بررسی دلایل مخالفت هتلداران با خانهمسافرها
اعضای جامعه هتلداران کشور در نشستی با سرپرست جدید معاونت گردشگری سازمان میراثفرهنگی، مخالفت خود را درباره طرح خانهمسافرها مطرح کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس جامعه هتلداران کشور در این نشست گفت: «اول قرار بود خانهمسافرها در ۶ استان پرگردشگر از جمله مازندران، گیلان و گرگان، قم، خراسان رضوی و فارس آنهم در زمان غیرپیک اجرا شود اما بعدها فراگیر شد و مشکلاتی را بهوجود آورد. » جمشید حمزهزاده افزود: «برخی از این خانهمسافرها غیراستاندارد هستند و سازمان میراثفرهنگی درواقع به خانهای مجوز داده که از نظر ایمنی صفر است!» مسیح الله صفا، رئیس جامعه هتلداران کیش نیز با گلایه از خالی بودن هتلها در کیش، تصریح کرد: «تعداد این مراکز کم نیست.
اعضای جامعه هتلداران کشور در نشستی با سرپرست جدید معاونت گردشگری سازمان میراثفرهنگی، مخالفت خود را درباره طرح خانهمسافرها مطرح کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس جامعه هتلداران کشور در این نشست گفت: «اول قرار بود خانهمسافرها در ۶ استان پرگردشگر از جمله مازندران، گیلان و گرگان، قم، خراسان رضوی و فارس آنهم در زمان غیرپیک اجرا شود اما بعدها فراگیر شد و مشکلاتی را بهوجود آورد.» جمشید حمزهزاده افزود: «برخی از این خانهمسافرها غیراستاندارد هستند و سازمان میراثفرهنگی درواقع به خانهای مجوز داده که از نظر ایمنی صفر است!» مسیح الله صفا، رئیس جامعه هتلداران کیش نیز با گلایه از خالی بودن هتلها در کیش، تصریح کرد: «تعداد این مراکز کم نیست. حدود ۲۶ هزار مرکز اقامتی غیرمجاز در کیش وجود دارد که کمتر از ۵۰ درصد ضریب اشغال دارد.»
حرمتی، یکی از اعضای اتحادیه هتلداران خوزستان نیز با بیان اینکه معلوم نیست گردشگران خارجی در کجا اقامت میکنند؛ اظهار کرد: «در خوزستان مسافران عراقی را در این خانههای استیجاری اسکان میدهند. در همین حال، در یک هتل سرمایهگذاری کلانی میشود و نیروهای زیادی شاغل هستند و سالها هتل عوارض و مالیات میدهد، ولی هیچیک از خانهمسافرها این دغدغهها را ندارند.» آذری از هتلداران اراک نیز، اقامتگاههای نهادها و دستگاهها و صنایع دیگر را از مشکلات دیگر هتلداران دانست و افزود: «این اقامتگاهها اگر تاکنون فقط بخشی از سال میهمان داشتند اما حالا میخواهند در ماههای دیگر سال هم مسافر بگیرند؛ همانطور که آموزش و پرورش به این حوزه ورود پیدا کرد، گویا صنایع دیگر نیز در اراک به این حوزه وارد شدهاند.» رئیس اتحادیه هتلداران خراسانرضوی هم با بیان اینکه در مشهد حدود ۲۲۰ هتل فعال با ۱۰ هزار کلاس درس وجود دارد که مسافر میپذیرند؛ اظهار کرد: «روند پروژههای هتلی مشهد آنقدر بیمحاسبه است که هتلهای ۵ ستاره تنها ۲۷درصد ضریب اشغال داشتهاند. برای بقیه هتلها نیز ۳۸ درصد ضریب اشغال ثبت شده است.» به گفته محمد قانعی، ۳۷۵ پروژه اقامتی هتل و هتل آپارتمان در دستور کار وجود دارد و از استانداری شنیده شده که برای حدود ۳ هزار واحد مجوز صادر شده است.
ارسال نظر