حمله به سفارتخانه‌های فرانسه و آمریکا در این کشور

یک منبع دیپلماتیک اروپایی با اعلام این خبر گفت که معترضان وارد سفارتخانه‌های آمریکا و فرانسه نشده‌اند.

خبرنگار الجزیره در کنگو از به آتش کشیدن پرچم آمریکا و آتش زدن سفارتخانه‌های فرانسه، روندا، بلژیک و اوگاندا خبر داد و اوضاع در کینشاسا را بسیار بحرانی توصیف کرد.

این در حالی است که روز گذشته رسانه‌های محلی در جمهوری دموکراتیک کنگو اعلام کرد که عناصر گروه شورشی اِم ۲۳، جنبش ۲۳ مارس که گفته می‌شود تحت حمایت رواندا هستند به شهر گوما در شرق این کشور حمله کردند؛ شورشیان مدعی هستند که کنترل کامل این شهر را به دست گرفتند.

خبر مرتبط
اظهارات مهم عراقچی درباره دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم

وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه طرف های دیگر باید اعتماد ایران را به دست آورند، عنوان کرد: پیش از اقدامات اعتمادساز نمی توان مذاکره کرد.

اوایل روز دوشنبه شورشیان ام ۲۳ مدعی تصرف شهر گوما شدند؛ رخدادی که دولت کنگو آن را «اعلام جنگ» از سوی رواندا توصیف کرد. سازمان ملل نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تصرف این شهر موجب آشفتگی و ناآرامی گسترده در بین دو میلیون ساکن شهر گوما می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.