربه کند.
  • سرمایه‌گذاری ۱۰۰میلیون دلاری عمان در اینچه‌‌‌برون

    تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی برای ایجاد پایانه تخلیه و بارگیری غلات و کالاهای اساسی به منظور فعال‌سازی کریدور شمال -جنوب در شاخه شرقی دریای خزر امضا شد. به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه آزاد اینچه‌برون، این تفاهم‌نامه بر اساس درخواست سرمایه‌گذار شرکت عمانی (MERAANI TRANSPORTS) برای سرمایه‌گذاری در دهکده لجستیک منطقه آزاد در قالب موضوعات همکاری مشترک بین دو طرف امضا و از جانمایی این پروژه و عرصه مورد نظر بازدید شد.
    دوشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۳
  • مسیر یک معدن محلی تا بازیگر بین‌المللی شدن، مدیریت و بازاریابی است

    بازبینی نگاه تجاری به معادن

    یکی از بخش‌‌‌های مغفول‌‌‌ در حوزه معدن و صنایع معدنی، موضوع بازاریابی و فروش است؛ همواره در ایران یک دیدگاه سنتی بر این حوزه حاکم است که ماده معدنی خام در هر صورت مشتری خودش را در بازار پیدا خواهد کرد، اما چرا با وجود این برخی معادن با اینکه دارای ماده معدنی خوبی هستند، نمی‌توانند فروش خوبی داشته باشند؛ یا اینکه چگونه می‌شود که باوجود کیفیت یک ماده معدنی، برای دو معدن یا کارخانه یکسان و شبیه همدیگر، اما فروش یکی از آنها نسبت به دیگری، بسیار بیشتر است؛ یا اینکه چگونه یک ماده معدنی نسبت به دیگر موارد مشابه، کیفیت و عیار کمتری دارد، ولی فروش بیشتر کسب می‌کند؛ بدون شک در این زمینه بازاریابی و برندینگ بسیار حائز اهمیت است.
  • «دنیای‌اقتصاد» چالش‏‌های صنعت آلومینیوم را بررسی می‌کند

    نقش‌آفرینان نامرئی بازار آلومینیوم

    صنعت آلومینیوم از جمله صنایعی است که از یارانه انرژی بالایی برای تولید بهره می‌برد و با وجود این، نظارت لازم بر عرضه و تقاضای این محصول در بورس‌کالا حاکم نشده است؛ در واقع صنایعی که از آلومینیوم در تولید محصول نهایی خود استفاده می‌کنند، معتقدند عرضه اندک این محصول به هیچ عنوان تناسبی با میزان تقاضا ندارد اما بخشی دیگر از فعالان صنعت آلومینیوم معتقدند بخش زیادی از تقاضای شکل گرفته در بورس‌کالا برای این فلز با هدف دلالی صورت می‌گیرد؛ در واقع با توجه به اینکه قیمت شمش بر مبنای دلار نیمایی تعیین می‌شود، برخی با استفاده از شکاف میان ارز نیمایی و ارز آزاد، اقدام به ایجاد شرکت‌های صوری می‌کنند و بعد از خرید آلومینیوم در بورس کالا، آن را در بازار به فروش می‌رسانند؛ اقدامی که گفته می‌شود در ازای هر تن برای دلالان حدود ۱۰۰۰ دلار منفعت به همراه دارد در حالی که اگر به جای نرخ ارز نیمایی، دلار آزاد در قیمت‌ها مبنا قرار بگیرد، شاهد تقاضای چند برابر نسبت به عرضه نخواهیم بود؛ نشان به آن نشان که هر زمانی در کشور شاهد رشد نرخ ارز هستیم، میزان تقاضا برای خرید آلومینیوم از بورس‌کالا افزایش می‌یابد و البته این هجوم تقاضا گاهی افزایش قیمت‌ها را تا ۷۰‌درصد نرخ پایه هم رقم زده اما به هر حال با هر نرخی از بورس خرید شود، متعاقب آن در بازار قیمت‌ها بالاتر می‌رود و زنجیره پایین‌دست آلومینیوم که معمولا با توجه به حجم تقاضا گاهی ۱۰ تا ۲۰‌درصد نیازشان را از بورس تامین می‌کنند، باید به ناچار مشتری همان دلالان شوند.
  • رکورد جدید ایمیدرو در حفاری اکتشافی

    مدیر اکتشاف ایمیدرو خبر داد: با تلاش انجام‌شده توسط این سازمان و واحدهای زیرمجموعه، طی هشت ماه ۱۴۰۳، رکورد جدیدی در حفاری اکتشافی حاصل شد. احمد فتاحی مجلج با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو و واحدهای زیرمجموعه شامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، مجتمع سنگان، شرکت آلومینای ایران، طرح توانمندسازی اکتشاف، گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران، شرکت ملی صنایع مس ایران و طرح زنجیره مس از ابتدای فروردین تا پایان آبان، ۴۵۸‌هزار متر حفاری اکتشافی انجام دادند. وی افزود: رقم مذکور نشان می‌دهد که طی ۸ ماه اخیر، حدود ۷۸‌درصد از کل برنامه حفاری اکتشافی ایمیدرو در سال ۱۴۰۳ (۵۹۰‌هزار متر) محقق شده است.
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی در آلومینای ایران

    رئیس هیات‌مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران با اشاره به تحویل زمین ساخت نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاوات این شرکت، از آغاز عملیات اجرایی ساخت این نیروگاه در آینده نزدیک خبر داد.دکتر حمیدرضا بادکوبه در این رابطه گفت: تمامی مجوز‌های لازم برای ساخت این نیروگاه در زمینی به مساحت ۹۰ هکتار صادر شده و به زودی وارد فاز اجرایی می‌شود.وی وضعیت ناترازی برق در شبکه ملی را تهدیدی بسیار جدی برای خطوط تولیدی صنایع از جمله مجتمع صنعتی آلومینای ایران عنوان کرد و گفت: میزان مصرف برق این مجتمع در حال حاضر ۸۵ مگاوات است.
    شنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۳
  • اکوسیستم مطلوب سرمایه‌گذاری شرکتی

    در دومین روز بیست و چهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی رنگ، رزین، پوشش‌های صنعتی، مواد کامپوزیت و صنعت آبکاری، کارگاهی تخصصی با موضوع «نقش سرمایه‌گذاری و توسعه نوآوری در زنجیره تامین» توسط حسن زالی، مدیرعامل شرکت «فناوری‌های نوین سروش سپهر» به عنوان بازوی سرمایه‌گذاری خطر‌پذیر، «گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات ایران» و جمعی از صاحب‌نظران و علاقه‌مندان برگزار شد.
  • چگونه «نسل زد» را جذب بخش معدن کنیم؟

    نیروی انسانی؛ بخش مغفول معدن و صنایع معدنی

    یکی از حوزه‌‌‌هایی که در بخش معدن و صنایع معدنی در کشور مغفول مانده و به آن کمتر توجه شده، نیروی انسانی است. حوزه معدن به‌‌‌شدت با کمبود نیروی انسانی هم از بعد مدیریتی و هم از بعد نیروی کار روبه رو شده است، به‌‌‌گونه‌‌‌ای که وضعیت نیروی انسانی در سازمان‌‌‌های دولتی در دو دهه اخیر روند نزولی داشته و ظرفیت دانشجویان و دانش‌‌‌آموختگان بخش معدن در دهه ۱۳۹۰ نیز به نصف رسیده است؛ از سوی دیگر، بیشتر فارغ‌‌‌التحصیلان حوزه معدن نیز مهاجرت کرده‌‌‌اند. در چنین شرایطی به نظر می‌‌‌رسد درخصوص نیروی انسانی چه در بخش دولتی که حاکمیت اکتشافات معدن را برعهده دارد، چه در بخش خصوصی که شرکت‌‌‌های مهندسی مشاور را شامل می‌‌‌شود، باید تمهیداتی اندیشیده شود؛ این درحالی است که مسوولان باید به این بینش و آگاهی رسیده باشند که چگونه می‌‌‌توانند نسل جدید را که معروف به نسل زد هستند جذب حوزه معدن‌‌‌کاری و صنایع معدنی کنند.
  • مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان خبر داد

    رشد بیش از ۹ درصدی فروش «هرمز» در ۸ماه امسال

    میزان فروش فولاد هرمزگان در مدت ۸ماهه امسال با رشد بیش از ۹درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل به ثبت رسید. عطاالله معروفخانی مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اعلام این خبر گفت: با وجود مشکلات و چالش‌‌های بزرگی که طی ۸ ماه امسال پشت سر گذاشتیم و تامین انرژی ما نسبت به سال قبل محدودتر شد، فولاد هرمزگان توانست فروش قابل قبولی در بازار داخلی و خارجی داشته باشد و با رشد ۹ درصدی میزان درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل، درآمد این شرکت به ۲۱۱‌هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال رسید.
    چهارشنبه، ۱۴ آذر ۱۴۰۳
  • معاون وزیر صمت در مراسم افتتاح نمایشگاه ‌بین‌المللی رنگ و رزین به «دنیای‌‌اقتصاد» اعلام کرد

    افزایش سرعت تخصیص ارز به صنایع

    مراسم افتتاح بیست و چهارمین دوره نمایشگاه بین‌‌المللی رنگ، رزین، پوشش‌‌‌های صنعتی، مواد کامپوزیت و صنعت آبکاری روز گذشته ۱۳ آذر ماه با حضور ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزیر صمت، صدیف بیک‌زاده سرپرست شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران و جمعی از فعالان و متخصصان این حوزه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.
  • «پلاگین هییرید»؛ راه‌حل آلودگی هوا

    نگاهی به آمار خرید و استفاده از خودروهای پلاگین هیبرید توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپا، بیانگر تمایل چشمگیر مصرف‌‌‌کنندگان به خودروهای پاک و است. این موضوع به خصوص درباره پلاگین هیبریدها صادق است که علاوه بر به ارمغان آوردن تمام مزایای یک خودروی برقی، به زیرساخت‌‌‌های برقی‌سازی نیز وابسته نیستند و از سوی دیگر مانند هیبریدهای معمولی کار می‌‌‌کنند و پلی برای رسیدن به محیط زیست پایدار، رانندگی کارآمد و مصرف سوخت بهینه است.
  • ۵میلیون بازنشسته تحت پوشش بیمه ایران قرار گرفتند

    «تفاهم‌نامه بیمه عمر» برای ارائه پوشش بیمه عمر به کارگران بازنشسته و مستمری‌‌‌بگیران تامین اجتماعی سراسر کشور و همسر و فرزندان و والدین تحت تکفل آنان به امضای «شرکت سهامی بیمه ایران» و «کانون عالی کارگران بازنشسته» و «مستمری بگیران تامین اجتماعی» رسید.
  • مرحله نهایی رویداد فوتبالی مشتریان «مدیران خودرو»

    مسابقات فوتبال باشگاه مشتریان ام‌‌‌وی‌‌‌ام، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد مشتری‌محور کشور پس از سه ماه به مرحله نهایی رسید.
  • نرخ رشد مثبت فروش آنلاین «تکنولایف»

    فروشگاه آنلاین «تکنولایف» طی مراسمی رسمی همزمان با پانزدهمین سالگرد تاسیس خود، ضمن معرفی دو سرویس جدید «تکنوپی» و «تکنوگلد»، از لوگو و عناصر بصری بازآفرینی شده، رونمایی کرد.
    شنبه، ۱۰ آذر ۱۴۰۳
  • متهم ردیف اول کاهش تولید فولاد در ۷ ماه نخست سال‌جاری شناسایی شد

    سایه بی‌برقی بر آمار فولادی‌ها

    بر اساس آمارهای منتشر‌شده در ۷ ماه نخست سال‌جاری، کل محصولات فولادی با کاهش ۱.۲ درصدی همراه شد که به اعتقاد کارشناسان حوزه فولاد، آنچه میزان تولید فولاد را در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داد، اعمال محدودیت‌های برق در تابستان سال ۱۴۰۳ بود، محدودیت‌هایی که بیشتر از سال قبل به صنعت اعمال شد و سبب کاهش میزان تولید آنها در فصل تابستان شد.
  • سهم فولاد خوزستان در تامین بازار فولاد میانی

    فولاد خوزستان در ۸ ماه نخست سال‌جاری حدود یک میلیون و ۶۵۰‌هزار تن از نیازهای بازار فولاد کشور به شمش فولادی، تختال و آهن اسفنجی را تامین کرد که رشد ۶.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می‌دهد. این شرکت در حالی در تامین نیازهای بازار فولاد کشور موفق ظاهر شد که به خاطر محدودیت‌های بی‌‌‌سابقه برق، ۷۵۰‌هزار تن از تولید فولاد خود را از دست داده بود و در بین فولادسازان ایرانی، بیشترین حجم تولید فولاد از دست‌‌‌رفته به واسطه محدودیت‌های برق، مربوط به این شرکت بود. با وجود این شرایط دشوار، فولاد خوزستان بزرگ‌ترین تامین‌‌‌کننده بازار فولاد میانی ایران در ۸ ماه نخست امسال بوده است.
    چهارشنبه، ۰۷ آذر ۱۴۰۳
  • یک عضو هیات‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان صنعت گچ در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» بررسی کرد

    تولید گچ به سبک دهه ۵۰

    صنعت گچ مانند بسیاری از صنایع دیگر در روزهای پیش رو باید منتظر قطع گاه و بیگاه برق و گاز باشد اما از آنجا که ظرفیت اسمی این صنعت برخلاف صنایع دیگر بیش از ۲۰ برابر نیاز کشور است و نیاز‌سنجی در این خصوص صورت نگرفته، حتی تولید واحدها با کمتر از ۵۰‌درصد نیز مازاد تولید را به همراه دارد و این تولید بی‌رویه حتی در ماه‌های بی‌برقی و بی‌گازی منجر به افزایش قیمت این محصول نمی‌شود؛ در واقع تقریبا از ۵۰ سال پیش تولید گچ از طریق دستگاه‌های صنعتی در کیسه‌ها انجام و به بازار عرضه می‌شد و تا بعد از طرح مسکن مهر تقریبا با همان شکل و سیاق از مشتری لازم برخوردار بود اما در ادامه رکود عمیق صنعت ساختمان از دهه ۹۰ باعث شد تا تولیدکنندگان با بن بست مواجه شوند. در چنین شرایطی سوال اساسی این است که با فرض تامین گاز و برق موردنیاز، واحدهای تولیدکننده گچ باید با مازاد محصول خود چه کار کنند؟!
  • موشکافی اشتغال‌زایی صنعت سرب و روی کشور

    صنعت سرب و روی کشور با اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۵‌هزار نفر، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و توسعه مناطق محروم کشور ایفا می‌کند. مجتبی بزرگ در گفت‌وگو با «ایرنا» افزود: صنعت سرب و روی به عنوان یکی از صنایع پایه و مادر کشور، نقش محوری در توسعه صنعتی و اقتصادی ایفا می‌کند و با دارا بودن ذخایر غنی و نیروی انسانی متخصص، پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه دارد. وی خاطرنشان کرد: در کنار ظرفیت‌‌‌ها، چالش‌‌‌هایی نیز وجود دارد که نیازمند توجه جدی مسوولان و صنعتگران است.
  • صرفه‌‌‌جویی ۷۹میلیون دلاری صنایع سمنان از داخلی‌‌‌سازی ارزی

    مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سمنان گفت: صنعتگران حوزه‌‌‌های مختلف این استان سال ۱۴۰۳ از محل داخلی‌‌‌سازی، صرفه‌‌‌جویی ارزی ۷۹ میلیون دلاری رقم زدند. به گزارش «ایرنا»، یادگار احمدی روز گذشته در نشست هم‌‌‌اندیشی و هم‌‌‌افزایی جهش تولید استان سمنان افزود: واحدهای تولیدی استان از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان آبان با راهبردهای مختلف و در مسیر داخلی‌‌‌سازی ۷۹ میلیون دلار صرفه‌‌‌جویی ارزی داشتند.
  • رضایت مشتری، سودآوری فولاد هرمزگان

    مدیر فروش و بازاریابی شرکت فولاد هرمزگان با تاکید بر اهمیت رضایت مشتری به عنوان یکی از عوامل کلیدی موفقیت در کسب و کار گفت: فولاد هرمزگان تلاش‌‌های زیادی برای ایجاد مشتریان وفادار و ارائه خدمات باکیفیت انجام داده است؛ چراکه توجه به نیازها و انتظارات مشتریان نه تنها سودآوری را افزایش می‌دهد، بلکه نقش مهمی در تقویت برند و جلب اعتماد مشتریان دارد.
    دوشنبه، ۰۵ آذر ۱۴۰۳
  • در پنل «حقوق دولتی معادن» مورد انتقاد قرار گرفت

    ضعف اطلاع‏‏‌رسانی از حقوق دولتی معادن

    همزمان با هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته پنلی تخصصی با موضوع «حقوق دولتی معادن» با حضور جمعی از صاحبنظران برگزار شد. به گزارش «دنیای اقتصاد» محمد‌رضا بهرامن، رئیس خانه صنعت و معدن با اشاره به اینکه معادن در ایران جز انفال هستند، گفت: در آمریکا هم به عنوان یک کشور با اقتصاد آزاد معادن در اختیار حاکمیت قرار دارند و افراد طی یک دوره خاص می‌توانند از آن استفاده کنند. وی با اشاره به تعیین رشد ۱۳درصدی معدن در برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: هزینه‌های معدن بسیار سنگین است و چنانچه نظام حکمرانی این رشد بالا را برای معدن پیش‌بینی کرده‌اند، باید امنیت سرمایه‌گذاری و آموزش که در گرو آگاهی از حقوق معادن هستند، به طور جدی دنبال شود و بر این اساس کمیته حقوقی در خانه معدن راه‌اندازی کرده‌ایم.
  • به مناسبت ثبت روز ملی سرب و روی در تقویم ملی ایران بررسی می‌شود

    صنعت سرب و روی؛ از شکل‏‏‏‌گیری تا شکوفایی

    امسال روز اول آذر به‌‌‌‌عنوان روز ملی سرب و روی در تقویم ملی ایران برای نخستین‌‌‌‌بار درج شده تا به جایگاه این صنعت نگاه ویژه‌‌‌‌ای شود. سابقه معدن‌کاری سرب و روی در ایران به دهه ۱۳۴۰ برمی‎گردد؛ طی ۶۰ سال گذشته، این صنعت با تکیه بر دانش فنی متخصصان داخلی و با محوریت بخش‌خصوصی شکل گرفته که هدف اصلی آن، گذر از خام‌‌‌‌فروشی و ایجاد ارزش‌‌‌‌افزوده، اشتغال‌زایی و توسعه پایدار در زمینه معدن و تولیدات معدنی و ارزآوری است. البته صنعت سرب و روی یک صنعت صادرات‌‌‌‌محور و ارزآور به‌‌‌‌شمار می‌رود که ۲۰‌درصد آن در داخل مورد استفاده قرار می‌‌‌‌گیرد و مابقی تولیدات آن به صادرات اختصاص دارد.
  • تاکید بر توسعه‌‌‌محوری فولاد هرمزگان

    مدیرعامل فولاد هرمزگان گفت: در حال حاضر اقتصاد اغلب کشورهای توسعه‌‌‌یافته یا در حال ‌‌‌توسعه، با محوریت دریا تعریف می‌شود و صنایع سنگین خود از جمله فولاد را به کنار دریا منتقل کرده‌‌‌اند. وی با بیان اینکه در ایران نیز با توجه به اسناد بالادستی، توسعه صنعت فولاد در کنار دریا مورد توجه قرار گرفته و استان هرمزگان به‌‌‌عنوان یکی از مناطق مزیت‌‌‌دار در این زمینه، به‌‌‌عنوان هاب توسعه صنعت فولاد با هدف‌‌‌گذاری ۱۰ میلیون تن انتخاب شده است، تصریح کرد: ازاین‌‌‌رو، رویکرد شرکت فولاد هرمزگان طی سه سال اخیر بر مبنای توسعه‌‌‌محور بودن و تولید پایدار تدوین و چند طرح توسعه‌‌‌ای در زمینه‌‌‌های مختلف تولید برای این مجموعه تعریف شده که سرمایه‌گذاری موردنیاز آن بالغ ‌‌‌بر ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو است.
  • بازار مطلوب در صادرات شیر

    نشست تخصصی بررسی صنعت دامپروری در بازار سرمایه و تحلیل سهام گلدشت نمونه اصفهان با حضور فعالان بازار سرمایه برگزار و مباحثی پیرامون وضعیت بین‌المللی و داخلی صنعت دامپروری، شرایط کنونی و برنامه‌‌‌های توسعه‌‌‌ای تادیکو و شرکت‌های زیرمجموعه عنوان شد و مورد بررسی قرار گرفت.
    چهارشنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۳
  • رفع مشکلات صنعت فولاد نیازمند شناسایی تخصصی چالش‏‏‌ها و راهبردها:

    احیای ستاد فولاد در اولویت وزارت صمت قرار گرفت

    صنعت فولاد این روزها با چالش‌‌‌های مختلفی روبه رو است که نیازمند راهکارهای هوشمندانه و کارشناسانه است. آیا سازمان‌‌‌ها یا بخش‌‌‌هایی که هم‌‌‌اکنون متولی صنعت فولاد هستند، می‌‌‌توانند ضمن شناسایی تخصصی و دقیق چالش‌‌‌ها به راهبردهای مورد نظر دست یابند تا بر این چالش‌‌‌ها فائق آیند، یا در این راستا نیازمند یک ستاد هستیم تا بتواند این مسیر را به خوبی طی کند. آیا احیای ستاد فولاد می‌‌‌تواند مشکلات صنعت فولاد را برطرف کند که وزارت صنعت، معدن و تجارت اولویت خود را بر احیای ستاد فولاد نهاده است؟
  • رفع ناترازی انرژی نیازمند به‌کارگیری تمام پتانسیل‌ها است

    مازوت مساله شرکت‌ها نیست

    تا قبل از برنامه ششم توسعه، ناترازی برق و گاز نمود چندانی نداشت اما رفته رفته به دلیل اتخاذ سیاست‌های نادرست، قطعی برق در تابستان به دلیل ناترازی تولید نسبت به مصرف و در زمستان قطعی گاز، صنایع را با عدم‌النفع‌های چند‌هزار میلیاردی مواجه کرد اما ماجرا به همین جا ختم نشد و طی ۲ سال اخیر شاهد قطعی برق در تابستان و زمستان هستیم؛ در واقع تقریبا از اواسط اردیبهشت محدودیت‌های برق برای بخش صنعت آغاز و در انتهای شهریور به پایان می‌رسد اما رفع محدودیت تنها ۴۵ روز دوام دارد و بعد از آن مجددا به دلیل تامین نشدن سوخت موردنیاز نیروگاه‌ها از یکسو و دیگر نبود فرصت برای اورهال نیروگاه‌ها از سوی دیگر شاهد قطعی برق هستیم و بیدار شدن مجدد این غول خفته در کنار نبود گاز برای صنایع شرایط بسیار پیچیده‌ای را با سرد شدن هوا حاکم می‌کند.
  • اتحادیه اروپا خواستار انتقال مالکیت معنوی از شرکت‌های چینی است

    اروپا؛ همبازی جدید ترامپ مقابل چین

    کمیسیون اروپا علاوه بر مالیات ۱۰ درصدی موجود، تعرفه تا ۳۵‌درصد بر خودروهای برقی چینی را تایید کرده است، الزامات جدید برای باتری‌‌ها اعمال خواهد شد، اما می‌تواند به سایر بخش‌‌های سبز گسترش یابد. به گزارش فایننشال تایمز، بروکسل در حال برنامه‌‌ریزی برای وادار کردن شرکت‌های چینی به انتقال مالکیت معنوی به مشاغل اروپایی است. این انتقال در ازای یارانه‌‌های اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از رژیم تجاری سخت‌‌تر برای فناوری‌‌های پاک، پس از انتخاب دونالد ترامپ است.
  • قوانین برای تولیدکنندگان تسهیل شود

    مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) یکی از اهداف تاپکیش را تحقق برنامه‌‌‌های توسعه‌‌‌ای و متنوع‌‌‌سازی محصولات عنوان کرد و گفت: ما در این مسیر با مشکلات و موانع زیادی روبه‌‌‌رو هستیم که امیدواریم با رفع این موانع بتوانیم به جایگاه بهتری دست پیدا کنیم. نوید غلامی ‌‌‌روز گذشته طی یک نشست خبری با بیان اینکه تاپکیش با توجه به رسالتی که دارد به عنوان تولیدکننده تجهیزات بانکی، سعی کرده همواره سبد محصولات خود را متنوع و سرویس‌‌‌های مورد نظر مشتریان و بانک‌‌‌ها را به شکل مطلوب ارائه دهد تا در این زمینه رضایت‌‌‌مندی ذی‌‌‌نفعان را کسب کند، افزود: در این راستا سال گذشته چند محصول جدید معرفی کردیم که این محصولات، مرحله آزمایشی آنها به اتمام رسیده و قرار است که وارد تولید انبوه شود.