در بازدید رییس کل بیمه مرکزی ایران از بیمه دی مطرح شد
پرتفوی بیمه دی به ۷۰۰میلیارد ریال رسید
اعطای جایزه طلایی BID
شرکت بیمه دی از سوی شرکت BID، کاندیدای دریافت جایزه طلایی Century International Quality ERA Award در میان شرکتهای بیمه فعال موجود در ۷۴ کشور جهان شد.
اعطای جایزه طلایی BID
شرکت بیمه دی از سوی شرکت BID، کاندیدای دریافت جایزه طلایی Century International Quality ERA Award در میان شرکتهای بیمه فعال موجود در 74 کشور جهان شد.
بنابراین گزارش شرکت BID یکی از شرکتهای خصوصی در سطح بینالمللی است که در مبحث مدل مدیریت کیفیت 100QC پیشرو بوده و تاکنون در شهرهای پاریس، لندن، مادرید، ژنو، فرانکفورت و نیویورک با برگزاری مراسم ویژه اقدام به ارائه و اعطای جوایز Century International Quality ERA Award به شرکتهای منتخب از 94 کشور دنیا کرده است.
بر اساس این گزارش، شرکت بیمه دی از کشور ایران به لحاظ مباحث مدیریتی، نوآوریهای صورت گرفته، محصولات جدید بیمهای و همکاری در سطح بینالمللی جهت اخذ پوششهای اتکایی و همچنین با رایگیری از میان شرکتهایی که به هر نحو با بیمه دی در سطح جهان تعامل دارند موفق به دریافت جایزه طلایی این شرکت شده است.
مراسم اعطای جوایز شرکت BID در 27 آوریل سال 2009 در شهر ژنو برگزار خواهدشد که بیمه دی از ایران در میان 74 کشور جایزه طلایی این مراسم را به خود اختصاص خواهد داد.
گروه بازار پول- دکتر فرشباف ماهریان رییس کل بیمه مرکزی ایران و هیات همراه شنبه گذشته از شرکت بیمه دی بازدید و مهندس مهرعلیزاده رییس هیات مدیره و علی فتحعلی مدیرعامل بیمه دی به همراه مدیران اجرایی این شرکت در نشستی مشترک نقطه نظرات خود را با رییس کل بیمه مرکزی مطرح کردند. علی فتحعلی مدیرعامل بیمه دی از افزایش سرمایه شرکتهای بیمه به عنوان یک اقدام موثر در جهت ارتقای سطح نگهداری واگذاریهای اتکایی نام برد و گفت: هیات مدیره بیمه دی با ارائه پیشنهاد افزایش سرمایه بیش از یک صد میلیارد تومان به سهامداران در نظر دارد، فعالیتهای خود را در قبولی اتکایی گسترش داده و حجم کمتری از حق بیمهها را به عنوان اتکایی واگذار نماید.
مهندس مهرعلیزاده رییس هیات مدیره بیمه دی نیز ضمن خیرمقدم به رییس کل بیمه مرکزی یادآور شد: از دکتر فرشباف ماهریان به عنوان مسوولی با برنامههای بلندمدت و نگاههای روشن مدیریتی یاد میشود که اقدامات وی در مدت زمان کوتاهی که به بیمه مرکزی ایران آمدهاند، گواهی بر این ادعا است.
مهر علیزاده حضور ۱۲۸ هزار فرزند شهید در ترکیب سهامداران بیمه دی را موجب سرافرازی پرسنل این شرکت دانست و گفت: تمامی پرسنل بیمه دی با پایبندی به رعایت قوانین و مقررات در راستای موفقیت شرکت تلاش میکنند و این تلاش و فعالیت برای تک تک ما دلنشین خواهد بود.
گزارش مدیرعامل
علی فتحعلی مدیرعامل بیمه دی با معرفی مدیران اجرایی شرکت، گزارش جامعی از عملکرد این شرکت ارائه کرد.
به گفته او فعالیت بیمه دی از سال 84 آغاز شد و 4 سال فعالیت و کسب جایگاه قابل قبول در صنعت بیمه موجب شد تا سهامداران درصدد تاسیس بانک دی برآمده و اولین شعبه بانک دی اردیبهشت ماه سال 88 گشایش یابد.
فتحعلی با یادآوری اینکه پرتفوی بیمه دی در سال اول فعالیت معادل ۶میلیارد تومان بود، ادامه داد: این میزان در سال دوم به ۱۷میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان افزایش یافت و در سال سوم به ۴۴میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان رسید.
وی افزود: حجم حق بیمه تولیدی سال 87 بیش از 70میلیارد تومان است که حاصل تلاش مدیران و 30شعبه فعال در 30 استان کشور است.
به گفته وی از ۶میلیارد حق بیمه تولید شده در سال اول معادل ۲میلیارد تومان، از ۱۷میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان حق بیمه سال دوم معادل ۸میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان و از ۴۳میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان حق بیمه سال سوم ۱۹میلیارد تومان به عنوان اتکایی واگذار شده است که افزایش سرمایه شرکت ضمن بالا رفتن ظرفیت قبولی اتکایی موجب تعیین EPS مطلوبتر و پرداخت سود بیشتر به هر سهم خواهد شد.
فتحعلی با اشاره به اینکه بیمه دی با تشکیل کارگروهی بحث بیمههای تکافل را دنبال میکند، یادآور شد: هیات مدیره نیز در سمینار برگزار شده بیمههای تکافل در مالزی شرکت و از نقطه نظرات آنان برای اجرای هر چه بهتر بیمههای تکافل در ایران استفاده کردند.
او همچنین از تدوین استراتژیهای شرکت بیمه دی خبر داد و گفت: توسعه حاکمیت الکترونیک، کیفیت منابع انسانی، بازارهای داخلی و ایجاد بازارهای خارجی، کیفیت و تعالی سازمان، نظام اطلاعرسانی، شبکه فروش، سرمایهگذاری در زیرساختها و افزایش سودآوری از برنامههای آتی بیمه دی است.
وی با اشاره به حجم فعالیت کارکنان اظهار داشت: بزرگترین افتخار شرکت بیمه دی خدمت رسانی به خانوادههای معظم شهدا است، به طوری که بیشترین حجم فعالیت به این عزیزان اختصاص دارد.
مدیرعامل بیمه دی گفت: شرکت بیمه دی از کشور ایران به لحاظ مباحث مدیریتی، نوآوریهای صورت گرفته، محصولات جدید بیمهای و همکاری در سطح بینالمللی برای اخذ پوششهای اتکایی و همچنین با رایگیری از میان شرکتهایی که به هر نحو با بیمه دی در سطح جهان تعامل دارند موفق به دریافت جایزه طلایی شرکت BIDشده است.
به گفته وی سهم رشتههای درمان گروهی و عمر و حوادث گروهی به عنوان استراتژی بیمه دی سهم قابل توجهی در ترکیب پرتفوی دارد و این شرکت با انعقاد قرارداد با اکثر بیمارستانهای کشور و ارائه کارت درمان برای بیمهگذاران که به صورت کارت هوشمند میباشد، برای سرویسدهی مطلوب تلاش کرد و ضریب خسارت این رشتهها بالا است که با کنترل صحیح ریسک مدیریت میشود.
فتحعلی به فعالیت ۳۰ شعبه در ۳۰ استان اشاره کرد و افزود: به دو دلیل عمده در ۳۰ استان شعبه داریم اول آنکه به خاطر فعالیت بنیاد شهید در این مناطق بوده است و در مرحله دوم به سبب انجام کارهای بزرگی است که به نوعی به سازمان امور مالیاتی و جهاد کشاورزی مربوط میباشد.
نقش شرکتهای بیمه در تحقق اهداف چشمانداز 20 ساله
دکتر فرشباف ماهریان، رییس کل بیمه مرکزی نیز در این نشست گفت: ایران کشوری بزرگ با ثروتهای ملی قابل توجه است که صنعت بیمه ۷۴ ساله آن نتوانسته همگام با سایر بخشها توسعه یابد.
او افزود: شرکتهای بیمه با توجه به شرایط حاکم و توقعاتی که در جامعه به وجود آمده نتوانستهاند ظرفیتهای لازم را ایجاد کنند، لذا بسیاری از فرصتها را از دست دادهاند.
وی با انتقاد از عدم پوششهای لازم در برخی از بخشهای بیمهای اظهار داشت: این پرسش مطرح است که چرا شرکتهای بیمه نتوانستهاند در خصوص ساختمانهای تحت پوشش بیمه، بیمهنامههای آتشسوزی، بیمه نامههای زندگی و رقابت منطقهای فعالیت مناسبی داشته باشند.
فرشباف تصریح کرد: منطقه شمالی کشور در خصوص تولید نرخ بیمه وضعیت مطلوبی ندارد که این مشکل با ایجاد رقابت در بخشهای مختلف قابل رفع است.
رییس کل بیمه مرکزی اظهار کرد: کشور در زمان حاضر در خصوص بیمههای تکافل با مشکلاتی مواجه است که پژوهشکده بیمه برای رفع مشکل بررسیهایی را آغاز کرده است.
به گفته او، قسمت اعظم بخشهای اساسی کشور از جمله نفت و گاز و ساختمان، راه و نیروگاه و صنایع مادر یا بیمه نیستند یا پوششهای فوقالعادهای ندارند و باید در این خصوص اعمال مدیریتی صورت گیرد تا شرکتهایی که بر اساس اصل 44 قابلیت واگذاری پیدا میکنند پوشش بیمهای مناسب داشته باشند.
رییس کل بیمه مرکزی درخصوص بررسی راهکارهای توسعه بیمه در استانهای کشور گفت: بیمه مرکزی ایران با حضور در نشستهای شورای توسعه و برنامهریزی استانهای کشور، پس از شناسایی قابلیتهای اقتصادی و صنعتیآنها، برنامه توسعه انواع رشتههای بیمهای متناسب با نیازهای هر استان و شهر را ارائه خواهد داد.
رییس کل بیمه مرکزی ایران با تاکید بر ضرورت تعمیم فرهنگ استفاده از بیمه و تنوع بخشی از خدمات بیمهای و عرضه پوششهای جدید بیمهای، زیر پوشش بیمه نبودن قسمت اعظمی از سرمایههای اقتصادی را مهمترین عامل بازدارنده برای توسعه کشور دانست و گفت: متاسفانه پوشش بیمهای در کشور بیشتر شخص ثالث یا اجباری است و بخش اعظمی از سرمایههای کشور حالت بیمهای مناسب ندارند.
وی تصریح کرد: بر اساس گزارشات بانک جهانی میزان ارائه خدمات صنعت بیمه کشور از تولید ناخالص داخلی بسیار کمتر است به نحوی که برای دستیابی به رقم تولید ناخالص داخلی صنعت بیمه باید چندین پله صعود کرد.
به گفته رییس کل بیمه مرکزی، در کشورهای توسعه یافته اقتصادی دستیابی به گسترش صنعت بیمه سبب توسعه وضعیت اقتصادی شده است.
وی افزود: در کشورهای توسعه یافته صنعت نفت که از صنایع پرخطر محسوب میشود قبل و بعد از اجرای طرحها بیمه میشوند در حالی که در کشور ما قسمت مهمی از صنایع این بخش یا بیمه نیست یا در خارج از کشور بیمه شده است.
فرشباف ماهریان نیز درباره نبود اطلاعرسانی درست گفت: فرهنگسازی از طریق ارائه خدمات خوب به مردم و اطلاعرسانی دقیق در همه بخشهای جامعه صورت میگیرد و به این ترتیب آرامش اقتصادی به بخش بیمه القا میشود.
ارسال نظر