مجمع «لیزینگ ایران» تقسیم۳۵۰ ریال سود نقدی را تصویب نمود
ریاست مجمع را سیدرضا ابراهیمی به عهده داشت. همچنین آقایان روحی و ساعدی ناظرین مجمع بودند و آقای یزدانپناه، مدیرعامل لیزینگ ایران نیز دبیر مجمع بود.
پس از قرائت گزارش هیاتمدیره و بازرس قانونی، تصمیمات زیر اتخاذ گردید:
۱ -تصویب ترازنامه و صورتحساب سود و زیان سال مالی ۱۳۸۶.
2 -انتخاب موسسه حسابرسی کاربرد ارقام به عنوان بازرس قانونی.
۳ -انتخاب روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار.
4 -تقسیم 350ریال سود خالص برای هر سهم.
ضمنا در مجمع فوقالعاده اساسنامه جدید شرکت که به منظور تطبیق با سازمان بورس و اوراقبهادار تدوین شده مورد تصویب سهامداران قرار گرفت.
در گزارش تقدیمی هیاتمدیره به مجمع عمومی عادی سالانه، مطالب ذیل به استحضار سهامداران رسیده است:
نحوه فعالیت
شرکت لیزینگ ایران در سال مالی مورد گزارش و در متابعت از سیاستهای اقتصادی کشور به ویژه اجرای مقررات ناظر بر نظام بانکی و دیگر موسسات اعتباری غیربانکی به ویژه بانک محترم مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراقبهادار، ضمن توزیع مناسب تسهیلات مالی به متقاضیان، در امور گسترش تولید و اشتغال، نوسازی ناوگان حملونقل بار و مسافر جادهای، ماشینآلات تولیدی و خدمات شهری، تولید مسکن، تجهیزات و ماشینآلات تخلیه و بارگیری، راهسازی و راهآهن، پلسازی، حفر تونل، توسعه شبکه مترو و امثالهم نقش موثرتری نسبت به چند ساله اخیر داشته و در زمینه رشد و شکوفایی اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایرانی، توفیق خدمتگزاری به هموطنان بیش از گذشته حاصل گردیده است و تداوم این رویه و خط مشی اقتصادی یقینا مورد توجه و رضایت یکایک سهامداران محترم بوده و امید است در سایه توجهات حضرت احدیت و بهرهمندی از نیکاندیشی، مساعدت و حمایتهای مدیران محترم بانک تجارت، دستیابی به اهداف اقتصادی مورد توجه نظام، برای این شرکت حاصل گردد.
چگونگی تامین منابع مالی و اعطای تسهیلات:
طی سال مالی 1386 این شرکت از طریق سیستم بانکی و با استفاده از عقود اسلامی و افزایش در حد اعتباری نسبت به تامین منابع مالی مورد نیاز خود اقدام نمود به ترتیبی که در پایان سال مالی مذکور تا حدود 1600 میلیارد ریال ناخالص از سقف مذکور مورد استفاده قرار گرفته است. ضمن اینکه این شرکت در ایفای تعهدات بانکی خود کاملا مصمم بوده و تا کنون در هیچ زمانی حتی یک قسط یا بدهی معوقه به بانک نداشته است.
شرکت در سال مورد گزارش حدود ۶۵۰ میلیارد ریال خالص، تسهیلات به متقاضیان پرداخت نموده که عمدتا در زمینه تولید و اشتغال یا خود اشتغالی بوده است.
ترکیب سهامداران
آخرین ترکیب سهامداران شرکت با سرمایه ۳۰۰ میلیارد ریال در پایان سال مالی ۱۳۸۶ به شرح جدول روبهرو بوده است.
وضعیت سهام: نوسانات قیمت سهم لیزینگ ایران در بازار سهام ایران طی سال مالی 1386 با نقل و انتقال حدود 68 میلیون سهم بین 1200 الی 1600 ریال بوده است.
شرکت طی سال ۱۳۸۶، با وجود تمامی اثرات ناشی از تغییر سیاستهای مالی و بانکی کشور، تغییر نرخ سود بانکها، تغییر روش محاسباتی سود به استناد مصوبات شورای محترم پول و اعتبار، سعی در حفظ سود هر سهم برای سال مالی مورد گزارش نموده و تا قبل از ارائه بودجه مصوب سال ۱۳۸۷، هیچگونه تعدیل مثبت یا منفی به بازار بورس ارائه ننموده و تمامی تلاش خود را صرف حفظ و ثبات EPS ارائه شده وفق بودجه مصوب ۱۳۸۶ خود نمود که در نهایت EPS مصوب در اسفند ماه ۱۳۸۵ برای سال ۱۳۸۶ از مبلغ ۳۸۷ ریال به ۴۰۳ ریال و نهایتا به ۴۲۲ ریال در پایان سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۸۶ بالغ گردید که نسبت به بودجه پیشنهادی پیشبینی شده در اسفند ماه ۱۳۸۵، حدود ۹% ارتقاء ( تعدیل مثبت ) حاصل عملکرد شرکت بوده است.
بودجه و برنامههای آتی
در بودجه پیشنهادی مصوب برای عملکرد ۱۳۸۷ سعی شده، جمع هزینههای اداری و عمومی شرکت معادل ۵/۴درصد درآمدهای عملیاتی ترسیم تا با اعطای ۸۰۰میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان با نرخ سود اعتبارات اعطایی مصوب فعلی، ضمن ترمیم سقف اعتبارات مصوب بانکی، توفیق دستیابی به مبلغ ۴۲۴ریال سود هر سهم (EPS) برای سال ۱۳۸۷ حاصل گردد.
با امید به تداوم پیگیری مصرانه در دست اقدام سازمانهای ذیربط برای تدوین و ترسیم آییننامه و مقررات جامع قابل استفاده برای شرکتهای لیزینگ و دیگر موسسات اعتباری غیربانکی که یقینا با تصویب و اجرایی شدن آن صیانت صنعت لیزینگ بیش از گذشته تقویت شده و حس نظارت افکار عمومی صیقل بیشتری خواهد یافت.
رئوس برنامههای آتی شرکت معطوف به موارد عمده زیر میباشد:
*افزایش سرمایه از 300میلیارد ریال به 900میلیارد ریال طی 3 سال آینده با رعایت کلیه تشریفات قانونی لازم با عنایت به مصوبات مجمع عمومی فوقالعاده تیر ماه سال 1384.
*ارتقاء سقف اعتبارت دریافتی تا ۲۲۰۰میلیارد ریال برای سال ۱۳۸۷.
*اعطای تسهیلات به متقاضیان (به میزان 800میلیارد ریال) با رعایت صرفه و صلاح شرکت و اعتبارسنجی دقیق از دریافتکنندگان اعتبارات
*تداوم بهرهگیری از پوشش بیمه اعتباری جهت تسهیلات اعتباری تخصیصی
*به کارگیری تمهیدات تخصصی لازم در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی که موجب اشتغال پایدار میگردند و اعطای تسهیلات ویژه به متقاضیان اینگونه مشاغل.
*بهینهسازی هر چه بیشتر سیستمها و روشهای اجرایی جاری شرکت، ارتقاء بهینه علمی و دانش اقتصادی پرسنل به منظور بهرهوری بیشتر نیروهای انسانی در خدمت به سیاستهای عملیاتی شرکت و بازنگری آییننامهها و مقررات داخلی با عنایت به تغییرات و نگرش جدید سیستم اقتصادی کشور.
پیشنهاد
با تقدیم تقاضای تصویب عملکرد، ترازنامه و صورت سود و زیان شرکت لیزینگ ایران (سهامی عام) مربوط به سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه ۱۳۸۶، پیشنهاد هیات مدیره این شرکت در زمینه تقسیم مبلغ ۹۶میلیارد ریال از سود خالص سالانه (هر سهم ۳۲۰ریال) بین سهامداران ارجمند ایفاد میگردد و آرزوی توفیق برای تمام خدمتگزاران به میهن اسلامی ایران، از درگاه حق تعالی مورد استدعا است.
ارسال نظر