استقبال بینظیر سهامداران از مجمع عمومی سالیانه شرکت کالسیمین بزرگترین تولیدکننده کنسانتره و شمش روی کشور
در این مجمع آقایان مهندس امیر خرمیشاد و عباس آرگون به عنوان ناظر و آقای دکتر ولی نادی قمیبه عنوان دبیر حضور داشتند.
مهندس فروزنده در ابتدا از مدیران و مسوولان و پرسنل زحمتکش که در امر تولید و رکوردشکنیهای شرکت کالسیمین و همچنین برگزاری مطلوب مجمع عمومیعادی سالانه سعی و تلاش نمودهاند تشکر و قدردانی کرد.
سپس مهندس کارگرزاده مدیرعامل کالسیمین با اشاره به سال جهاد اقتصادی خاطرنشان کرد: اشتغال، کارآفرینی و سرمایهگذاری و تولید بیشتر با کیفیت برتر گامهای لازم برای تحقق جهاد اقتصادی هستند که کالسیمین پرچمدار و پیشرو این حرکت جهادی میباشد.
وی مهمترین هدف کالسیمین را در سال جهاد اقتصادی حرکت جهشی برای رسیدن به اهداف کلان شرکت اعلام کرد و افزود: افزایش تولید بیش از سال گذشته، اجرای پروژههای توسعهای و سرمایهگذاریهای جدید به همراه تولید محصولات جدید (خروج از تکمحصولی) و افزایش سودآوری شرکت و تامین منافع سهامداران عمده از اهم اهداف کلان مدیریت کالسیمین است که درحال حاضر بزرگترین تولیدکننده اسیدسولفوریک بخش خصوصی کشور میباشد و همچنین از محصولات جدید میتوان به تولید زاماک و کربنات روی اشاره نمود.
مدیرعامل شرکت کالسیمین یادآور شد: برای اولین بار برنامه راهبردی و چشمانداز پنج ساله برای شرکت کالسیمین تهیه و تدوین شده است.
وی ادامه داد: با اتخاد راهبردهای اساسی شرکت توانسته است در تولید کنسانتره و شمش روی با عبور از مرز 350 هزار تن کنسانتره و 34 هزار تن شمش رکورد تاریخی ثبت کند.
حائز اهمیت است در سال مالی مورد گزارش سرمایه شرکت ۱۲۰ درصد افزایش یافته و در فهرست ۳۰ شرکت برتر بورس قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: پروژههای مهمیدر شرکت آغاز گردیده که بخشی از آنها در سال 1389 افتتاح و برخی نیز در سال 1390 افتتاح میگردند.
مهندس کارگرزاده در خصوص پروژه جدید در تولید شمش با خلوص بالا گفت: این پروژه در سال 1389 آغاز و با همکاری یک شرکت معتبر استرالیایی و شرکت مهندسی و تحقیقاتی فلزات غیرآهنی در حال اجرا است. تولید شمش روی SHG و شمش سرب و محصولات جانبی با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و با بهرهگیری از حداکثر توان داخلی هدفگذاری گردیده است که امیدواریم در سال 1390 این پروژه به بهرهبرداری رسیده و کالسیمین را جهت توسعه تولید با استفاده از هر نوع خاک معدنی و خارج از وابستگی به خاک اکسیده یا سولفوره در مسیر پیشرفت قرار دهد.
وی ادامه داد: در سال مالی مورد گزارش موفق شدیم به تولید بیسابقه 34 هزار تن شمش روی و 357 هزار تن کنسانتره روی و 28 هزار تن کنسانتره سرب و
۶۵ هزار تن کنسانتره روی پخته دست یابیم. شایان ذکر است سود خالص شرکت با افزایش ۸۵ درصدی نسبت به سال گذشته مبلغ ۶۲۳ میلیارد ریال محقق
شده است.
از موفقیتهای شرکت در سال ۸۹ به افزایش ۲۷۴ میلیارد ریالی داراییها و کاهش ۲۵۶ میلیارد ریالی بدهیها شرکت میتوان اشاره کرد.
وی افزود: توجه به کیفیت تولیدات از مهمترین اولویتهای مجموعه بود که خوشبختانه بیش از 70 درصد تولید شمش با گرید 2 (صادراتی) داشتهایم که این میزان در سال 88، 30 درصد بوده و شاهد رشد بیش از 40 درصد در این حوزه بودهایم.
خرید و راهاندازی شرکت حمل و نقل زاهدبار که اکنون به اسم کالسیمین بار فعالیت دارد.
گزارش مدیرعامل از موفقیتها و دستاوردهای شرکت بارها مورد تشویق گسترده سهامداران قرار گرفت که شاهدی است بر رضایتمندی آنان از عملکرد مدیریت و هیات
مدیره شرکت.
آقای مهندس کارگرزاده مدیرعامل شرکت موفقیتهای سال 89 را ناشی از همراهی هیات مدیره توانمند و سرمایههای انسانی با انگیزه کالسیمین اعم از مدیران خدوم، کارشناسان دلسوز و کارگران پرتلاش دانست که با همدلی و خلاقیت یکایک تهدیدهای سر راه را به فرصتها تبدیل نمودند.
اطلاعات طرحهای توسعه
و برنامه آینده شرکت
پروژههای مهمی در شرکت کالسیمین آغاز گردیده که بخشی از آنها در همین سال و برخی نیز در سال ۱۳۹۰ افتتاح میگردد. اهم این پروژهها شامل:
1- پروژه هوی مدیا جدید با ظرفیت 50 تن در ساعت که در خرداد ماه سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
۲- پروژه تولید کربنات روی از پساب که مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
3- پروژه تولید ورق و شمش نیکل
۴- پروژه ERP (فاز اول و دوم ITPS و فروش) اجرا گردید.
5- پروژه EFQM و نظام تعالی سازمانی.
۶- پروژه ساخت نیروگاه شرکت کالسیمین.
7- شرکت کالسیمین در سال 89 با تاسیس دانشگاه جامع علمیکاربردی و بزرگترین مرکز آموزش تخصصی سرب و روی کشور گام اساسی در تبدیل شدن به قطب کشوری سرب و روی در سال 89 برداشته است.
۸- استفاده از تکنولوژی جدید در تولید شمش با خلوص بالا (SHG) نیز در سال ۸۹ آغاز و این پروژه با همکاری شرکت معتبر استرالیایی و شرکت مهندسی و تحقیقاتی فلزات غیرآهنی در حال اجرا است.
تولید شمش روی (SHG) و شمش سرب و محصولات جانبی با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و با بهرهگیری از حداکثر توان داخلی هدفگذاری گردید که امیدواریم در سال 90 این پروژه در فاز ساخت قرار گرفته و کالسیمین را در جهت تولید با استفاده از هر نوع خاک معدنی و فارغ از وابستگی به خاک اکسیده یا سولفوره در مسیر پیشرفت افزونتر قرار دهد.
۹- همچنین براساس سند جامع برنامه ۵ ساله شرکت کالسیمین که در سال ۸۹ تهیه و به تصویب رسید توسعه و توانمندسازی متوازن در ابعاد تکنولوژی، نیروی انسانی، محصولات و ظرفیت مورد توجه قرار گرفته است.
ارسال نظر