مایکروسافت مانند رقبای خود در شرکت‌های فناوری بزرگ، هوش مصنوعی را به محصولات مصرفی خود، از دستیاران چت‌بات مجازی گرفته تا ابزارهای یادداشت‌برداری و ویرایش، اضافه می‌کند. اما افزودن آن به برنامه پینت چه دلیلی دارد؟ پینت یکی از ساده‌ترین برنامه‌هایی است که مایکروسافت تولید کرده است و از زمان معرفی آن در سال ۱۹۸۵ تغییر چندانی نداشته است.

اما نکته آن می‌تواند این باشد که وعده‌ هوش مصنوعی، کمک به مردم در صرفه‌جویی در وقت در انجام وظایف است. اگر به چیزی نیاز دارید که واضح به نظر برسد، اما خودتان توانایی انجام آن را ندارید، استفاده از ابتدایی‌ترین برنامه‌ برای ایجاد یک تصویر زیبا، کاری است که هوش مصنوعی برای آن ساخته شده است. یکی از ماندگارترین عناصر رونق هوش مصنوعی، تولید آثار هنری توسط هوش مصنوعی بوده است. از زمان راه‌اندازی اولیه ابزار ایجاد تصویر دال-‌ای (Dall-E) شرکت اوپن‌ای‌آی در سال ۲۰۲۱، مفهوم اثر هنری تبدیل متن به تصویر که در آن کاربر ایده خود را تایپ می‌کند و هوش مصنوعی تصویر مربوطه را تولید می‌کند، نه تنها مردم را مجذوب خود کرده است، بلکه به کانون توجه برخی از شرکت‌های بزرگ فناوری تبدیل شده است.

این به‌روزرسانی ابتدا برای افرادی که در برنامه Windows Insider ثبت‌نام کرده‌اند در دسترس خواهد بود. برای استفاده از Generative Fill، کاربران همچنین باید رایانه‌هایی داشته باشند که به Microsoft Copilot+ که جدیدترین نسخه این شرکت از نرم‌افزار هوش مصنوعی است، مجهز باشند. این به‌روزرسانی همچنین به کاربران بیشتری در اروپا امکان دسترسی به Image Creator  را می‌دهد که یک تولیدکننده تصویر هوش مصنوعی است که در سال ۲۰۲۳ برای پینت معرفی شد. پینت یکی از جدیدترین برنامه‌های فناوری اصلی است که هوش مصنوعی را در خود جای داده است، فناوری که می‌تواند تغییرات زیادی در مورد هنر ایجاد کند.