دکه  - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴

 روزنامه فرهیختگان دیروز در مطلبی با عنوان «خر داغ می‌کنند» به شایعه استعفای پزشکیان پرداخت و نوشت: «در دو بال جغد شوم رادیکالیسم ایرانی این روز‌ها، یعنی توییتر و ایتا کمپین راه انداخته‌اند که رئیس‌جمهور می‌خواهد استعفا بدهد، خبری که از بیخ‌وبن دروغ است. به بیشتر اکانت‌ها که نگاه می‌کنید بوی گند پروژه‌بگیری مشامتان را می‌سوزاند. پروفایل‌هایی که دیروز و امروزشان له و علیه افرادی خاص بوده‌اند و همه پیشینه‌شان پروژه‌بگیری است حالا با رکیک‌ترین الفاظ رئیس‌جمهور را می‌نوازند. از آن‌ور آب هم یک کاربر پهلویست خوابی از عمه جانش تعریف می‌کند که خواهان استعفای پزشکیان شده است، آن هم می‌شود لیدر یک جریان رادیکال برای همین پروژه. ناگهان سر و کله عمه جان تروریست‌های رجوی قاتل هم پیدا می‌شود، او هم همین حرف را تکرار می‌کند. چه جالب!»

 روزنامه خراسان نیز در گزارشی به مساله رفع فیلترینگ تاکید کرد و آورد: «از تمامی اینها که گذر کنیم، اعداد و ارقام رسمی در پیمایش‌های مرتبط با مراکز افکارسنجی و نیز در روایت مسوولان، نشان می‌دهد بیش از ۸۵درصد کاربران اینترنت در کشور از فیلترشکن استفاده می‌کنند. وزیر ارتباطات در جلسات اخیر شورای عالی فضای مجازی این طور گفته است: «بالغ بر ۸۵ درصد کاربران از فیلترشکن استفاده می‌کنند و گردش مالی آن هم به ۲۰ هزارمیلیارد تومان می‌رسد.»

روزنامه سازندگی نیز در همین زمینه تیتر اصلی خود را به مساله فیلترینگ اختصاص داد و درباره آن نوشت: «نزدیک به ۲۰هزار نفر در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار برکناری ستار هاشمی، وزیر ارتباطات به دلیل ناتوانی در رفع فیلترینگ شدند. آیا پزشکیان او را برکنار خواهد کرد؟»

روزنامه کیهان هم در یادداشت روز خود با عنوان «زن با کدام الگو» نوشت: «آمارها نشان می‌دهد که بخش اعظم جامعه زنان غرب قربانی بی‌بند و باری اخلاقی و سقوط ارزش‌های اخلاقی در جوامع غربی هستند. این در حالی است که همین کشورها با شنیدن یک خبر در ایران از جنس همان اتفاقی که در سال ۱۴۰۱ با سناریوی «زن، زندگی، آزادی» افتاد، به ‌دنبال برجسته‌سازی آن هستند تا بتوانند در بستر این فضاسازی‌های کاذب‌، پروژه ضد حقوق بشری خود را در ایران برای رسیدن به مطامع سیاسی دنبال کنند که رهبر انقلاب در همین سخنرانی اخیری که داشتند به آن نیز اشاره داشتند. اینکه؛ «دشمن بیکار نیست و مشغول طراحی است چرا که آنها خیلی زود متوجه شدند شکست دادن و به زانو درآوردن انقلاب با شیوه‌های سخت‌افزاری همچون جنگ، بمباران، قومیت‌گرایی و نیروهای فتنه‌گر ممکن نیست‌، بنابراین سراغ شیوه‌های نرم‌افزاری یعنی تبلیغات، وسوسه‌ها و شعارهای به‌دور از صداقت رفته‌‌اند.»