درخواست زلنسکی از اروپا/ به روسیه درس عبرت بدهید
تلفات کلی ارتش اوکراین در درگیری با روسیه، کمبود جدی مهمات و موشک کییف، فقدان استراتژی کاخ سفید در قبال اوکراین، نگرانی کییف از تولید انبوه پهپاد در روسیه و سهم خاص آلمان در کمکهای اتحادیه اروپا به اوکراین، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.
زلنسکی معتقد است که اوکراین امکان شکست دادن روسیه را دارد، ولی برای انجام این کار، اتحادیه اروپا به ایجاد یک صنعت یکپارچه تسلیحاتی نیاز دارد.
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا در مصاحبه با روزنامه "لوموند دیپلماتیک" (Le Monde diplomatiqu) که صبح امروز منتشر شده، تاکید کرد که اطمینان دارد روسیه برنده جنگ اقتصادی کنونی ناتو و کشورهای غربی علیه این کشور خواهد بود.
زلنسکی در کنفرانس "جامعه و دفاع" سوئد گفت: روسیه را "میتوان شکست داد"، اما این کار "نیاز به همبستگی دارد". ایمن کردن اروپا از روسیه در درازمدت تنها با ایجاد یک صنعت تسلیحاتی یکپارچه اروپایی محقق خواهد شد.
رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه یک "جنگ ترکیبی" علیه بخش های بزرگی از اروپا به راه انداخته است. به عقیده او، اوکراین همیشه "یکی از مهم ترین کمک کنندگان به امنیت اروپا" بوده و خواهد بود و کییف به دنبال دستیابی به بهترین تسلیحات و فناوری جهان برای تضمین امنیت خود و شرکای اروپایی خود است.
زلنسکی یادآور شد که اروپا باید بر ایالات متحده تأثیر بگذارد تا آنها مشکل تخصیص کمک به کییف را حل کنند. برای اینکه، غرب با کمک به اوکراین، در واقع از خود محافظت میکند و این کار منافع اروپاییها را تامین خواهد کرد.
رهبر چچن گفت اگر حامیان غربی کییف تحریمهای اعمال شده علیه خانوادهاش را بردارند، پیشنهاد آزادی ۲۰ تن از سربازان اوکراینی را که پیشتر توسط یگانهای چچن در دونباس دستگیر شدهاند، صادر میکند.
وی همچنین تاکید کرد که یکی از اولویتهای کییف اجرای تصمیم بروکسل برای آغاز مذاکرات در مورد الحاق اوکراین به اتحادیه اروپا و همچنین توسعه روابط و ارتباطات با اعضای ائتلاف آتلانتیک شمالی است، به طوری که "هر یک از رهبران کشورهای عضو ۱۰۰ درصد احساس کند که ناتو همراه با اوکراین بسیار قویتر خواهد شد".
ضمن اینکه ادعای زلنسکی درباره تهدید روسیه برای اروپا از سوی سخنگوی کرملین تکذیب شده است. به گفته دمیتری پسکوف، مسکو هرگز اروپا را تهدید نکرده، بلکه فقط کمک نظامی به اوکراین را محکوم میکند. به گفته او، کشورهای غربی از این طریق فقط "روغن به آتش جنگ می افزایند" و "مصائب بیشتری را برای اوکراین به ارمغان می آورند".
«ولادیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین در اظهاراتی عنوان کرد که قصد دارد در سال آینده تسلیحات بیشتری را جهت تقویت توان نظامی این کشور تولید کند.
مقامات روس بارها از ایالات متحده و اتحادیه اروپا به دلیل ارائه کمک نظامی به کییف انتقاد کردهاند. در عین حال مسکو با عضویت اوکراین در ناتو مخالف است و ولادیمیر پوتین بارها گفته است که این موضوع امنیت روسیه را تهدید میکند. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور نیز معتقد است که اتحادیه اروپا در حال "ادغام شدن" با ائتلاف آتلانتیک شمالی و "دنبال کردن ردپای آن" است. او از جمله شروط دستیابی به صلح در اوکراین را خودداری کییف از پیوستن به ناتو و اتحادیه اروپا نام برده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.