در پی انتشار مطلبی با عنوان «موج نگرانی در بیماران دیالیزی» در تاریخ ۱۵آبان در روزنامه «دنیایاقتصاد» سازمان غذا و دارو در پاسخی به روزنامه بر نظارت دقیق بر کنترل کیفیت و تولید داروها، بهویژه داروهای حساس مانند محلولهای دیالیزی و حمایت از بیماران دیالیزی تاکید کرد.
دنیای اقتصاد:
مپنا در پاسخ به گزارش «دنیایاقتصاد» با عنوان تاوان انحصار در صنعت برق در تاریخ پنج شهریور، بر لزوم گفتوگوهای تخصصی با استفاده از اطلاعات بیشتر تاکید کرده است. در این گزارش مطرح شده است که عوامل ناترازی برق ناشی از اقتصاد این صنعت است.
شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در پاسخ به مطلب روزنامه دنیای اقتصاد با عنوان «پاشنه آشیل اقتصاد ایران» که در تاریخ ۷ تیرماه و در خصوص ناترازی انرژی منتشر شد، جوابیهای به دفتر روزنامه ارسال کرده است.
در پی درج مطلبی با عنوان «تجارت خارجی شکننده» مورخ ۱۴۰۳.۰۳.۰۶ جوابیه وزارت صمت منتشر شده است که در آن، کاهش صادرات گاز طبیعی، کاهش قیمت جهانی محصولات پتروشیمی و همینطور وضع عوارض صادراتی برای محصولات خام از مهمترین علل کاهش ارزش صادرات سال۱۴۰۲ هستند.
بانک مرکزی به گزارش «دنیایاقتصاد» که در تاریخ ۱۹خردادماه سال جاری با عنوان «نمره اقتصادی پاستورنشینان» منتشر شده بود، پاسخ داد. به گفته بانک مرکزی، متغیرهای اقتصاد کلان در دولتهای مختلف مستلزم آن است که شرایط و عوامل محیطی و برونزای اقتصاد در دورههای مختلف در وضعیت مشابهی قرار داشته باشد.
وزارت صمت در جوابیه خود به گزارش «دنیایاقتصاد» با عنوان «ارز ارزان با امضای طلایی» بر این باور است که الزام بنگاهها به درج برنامه تولید برخلاف گذشته، باعث افزایش کنترل میزان بهکارگیری نهادههای وارداتی در جریان تولید خواهد شد.
بانک مرکزی در یک گزارش رسمی به مطلب روزنامه «دنیایاقتصاد» با عنوان «پازل گمشده سیاست ارزی دولت» پاسخ داد. در این گزارش توضیح داده شده است که چرا در شرایط کنونی نمیتوان سیاست ارز تکنرخی را اجرایی کرد و چرا بانک مرکزی بر کنترل رشد نقدینگی تمرکز دارد.
بانک مرکزی در پاسخ به گزارش «دنیایاقتصاد» درباره افزایش سهمیه ارز مسافرتی اعلام کرد که این افزایش با هدف اصلی مدیریت تقاضا در بازار ارز پایان سال صورت گرفته است و بیتوجهی سیاستگذار به این تقاضا موجب فشار تقاضا و تحریک قیمت خواهد شد.
گروه خبر:
معاونت برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درپاسخ به گزارش «زنگ هشدار در آموزش» از افزایش سهم این وزارتخانه از تولید ناخالص ملی خبرداد و اعلام کرد سهم بودجه آموزش و پرورش از تولید ناخالص ملی سال۱۴۰۱ نسبت به سالهای گذشته وضعیت بهتری را نشان میدهد.