شماره روزنامه ۶۰۴۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۱۴ دنیای اقتصاد

اخبار بازار نفت - روزنامه شماره ۶۰۱۴

  • یک‏‏‏‏‌ بام و دو هوای گازی غرب

    دنیای اقتصاد-پیمان قناعتی‌فرد: درمیان تقاضای روبه‌رشد جامعه جهانی برای چشم‌‌‌‌‌پوشی از درآمدهای حاصل از سوخت‌های فسیلی، کشورهای آفریقایی با جدیت ‌درصدد تامین مالی و توسعه پروژه‌های مرتبط با صنعت نفت و گاز خود هستند؛ صنعتی که به‌صورت بالقوه می‌تواند تحول اقتصادی قابل‌توجهی برای کشورهای نفت‌خیز آفریقایی ایجاد کند.
  • خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی تبریز - ارومیه

    وزیر نفت از پروژه خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی تبریز - خوی - ارومیه و مراکز انتقال آن بازدید کرد. به گزارش خبرنگار «شانا» جواد اوجی در آستانه بر‌‌گزاری آئین بهره‌‌‌‌‌برداری از خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی تبریز - ارومیه با حضور رئیس‌‌‌‌‌جمهور، به‌همراه جلیل سالاری،‌‌‌‌‌ مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، فرهاد احمدی، ‌‌‌‌‌ مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران و ارسلان رحیمی، مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از پروژه خط لوله تبریز- خوی- ارومیه و مراکز انتقال نفت آن بازدید کرد. خط لوله ۱۴ اینچ ۲۲۲‌کیلومتری تبریز- خوی- ارومیه به طول ۲۲۰ کیلومتر از پالایشگاه تبریز آغاز و پس از گذر از شمال دریاچه ارومیه، به انبار نفت ارومیه منتهی می‌شود. قرارداد این پروژه در مرداد ۱۳۹۲ به شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران ابلاغ شد که در قالب این پروژه، احداث خط‌لوله ۱۴ اینچ تبریز به ارومیه با پوشش پلی‌‌‌‌‌اتیلن، خط انشعاب ۱۰ اینچ خوی با مسافت حدود ۳۷ کیلومتر، احداث تلمبه‌‌‌‌‌خانه‌‌‌‌‌های برقی تبریز و ایستگاه میان مسیری سلماس و پایانه‌‌‌‌‌های ارومیه و خوی اجرایی شده‌است.
  • انتقال گاز ترکمنستان به ترکیه

    وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه اعلام کرد؛ برای انتقال گاز طبیعی ترکمنستان به ترکیه از مسیر جمهوری‌آذربایجان و گرجستان، آنکارا و باکو توافق‌نامه جدید امضا کرده‌اند. به گزارش «شانا» به نقل از خبر‌‌گزاری آناتولی از استانبول، آلپ‌‌‌‌ارسلان بایراکتار در آیین امضای توافق‌نامه همکاری ترکیه و جمهوری‌آذربایجان در حوزه گاز اعلام کرد: برای انتقال گاز طبیعی ترکمنستان به ترکیه از مسیر جمهوری‌آذربایجان و گرجستان، این توافق‌نامه را امضا کردیم. وی افزود: زمستان امسال گاز طبیعی نخجوان از ترکیه ارسال خواهد شد، درنظر داریم این خط لوله (ایغدیر - نخجوان) را در اسرع‌وقت به بهره‌‌‌‌برداری برسانیم.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر