گردشگری پساتحریم از زبان رئیس جامعه تورگردانان ایران:
افزایش تمایل جامعه دانشگاهی آمریکا برای سفر به ایران
رئیس جامعه تورگردانان ایران با اشاره به افزایش چشمگیر تقاضای گردشگران آمریکایی برای بازدید از ایران گفت:
استادان دانشگاههای برتر آمریکا همچون استنفورد و هاروارد در صف اول گردشگران آمریکایی ورود به ایران هستند. به گزارش «ایلنا»، ابراهیم پورفرج، واکنش گردشگران آمریکایی به توافقات هستهای صورت گرفته را تقاضای بیشتر برای سفر به ایران عنوان کرد و افزود: در طول ۳ ماه گذشته که فصل توریستی نیز بود، تقاضای گردشگران آمریکایی برای بازدید از ایران به شدت افزایش پیدا کرده است؛ به گونهای که در سفر آخر قطارهای VIP به ایران، تعداد بسیاری از استادان دانشگاه «استنفورد» آمریکا حضور داشتند.
رئیس جامعه تورگردانان ایران با اشاره به افزایش چشمگیر تقاضای گردشگران آمریکایی برای بازدید از ایران گفت:
استادان دانشگاههای برتر آمریکا همچون استنفورد و هاروارد در صف اول گردشگران آمریکایی ورود به ایران هستند. به گزارش «ایلنا»، ابراهیم پورفرج، واکنش گردشگران آمریکایی به توافقات هستهای صورت گرفته را تقاضای بیشتر برای سفر به ایران عنوان کرد و افزود: در طول ۳ ماه گذشته که فصل توریستی نیز بود، تقاضای گردشگران آمریکایی برای بازدید از ایران به شدت افزایش پیدا کرده است؛ به گونهای که در سفر آخر قطارهای VIP به ایران، تعداد بسیاری از استادان دانشگاه «استنفورد» آمریکا حضور داشتند. پیش از آن نیز استادان دانشگاههای «هاروارد» و «ییل»هم به ایران آمدند بنابراین به نظر میرسد در قشر فرهنگی و دانشگاهی آمریکا که به تاریخ و تمدن اهمیت میدهند، حرکت بسیار خوب و مثبتی برای ورود به ایران شکل گرفته است. پورفرج با بیان اینکه در میان گردشگران اروپایی نیز تقاضای بازدید از ایران افزایش داشته است، توضیح داد: مدتها بود که تقاضا در بازار فرانسه بسیار کم شده بود که امسال یک مرتبه بازار فرانسه رونق پیدا کرد؛ در بازار اسپانیا و آلمان نیز همین وضعیت حاکم شد که همه این موارد قطعا بهدلیل نتایج مذاکرات است.
وی در ادامه با تاکید دوباره بر اثر بسیار مثبت توافقات هستهای بر گردشگری ایران و خوشحالی تورگردانان از این بابت افزود: بهرغم این خوشحالی، نگرانیهایی نیز برای افزایش تعداد تورهای ورودی وجود دارد؛ زیرا زیرساختهای ما برای تعداد گردشگر بیشتر، مناسب نیست. متاسفانه هتل، ماشین، ابزار و وسایل مورد نیاز گردشگری را به اندازه کافی در اختیار نداریم. رئیس جامعه تورگردانان ایران تصریح کرد: این زیرساختها سبب شده است که صنعت گردشگری بهرغم فراهم آوردن امتیازات بالا برای کشور، ضعیف باشد. پورفرج همچنین در مورد اقدامات دولت برای حل مشکلات صنعت گردشگری اظهار کرد: همکاری دولت از جمله سازمان میراث فرهنگی، وزارت امور خارجه و... بسیار خوب است؛ اما توقعات بخش خصوصی با توجه به افزایش گردشگر بیشتر شده و علاقهمندیم که اتفاقی جدی و یک اراده ملی برای توسعه صنعت گردشگری پیشبیاید. همچنین همواره لازم است به این موضوع توجه کنیم که بخش خصوصی در کنار دولت است و نه در برابر آن.
ارسال نظر