شماره روزنامه ۶۱۰۴
|

  • تبعیض ارزی خودرو

    دنیای اقتصاد: یکشنبه شب گذشته وزیر امور اقتصادی و دارایی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس از باز شدن گره کور واردات خودرو خبر داد اما به نظر می‌رسد این خبر برخی از کلان‌ارزبگیران مونتاژی را نگران کرده است. عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‌بالاخره گره کور واردات خودرو را با تدبیر رئیس محترم جمهور در جلسه ستاد اقتصادی دولت باز کردیم. همه بدانند اجازه انحصار در هیچ حوزه و صنعتی را نمی‌‌‌دهیم. همه صنایع باید با رقیب خارجی خود رقابت کنند. منافع ملت ایران در رقابت است.» علاوه بر وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین رئیس کل بانک مرکزی نیز در مصاحبه‌ای تاکید کرد که یک میلیارد دلار برای واردات خودرو اختصاص دادیم. وی همچنین اظهار کرد که این یک سیاست مستمر است که آن را تا پایان سال ادامه‌‌‌ خواهیم داد.
  • پروژه هیبریدی ایران‏‌خودرو سرعت می‌گیرد

    ایکوپرس: مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌‌خودرو بر سرعت‌‌بخشی به پروژه تولید خودروی هیبرید و همچنین ادامه نهضت کاهش بهای تمام شده تولید و ارتقای کیفیت محصولات تاکید کرد. علیمردان عظیمی در جمع مدیران ارشد ایران‌‌خودرو، رویکردهای وزیر صمت دولت چهاردهم را متفاوت و در راستای حل مشکلات بنیادین صنعت خودرو دانست و گفت: تکیه دولت چهاردهم و وزارت صمت به تصمیمات کارشناسی، روزنه‌‌های امیدی را برای بهبود و رفع مشکلات کلان صنعت خودرو ایجاد کرده است.
  • بسته فروش «بهمن» در شهریور

    گروه بهمن: شرکت بهمن موتور محصولات تجاری خود را در قالب طرح‌‌های فروش متنوع که شامل فروش نقدی و اعتباری و پیش‌فروش عادی است، به فروش می‌‌رساند. طرح فروش اقساطی بهمن دیزل، کامیون‌‌های فورس ۶ تن بدون خواب و خوابدار، ۸.۵ تن و ۱۲ تن را شامل می‌شود و متقاضیان تا ساعت ۱۶ عصر روز یکشنبه ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۳ یا تکمیل ظرفیت از طریق مراجعه به عاملیت‌‌های بهمن دیزل در سطح کشور، فرصت ثبت‌نام دارند.
  • هایمای جدید پاییز می‌آید

    گروه صنعتی ایران‌‌‌خودرو تولید انبوه خودروی هایما S۷ پرو را در پاییز امسال آغاز می‌کند. خودروی جدید هایما S۷ پرو با بهره‌‌‌گیری از فناوری‌‌‌های پیشرفته و بهبود مصرف سوخت، به زودی در خط تولید ایران‌‌‌خودرو خراسان قرار خواهد گرفت. این خودرو که ارتقایافته مدل S۷ پلاس است، با مصرف سوخت کمتر و امکانات بیشتری عرضه خواهد شد.
  • اختلاف ضابط با دادگاه در پرونده کروز و تشکیل هیات کارشناسی

    قاضی صلواتی در حاشیه حضورش در یکی از نواحی دادسرای تهران در جمع تعدادی از خبرنگاران در رابطه با آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده کروز گفت: پرونده کروز دارای ۲۱۸ صفحه کیفرخواست است که از دادسرای ناحیه ۳۲ اقتصادی صادر شده و دارای پرونده ۶۶ جلد و ۱۸ متهم دارد که ۷ نفر از متهمان، کارمندان گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) هستند.
  • صدرنشین ژاپنی واردات خودرو

    دنیای اقتصاد: طبق آمار گمرک ایران، در پنج ماه ابتدایی امسال ۱۵‌هزار و ۵۰۴ دستگاه خودروی سواری به ارزش ۳۱۷ میلیون و ۴۷۶‌هزار دلار از گمرکات کشور ترخیص شده و این در شرایطی است که حدود ۷۰‌درصد خودروهای وارد شده متعلق به چهار شرکت است. طبق اعلام گمرک، در این مدت شرکت‌های معین خودرو ایرانیان با واردات ۴۵۱۸ دستگاه، سایپا با ۳۱۰۸ دستگاه، کرمان موتور با ۱۵۱۷ دستگاه و بهمن‌‌ موتور با ۱۳۵۰ دستگاه، چهار شرکت اصلی واردکننده خودرو به کشور بوده‌اند. با توجه به این آمار، حدود ۱۰‌هزار و ۵۰۰ دستگاه از خودروهای ترخیص شده در پنج ماه ابتدای امسال، مربوط به چهار شرکت موردنظر است.
  • خصوصی‌سازی در یک هفته ؟

    دنیای‌اقتصاد: هرچند واگذاری سهام دو شرکت خودروساز در فرمان‌های هشت‌گانه رئیس جمهور فقید مورد تاکید قرار گرفته بود و حتی تاریخ مشخصی نیز برای خصوصی‌سازی دو تولیدکننده بزرگ خودرو تعیین شده، با این حال روز گذشته رئیس سازمان خصوصی‌سازی از مخالفت جدی وزارت صمت در این زمینه پرده برداشت.
  • فروش قسطی ون بهمن

    گروه بهمن: شرکت بهمن موتور ون اینرودز را به صورت قسطی و با اعطای وام می‌‌‌‌فروشد. این شرکت و بانک قرض الحسنه مهر ایران با امضای تفاهم‌نامه‌‌‌‌ای شرایط خرید ون اینرودز را آسان کرده‌‌‌‌اند و دراین طرح فروش سند خودرو در رهن شرکت یا بانک قرار نمی‌‌‌‌گیرد. خریداران می‌‌‌‌توانند از ساعت ۱۰صبح دوشنبه ۱۹ شهریور تا ساعت ۲۴:۰۰ روز ۳۱ شهریور به صورت آنلاین و از طریق پایگاه اینترنتی bahman.iranecar.com بر اساس شرایط این طرح فروش نسبت به خرید محصول اقدام کنند.
  • کروز؛ میزبان مسوولان سازمان ملی استاندارد

    کروز: شرکت کروز میزبان معاونت ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران شد. جمعی از مسوولان معاونت ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، از کارخانه ۲ کروز بازدید کردند. مهدی حسین‌‌‌‌پور، معاونت ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، به همراه جمعی از همراهان، ضمن دیدار و گفت‌‌‌‌وگو با مدیران این سازمان، از بخش‌‌‌‌های مختلف آن نیز دیدن کردند. هدف اصلی از این بازدید، آشنایی با شرکت کروز، فرآیند تولید، امکانات و محصولات تولیدی آن و بررسی چالش‌‌‌‌های حوزه استاندارد در راستای حمایت از تولیدکنندگان بود. در ابتدای جلسه، نادر سخا، مدیریت عامل کروز، به همراه برخی از مدیران سازمان، به معرفی شرکت کروز، فعالیت‌‌‌‌ها و برنامه‌‌‌‌های آتی آن پرداختند و در خصوص راه‌‌‌‌اندازی آزمایشگاه‌‌‌‌ها و تجهیز آن، استانداردسازی محصولات تولیدی و دریافت پروانه استاندارد آنها مطالبی را ارائه کردند. در انتها، پس از پرسش و پاسخ درباره مشکل‌‌‌‌ها و چالش‌‌‌‌های حوزه استاندارد، از مرکز تحقیقات و نوآوری شرکت کروز، خطوط الکترونیک، آزمایشگاه‌‌‌‌ها، نمایشگاه خودکفایی و سالن ۴ تولید دسته‌‌‌‌سیم، بازدید به‌عمل آمد.
  • اعلام شرایط فروش محصولات کرمان موتور

    کرمان موتور: شرایط فروش اقساطی KMC A۵ کرمان موتور اعلام شد. در طرح فروش جدید کرمان موتور، کراس اوور KMC A۵ به شیوه اقساطی به فروش می‌‌‌‌رسد. این طرح از روز یکشنبه ۱۴۰۳.۶.۱۸تا شنبه ۱۴۰۳.۶.۳۱فعال است. متقاضیان در این بازه زمانی می‌‌‌‌توانند به سایت فروش محصولات اینترنتی کرمان موتور مراجعه و نسبت به ثبت‌‌‌‌نام و پرداخت اولیه اقدام کنند. کی‌‌‌‌ام‌‌‌‌سی A۵ با دو روش اقساط یکساله یا دو ساله قابل‌‌‌‌خرید است. در هر دو روش، مشتری باید مبلغ یک میلیارد تومان را به عنوان پیش‌‌‌‌پرداخت به حساب کرمان موتور واریز کند. باقی‌‌‌‌مانده پول به صورت چک‌‌‌‌های سه‌‌‌‌ماهه پرداخت می‌‌‌‌شود. در صورت انتخاب بازپرداخت یکساله، مبلغ هر قسط حدود ۱۱۹میلیون تومان، و در صورت انتخاب بازپرداخت دو ساله، مبلغ هر قسط حدود ۶۹ میلیون تومان خواهد بود.
  • موتور مونتاژ روی دور تند

    دنیای اقتصاد: طبق اظهارات وزیرصمت دولت سیزدهم، ۳۷ شرکت خودروسازی در کشور مجوز تولید دارند. اظهارات وی در شرایطی مطرح شد که طبق آمارهای رسمی وزارت صمت تنها ۱۵ شرکت خودروساز در شرایط کنونی به تولید خودرو مشغول هستند. اینکه چرا ۲۲ شرکت دارای مجوز، اقدامی برای تولید انجام نمی‌دهند سوالی است که پاسخ آن را باید در خطای سیاستگذاری خودرو جست‌وجو کرد. آنچه مشخص است با وجود ۱۵ خودروساز فعال در کشور، دو شرکت ایران خودرو و سایپا همچنان سهم بزرگی از بازار خودروی کشور را در اختیار دارند . با این حال از ۵سال گذشته همزمان با توقف واردات خودرو از یکسو و تزریق ارز مناسب به خودروسازان مونتاژی، این گروه از خودروسازی کشور که متعلق به بخش خصوصی است، به سرعت سهم مناسبی از بازار خودرو را تصاحب کردند.
  • فروش قسطی کامیون‌های بهمن

    شرکت بهمن دیزل با همکاری بانک تجارت کامیون‌‌های فورس ۶ تن و ۱۲تن را با شرایط قسطی می‌‌فروشد. خریداران می‌توانند کامیون فورس ۶تن کابین خوابدار را با انواع کاربری یخچالدار، مسقف فلزی حمل نوشابه، مسقف فلزی، مسقف چادری بغلدار بازشو فلزی، مسقف ایزوله، بغلدار فلزی بازشو، باری چوبی با روکش فلزی، باری فلزی به صورت قسطی خریداری کنند.
  • اعلام شرایط فروش پیکاپ‌های کرمان موتور

    شرایط جدید فروش پیکاپ‌های کرمان موتور اعلام شد.شرکت کرمان موتور در آخرین بخشنامه خود شرایط فروش پیکاپ های T۸ و T۹ را اعلام کرد. طبق این اطلاعیه پیکاپ T۸ با قیمت پایه یک میلیارد و ۶۹۷ میلیون تومان در اقساط ١٨ تا ٣٠ ماهه به فروش می‌رسد. همچنین تراک T۹ نیز با قیمت حدود یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان به صورت نقدى براى شهریورماه عرضه مى شود. T۸ در رنگ هاى آبى، مشکى، قرمز و سفید و T۹ اتوماتیک نیز با ظاهری کاملا جدید در پنج رنگ سفید، مشکى، قرمز، آبى و خاکسترى عرضه مى‌شوند. تحویل هر دو خودرو ٩٠روزه است. طبق اعلام کرمان موتور، روش ثبت‌نام اینترنتی است و از سوم شهریور آغاز شده و تا پانزدهم همین ماه ادامه دارد.
  • شرایط واریز وجه فیدلیتی و دیگنیتی

    شرایط طرح فروش بهمن موتور در شهریور ۱۴۰۳ برای محصولات فیدلیتی، دیگنیتی، دیگنیتی پرایم و دیگنیتی پرستیژ اعلام شد. امکان واریز وجه برای متقاضیان سامانه یکپارچه خودروهای داخلی شرکت بهمن موتور از ساعت ۱۰ صبح سوم شهریور آغاز شده و تا دوشنبه دوازدهم شهریور فعال است. در این طرح، فیدلیتی پرایم تیپ ۱ و تیپ ۲ تنها در رنگ تریم مشکی عرضه می‌شود. برای فیدلیتی پرستیژ تیپ ۱ و تیپ ۲ در رنگ‌های تریم مشکی، طوسی و طوسی-نسکافه‌ای در دسترس است. دیگنیتی پرایم و دیگنیتی پرستیژ نیز در رنگ‌های تریم مشکی و قرمز عرضه می‌شود. تمام این خودروها اما با رنگ سفید یا مشکی قابل عرضه است. سود انصراف از این طرح صفر‌درصد و جریمه تاخیر نیز سه‌درصد در نظر گرفته شده است. همچنین زمان تحویل خودروها نیز هفته سوم دی ماه امسال است. گروه بهمن تاکید کرده که نوع رینگ و رنگ تریم خودرو بر اساس موجودی و توسط این شرکت تخصیص داده خواهد شد.
  • نمونه موفق خصوصی سازی

    دنیای اقتصاد: خصوصی‌سازی خودروسازان سال‌هاست در کشور به عنوان یک هدف بزرگ از سوی سیاستگذار صنعتی دنبال می‌شود و تا به امروز نیز اقداماتی البته ناکافی برای تحقق آن انجام شده است. خودروسازی در ایران پس از انقلاب ۵۷، رنگ و بوی دولتی به خود گرفت و هرچند در این سال‌ها شرکت‌های بخش خصوصی نیز رو آمده‌اند، اما همچنان این خودروسازان وابسته به دولت هستند که در بازار خودروی کشور حکمرانی می‌کنند. با وجود اینکه در این سال‌ها از سهم رسمی دولت و نهادهای وابسته به دولت در خودروسازی کشور کم شده، اما حداقل در دو خودروساز بزرگ –ایران خودرو و سایپا، دولتی‌ها در امور ریز و درشت آنها دخالت می‌کنند. این دخالت و نفوذ در شرایطی است که دولت زیر ۲۰‌درصد در سایپا و کمتر از ۱۰‌درصد در ایران خودرو سهام دارد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر