در مجمع عمومی عادی سالانه تصویب شد
بیمه ملت ۳۳۶ میلیارد ریال سود تقسیم کرد
به گزارش روابط عمومی بیمه ملت، آقایان سعید موحدی نماینده شرکت گروه بهمن به عنوان رییس مجمع، مجید سوری و سید حسن میرمحمد نیز به نمایندگی از شرکت رایان سایپا و شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان ناظرین جلسه و نظرعلی صلاحی نژاد، معاون مالی- اداری بیمه ملت بهعنوان دبیر جلسه، انتخاب شدند و دکتر حجاریان، مدیرعامل و مثنوی قائم مقام، گزارش فعالیتهای سال ۱۳۸۹ را خدمت سهامداران ارائه نمودند.
بر اساس صورتهای مالی ارائه شده به مجمع، سود شرکت بیمه ملت در سال 1389 با رشد بیش از 30 درصد نسبت به سال قبل به 465 میلیارد ریال (به ازای هر سهم 387 ریال) افزایش یافت که بر اساس تصمیم مجمع 336 میلیارد ریال آن (به ازای هر سهم 280 ریال ) بین سهامداران تقسیم گردید. همچنین موسسه مفید راهبر به عنوان بازرس قانونی و روزنامههای دنیای اقتصاد و اطلاعات بعنوان روزنامههای رسمی بیمه ملت تعیین شدند. دکتر حجاریان، مدیرعامل بیمه ملت در خصوص عملکرد شرکت گفت: هر چند حق بیمه تولیدی بیمه ملت با 12 درصد رشد از 1827 میلیارد ریال درسال 1388 به 2044 میلیارد ریال در سال 1389 افزایش یافته است؛ اما با توجه به نرخ شکنیهای غیر اصولی در بازار، امسال، سال توسعه پرتفوی و رشد حق بیمه نیست.
وی از سوی دیگر، به آثار افزایش دیهها به دوبرابر - که فعلا توسط قوه قضائیه مسکوت مانده است - اشاره نمود که افزایش این میزان به یکباره موجب افزایش تعهدات شرکتهای بیمه به میزان بیش از کل سرمایه پرداخت شده آنان میگردد که قابل تحمل برای شرکتهای بیمه نخواهد بود همچنین بخشی از این افزایش تعهدات بهعهده مردم قرار میگیرد که افزایش تعداد زندانیان را بهعلت عدم توان کافی برای ادای تعهدات به همراه خواهد داشت. او با اشاره به سرمایه ۱۲۰ میلیارد تومانی بیمه ملت و سیاست افزایش سرمایه شرکت به منظور ثبات و توسعه فعالیتهای شرکت بیمه ملت ضروری دانست که امکان ورود به بازارهای جدید و گسترش فعالیتها در بخشهای بیمه اتکایی و پروژههای سرمایه گذاری را فراهم آورد.
عملکرد بیمه ملت در سال مالی 1389
گزارش هیات مدیره مربوط به عملکرد سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۸۹ به مجمع، اهم فعالیتهای بیمه ملت شامل حق بیمههای صادره، خسارت پرداختی و ضریب خسارت، عملیات اتکایی، ساختار، تشکیلات و نیروی انسانی، شبکه فروش و خدمات پس از فروش، سازماندهی سیستمهای IT، درآمدهای سرمایه گذاری، گزارش مدیریت ریسک و نتایج مالی و سودآوری توسط غلامرضا مثنوی قائم مقام مدیرعامل بیمه ملت قرائت شد.
او با بیان اینکه رشد تعداد بیمه نامههای صادره حق بیمه تولیدی در سال1389 با افزایش بیش از 40 درصدی به علت کاهش شدید نرخها فقط موجب افزایش 12 درصدی در حق بیمههای تولیدی گردید و حق بیمههای صادره از 1827 میلیارد ریال در سال 1388 به 2044 میلیارد ریال در سال 1389 افزایش یافت، در خصوص رشد حق بیمه رشتهها در ترکیب پرتفوی بیمه ملت یادآور شد: بالاترین رشد متعلق به بیمههای اتکایی، زندگی و سرمایهگذاری و هواپیما و کشتی و انرژی است و اعلام نمود بهطور کلی بهجز باربری و آتشسوزی که از نظر تعداد افزایش یافته است، اما از نظر مبلغ کاهش یافته و کلیه رشتههای بیمهای در سال 1389 رشد نشان میدهد.
مثنوی در خصوص بیمه شخص ثالث نیز گفت: سیاست کاهش سهم بیمه نامههای شخص ثالث همچون سال ۱۳۸۸ که بیش از ۵درصد کاهش یافته بود در سال جاری به همین نسبت کاهش و حق بیمههای هواپیما و کشتی و اتکایی با رشدهای بالاجایگزین آن گردیده است.
قائم مقام مدیر عامل بیمه ملت با بیان اینکه سیاست توازن سهم بندی اتومبیل و غیر اتومبیل در بیمه ملت درسال جدید مالی نیز ادامه می یابد، گفت: بیمه ملت تقریبا سهم 4 درصدی خود از کل بازار بیمه را در سال 1389 حفظ کرد. مثنوی در مورد خسارات پرداختی بیمه ملت نیز گفت: با توجه به کنترل خسارات از یک سو و کاهش سهم شخص ثالث طی سه سال اخیر، خسارات پرداختی شرکت در سال 1389 در سطح مبلغ 1309 میلیارد ریال کنترل گردید که نسبت به سال 1388 فقط رشد یک درصدی را نشان میدهد. مثنوی در خصوص عملیات اتکایی در بیمه ملت نیز گفت: فعالیت واحد اتکایی در دو بخش واگذاری و قبولی ریسکها از بقیه شرکتهای بیمه در سال گذشته ادامه یافته است؛ درسال 1389 هزینههای اتکایی بیمه ملت نسبت به سال قبل آن با رشد 9درصدی از 541 به 589 میلیارد ریال افزایش یافت که بیش از 90 درصد آن مربوط به واگذاری اجباری و 10 درصد مربوط به واگذاریهای اتکایی اختیاری بوده است.
وی افزود: در بخش قبولی اتکایی فعالیتهای بیمه ملت در سال ۱۳۸۹ به بیش از دو برابر افزایش یافت و توانست حق بیمههای دریافتی را با ۱۱۲ درصد رشد از ۳۳ به ۷۲ میلیارد ریال افزایش دهد.
قائم مقام بیمه ملت با بیان اینکه ساختار و تشکیلات بیمه ملت با توجه به تغییرات محیطی و نیازهای بازار و با توجه به اهداف شرکت تطبیق و ترمیم میشود و با گسترش فعالیتها در رشتههای جدید توسعه مییابد، گفت: درسال 1389 نیروی انسانی بیمه ملت با 18 درصد رشد از 261 نفر به 308 نفر افزایش یافت.
مثنوی افزود: بیمه ملت به منظور افزایش قابلیت نرمافزارهای بیمه ای با توجه به نیازها و الزامات این شرکت و همچنین به منظور صرفهجویی در هزینهها و امکان سرویسدهی مطلوب با تمرکز بر کامل نمودن نرم افزارهای رشتههای مختلف هنوز برترین سیستمهای فروش بیمههای الکترونیکی را در ایران در اختیار دارد.
وی درآمد سرمایه گذاری بیمه ملت در سال 89 را مبلغ 454 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این میزان در مقایسه با سال قبل بیش از 40 درصد رشد دارد. مثنوی با تاکید بر مدیریت اصولی ریسک در بیمه ملت تصریح کرد:به کارگیری اصول مدیریت ریسک و کاربرد آن در تصمیمگیری لایههای مختلف سازمانی یکی از فعالیتهای مهم بیمه ملت در سال 1389 بود.
او گفت: سودآوری بیمه ملت در سال ۱۳۸۹ نسبت به سال قبل با رشد ۳۱ درصدی همراه بود و سود شرکت از ۳۴۸ میلیارد ریال به ۴۵۶ میلیارد ریال افزایش یافت. وی در خاتمه برنامههای آتی بیمه ملت را افزایش سهم بازار، گسترش شبکه فروش، آمادهسازی شرکت برای مدیریت ریسک در سطح بینالمللی و افزایش سرمایه شرکت و ورود به بورس اعلام نمود.
ارسال نظر