نمایندگان آمریکا دست به کار شدند/ تدوین لایحه ضد اسرائیلی در مجلس

گروهی از قانونگذاران در مجلس نمایندگان آمریکا قصد دارند طرحی را معرفی کنند که خواستار جلوگیری از فروش سلاح‌های آمریکایی به اسرائیل است.

پیام مهم سردار قاآنی به فرمانده گردان‌های القسام؛ هر کاری لازم باشد انجام خواهیم داد

«ایلهان عمر»، «سامر لی»، «دلیا رامیرز»، «رشیده طلیب»، «کوری بوش» و «الکساندریا اوکازیو کوتز» قصد دارند با معرفی این قطعنامه مخالفت خود را با انتقال ۳۲۰ میلیون دلار بمب‌های هدایت‌شونده به اسرائیل اعلام کنند.

اردوغان به دیدار فلسطینی‌ها رفت+عکس

 دولت بایدن و اسرائیل در اوایل سال جاری، پیش از آنکه جنگ میان حماس و اسرائیل در تاریخ ۷ اکتبر آغاز شود، بر سر قرارداد تسلیحاتی مذکور با یکدیگر به توافق رسیدند و کنگره هم در آن زمان هیچ اعتراضی به طرح مذکور نکرد.

ایلهان عمرف در مصاحبه‌ای با هاآرتص گفت: «بنیامین نتانیاهو و دولت راست‌گرای افراطی و فرقه‌گرای او به ارتکاب جنایت علیه بشریت در غزه ادامه می‌دهند.»

این قانونگذار ایالت مینه‌سوتا، اضافه کرد: «ایالات متحده همین الان سالانه ۳.۸ میلیار دلار کمک نظامی در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد و نفوذ بالایی بر اقدامات آنها دارد.»

وی اضافه کرد: «وظیفه کنگره نظارت بر فروش این تسلیحات است. به همین دلیل است که ما نباید اجازه فروش سلاح‌هایی را بدهیم که به طور مستقیم قوانین آمریکا و قوانین بین‌المللی، حقوق بشر و جایگاه اخلاقی‌مان در دنیا را تضعیف می‌کنند.»

معرفی این قطعنامه نشان‌دهنده تنها بخشی از مخالفت‌های فزاینده با سیاست‌های جو بایدن در قبال اسرائیل است. روز سه‌شنبه هم گزارش شد  بیش از ۴۰۰ نفر از منصوبان سیاسی و کارکنان دولت آمریکا با ارسال نامه‌ای به جو بایدن به حمایت او از رژیم اسرائیل در جنگ غزه اعتراض کرده‌اند.

این مقام‌ها، آن‌طور که روزنامه نیویورک‌تایمز سه‌شنبه گزارش داده بود نماینده حدود ۴۰ سازمان دولتی در آمریکا هستند و در آن از بایدن خواسته‌ شده خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده و امکان ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به این منطقه را فراهم کند.

نامه‌ای که روز سه‌شنبه ارسال شد خود چندمین نامه اعتراضی به مقام‌های بلندپایه آمریکایی بعد از جنایت‌های اسرائیل در غزه به شمار می‌‌رفت.

رسانه‌های آمریکا در روزهای قبل‌تر از ارسال سه یادداشت داخلی اعتراضی به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا خبر داده‌ بودند که به امضای ده‌ها نفر از کارکنان وزارت خارجه آن کشور رسیده بود. 

چند روز قبل‌تر از آن هم بیش از ۱۰۰۰ نفر از کارکنان آژانس آمریکا برای توسعه بین‌المللی در نامه‌ای سرگشاده از سیاست‌های واشنگتن انتقاد کرده بودند. 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.