درخواست هتلداران از مجلس برای افزایش نیافتن نرخ خدمات گردشگری
مهر- مدیر اجرایی جامعه هتلداران کشور با انتقاد از پیشنهاد عوارض ۵ درصدی هزینههای اقامتی - رفاهی گردشگری در بودجه ۹۳ گفت: از نمایندگان مجلس خواستهایم تا اجازه ندهند با دریافت عوارض ۵ درصدی از هتلها و مراکز گردشگری نرخ خدمات افزایش یابد. خسرو ایرانپور به خبرگزاری مهر گفت: در بند «ج» تبصره ۱۴۱ لایحه بودجه پیشنهادی سال ۹۳ آمده که شهرداریها موظف هستند پنج درصد هزینههای اقامتی مراکز رفاهی گردشگری را اخذ و به حساب مربوطه واریز کنند. این در حالی است که در ماده ۵۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده اجازه هر نوع عوارض به ارایه دهندگان خدمات ممنوع شده است، بنابراین با توجه به این شرایط هتلداران مجبورند برای تامین عوارض نرخ خدمات را افزایش دهند.
مهر- مدیر اجرایی جامعه هتلداران کشور با انتقاد از پیشنهاد عوارض 5 درصدی هزینههای اقامتی - رفاهی گردشگری در بودجه 93 گفت: از نمایندگان مجلس خواستهایم تا اجازه ندهند با دریافت عوارض 5 درصدی از هتلها و مراکز گردشگری نرخ خدمات افزایش یابد.
خسرو ایرانپور به خبرگزاری مهر گفت: در بند «ج» تبصره ۱۴۱ لایحه بودجه پیشنهادی سال ۹۳ آمده که شهرداریها موظف هستند پنج درصد هزینههای اقامتی مراکز رفاهی گردشگری را اخذ و به حساب مربوطه واریز کنند. این در حالی است که در ماده ۵۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده اجازه هر نوع عوارض به ارایه دهندگان خدمات ممنوع شده است، بنابراین با توجه به این شرایط هتلداران مجبورند برای تامین عوارض نرخ خدمات را افزایش دهند. وی گفت: در شهرهایی مثل مازندران و خراسان رضوی تعداد تختهای غیررسمی از تعداد تختهای رسمی بیشتر است و مسافران با افزایش نرخ مسلما به مراکز اقامتی غیرمجاز رجوع میکنند. مدیر اجرایی جامعه هتلداران گفت: سرمایهگذاری در حوزه صنعت هتلداری با تصویب این بند از بودجه به حداقل میرسد، درحالی که این کار برخلاف فرمایشات مقام معظم رهبری و اهداف گردشگری دولت تدبیر و امید است.
وی از مجلس و متولیان گردشگری خواست که از ایجاد هر نوع مشکل در صنعت گردشگری جلوگیری کنند و اجازه ندهد که این بند از لایحه پیشنهادی تصویب شود. ایرانپور در اینباره از ارسال نامههایی به مجلس خبر داد.
در بخشی از نامهای که دبیر اجرایی جامعه هتلداران به رییس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس نوشته آمده است: ماده ۵۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده با هدف ایجاد ثبات در فعالیتهای اقتصادی وضع شده تا شرایط کسبوکار ارتقا یابد. در قسمت دیگری از این نامه آمده: صنعت گردشگری به صنعت پاک معروف است و کمترین آلودگی محیط زیستی را ایجاد میکند چگونه است که هزینههای رفع آلودگیهای زیست محیطی و مدیریت پسماند را باید بخش گردشگری تامین کند.
ارسال نظر