ارائه مشوق برای مجاز شدن اقامتگاههای غیرمجاز
شناسایی و برخورد با غیرمجازها!
ایسنا: مدیرکل دفتر برنامهریزی و حمایت از توسعه گردشگری با اشاره به شیوع پدیده اجاره موقت اقامتگاههای بدون مجوز در شهرهای بزرگ گفت: ۲۰ هزار اقامتگاه مسافرتی غیرمجاز در سراسر کشور شناسایی شدهاند.
محمدرضا پوینده اظهار کرد: برای ساماندهی این اقامتگاهها دو راه حل وجود دارد. نخست ایجاد مشوق است که طراحی سایت خانه مسافر و معرفی واحدهای اقامتی، نظاممند کردن و توزیع سفر در این خانهها از جمله این مشوقها بوده که در ادامه قرار است روی بیمه و معافیت مالیاتی این واحدهای اقامتی کار شود.
ایسنا: مدیرکل دفتر برنامهریزی و حمایت از توسعه گردشگری با اشاره به شیوع پدیده اجاره موقت اقامتگاههای بدون مجوز در شهرهای بزرگ گفت: ۲۰ هزار اقامتگاه مسافرتی غیرمجاز در سراسر کشور شناسایی شدهاند.
محمدرضا پوینده اظهار کرد: برای ساماندهی این اقامتگاهها دو راه حل وجود دارد. نخست ایجاد مشوق است که طراحی سایت خانه مسافر و معرفی واحدهای اقامتی، نظاممند کردن و توزیع سفر در این خانهها از جمله این مشوقها بوده که در ادامه قرار است روی بیمه و معافیت مالیاتی این واحدهای اقامتی کار شود. او برخورد قانونی با واحدهای غیرمجاز را راه حل دوم برای ساماندهی دانست و افزود: با وجود این مشوقها، اگر واحدهای اقامتی به فعالیت غیرمجاز خود ادامه دهند، با هماهنگی ناجا و به دنبال شیوهنامهای که ابلاغ خواهد شد از فعالیت غیرقانونی این خانهها جلوگیری و با آنها برخورد میشود. وی توضیح داد: این سامانه اکنون اجرایی شده و مردم امکان مراجعه و رزرو اقامتگاههای مسافرتی را دارند، اما نقص فعلی آن جابهجایی پول به صورت اینترنتی است که قرار شده طرح کامل آن به صورت پایلوت و بهزودی در شهر مشهد اجرا شود.
پوینده درباره نرخگذاری و استانداردسازی این اقامتگاهها که براساس اطلاعات سامانه موجود در حال حاضر به نظر میرسد چندان کنترل شده نباشد، گفت: کمیته کارشناسی خانه مسافر تشکیل شده و قرار است روی نرخگذاری، استانداردسازی، درجهبندی و نظارت کار کند. مدیرکل دفتر برنامهریزی و حمایت از توسعه گردشگری همچنین درباره توجه به الگوهای موفق خارجی برای بهتر شدن این طرح بیان کرد: قرار شده نمایندگانی از شرکتهای مجری طرح خانه مسافر با هماهنگی سفارتخانههای ایران به سه کشور اتریش، صربستان و اسلوونی که با تجمع زیادی از این اقامتگاهها مواجهاند، سفر کنند تا در جریان شکل اجرایی این فعالیت قرار گیرند.
طرح ساماندهی خانههای استیجاری یا خانه مسافرها که از سال ۱۳۸۶ در دستور کار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود، همزمان با روز جهانی جهانگردی (پنجم مهرماه) بار دیگر با عنوان خانه مسافر فعال شد.
مسعود سلطانیفر رئیس این سازمان نیز گفته بود: در حال حاضر اطلاعات ۷ هزار واحد اقامتی در این سامانه ثبت شده و قرار است این آمار به ۲۰ هزار واحد اقامتی برسد.
ارسال نظر