شماره روزنامه ۶۱۳۲
|

  • کژ‌راهه ارزی خودرو

    دنیای‌اقتصاد: قطعه‌سازی کشور حال و روز خوشی ندارد. رشد بدهی خودروسازان به فعالان صنعت قطعه از یکسو و عدم‌تخصیص ارز مناسب از سوی دیگر، قطعه‌سازی کشور را با چالش تامین قطعه برای خطوط تولید خودروسازان مواجه کرده است. با این حال، تمام مصائب و مشکلات شرکت‌های بزرگ قطعه‌سازی به ارز و عدم‌پرداخت بدهی خودروسازان خاتمه نمی‌یابد، چرا که مشکلات ایجادشده برای برخی از فعالان این صنعت، حاشیه‌هایی برای توسعه و تداوم فعالیت این دسته از صنعتگران به وجود آورده است. آنچه مشخص است همراه با تشدید تحریم‌های بین‌المللی و نبود چشم‌اندازی برای رفع محدودیت‌ها در آینده نزدیک، فعالیت بسیاری از صنایع کشور متاثر از وضعیت کنونی با چالش‌هایی روبه‌رو است.
  • جزئیات فروش اقساطی مینی‌بوس و کامیون بهمن

    گروه بهمن: شرکت بهمن لیزینگ جزئیات طرح فروش اقساطی مینی‌‌‌بوس پگاسوس را با استفاده از تسهیلات اعتباری، اعلام کرد. بر اساس این گزارش، تحویل مینی‌‌‌بوس پگاسوس در این طرح، ۹۰ روز کاری پس از تکمیل مدارک و تایید مدارک و عقد قرارداد اعلام شده است. مینی‌‌‌بوس پگاسوس در طرح فروش اقساطی لیزینگی شرکت بهمن دیزل با پیش‌‌‌پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۵۳۸ میلیون و ۸۳۹ هزار و ۸۵۱ تومان با ارائه دو ضامن معتبر در دسترس متقاضیان قرار می‌‌‌گیرد. جمع واریز نقدی با محاسبه بیمه بدنه و هزینه شماره‌‌‌گذاری خودرو، رقمی بالغ بر یک میلیارد و ۵۹۴ میلیون تومان اعلام شده است. مدت بازپرداخت در شرایط فروش لیزینگی مینی‌‌‌بوس پگاسوس، ۶، ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ماه در نظر گرفته شده است که امکان بازپرداخت اقساط در بازه زمانی یک، دو و سه ماه یک بار وجود دارد.
  • برگزاری دومین رویداد فرصت‌‌‌های نوآوری و فناوری کرمان موتور

    کرمان موتور: دومین رویداد فرصت‌‌‌های نوآوری و فناوری کرمان موتور با محور‌‌‌های ناترازی انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌‌‌ها، حمایت از طرح‌‌‌ها و ایده‌‌‌ها، مواد پیشرفته در خودرو، پیشرانه‌‌‌های نوین، خودرو‌‌‌های هوشمند و روش‌‌‌های پیشرفته خودرو‌‌‌های فرسوده در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌‌‌شود. کرمان موتور در این رویداد، برنامه‌‌‌ها و نیاز‌‌‌های فناورانه و نوآورانه خود را مطرح می‌‌‌کند؛ از این رو از شرکت‌‌‌های دانش بنیان، استارت آپ‌‌‌ها، اعضای هیات علمی و نخبگان علمی-صنعتی برای مشارکت در برنامه‌‌‌ها و نیاز‌‌‌های شرکت، دعوت می‌‌‌کند تا در این رویداد حضور داشته باشند.
  • تمدید گواهی‌‌نامه سیستم مدیریت یکپارچه ساپکو

    ایکوپرس: مدیرعامل شرکت ساپکو در نشست پایانی فرآیند ارزیابی سیستم‌های مدیریت یکپارچه (IMS) این شرکت که به تمدید گواهی‌‌نامه آن منجر شد، با تاکید بر ضرورت سامان‌‌دهی منابع انسانی، از نیروی انسانی فعال و ممتاز به‌‌عنوان موتور کشنده صنعت خودرو یاد کرد. کیانوش پورمجیب با اشاره به طرح در دستور کار ساپکو در فرآیند جذب و مدیریت منابع انسانی تحت عنوان طرح تحول منابع انسانی، اظهار کرد: با سامان‌‌دهی و مدیریت اصولی، سرمایه انسانی تبدیل به موتور کشنده صنعت خودرو می‌شود و در مقابل سازمان‌‌دهی ضعیف، زمینه‌‌ساز تخریب پایه‌‌های خودروسازی خواهد شد.
  • «تنظیم موتور» بازار خودروهای سنگین

    دنیای اقتصاد: تولید خودروهای تجاری در سه شرکت اصلی داخلی طی نیمه نخست امسال و در مقایسه با بازه زمانی مشابه پارسال افت کرد، آن هم در شرایطی که کشور به‌دلیل حجم بالای خودروهای فرسوده غیرسواری، نیاز مبرمی به خودروهای نو دارد. بنابر آماری که خودروسازان بزرگ کشور از زیرمجموعه‌های تجاری خود به بورس ارائه کرده‌اند، تولید انواع خودروهای تجاری سبک و سنگین (از وانت و ون گرفته تا کامیون و اتوبوس) نصف شده است. با توجه به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت از ابتدای امسال انتشار آمار تولید را متوقف کرده است و امکان دسترسی به کارنامه تولید همه شرکت‌های خودروساز نیست، در این گزارش تنها میزان تولید سه خودروساز حاضر در بورس مورد بررسی قرار گرفته است. این سه شرکت البته بدنه اصلی تولید در بخش خودروهای تجاری را تشکیل می‌دهند. بنابراین عملکرد آنها در نیمسال می‌تواند تا حدی منعکس‌کننده وضع کلی تولید خودروهای تجاری در ۶ماه ابتدایی امسال باشد.
  • خودروی برقی بهمن در ناوگان پلیس

    همزمان با هفته فراجا، طی مراسمی از نخستین خودروی برقی ناوگان پلیس راه کشور تحت عنوان هونگچی۵ E-QM که از خودرو‌های وارداتی گروه بهمن است و همچنین ایستگاه‌های شارژ خودرو‌های برقی اتوبان تهران - کرج رونمایی شد. محمد محمدی، مدیرعامل گروه بهمن ضمن تبریک هفته فراجا اظهار کرد: پیشگامی پلیس در استفاده از خودرو‌های برقی به منزله احترام پلیس به انضباط عمومی و اجتماعی است.
  • فراخوان بهمن برای واریز وجه دیگنیتی

    گروه بهمن: بهمن‌موتور در بخشنامه‌ای، زمان تکمیل وجه خریداران خودرو دیگنیتی‌پرایم در قالب طرح فروش فوق‌العاده این شرکت از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی را اعلام کرد. بر اساس بخشنامه بهمن‌موتور، امکان تکمیل فرآیند ثبت‌نام و واریز وجه بخشی از متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در قالب طرح فروش فوق‌العاده عادی، فراهم شده است. تکمیل فرآیند ثبت‌نام و واریز وجه با توجه به اولویت‌بندی اعلام‌شده از سوی وزارت صمت و به‌صورت آنلاین انجام خواهد شد. متقاضیان خرید خودرو دیگنیتی‌پرایم تا ساعت۲۴ روز سه‌شنبه ۲۴مهرماه فرصت دارند تا نسبت به تکمیل فرآیند ثبت‌نام و واریز وجه خودرو دیگنیتی از طریق درگاه ایرانی کار به آدرس http: //bahman.iranecar.com اقدام کنند.
  • اعلام قیمت محصولات کرمان موتور

    کرمان‌موتور: شرکت کرمان‌موتور قیمت و شرایط فروش نیمه دوم مهرماه۱۴۰۳ ویژه محصولات خود را اعلام کرد. در این اطلاعیه، قیمت خودروی ایگل معادل ۹۴۵میلیون تومان و با شرایط فروش نقد و اقساط اعلام شد. همچنین قیمت خودروی J۴ نیز ۸۸۵میلیون تومان اعلام شده است. دیگر خودروی کرمان موتور با نام T۸ نیز یک‌ میلیارد و ۶۹۷میلیون تومان تعیین قیمت شده است. درنهایت اما قیمت مصوب خودروی T۹ نیز ۲میلیارد و ۱۷۰میلیون تومان است. روش ثبت‌نام این طرح اینترنتی و از تاریخ ۱۷مهرماه لغایت ۳۰مهرماه۱۴۰۳ خواهد بود. تمام خودروها به دو روش فروش نقد و اقساط عرضه می‌شوند. متقاضیان می‌توانند برای اطلاع از شرایط فروش نقد و اقساط، به سایت کرمان‌موتور مراجعه کنند.
  • رنوی هیدروژنی رونمایی می‌شود

    دنیای‌اقتصاد: رنو تصاویری از یک مدل هیدروژنی به نام «امبلم» (Embleme) منتشر کرده که قرار است هفته آینده در نمایشگاه پاریس رونمایی شود. به گفته خودروساز فرانسوی این خودرو در طول عمر خود تا ۹۰درصد کمتر دی‌اکسیدکربن تولید می‌کند. امبلم یک استیشن است که ظاهرش با مدل‌های کنونی رنو فرق دارد. رنو می‌گوید این خودرو نمایشی است؛ اما این کارخانه در سال‌های گذشته اکثر خودروهای نمایشی خود را تولید کرده است. این باعث گمانه‌زنی‌هایی شده است که رنو امبلم را تولید خواهد کرد.
  • ۲۲‌هزار خودروی وارداتی کجاست؟

    دنیای اقتصاد: در نیمه نخست سال‌جاری اگر‌چه واردات خودرو نسبت به سال گذشته از سرعت نسبی برخوردار بود با این حال سیاست‌های یک بام و دو هوای دولت باز هم مانع از تنظیم بازار به واسطه وارداتی‌ها شد. طبق آخرین آمارهای ارائه‌شده از سوی گمرک، تعداد کل خودروهای سواری ترخیص قطعی در شش ماه اول سال‌جاری ۲۲هزار و ۲۶۴ دستگاه بوده است. ارزش این تعداد خودرو ۴۳۸میلیون و ۶۶۸هزار دلار بوده، این در شرایطی است که ارزش خودروهای وارداتی در سال گذشته ۳۶میلیون و ۵۶۵هزار دلار برای ‌هزار و ۷۳۶دستگاه خودرو بوده است. در ۶ماه نخست نیز، شرکت‌های معین‏‏‏‌خودرو ایرانیان با واردات پنج‏‏‏‌هزار و ۶۵۰دستگاهی، سایپا با واردات پنج‏‏‏‌هزار و ۴۴۵دستگاهی، بهمن‏‏‏‌ موتور با واردات ‌هزار و ۶۵۰دستگاهی و کرمان‏‏‏‌موتور با واردات‌ هزار و ۵۲۴دستگاهی، چهار واردکننده اصلی خودروی سواری بوده‏‏‏‌اند.
  • آغاز فروش محصولات بهمن دیزل

    بهمن دیزل از آغاز فروش نقدی هشت خودروی این شرکت از سری فورس، امپاور و بایک خبر داد. بر این اساس، فروش نقدی کامیون فورس ۶ تن، کامیون فورس ۶ تن کابین خواب‌دار، کامیون فورس ۸.۵ تن، کامیون فورس ۱۲ تن، کامیون امپاور DB۳۰۰ کمپرسی، کامیون امپاور DB۳۰۰ باری، کشنده تک‌‌محور بایک X۹ و کامیونت فورس ۳.۸ تن از شنبه ۷ مهرماه آغاز شده و تا روز دوشنبه ۳۰ مهرماه در جریان خواهد بود.
  • برنامه ایران خودرو برای فروش اموال مازاد

    ایکوپرس: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با بیان اینکه اقبال و توجه مشتریان به گیربکس اتوماتیک افزایش یافته، گفت: باید به گونه‌‌ای زیرساخت‌‌های لازم فراهم شود تا سهم ایران‌‌خودرو از محصولات اتوماتیک بازار افزایش یابد.
  • اعلام قیمت خودروهای وارداتی بهمن

    گروه بهمن: شرکت بی‌‌ام کارز BM CARS (زیرمجموعه گروه بهمن) زمان تکمیل وجه خودرو‌‌های وارداتی این شرکت ویژه متقاضیان طرح سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌‌های وارداتی در قالب فروش فوق‌‌العاده را اعلام کرد.
  • قطعه سازی؛ ضربه گیر تحریم خودرو

    دنیای اقتصاد: خودروسازی ایران که در تابستان ۹۷ درگیر تحریم‌هایی سنگین شد، مستعد افول بود، اما قطعه‌سازان به‌خصوص بزرگان این عرصه اجازه رخ دادن چنین اتفاقی را ندادند.هرچند خودروسازی کشور همچنان وابستگی قابل‌توجهی به قطعات خارجی (به‌خصوص قطعات ‌های‌تک) دارد، اما در این سال‌ها به واسطه داخلی‌سازی‌های صورت‌گرفته، ستون اصلی صنعت خودرو در دست قطعه‌سازان داخلی بوده است. اهمیت صنعت قطعه کشور و داخلی‌سازی‌های صورت‌گرفته در آن، به‌خصوص در دوران تحریم خود را نشان داد، چه آنکه اجازه نداد خودروسازی زمین بخورد.
  • رونمایی از چهره جدید تهران با اتوبوس‌های نو

    دنیای اقتصاد‌: با تحویل ۲۶ دستگاه اتوبوس تولید ملی اسنا به ناوگان حمل و نقل شهر تهران، آزمونی از کیفیت، فناوری نوین و بومی‌‌‌سازی صنعت با تلاش متخصصان و کارگران توانمند ایرانی نمایان خواهد شد. این اتوبوس‌‌‌های ۱۲متری دارای ویژگی‌‌‌های منحصر به فردی از جمله استاندارد آلایندگی یورو ۵ و سیستم تهویه هوای پیشرفته هستند.از دیگر ویژگی‌های‌‌‌ این اتوبوس‌‌‌ها، می‌شود به سیستم تنظیم ارتفاع به منظور تسهیل در سوار و پیاده شدن شهروندان و همچنین درب‌‌‌های اتوماتیک مجهز به مکانیسم برخورد با مانع اشاره کرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر