درخشش «کاغذسازی کاوه» با تقسیم 2000 ریال سود به ازای هر سهم

مجمع عمومی عادی سالانه منتهی به پایان اسفندماه ۹۳ شرکت صنایع کاغذسازی کاوه در تاریخ ۱۲ خردادماه با حضور ۲۱/ ۸۳ درصد از صاحبان سهام برگزار شد. ریاست این مجمع برعهده آقای علی کریمی و نظارت آن برعهده آقایان حاجی قربانی و توکلی بنیرزی بود. همچنین آقای فرهاد مویدی، مدیرعامل شرکت به‌عنوان منشی در این مجمع حضور داشت. در ابتدای این جلسه مدیرعامل شرکت به قرائت گزارش عملکرد هیات‌مدیره برای سال‌مالی ۹۳ پرداخت و به سوالات اکثر سهامداران پاسخ داد. همچنین پس از تصویب صورت‌های مالی از سوی حاضران، تقسیم مبلغ ۲۰۰۰ ریال سود به ازای هر سهم مورد تایید صاحبان سهام قرار گرفت.

پیام هیات مدیره

شـرکت صنایــع کاغذسازی کاوه یکی از معتبرترین شرکت‌های تولیدکننده کاغذ بازیافتی مورد نیاز صنایع بسته‌بندی ایران است که با استفاده از فن‌آوری‌های مناسب تولید کاغذ و مشارکت کارکنان از طریق ایجاد انگیزه و فرصت‌های مناسب برای رشد آنان با محور مشتری‌مداری نسبت به توسعه توان کمی و کیفی تولید و افزایش سهم بازار به ویژه بازارهای خارجی در جهت تولید ارزش افزوده، رشد سودآوری و منافع ذی‌نفعان خود اقدام می‌کند. این شرکت در راستای احترام به حقوق جامعه، همواره خود را ملزم به رعایت قوانین و مقررات ملی خصوصا مسائل زیست‌محیطی می‌داند و جهت ارتقای سطح تکنولوژی و ازطریق ایجاد بیشترین تنوع در محصولات و ارائه کیفیت مطلوب نسبت به رقبا، درتلاش است که رتبه دوم سهم نسبی بازار کشور را در زمینه کاغذ کسب نماید و صادرات به بازارهای منطقه‌ای را توسعه بخشد.

تاریخچه فعالیت

شرکت صنایع کاغذ سازی وداد (سهامی خاص) در تاریخ ۱۷/ ۰۱/ ۱۳۶۷ تحت شماره ۶۹۳۳۲ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید و به موجب صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳/ ۰۴/ ۱۳۶۹ نام شرکت به صنایع کاغذسازی کاوه (سهامی خاص) تغییر یافت که موضوع در روزنامه رسمی شماره ۱۳۲۳۳ مورخ ۲۰/ ۵/ ۱۳۶۹ درج شده است. همچنین بر اساس صورتجلسه مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۱۸/ ۱۰/ ۱۳۷۵ نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد که موضوع در روزنامه رسمی شماره ۱۵۱۹۹ مورخ ۲۱/ ۰۲/ ۱۳۷۶ آگهی شده و مرکز اصلی شرکت در تهران و کارخانه آن در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه واقع است.

فعالیت اصلی

موضوع فعالیت شرکت طبق ماده ۳ اساسنامه عبارت است از: تولید کاغذ، مقوا و سایر تولیدات و فرآورده‌های جنبی، تامین و ایجاد واحدهای تولیدی مربوطه، وارد کردن کلیه ماشین‌آلات، دستگاه‌ها و تجهیزات لازم و مواد اولیه مورد نیاز، خرید و فروش تولیدات و واردات و صادرات در زمینه تولیدات فوق‌الذکر است.

به موجب اصلاحیه پروانه بهره‌برداری شماره ۴۷۴۳۲ مورخ ۱۷/ ۱۲/ ۱۳۹۳ که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده است، ظرفیت سالانه تولید کارخانه معادل ۳۰۰۰۰ تن شامل تولید ۱۲۰۰۰ تن کاغذ و مقوای تست لاینر و رنگی و ۱۲۰۰۰ تن فلوتینگ و ۶۰۰۰ تن کاغذ قهوه‌ای در سال می‌باشد. ضمنا در سال ۱۳۸۷ شرکت برای ایجاد پروژه تولید کاغذ در کرمانشاه با ظرفیت ۹۹.۰۰۰ تن در سال اقدام کرده است.

سرمایه

سرمایه شرکت بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال منقسم به ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ سهم یک هزار ریالی با نام است که شرکت طی دو مرحله سرمایه خود را به ۲۵۰ میلیارد ریال افزایش خواهد داد.

برنامه‌های آتی شرکت

۲-تحقق سود خالص حداقل ۱۲ درصد

۳-کاهش مصرف انرژی ۱۰درصدی

۴-حفظ سهم ۲/ ۴ درصدی بازار داخلی و افزایش سهم فروش صادراتی شرکت به میزان ۵درصد ظرفیت تولید

۵- انجام سرمایه‌گذاری جدید تا سقف ۲۰۰‌میلیارد ریال در راستای نوسازی و بازسازی خطوط تولید و تنوع بخشیدن به سبد محصولات

۶-ارتقای سطح علمی پرسنل با برگزاری دوره‌های آموزشی حین خدمت و جانشین‌سازی نیروهای تحصیلکرده به جای بازنشستگان

۷-ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه با تولیدکنندگان اصلی کارتن کشور به‌خصوص فعالان بخش خصوصی جهت ایجاد بازاری پایدار برای محصولات تولیدی شرکت

درخشش «کاغذسازی کاوه» با تقسیم 2000 ریال سود به ازای هر سهم

درخشش «کاغذسازی کاوه» با تقسیم 2000 ریال سود به ازای هر سهم