تقسیم ۷۰۰ ریال سود به ازای هر سهم از سوی «صنعتی بهشهر»
مجمع عمومی عادی سالانه شرکت «صنعتی بهشهر» تقسیم مبلغ ۷۰۰ ریال سود به ازای هر سهم سال مالی ۹۰ این شرکت را تصویب کرد. در این مجمع که با حضور ۴۵/۹۵ درصد از سهامداران تشکیل شد، صورتهای مالی شرکت به تصویب حاضران جلسه رسید. ریاست این مجمع به عهده آقای شهرضایی و نظارت آن بر عهده آقایان بختیاری و گودرزی بود. همچنین سمت دبیری این جلسه را آقای عباسعلی پورهکبیر بر عهده داشت.
در این بین مهندس پورهکبیر، مدیرعامل شرکت صنعتی بهشهر ضمن ارائه گزارش عملکرد سال 90 به سوالات سهامداران پاسخ داد. علاوه بر این، در ترکیب هیات مدیره شرکت صنعتی بهشهر حضور اعضای حقوقی به مدت دو سال تمدید شد.
فعالیت اصلی
موضوع اصلی شرکت براساس ماده دو اساسنامه عبارت است از تاسیس و بهرهبرداری از کارخانجات پنبهپاککنی، روغنکشی، تصفیه روغن و سایر کارخانجات و تولید انواع محصولات از قبیل روغن، پنبه، لینتر، کنجاله.
موضوع فرعی: تولید و خرید و فروش محصولات غذایی از قبیل انواع سس - قند - شکر - غلات - برنج - چای - ماکارونی - انواع رشتههای خوراکی - آجیل - میوه خشک - آبمیوه - انواع رب - انواع کمپوت و کنسرو - آبمعدنی و بستهبندی و توزیع آنها در بازارهای داخلی و خارجی و خرید و واردات ماشینآلات، قطعات و لوازم، مواد اولیه و سایر مواد کمکی و به طور کلی هر نوع مایحتاج موردنیاز برای امور تولیدی یا برای فروش آنها، صادرات محصولات شرکت و همچنین انجام هرگونه معاملات بازرگانی و صنعتی به طور اعم، انجام سرمایهگذاری و خرید سهام شرکتهای تولیدی و تجارتی.
به موجب پروانه بهرهبرداری شماره 319410 مورخ 04/07/1351 که توسط وزارت صنایع صادر شده، بهرهبرداری از کارخانه با ظرفیت 250 تن در تاریخ مذکور آغاز شده است. ظرفیت فعلی شرکت، طبق پروانه بهرهبرداری شماره 60593/423211 مورخ 10/04/1377 به میزان 1000 تن در روز میباشد.
سرمایه و ترکیب سهامداران
سرمایه شرکت در بدو تاسیس مبلغ 5/6 میلیون ریال (شامل تعداد 260 سهم، به ارزش اسمی هر سهم 25.000 ریال) بوده که طی چند مرحله به مبلغ 330 میلیارد ریال (شامل تعداد 330 میلیون سهم، به ارزش اسمی هر سهم یکهزار ریال) در پایان فروردین ماه سال 1388 افزایش یافته است.
جایگاه شرکت در صنعت
کل میزان تقاضای بازار (از کلیه شرکتها) در سال مالی منتهی به 30 آذرماه 90 نسبت به سال مالی قبل به میزان حدود یکصد هزار تن کاهش نشان میدهد. براساس آمار رسمی شورای تولید و توزیع روغنها میزان کل خروجی کارخانجات از میزان 1.437.759 تن به 1.362.165 کاهش یافته است. دلایل اصلی این کاهش به شرح زیر است:
۱- کاهش روغنهای کالابرگی
2- کاهش موجودی عمدهفروشان و خردهفروشان به دلیل اجرای هدفمندکردن یارانهها و بازرسیهای شدید توسط بازرگانی داخلی و جنگ قیمت در بازار توسط تولیدکنندگان.
در مدت یادشده شرکت صنعتی بهشهر بهرغم کاهش یکصدهزار تنی خروجی کلیه کارخانجات و نسبت به دوره مشابه با هفتدرصد افزایش سهم بازار آزاد مواجه بوده است. شرکت در بین شرکتهای فعال در این صنعت با حجم فروش از بازار داخلی معادل مبلغ ۷.۰۷۰.۵۳۶ میلیون ریال در رده نخست قرار دارد. همچنین سهم فروش محصولات مختلف این شرکت از کل بازار داخلی و صادرات به شرح زیر است:
همچنین از نظر تکنولوژی شرکت دارای پیشرفتهترین دستگاههای تولید روغن خوراکی در سطح کل کشور و خاورمیانه میباشد.
گزارش عملکرد زیستمحیطی شرکت در سال مالی مورد گزارش و پیشبینی روند آتی آن
تجهیزات تصفیه پساب صنعتی این شرکت، با ظرفیتی معادل 200 مترمکعب در ساعت احداث گردیده و از سال 65 در حال بهرهبرداری میباشد. این تجهیزات شامل مراحل تصفیه فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بوده و در نهایت پس از ضدعفونی کردن مطابق استانداردهای سازمان حفاظت محیطزیست - تخلیه به آبهای سطحی - به رودخانه کن تخلیه میگردد.
طرحهای توسعه
شرح و موضوع هر یک از طرحها و تاریخ شروع عملیات اجرایی، کل سرمایهگذاری موردنیاز طرحها و نیز پیشرفت کار انجام شده تاکنون به تفکیک طرحها به شرح جدول ذیل است:
برنامههای آتی
- گسترش بازارهای فروش محصولات از طریق توسعه سیستم توزیع و پخش محصولات در شهرها و روستاهای کوچک به وسیله شبکه نمایندگی- ارائه محصولات جدید در روغنهای مایع خانوار از طریق فرمولهای جدید و دانش فنی روز دنیا- شرکت در نظر دارد در سال آینده افزایش سرمایهای به میزان 247 میلیارد ریال انجام دهد که از محل سود انباشته صورت خواهد گرفت.
ارسال نظر