در این رتبه‌‌‌بندی جدید آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد جهان با درآمد سرانه بالا و رشد اقتصادی قوی در بین ۲۰ کشور برتر جهان قرار گرفته است. اقتصاد آمریکا اکنون در میان کشورهای گروه ۷ پس از کانادا در رتبه دوم و در گروه ۲۰ پس از استرالیا، کره‌جنوبی و کانادا در رتبه چهارم قرار دارد. بر اساس این گزارش که در ایندیپندنت استرالیا منتشر شده است، ۱۰ اقتصاد برتر جهان که بالاترین امتیاز رتبه‌‌‌بندی مستقل مدیریت اقتصادی استرالیا را به دست آورده‌‌‌اند به ترتیب نروژ با ۳۲.۳۲ امتیاز، دانمارک با ۲۳.۷۵ امتیاز، امارات متحده عربی با ۲۳.۴۸ امتیاز، هنگ‌‌‌کنگ با ۲۲.۴۷ امتیاز، سوئیس با ۱۹.۱۴ امتیاز، عمان با ۱۸.۱۲ امتیاز، استرالیا ۱۷.۴۲ امتیاز، کره‌جنوبی با ۱۴.۹۴امتیاز، سنگاپور با ۱۴.۷۵ امتیاز و ایسلند با امتیاز ۱۴.۵۹ معرفی‌‌‌ شده‌‌‌اند.

نروژ، دانمارک، امارات متحده عربی، سوئیس، سنگاپور و ایسلند همگی در ۱۰کشور برتر سال ۲۰۲۳ هم بوده‌‌‌اند. هنگ‌‌‌کنگ در زمینه اشتغال قوی و رشد تولید ناخالص داخلی از رتبه دوازدهم در سال گذشته به رتبه پنجم در سال جاری رسیده است. عمان در زمینه اشتغال و مازاد بودجه ۱۰ پله ارتقا یافته و کره‌جنوبی هم نسبت به سال گذشته سه پله ارتقا داشته است.

اقتصادهای تایوان، مالت، قبرس، لوکزامبورگ، کانادا، نیوزیلند، اسلوونی، هلند، آمریکا و ایرلند ۱۰ اقتصاد برتر بعدی در این رتبه‌‌‌بندی به شمار می‌‌‌روند. بررسی شاخص‌‌‌های اقتصادی موردنظر این رتبه‌‌‌بندی در پایین‌‌‌ترین رتبه‌ها در گزارش جدید نشان می‌دهد اقتصادهای جهان در حال سپری کردن دوران پایین بودن غیرعادی تولید ناخالص داخلی، بالا بودن بدهی دولت و کسری بودجه بیشتر از حد مازاد هستند. داده‌های مورد بررسی در این رتبه‌‌‌بندی از جداول منتشرشده توسط صندوق بین‌المللی پول، بانک جهانی و بانک سوئیس UBS به دست آمده است. این رتبه‌‌‌بندی تنها شاخص عملکرد کلی اقتصادی جهان با استفاده از متغیرهای متعدد است.