در مجمع عمومی عادی سالانه
سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی به هر سهم ۲۸تومان سود خالص داد
بنابراین گزارش، آقایان کریم قاریزاده و محسن بازارنوی هم ناظران جلسه بودند و غلامرضا قاسمی، معاون اقتصادی و برنامهریزی شرکت نیز در مقام دبیر مجمع به قرائت گزارش هیاتمدیره پرداخت.
بنابراین گزارش، آقایان کریم قاریزاده و محسن بازارنوی هم ناظران جلسه بودند و غلامرضا قاسمی، معاون اقتصادی و برنامهریزی شرکت نیز در مقام دبیر مجمع به قرائت گزارش هیاتمدیره پرداخت.
در مجمع «وصندوق» پس از قرائت گزارش هیاتمدیره، صورتهای مالی و ترازنامه شرکت برای سال مالی منتهی به 31 شهریور ماه 86 به اتفاق آرا به تصویب حاضران رسید، همچنین مقرر شد که به ازای هر سهم 28 تومان سود خالص پرداخت شود.
انتخاب اشخاص حقوقی شامل صندوق بازنشستگی کشوری، شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران، شرکت بازرگانی صندوق بازنشستگی کشوری، شرکت آزادراه امیرکبیر و شرکت طراحی مهندسی بهور
به عنوان اعضای هیاتمدیره از دیگر مصوبات مجمع «وصندوق» بود.
مجمع شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی در شرایطی برگزار شد که بهرغم شرایط جوی نامناسب و برودت هوا، تالار حرکت در فضایی گرم پذیرای سهامداران بود و سهامداران شرکتکننده در مجمع شرکت متبوع خود از محل برگزاری جلسه رضایت کامل داشتند.
برگزاری موفق مجمع عادی سالانه «وصندوق» و تهیه به موقع صورتهای مالی شرکت، حاصل تلاش بیوقفه مدیران و کارکنان امور مالی و امور سهام شرکت از جمله آقایان مجید هاتف (مدیر امور مالی)، اسماعیل جامی، ابوالقاسم فرجی، حسن شاهولدی، ابوالفضل کرکهآبادی و خانم نغمه ایازی شاملو بود.
اهداف آرمانی و استراتژیهای کلان شرکت:
استراتژی شرکت در راستای حضور فعال در تمامی زنجیرهای ارزش ساز صنایع مختلف به ویژه صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، مواد معدنی، سیمان و فعالیتهای عمرانی (ساختمان) که از مزیت نسبی در کشور برخوردار هستند، میباشد. البته باید برنامهریزی منسجم و آگاهانهای برای تبدیل این مزیت به مزیت رقابتی به عمل آورد که خوشبختانه تاکنون تلاش زیادی در این خصوص به عمل آمده است.
رقابتی شدن صنعت در تمامی زنجیره ارزشساز آن از تامینکنندگان گرفته تا مصرفکنندگان و کلیه بخشهای پشتیبانیکننده و نیز امکان پذیرش ایران در سازمان جهانی تجارت (WTO) توام با رشد فزاینده فنآوری در جهان ایجاب میکند تا در صنایعی که شرکت فعال بوده یا میخواهد فعال بشود در مقیاس جهانی بیندیشد.
حتی اگر میخواهد منطقهای یا ملی عمل کند همچنین خود را رودررو با رقبای قدرتمند بینالمللی و حتی داخلی که به مرور زمان ایجاد شده یا شرکتهای موجود به منظور تداوم حیات متحول شده یا خواهند شد، ببیند و برای توسعه و ارتقای موقعیت خود برنامه داشته و برای آن از هماکنون چارهاندیشی کند.
ارتقا و بهینهسازی بنگاههای اقتصادی همسو با کشورهای صنعتی و در حال توسعه و در راستای جهانیسازی از سالها قبل به صورت آهسته اما پیوسته و رو به رشد آغاز شده و با شدت و ضعف متفاوت در صنایع مختلف، همچنان ادامه دارد و میتواند ضمن تاثیرگذاری بر ماندگاری بنگاهها درآمدهای مطمئنتری نیز برای آنان کسب کند.
این موضوع به عنوان اساسیترین و محوریترین فعالیت شرکت سرمایهگذاری و شرکتهای تحتپوشش، موردتوجه بسیار جدی قرار گرفته و تلاش میشود تا در کلیه واحدهای زیرمجموعه نهادینه شود.
تاریخچه شرکت:
در تاریخ 25/04/1367 شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی مستخدمین مشمول قانون استخدام کشوری در قالب شرکت سهامی خاص تحت شماره 70513 در ادامه ثبت شرکتهای تهران به ثبت رسید و در تاریخ 26/03/1378 با تصویب اساسنامه جدید توسط مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان محترم سهام، نام شرکت به شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری (سهامی عام) تبدیل شد و در تاریخ 31/06/1379 در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است.
موضوع فعالیت شرکت:
فعالیت شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری (سهامی عام) طبق ماده (3) اساسنامه به شرح زیر است. اداره آن قسمت از اموال، موسسات و شرکتهای مربوط به تبصره 82 قانون بودجه سال 1362 کل کشور و سایر اموال و موسسات و شرکتهایی که توسط صندوق بازنشستگی کشوری در اختیار این شرکت گذاشته میشود و همچنین سرمایهگذاری از محل منابع در اختیار، در امور تولیدی، خدماتی و بازرگانی.
ارسال نظر