یک نماینده فراکسیون گردشگری تاکید کرد
کیش و قشم به جزایر آزاد تبدیل شوند
ایسنا: یک عضو فراکسیون گردشگری مجلس گفت: امروزه بیشترین حوزهای که در آن، فعالیت اقتصادی و فرهنگی اتفاق میافتد، حوزه گردشگری است، یعنی پربارترین و اقتصادیترین کاری که میتوان انجام داد گردشگری است، چرا که از نظر اقتصادی صرفه بالایی دارد. عابد فتاحی عنوان کرد: با گذشت ۳۵ سال از انقلاب تنها جایی که ما نقطه کور و خلأ داریم بخش گردشگری است که میتوانستیم آن را انجام بدهیم ولی در این ۳۵ سال روی گردشگری سرمایهگذاری زیادی نکردیم؛ این در حالی است که ما جزو ۱۰ کشور توریستی دنیا هستیم. این عضو فراکسیون گردشگری مجلس با بیان اینکه در این یکی دو سال گذشته ساختار و عملکرد دولت روحانی سبب شده است گردشگران بیشتری به ایران بیایند، تاکید کرد: ایران، مهد یک تمدن است، به همین دلیل گردشگران دوست دارند به ایران سفر کنند ولی اگر نتوانیم گردشگر جذب کنیم، گناهکاریم.
ایسنا: یک عضو فراکسیون گردشگری مجلس گفت: امروزه بیشترین حوزهای که در آن، فعالیت اقتصادی و فرهنگی اتفاق میافتد، حوزه گردشگری است، یعنی پربارترین و اقتصادیترین کاری که میتوان انجام داد گردشگری است، چرا که از نظر اقتصادی صرفه بالایی دارد. عابد فتاحی عنوان کرد: با گذشت ۳۵ سال از انقلاب تنها جایی که ما نقطه کور و خلأ داریم بخش گردشگری است که میتوانستیم آن را انجام بدهیم ولی در این ۳۵ سال روی گردشگری سرمایهگذاری زیادی نکردیم؛ این در حالی است که ما جزو ۱۰ کشور توریستی دنیا هستیم. این عضو فراکسیون گردشگری مجلس با بیان اینکه در این یکی دو سال گذشته ساختار و عملکرد دولت روحانی سبب شده است گردشگران بیشتری به ایران بیایند، تاکید کرد: ایران، مهد یک تمدن است، به همین دلیل گردشگران دوست دارند به ایران سفر کنند ولی اگر نتوانیم گردشگر جذب کنیم، گناهکاریم. عابد فتاحی از زیرساختهای گردشگری در ایران نیز انتقاد کرد و گفت: ما حتی هتلسازی نداریم، نمایندگان مجلس و مسوولان اگر میخواهند بدانند گردشگری چیست یک سفر به آنتالیا، جزایر قناری و هاوایی بروند تا ببینند چطور میتوان از گردشگری ۶۰- ۵۰ میلیارد دلار درآمد داشت. اگر چشمانمان را ببندیم هیچ جا را نخواهیم دید و با چشمان بسته نمیتوان دنیا را دید و کار کرد. او همچنین پیشنهاد داد: جزایری مثل کیش و قشم برای گردشگران آزاد باشد و گردشگران طبق فرهنگ خود در آنجا رفتوآمد کنند. یک نماینده فراکسیون گردشگری تاکید کرد
کیش و قشم به جزایر آزاد تبدیل شوند
ایسنا: یک عضو فراکسیون گردشگری مجلس گفت: امروزه بیشترین حوزهای که در آن، فعالیت اقتصادی و فرهنگی اتفاق میافتد، حوزه گردشگری است، یعنی پربارترین و اقتصادیترین کاری که میتوان انجام داد گردشگری است، چرا که از نظر اقتصادی صرفه بالایی دارد.
عابد فتاحی عنوان کرد: با گذشت ۳۵ سال از انقلاب تنها جایی که ما نقطه کور و خلأ داریم بخش گردشگری است که میتوانستیم آن را انجام بدهیم ولی در این ۳۵ سال روی گردشگری سرمایهگذاری زیادی نکردیم؛ این در حالی است که ما جزو ۱۰ کشور توریستی دنیا هستیم.
این عضو فراکسیون گردشگری مجلس با بیان اینکه در این یکی دو سال گذشته ساختار و عملکرد دولت روحانی سبب شده است گردشگران بیشتری به ایران بیایند، تاکید کرد: ایران، مهد یک تمدن است، به همین دلیل گردشگران دوست دارند به ایران سفر کنند ولی اگر نتوانیم گردشگر جذب کنیم، گناهکاریم.
عابد فتاحی از زیرساختهای گردشگری در ایران نیز انتقاد کرد و گفت: ما حتی هتلسازی نداریم، نمایندگان مجلس و مسوولان اگر میخواهند بدانند گردشگری چیست یک سفر به آنتالیا، جزایر قناری و هاوایی بروند تا ببینند چطور میتوان از گردشگری ۶۰- ۵۰ میلیارد دلار درآمد داشت. اگر چشمانمان را ببندیم هیچ جا را نخواهیم دید و با چشمان بسته نمیتوان دنیا را دید و کار کرد. او همچنین پیشنهاد داد: جزایری مثل کیش و قشم برای گردشگران آزاد باشد و گردشگران طبق فرهنگ خود در آنجا رفتوآمد کنند.
محیطزیست در اولویت گردشگری آشوراده
خبرگزاری میراث فرهنگی: پس از اعلام دولت درخصوص برداشته شدن موانع اجرای طرح گردشگری منطقه آشوراده نقدهای کارشناسان محیطزیست درخصوص نکات منطقهای آغاز شد؛ در این میان معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث و گردشگری بر رعایت ملاحظات محیطزیستی در خصوص گردشگری شدن آشوراده تاکید دارد.
سعید شیرکوند گفت: ساعتها روی ابعاد مختلف این طرح بحث و گفتوگو شد و تمام ابعاد این مهم با توجه به نکات محیط زیستی در نظر گرفته شده است اما رسانهها غیرواقعبینانه شروع به نقد کردند. او ادامه داد: قرار نیست پیست اسکی در این جزیره راه بیفتد یا هتل ۲۰ طبقه ساخته و سه میلیون گردشگر وارد شود. جزیره کیش با وجود گردشگرپذیر بودن تعداد گردشگرانش از ۳۰۰ هزار نفر تجاوز نمیکند، چگونه ممکن است تعداد گردشگران آشوراده سه میلیون نفر شود؟ به گفته شیرکوند، توافقنامه کلی درخصوص جزیره آشوراده بسته و نقشه اجرایی برای تکتک مناطق محیطزیستی ترسیم شده است.
درمجموع نیز ساختوسازها برای ۱۰ درصد منطقه طبیعتگردی گسترده در نظر گرفته و تمام ملاحظات زیستمحیطی همچون خیابانها و نوع بازیها مشخص شده است. او همچنین از به مزایده گذاشتن مناطق مختلف در جزیره آشوراده خبر داد و گفت: درخصوص سرمایهگذار اولیه سعی میکنیم به بخش خصوصی صرف واگذار نشود اما تمام مناطق با توجه به ملاحظات محیطزیستی با برگزاری مزایده به بخش خصوصی سپرده خواهد شد. معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث و گردشگری با تاکید بر اینکه ملاحظات زیستمحیطی مهمتر از درآمدزایی و گردشگری و هر چیز دیگری است، خاطرنشان کرد: محیطزیست به معنای قفل زدن به همه درها نیست.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث و گردشگری تصریح کرد: تنها توسعه گردشگری در آشوراده را مد نظر نداشتیم بلکه حفظ محیطزیست برایمان اولویت داشت و اگر کسی از مفاد قانونی تخطی کند با او برخورد قانونی خواهیم کرد.
دولت از انفعال خارج شود
باشگاه خبرنگاران جوان: دبیرکل موسسه جهانی حلال با اشاره اینکه تغییر نرخ ارز فرصت عظیمی برای جذب گردشگر حلال به کشورمان است، گفت: مجموعه دولت اگر میخواهد در زمینه گردشگری و توسعه فرهنگ حلال کمک و درآمدزایی کند باید از حالت انفعال خارج و اقدامات کاملا مشخص و کاربردی انجام دهد و به سخنرانی و حرکت تبلیغاتی اکتفا نکند.
عبدالحسین فخاری با بیان اینکه هشت سال است برند حلال در کشور ما راهاندازی شده و در این مدت نزدیک ۱۰۰۰ شرکت تولیدکننده مواد غذایی و دارویی دارای برند حلال شده است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت جذب توریست و درآمدزایی حاصل از آن، گردشگری حلال به عنوان یکی از بهترین راهکارهای رونق صنعت گردشگری ایران است. وی افزود: نخستین بار رئیسجمهور در اول امسال این عبارت را در کیش به کار برد و از این جزیره بهعنوان قطب گردشگری حلال کشور یاد کرد؛ پس از آن مکاتبات موسسه حلال با سازمان میراث فرهنگی و مناطق آزاد شروع شد. فخاری در توضیح گردشگری حلال گفت: این شیوه سازوکاری است که یک گردشگر مسلمان در طول سفر براساس اعتقادهای مذهبی خود بتواند از امکانات و خدمات از لحظه شروع سفر تا پایان آن استفاده کند. دبیرکل موسسه جهانی حلال تصریح کرد: برند گردشگری حلال آژانس توریستی، آژانسهای ریلی، زمینی و هوایی، مجموعه اقامتگاهها و مجموعههای تفریحی و مراکز دیدنی آن کشور یا شهر را شامل میشود.
وی با اشاره به بستر آماده کشورمان در زمینه گردشگری حلال گفت: کشور ما بستر عظیمی برای جذب گردشگری حلال را دارد که متاسفانه از آن بهره نمیبریم. سازمان میراث فرهنگی بهعنوان متولی گردشگری در ایران میتواند اقدام به گرفتن این برند برای اقامتگاهها و آژانسهای مسافربری کند.
ارسال نظر