خبرگزاری میراث فرهنگی: درحالی که معاون طرح‌ها و سرمایه‌گذاری سازمان میراث و گردشگری از ساخت ۱۲۰۰ هتل چهار و پنج ستاره خبر داده‌است، جامعه هتلداران ایران این گفته‌ها را مورد نقد قرار داد. چنین ادعایی که اکنون از سوی مدیران دولت یازدهم مطرح می‌شود خاطرات وعده‌های مدیران سازمان میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری در دولت گذشته را زنده می‌کند؛ وعده‌هایی که برای ساخت یک‌هزار سرویس بهداشتی و مجتمع بین‌ راهی یا ساخت هتل‌های هفت‌ستاره داده شده‌بود و سرانجام هیچ‌کدام‌شان تا پایان دولت دهم معلوم نشد.

«جمشید حمزه زاده» رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: در ایران از بدو شروع فعالیت‌های گردشگری تاکنون تنها حدود ۱۱۰۰ هتل ساخته شده‌است و امروز خبر از بهره‌برداری ۱۲۰۰ هتل چهار و پنج ستاره منتشر می‌شود که به این ترتیب به طور میانگین در هر استان ۴۰ هتل جدید ساخته خواهد شد.

او با تاکید بر اینکه احداث هتل یک ضرورت است یادآور شد: در عین آنکه گردشگری نیازمند ساخت هتل‌های خوب و استاندارد است، اما تحقق این مهم باید با توجه به یک نظام هدفمند انجام شود. رسیدن به این نظام هدفمند نیز نیازمند انجام مطالعات نیازسنجی است. رئیس جامعه هتلداران ایران ادامه داد: در بسیاری از شهرها مانند کرمان، بندرعباس و اراک، هتل‌‌های چهار و پنج ستاره با ظرفیت‌های خالی فعالیت می‌کنند و با وارد شدن این تعداد هتل در چرخه گردشگری، هتلداران همان تعداد اندک مسافری را که دارند نیز از دست خواهند داد.

حمزه زاده با اعتقاد برآنکه آمارهای اعلام شده از سوی مسوولان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بدون انجام مطالعات نیازسنجی مطرح شده‌است، تصریح کرد: معتقد هستیم که در اعلام آمارها اشتباه شده‌است و در صورت درست بودن این ارقام با توجه به آنکه بدون مطالعات کارشناسی بوده‌است راه به جایی نخواهد برد. رئیس جامعه هتلداران ایران معتقد است: تا زمانی که مدیریت زمانی سفر و توزیع سفر در طول سال را نداشته باشیم ساخت این تعداد هتل همانند توسعه بدون برنامه خواهد بود. هرجای دنیا که توسعه‌ای اتفاق افتاده، با برنامه هدفمند توانسته به موفقیت دست یابد اما اگر مطالعه نباشد شکست می‌خورد.