در راستای ماموریتهای توسعهای ایمیدرو انجام شد
اجرای ۲۴پروژه زیربنایی معادن در ۲۱ استان توسط ایمیدرو
به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، طبق برنامهریزیهای انجامشده، ۱۵ پروژه راه در ۱۴ استان (سمنان، بوشهر، گلستان، اصفهان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، فارس، سیستان و بلوچستان، یزد، آذربایجانغربی، خراسانشمالی، لرستان و هرمزگان) به طول ۲۰۰ کیلومتر تعریف و اجرایی شده است. میزان سرمایهگذاری در پروژههای راه به ۸.۵۱۳ میلیارد ریال میرسد. همچنین ۹ پروژه برقرسانی در هفت استان (خراسانجنوبی، قزوین، زنجان، کرمان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری) به طول ۷/ ۲۶۱ کیلومتر کلید خورده است. میزان سرمایهگذاری در بخش برق رسانی، ۱.۸۵۰میلیارد ریال است. طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی کشور (مجموعه تحت پوشش ایمیدرو) عهدهدار راهبری پروژهها در حوزه راهسازی و برقرسانی است.
تولید باکیفیت در راستای استراتژی گلگهر
معاون بهرهبرداری گلگهر با اشاره به برنامهای که تا پایان سال ۱۴۰۱ تدوین شده است، گفت: استخراج بالغ بر ۸ میلیون تن سنگ آهن از معدن شماره یک، ۱۶میلیون تن کنسانتره سنگ آهن و ۱۲ میلیون تن گندله تولیدی از برنامههای ما است.
به گزارش روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، جعفر رفیعیان افزود: در اهداف جزئیتر بهبود در حوزه معدن، فرآوری و گندلهسازی را در دستور کار داریم. از نظر معاون بهرهبرداری گلگهر این بهبود شامل؛ نوسازی ناوگان ماشینآلات معدنی توسط شرکت گلگهر، بهبود در کیفیت محصول خط ۴ و خطوط ۵، ۶ و ۷ کنسانتره و افزایش ظرفیت تولید گندلهها و ارتقای کیفیت محصول است.
وی با بیان اینکه شرکت معدنی و صنعتی گلگهر همواره به خواستههای کمی و کیفی مشتریان خود احترام گذاشته است، تاکید کرد: سیاست اصلی این معاونت در راستای استراتژی شرکت در سال جاری تداوم تولید همراه با افزایش کیفیت محصول است.
وی افزود: خوشبختانه همکاران بنده در حوزه معدنکاری و خطوط تولید در سالیان اخیر با اقدامات جهادی خود موجب افزایش درآمد شرکت معدنی و صنعتی گلگهر از طریق تولید حداکثری با کیفیت مطلوب محصول شدهاند و نتیجه این اقدامات در سال جاری ثبت ۲۱ رکورد تولیدی کمی و کیفی در بخش کنسانتره و گندله بوده است که همگی در ۳ ماه ابتدایی سال به ثبت رسیده است. همچنین در حال حاضر آماده بهکاری بسیاری از خطوط تولیدی ما نزدیک به ۱۰۰ درصد است.
معاون بهرهبرداری گلگهر با تاکید بر اینکه اگر محدودیتهای برق در سال جاری وجود نداشت از لحاظ کمی نسبت به سال قبل تولیدات شرکت فراتر میرفت، اذعان کرد: منتها هدف اصلی ما تولید حداکثری با افزایش کیفیت است و اینکه شرکت بتواند به واسطه این استراتژی تداوم درآمدزایی داشته باشد.
رفیعیان معتقد است: پایش و کنترل در جهت بهبود عملکرد به طور مرتب انجام میشود؛ با توجه به یکسری شاخصهای عملکردی که به عنوان وظیفه در این حوزه داریم مطابق با آنها برای بهتر شدن عملکرد، خودمان را پایش و کنترل میکنیم که با هدف افزایش شاخصها نسبت به قبل تلاش میکنیم. بخش زیادی از این شاخصها در راستای اهداف تولیدی، توسعه زیرساختهای تولید و افزایش کیفیت محصول است.