فستیوالی برای ثبت جهانی یزد
فستیوال بزرگ بافت قدیم یزد در سال ۲۰۱۶ با هدف ثبت جهانی یزد برگزار میشود. معاون گردشگری استان یزد اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان در حال آمادهسازی و برنامهریزی برای برگزاری بزرگترین فستیوال ثبت جهانی یزد در سال ۲۰۱۶ است. ثبت جهانی یزد یکی از پروندههای ایران است که سالهاست در انتظار ثبت جهانی یونسکو به سر میبرد. مصطفی فاطمی، معاون گردشگری استان یزد در رابطه با برگزاری این فستیوال گفت: پس از آنکه تایید معرفی بافت قدیم یزد را در سال ۲۰۱۶ از سازمان میراث فرهنگی دریافت کردیم، برنامهریزیها را برای برگزاری بزرگترین فستیوال بافت قدیم یزد در دستور کار قرار دادیم.
فستیوال بزرگ بافت قدیم یزد در سال ۲۰۱۶ با هدف ثبت جهانی یزد برگزار میشود. معاون گردشگری استان یزد اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان در حال آمادهسازی و برنامهریزی برای برگزاری بزرگترین فستیوال ثبت جهانی یزد در سال ۲۰۱۶ است. ثبت جهانی یزد یکی از پروندههای ایران است که سالهاست در انتظار ثبت جهانی یونسکو به سر میبرد. مصطفی فاطمی، معاون گردشگری استان یزد در رابطه با برگزاری این فستیوال گفت: پس از آنکه تایید معرفی بافت قدیم یزد را در سال ۲۰۱۶ از سازمان میراث فرهنگی دریافت کردیم، برنامهریزیها را برای برگزاری بزرگترین فستیوال بافت قدیم یزد در دستور کار قرار دادیم. معاون گردشگری یزد همچنین خبر داد: ایران پیشنهاد داده است تا یزد در سال ۲۰۱۷ به عنوان کاندیدای شهر نمونه گردشگری جهان اسلام معرفی شود. به گفته فاطمی، درصورت اضافه شدن یزد به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام، یزد میتواند تبدیل به برند شهرهای نمونه گردشگری شده و به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۷ ثبت شود.
توانمندسازی فعالان گردشگری گیلان
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از اجرای طرح آموزش توانمندسازی فعالان بخش گردشگری در گیلان خبر داد. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان گیلان؛ حمیدرضا آذرپور ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: آموزش بهعنوان بخش زیربنایی مدیریت منابع انسانی و مدیریت کیفیت در صنعت گردشگری نقش اساسی و مهمی دارد. وی افزود: به همین منظور این طرح در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات در حوزه گردشگری و توانمندسازی عوامل مرتبط با این بخش، همزمان با سراسر کشور از امروز ۲۸ بهمن ماه لغایت ۱۶ اسفند ماه در گیلان برگزار میشود. این مسوول با بیان اینکه دوره مذکور بهصورت رایگان اجرا میشود، اذعان کرد: فعالان حرفهای بخش گردشگری و نیروهای سازمانهای مرتبط با فعالیت این حوزه از جمله پلیس انتظامی، بخشداران، دهیاران روستاهای هدف گردشگری و نیز عوامل مستقر در پایانههای مرزی در این دوره آموزشی شرکت خواهند کرد. مجری این طرح، موسسه گردشگران پایدار بوده که آن را با نظارت اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان اجرا میکند.
ارسال نظر