تصویب صورت‌های مالی نورد و لوله اهواز در مجمع عمومی سالانه
شرکت نورد و لوله اهواز در شرایط وقوع بحران اقتصادی جهانی توانست در سال 1387 به موفقیت‌های چشمگیری از جمله؛ ثبت بیشترین رکورد تولید روزانه نورد در تاریخ 04/11/1387 به میزان 2628 تن، ثبت بیشترین رکورد تولید در ماه از ابتدای راه‌اندازی نورد که متعلق به تولید در اسفندماه به میزان 42610تن می‌باشد.

۷۹درصد محصولات کلاف تولیدی زیر ضخامت سه میلیمتر بوده است، دست پیدا کند.
مهندس عباس نگارستانی مدیرعامل شرکت نورد و لوله اهواز با بیان این مطلب افزود: عملکرد نورد و لوله اهواز در سال گذشته تا جایی پیش رفت که ما توانستیم پس از سال‌ها زیان‌دهی EPSا50 تومانی پیش‌بینی کنیم، ولی وقوع بحران اقتصاد جهانی در سال 87 و کاهش بیش از 50درصدی قیمت فلزات اساسی و بدهی‌های معوقه و سنواتی بانکی موجب شد تا این سود مجددا به زیان تبدیل شود، در حالی که ما در این شرایط باز هم عملیات قابل قبولی ثبت کردیم، اما به دلیل بدهی‌ها و زیان‌های انباشته سنواتی حدودا 200میلیارد تومانی، تاثیرات عملکرد بسیار خوب کارخانجات در صورت‌های مالی شرکت، چندان قابل توجه نبود.
مهندس نگارستانی از کاهش هزینه‌های جاری و اصلاح ساختار نیروی انسانی به‌عنوان دو اقدام مهم انجام شده در سال ۸۷ یاد کرد و گفت: در راستای اصلاح ساختار نیروی انسانی در سال گذشته، مجموعا ۴۶ نفر با استفاده از قوانینی همچون بازنشستگی پیش از موعد بازنشسته شدند، ضمن اینکه شرکت سعی نمود تا در اجرای سیاست اصلاح ساختار نیروی انسانی، تعدیل نیرویی انجام نگیرد تا کارگران به‌عنوان افرادی که هریک، خانواده‌ای را اداره می‌کنند با مشکلات معیشتی مواجه نشوند و ما فقط از قانون بازنشستگی پیش از موعد و سایر قوانین مربوطه استفاده کردیم. عضو هیات‌مدیره نورد و لوله اهواز با بیان اینکه نورد و لوله اهواز در سال ۸۷ برای اولین بار، طی ده سال گذشته توانست کلیه بدهی‌های خود به سازمان‌ها، ارگان‌های منطقه، شهرداری، دارایی، تامین اجتماعی و بدهی‌های معوقه سنواتی منطقه‌ای را پرداخت کند، افزود: بدهی شرکت به سازمان‌های مزبور به اضافه اداره‌های برق، گاز و آب و... رقمی معادل ۱۴۷میلیارد ریال بود که با تلاش‌های صورت گرفته حدودا ۴۹میلیارد ریال آن مورد بخشودگی قرار گرفته و با پرداخت ۹۸میلیارد ریال تمامی این بدهی‌های معوقه سنواتی تسویه گردید.
وی در مورد اقدامات شرکت در جهت بازپرداخت بدهی‌های بانکی گفت: براساس آخرین صورت‌های مالی، نورد و لوله اهواز دارای حدودا 224میلیارد تومان بدهی بانکی سنواتی است که در سال گذشته به‌رغم وقوع بحران اقتصادی و کاهش قابل توجه قیمت فولاد، 25میلیارد ریال از بدهی‌های بانکی خود را تسویه نموده است.
نگارستانی از تولید ۳۱۷هزار تن کلاف ورق فولادی طی سال ۸۷ در این شرکت بورسی خبر داد و گفت: همچنین در سال ۸۷ بالغ بر ۳/۱۳هزار تن لوله سیاه آب و گاز و ۱۵۶۹ تن لوله سفید گالوانیزه در شرکت تولید شده است.
افزون بر این فروش کلاف تولیدی شرکت در حالی که در بودجه 95هزار تن پیش‌بینی شده بود به دلیل فعالیت 3 شیفت و شبانه‌روزی شرکت به حدود 135هزار تن رسید.
او از فروش بالغ بر ۱۴۵هزار تن ورق به‌صورت کارمزدی به‌عنوان یکی از استراتژی‌های موفق مدیریت نورد و لوله اهواز در سال ۱۳۸۷ یاد کرد.
وی در این باره توضیح داد: از آنجا که نورد و لوله اهواز به دلیل بدهی‌های سنگین به سیستم بانکی و زیان انباشته قادر به تامین مواد اولیه و اسلب مورد نیاز خود نیست، لیکن توانایی تولید ورق در سایزهای مختلف را داراست، در سال گذشته تلاش نمود تا با تامین اسلب از منابع گوناگون از جمله فولاد مبارکه. بتواند همچنان به حیات خود ادامه داده و از تعطیلی نجات پیدا کند که در این زمینه باید از مساعدت و حمایت‌های وزیر صنایع و معادن، معاون معدنی وزارت صنایع و معادن و رییس هیات‌عامل ایمیدرو تشکر کرد و کارکنان نورد و لوله اهواز از بابت توجه ویژه ایشان به این شرکت قدردان و شادمان هستند. به گفته وی، در شرایط کنونی، تولید محصول به صورت کارمزدی، تنها راهی است که می‌تواند همچنان نورد و لوله را زنده نگاه دارد، اما برای آینده باید برنامه‌های دقیق‌تری پیش‌بینی نمود.
مدیرعامل نورد و لوله اهواز با اشاره به پروژه آهن و فولاد خرمشهر که طرح توسعه «فاهواز» محسوب می‌شود، گفت: این شرکت به تنهایی و بدون تخصیص اعتبار لازم تا کنون توانسته پروژه آهن و فولاد خرمشهر را در این منطقه محروم کلید زده و به ۱۴درصد پیشرفت فیزیکی برساند. او از تکمیل عملیات آبرسانی از رودخانه کارون، پایان عملیات سوله‌سازی، آماده‌سازی زمین، مذاکرات در جهت گازرسانی و شبکه برق‌رسانی در نزدیکی پروژه به عنوان مهم‌ترین اقدامات انجام شده یاد کرد که تا کنون برای اجرای طرح مزبور صورت گرفته است. وی گفت: طرح تولید آهن و فولاد خرمشهر در دور اول سفرهای استانی رییس‌جمهور محترم به این شهر مورد تصویب قرار گرفت که پروژه ۸۰۰هزار تن ذوب، احیا و ریخته‌گری است و تنها راه خروج نورد و لوله‌ اهواز از زیاندهی به شمار می‌رود. عضو هیات‌مدیره نورد و لوله اهواز افزود: این طرح تولیدی به ۱۸۵میلیارد تومان اعتبار ریالی و ۲۵۶میلیون یورو اعتبار ارزی نیاز دارد و ضمن سودده کردن نورد و لوله اهواز که صدها نفر سهامدار آن هستند، چهره منطقه محروم خرمشهر را هم متحول می‌کند.به گفته وی، در بازدیدی که آقای دکتر سمیعی‌نژاد معاونت محترم وزیر صنایع و معادن و مدیرعامل فولاد خوزستان از طرح آهن و فولاد خرمشهر داشتند مقرر شد که فولاد خوزستان که یکی از قطب‌های مهم تولید فولاد در کشور به شمار می‌رود، در این طرح مشارکت و سرمایه‌گذاری نماید که در صورت تامین اعتبار این طرح ظرف ۳۶ ماه آینده قابل بهره‌برداری است.
مهندس نگارستانی با اشاره به این که هم‌اکنون تعداد 594 کارگر رسمی و 310 نفر نیروی پیمانکاری در «فاهواز» مشغول به کار می‌باشند، اظهار داشت؛ با افزایش سهم از بازار داخلی و ورود به بازارهای خارجی، تعمیرات اساسی خط نورد به منظور افزایش توان تولید، تغییر نوع محصولات و خدمات در راستای ایجاد تنوع محصول، خصوصی‌سازی و واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه، تکمیل و اصلاح ساختار مالی و نیروی انسانی، اصلاح ساختار تولید و خدمات و حذف خطوط تولیدی زیان‌ده و مستهلک و بررسی جایگزین‌های سودآور برای آنها و همچنین بخشودگی کلیه بدهی‌های سنواتی معوقه بانکی توسط دولت محترم و تامین اعتبارات طرح توسعه می‌تواند شرکت نورد و لوله اهواز را از ماده 141 قانون تجارت و زیان‌های سنواتی نجات دهد.افزون بر این، رسیدگی به 9 تکلیف مجمع سال قبل و کاهش قابل توجه زمان حسابرسی شرکت از دیگر اتفاقاتی بود که رضایت سهامداران شرکت به ویژه سهامداران حقیقی را در پی داشت و سهامداران نورد و لوله اهواز پس از قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی و بحث و تبادل‌نظر و تشریک مساعی و به امید مساعدت‌های موثر دولت به اتفاق اکثریت آرا صورت‌های مالی سال 1387 را تصویب و تایید نمودند و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی شرکت معرفی گردید.