لزوم جذب سرمایهگذار در گردشگری دریایی
رئیس ستاد توسعه فناوری صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، ضمن تاکید بر جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی در عرصه گردشگری دریایی، آن را نیازمند انسجام سازمانها و دورشدن از نگاههای سلیقهای این بخش دانست. به گزارش «ایسنا» محمدسعید سیف عملکرد سلیقهای ارگانهای ارائهدهنده مجوز را از عمده مشکلات حوزه گردشگری دریایی دانست و گفت: «مشکلات و مسائل این حوزه بسیار متنوع است، چرا که از نیروی انتظامی گرفته تا اماکن، سازمان بنادر و دریانوردی و سایر بخشها به نوعی در ارائه مجوز به آن دخیل هستند.
رئیس ستاد توسعه فناوری صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، ضمن تاکید بر جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی در عرصه گردشگری دریایی، آن را نیازمند انسجام سازمانها و دورشدن از نگاههای سلیقهای این بخش دانست. به گزارش «ایسنا» محمدسعید سیف عملکرد سلیقهای ارگانهای ارائهدهنده مجوز را از عمده مشکلات حوزه گردشگری دریایی دانست و گفت: «مشکلات و مسائل این حوزه بسیار متنوع است، چرا که از نیروی انتظامی گرفته تا اماکن، سازمان بنادر و دریانوردی و سایر بخشها به نوعی در ارائه مجوز به آن دخیل هستند.»
سیف هماهنگی ارگانها و نهادها را یک الزام دانست و افزود: «برای رشد و توسعه نیاز است که نمایندگان سازمانها بتوانند به شفافیت و هماهنگی دست پیدا کنند و با دید مانع تراشی به مساله نگاه نکنند؛ زیرا در این صورت هیچ سرمایهگذاری حاضر به ریسک نخواهد بود. بنابراین اگر دولت علاقهمند به توسعه اشتغال و کار است، باید این نوع مسائل را نیز به جز بخش حمایت مالی اصلاح کند.» او همچنین با اشاره به ضروری بودن فراهم کردن بستههای حمایتی برای جذب سرمایهگذار گفت: «حضور سرمایهگذاران در منطقه یک بحث است، اما اینکه ما تا چه حد بتوانیم بستههایی فراهم کنیم که موجب استقبال آنان شود، متفاوت است پس باید منطقه آزاد در وهله نخست و کشور در وهله دوم این جذابیت را فراهم کنند.» وی در پایان از انجام طرح رستوران مغروق و زیردریایی تفریحی در کیش خبر داد و تصریح کرد: «طرحهایی چون رستوران مغروق برای کیش، در حال ساخت است. در بخش زیردریایی طرح تفریحی که آن هم متعلق به کیش است، مصوب شده و بهزودی ساخت آن آغاز میشود.»
ارسال نظر