تقسیم سود 400 ریالی شرکت ملی صنایع مس ایران

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور بیش از ۸۷ درصد از سهامداران ۲۲ تیرماه سال جاری در محل سالن‌ همایش‌های رازی برگزار شد. هیات رئیسه مجمع

در این جلسه «هوشنگ عمرانی» عضو هیات مدیره به عنوان رئیس مجمع، «عبدالرضا قاسمی» به نمایندگی از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و «منصور سلطانی» نماینده صندوق بازنشستگی کارکنان شرکت ملی صنایع مس ایران به عنوان ناظران جلسه و «بهروز رحمتی» به عنوان منشی مجمع در جایگاه قرار گرفتند. در ادامه «احمد مرادعلیزاده» مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران به ارائه عملکرد شرکت در سال گذشته پرداخت و گفت: «کل استخراج صورت گرفته از معادن در سال گذشته ۱۶۰ میلیون تن بود که نسبت به برنامه ۶ درصد رشد داشته است. همچنین میزان تولید مس معدنی نیز با رشد

۳ درصدی نسبت به برنامه به رقم ۲۱۵ هزار تن مس محتوا رسید.»

راه‌اندازی ۳ طرح توسعه‌ای تا آبان ماه

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه ۹۵ درصد افزایش سرمایه سال گذشته محقق شده است، اظهار کرد: «در سال ۹۲ رقمی معادل هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان در بخش توسعه سرمایه‌گذاری شد که حاصل آن را در آینده نزدیک خواهیم دید.» وی به افتتاح فاز دوم تغلیظ سرچشمه با ظرفیت ۱۶۰ هزار تن طی مهر و آبان خبر داد و افزود: «فاز ۲ تغلیظ سونگون با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن و فاز نخست کارخانه پالایشگاه مس خاتون‌آباد با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن کاتد نیز در همین بازه زمانی افتتاح خواهد شد و بر این اساس در سال‌های ۹۴ و ۹۵ شاهد افزایش تولید خواهیم بود.» «مرادعلیزاده» با بیان اینکه تا سال ۹۷ میزان تولید مس محتوا به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید، اظهار کرد: «در سال‌های ۹۴ تا ۹۷ به ترتیب ۲۸۰ هزار تن، ۳۰۰ هزار تن، ۳۵۰ هزار تن و ۴۰۰ هزار تن مس محتوا تولید خواهد شد.»

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: «در حال حاضر ۱۷ پروژه با مجموع سرمایه‌گذاری ۴۰۷۷ میلیارد تومان و ۱۸۲۶ میلیون یورو در دست اجرا است که به بهره‌برداری رسیدن آنها ۳۳۸۰ میلیارد تومان و ۱۱۵۰ میلیون یورو

سرمایه‌گذاری نیاز دارد تا مطابق برنامه در سال ۹۷ به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن مس محتوا دست یابیم.» وی به میزان فروش شرکت ملی صنایع مس ایران در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: «در سال ۹۲ مجموع فروش معادل ۴ هزار و ۳۳۰ میلیارد تومان بود که از این میزان فروش، یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سود حاصل شد.» وی با بیان اینکه قیمت مس باید بر اساس نرخ LME ضربدر ارز آزاد باشد، اظهار کرد: «با پیگیری‌های شرکت ملی صنایع مس ایران و همکاری ستاد تنظیم بازار این موضوع پذیرفته شده است که آثار افزایش درآمد ناشی از آن در آینده مشهود خواهد بود.»

تصویب گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی

گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی در خصوص عملکرد هیات مدیره، صورت‌های مالی و یادداشت‌های پیوست آن برای سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۹۲ قرائت شد که پس از استماع توضیحات هیات مدیره و بازرس قانونی، مجمع عمومی با اکثریت آرا ضمن تایید عملکرد هیات مدیره، صورت‌های مالی مشتمل بر ترازنامه، سود و زیان، گردش حساب سود و زیان انباشته و صورت جریان وجوه نقد تصویب کرد.

تقسیم سود نقدی

بر اساس این گزارش، پیشنهاد هیات مدیره و نماینده سازمان بورس به ترتیب تقسیم

۱۶۰ ریال و ۲۰۰ ریال سود بود که در نهایت تقسیم سود ۴۰۰ ریالی به ازای هر سهم به تصویب رسید. همچنین سهامدار عمده (اکثریت حاضرین) موافقت خود را مبنی بر تقسیم ۱۶۰ ریال سود و انتقال ۲۴۰ ریال به افزایش سرمایه اعلام کردند و مقرر شد شرکت در زمان تعیین شده نسبت به افزایش سرمایه اقدام کند. موسسه حسابرسی هوشیار ممیز به سمت حسابرس و بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی رهبین به عنوان بازرس علی‌البدل برای سال‌ مالی ۹۳ انتخاب و تعیین میزان حق‌الزحمه حسابرس مستقل و بازرسان به هیات مدیره تفویض شد. روزنامه‌های کثیرالانتشار دنیای اقتصاد و اطلاعات نیز جهت درج آگهی‌های شرکت تعیین شدند. بر اساس این گزارش، مجمع کمک‌های بلاعوض و هزینه‌های اجتماعی منطقه را بدون هیچ افزایشی تصویب و با اختیارات لازم به هیات مدیره شرکت تفویض کرد تا با رعایت صرفه و صلاح شرکت اقدام کند. همچنین هزینه‌های ورزشی بدون هیچ افزایشی تصویب شد.

مروری بر اهم برنامه‌های «ملی مس» در سال ۱۳۹۳

تولید

- استخراج ۱۵۰ میلیون تن مجموع ماده معدنی و باطله

- ۸۰۳ هزار تن کنسانتره مس مولیبدن

- ۱۹۳ هزار تن مس تصفیه شده (کاتدی)

- ۲۰۶ هزار تن مس محتوای معدنی

توسعه

اهم پروژه‌های توسعه‌ای قابل راه‌اندازی شامل فاز دو توسعه تغلیظ سرچشمه، فاز دو توسعه تغلیظ سونگون و فاز نخست کارخانه پالایشگاه خاتون‌آباد است.

ساختار سازمانی

تبدیل شرکت ملی صنایع مس ایران به هلدینگ و ایجاد شرکت‌های تابعه «شرکت صنعتی معدنی مولیبدن مس آذربایجان» و «شرکت صنایع و معادن مس کرمان زمین» و ایجاد یا اصلاح ساختار سازمانی مبتنی بر این تغییر از جمله مهمترین اهداف در این حوزه است.

فروش

فروش محصولات به صورت داخلی و صادرات و کسب درآمد بالغ بر ۵۶ هزار میلیارد ریال، فروش محصولات مسی و محصولات فرعی بر اساس نرخ ارز متقاضی، رایزنی در خصوص اصلاح قیمت فروش اعتباری محصولات، صدور آنی تمامی صورت‌حساب‌های مشتریان پس از خاتمه بارگیری در راستای افزایش رضایتمندی آنها، ایجاد یکپارچگی بین سیستم‌های فروش و مالی شرکت و بانک‌ها به‌منظور واریز آنلاین مبالغ فروش، ایجاد امکان دپوی محصولات در منطقه ویژه اقتصادی بندر عباس پس از رایزنی‌های گسترده و استفاده از امکانات منطقه، بازسازی ساختمان اداری انبار قدیم شرکت مس در بندر عباس از جمله اهداف این بخش به شمار می‌رود.

مشارکت و سرمایه‌گذاری‌ها

در ارتباط با سرمایه‌گذاری‌ها و مشارکت‌ها نیز استراتژی شرکت سرمایه‌گذاری در پروژه‌های توسعه‌ای خود (مس و فلزات همراه) و افزایش ظرفیت تولید خواهد بود. در همین حال در اجرای پروژه‌های خود از حضور سرمایه‌گذاران نیز استقبال خواهد کرد.

شیوه‌های تامین مالی

شرکت منابع مالی مورد نیاز اجرای برنامه توسعه خود را از محل منابع داخلی، افزایش سرمایه، تسهیلات بانکی، اوراق مشارکت، صکوک و شیوه‌های قراردادی مختلف تامین خواهد کرد.

تقسیم سود 400 ریالی شرکت ملی صنایع مس ایران

تقسیم سود 400 ریالی شرکت ملی صنایع مس ایران

تقسیم سود 400 ریالی شرکت ملی صنایع مس ایران

تقسیم سود 400 ریالی شرکت ملی صنایع مس ایران