راهاندازی فروشگاههای زنجیرهای صنایع دستی در دستور کار
گروه گردشگری: مسعود سلطانیفر معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری با حضور در نخستین گردهمایی فروشندگان و فعالان صنایعدستی از تلاش دستاندرکاران عرصه صنایعدستی تشکر و اظهار کرد: ردیفهای اعتباری ارائه شده است و همانطور که از فعالان عرصه گردشگری خواستم از فعالان صنایع دستی هم میخواهم محورهای پیشنهادی خود را اعلام کنند. رئیس سازمان میراث فرهنگی درباره مشکلات موجود در بخش صنایع دستی کشور گفت: در حوزههای مختلف این بخش اعم از آموزش، فروش، بستهبندی و. . . مشکلاتی هست که از آن آگاهیم.
گروه گردشگری: مسعود سلطانیفر معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری با حضور در نخستین گردهمایی فروشندگان و فعالان صنایعدستی از تلاش دستاندرکاران عرصه صنایعدستی تشکر و اظهار کرد: ردیفهای اعتباری ارائه شده است و همانطور که از فعالان عرصه گردشگری خواستم از فعالان صنایع دستی هم میخواهم محورهای پیشنهادی خود را اعلام کنند. رئیس سازمان میراث فرهنگی درباره مشکلات موجود در بخش صنایع دستی کشور گفت: در حوزههای مختلف این بخش اعم از آموزش، فروش، بستهبندی و... مشکلاتی هست که از آن آگاهیم. این بخش مثل سایر حوزههای سازمان ۶ یا ۷ متولی دارد، در حالی که باید یک سازمان بهعنوان مادر اصلی، متولی قانونی آن باشد. سلطانیفر حادترین معضل صنایعدستی را مشکلات مربوط به بازرگانی و فروش دانست و اظهار کرد: هنوز روشهای ما در این بخش سنتی است و باید تغییر کند. در این راستا پیشنهاد تجارت الکترونیک که ازسوی فعالان عرصه صنایعدستی ارائه شد، پیشنهاد خوبی است که با رفع فشارها و تحریمها محقق می شود. سلطانیفر در ادامه افزود: تا زمانی که از فشارها کاسته شود، به منظور حل مشکل حمل پول نقد از سوی گردشگران خارجی مذاکراتی انجام شده است تا گردشگران در فرودگاه ارز را به قیمت روز در قالب کارت شتاب به ریال تبدیل کنند؛ هنگام برگشت هم میتوانند مابقی پول خود را از فرودگاه دریافت کنند.
وی همچنین موافقت خود را با ایجاد فروشگاه زنجیرهای اعلام کرد و گفت: این فروشگاهها باید برای ارائه چندین برند ایرانی در ۱۰۰ شهر بزرگ کشور و مراکز استانی احداث شوند. معاون صنایعدستی نیز در این نشست گفت: همه مشکلات صنایعدستی خود را در عرصه فروش نشان میدهند؛ فروش و فروشندگان مهمترین شاخص صنایعدستی هستند. نامورمطلق در ادامه به مهمترین مشکلات بخش صنایعدستی اعم از نبود بازار و پایگاههای صنایعدستی، عدم برندسازی و خدمات پس از فروش، نبود نظام معین در حوزه قیمتگذاری، بالا بودن قیمت حملونقل و... اشاره و عنوان کرد: تاکنون نگاه نمایشگاهمحوری حاکم بوده ولی براساس سیاستهای فعلی به حوزه فروش و فروشگاه توجه میشود.
ارسال نظر