معاون رئیسجمهوری تاکید کرد
الزامات پیشران بودن بخش خصوصی گردشگری
معاون رئیسجمهوری نقش بخش خصوصی را در رشد و توسعه صنعت گردشگری مهم دانست و از این بخش به عنوان پیشران توسعه نام برد اما تاکید کرد: «بخش خصوصی برای این پیشران بودن نیازمند حمایت و تسهیلاتی است که دستگاههای دولتی از طریق دستورالعملها، قوانین و هماهنگیهای بیندستگاهی باید آن را فراهم کنند. » زهرا احمدیپور در سفر خود به کردستان و در دیدار با فعالان گردشگری این استان با بیان این مطلب افزود: «گردشگری با مشارکت بخش خصوصی رونق میگیرد نه با تصدیگری دولت. در واقع تصدیگری امور بر عهده بخش خصوصی است و دستگاههای دولتی فقط باید تسهیلگر باشند و بر اجرای فعالیتها نظارت داشته باشند.
معاون رئیسجمهوری نقش بخش خصوصی را در رشد و توسعه صنعت گردشگری مهم دانست و از این بخش به عنوان پیشران توسعه نام برد اما تاکید کرد: «بخش خصوصی برای این پیشران بودن نیازمند حمایت و تسهیلاتی است که دستگاههای دولتی از طریق دستورالعملها، قوانین و هماهنگیهای بیندستگاهی باید آن را فراهم کنند.» زهرا احمدیپور در سفر خود به کردستان و در دیدار با فعالان گردشگری این استان با بیان این مطلب افزود: «گردشگری با مشارکت بخش خصوصی رونق میگیرد نه با تصدیگری دولت. در واقع تصدیگری امور بر عهده بخش خصوصی است و دستگاههای دولتی فقط باید تسهیلگر باشند و بر اجرای فعالیتها نظارت داشته باشند.» بهگزارش خبرگزاری میراثآریا، رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری تاکید کرد: «احصای مشکلات و دستیابی به راه رفع آنها، مشارکت بخش خصوصی و دولتی را میطلبد. همچنین برای رفع این مشکلات باید از قوانین موجود استفاده و اگر نقص قانونی هم وجود دارد باید آن را برطرف کرد.»
وی با اشاره به اینکه برخی استانها با وجود ظرفیتها و جاذبههای متنوع نتوانستهاند به مقصد گردشگری تبدیل شوند، رفع این معضل و دستیابی به راهحل اجرایی را با مشارکت بخش خصوصی، آژانسها، دفاتر خدمات گردشگری و تدوین برنامههای مشترک از سوی این بخشها امکانپذیر دانست. احمدیپور همچنین تاکید کرد: «برگزاری نشستها و همایشهای دستگاههای دولتی در سایر استانها و تمرکززدایی از برگزاری این برنامهها در تهران، باید مورد توجه قرار گیرد، چراکه با برگزاری این نشستها و همایشها، شاهد برگزاری تورهای رسانهای، ورود سمنها به این استانها و آشناسازی و معرفی مقاصد جدید گردشگری به گردشگران داخلی و خارجی خواهیم بود.» معاون رئیسجمهوری با تاکید بر اینکه رویداد «تبریز۲۰۱۸» باید با مشارکت تمام دستگاهها، بخش خصوصی، استانها و مردم برگزار شود، افزود: «استانها باید برای استفاده از فرصت برگزاری رویداد «تبریز۲۰۱۸» برنامه داشته باشند.» احمدیپور یادآور شد: «بهواسطه خوشههای گردشگری میتوان برای کشور ارزش افزوده ایجاد کرد و این موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.»
آمادهسازی پرونده ثبت جهانی اورامان
وی همچنین از آماده شدن پرونده ثبت جهانی اورامان خبر داد و اعلام کرد که قرار است این پرونده سال ۲۰۱۸ به یونسکو ارسال شود. رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به مزایای ثبت شهرها در فهرست میراث جهانی گفت: «گردشگران خارجی، بازدید از شهرهای جهانی را در برنامه سفر خود میگنجانند و همین امر موجب رشد و رونق گردشگری در این شهرها میشود. بیتردید با ثبت جهانی اورامان و همچنین ثبت جهانی مریوان بهعنوان شهر جهانی کلاش (گیوه)، شاهد حضور گردشگران بیشتری در استان کردستان خواهیم بود.»
ارسال نظر