«مستر کارت» اعلام کرد
رتبه نهم تهران در سرعت جذب گردشگر
مسترکارت در گزارش سالانه «شاخص شهرهای مقصد گردشگری» اعلام کرد که تهران در رتبه نهم شهرهای درحال رشد دنیا در جذب گردشگر قرار دارد. در این ردهبندی مسترکارت، اوزاکای ژاپن با ۱۴/ ۲۰ درصد، بالاترین میزان رشد را در جذب گردشگر و شاخصهای زندگی شهرنشینی داشته است.
براساس این گزارش، منطقه آسیا-اقیانوسیه و خاورمیانه و آفریقا اهمیت دوچندانی در دورنمای اقتصاد جهانی پیدا کردهاند. این موضوع در گزارش سالانه سازمان جهانی گردشگری نیز موردتاکید قرار گرفته بود. بسیاری از شهرهایی که طبق این شاخص مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، هم از لحاظ میزان بازدید گردشگر و هم از لحاظ شاخصهای شهرنشینی با رشد چشمگیری همراه بودهاند.
مسترکارت در گزارش سالانه «شاخص شهرهای مقصد گردشگری» اعلام کرد که تهران در رتبه نهم شهرهای درحال رشد دنیا در جذب گردشگر قرار دارد. در این ردهبندی مسترکارت، اوزاکای ژاپن با ۱۴/ ۲۰ درصد، بالاترین میزان رشد را در جذب گردشگر و شاخصهای زندگی شهرنشینی داشته است.
براساس این گزارش، منطقه آسیا-اقیانوسیه و خاورمیانه و آفریقا اهمیت دوچندانی در دورنمای اقتصاد جهانی پیدا کردهاند. این موضوع در گزارش سالانه سازمان جهانی گردشگری نیز موردتاکید قرار گرفته بود. بسیاری از شهرهایی که طبق این شاخص مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، هم از لحاظ میزان بازدید گردشگر و هم از لحاظ شاخصهای شهرنشینی با رشد چشمگیری همراه بودهاند. به گزارش «ایسنا»، بعد از شهر اوزاکا که از این حیث در رتبه اول قرار گرفته، چنگدو با رشد ۱۴/ ۲۰ درصدی و ابوظبی با رشد ۸۱/ ۱۹ درصدی در رتبههای دوم و سوم جای گرفتهاند. همچنین شهرهای کلمبوی سریلانکا، توکیوی ژاپن، ریاض عربستان، تایپه تایوان و ژیان چین بالاتر از تهران، رتبههای چهارم تا هشتم سریعترین شهرهای در حال رشد را در گزارش سالانه مسترکارت به خود اختصاص دادهاند. تهران، پایتخت کشورمان نیز با رشد ۹۸/ ۱۲ درصدی در رتبه نهم ایستاده است.
مقاصد اول تا دهم
در همین حال این گزارش سالانه که ۱۳۲ شهر از پنج قاره جهان را مورد بررسی قرار داده، نشان میدهد بانکوک با کنار زدن لندن رتبه نخست مقصد گردشگری جهان در سال ۲۰۱۶ را به دست آورده است. براین اساس، پیشبینی میشود شهر بانکوک امسال میزبان ۳۳ میلیون گردشگر از نقاط مختلف جهان باشد که البته به باور کارشناسان بخش عمدهای از آنها را چینیها تشکیل میدهند. بررسیها حاکی از آن است که اگرچه آلودگی شهر بانکوک عامل بازدارندهای برای حضور بلندمدت گردشگران است، اما تنوع غذایی و سواحل آفتابی آن، گردشگران را برای سفر به این شهر آسیایی ترغیب میکند. این گزارش تعداد گردشگرانِ شهرهای مختلف جهان و هزینههای صورت گرفته توسط آنها را نیز مورد تحلیل قرار داده و در آن ارزیابی دقیقی از نحوه مسافرت مردم در کشورهای مختلف ارائه شده است.
براساس این مطالعه، شهر بانکوک در سال جاری میلادی میزبان ۴۱/ ۲۷ میلیون گردشگر از نقاط مختلف جهان بوده است. شهر لندن که پیش از این در رتبه اول قرار داشت، با ۸۸/ ۱۹ میلیون گردشگر در رتبه دوم ایستاده است. پاریس با ۰۳/ ۱۸ میلیون گردشگر، دبی با ۲۷/ ۱۵ میلیون گردشگر، نیویورک با ۷۵/ ۱۲ میلیون گردشگر، سنگاپور با ۱۱/ ۱۲ میلیون گردشگر، کوالالامپور با ۰۲/ ۱۲ میلیون گردشگر، استانبول با ۹۵/ ۱۱ میلیون گردشگر، توکیو با ۷۰/ ۱۱ میلیون گردشگر و سئول با ۲۰/ ۱۰ میلیون گردشگر نیز در رتبههای بعدی پربازدیدترین شهرهای جهان در سال جاری میلادی قرار دارند. طبق گزارش سالانه مسترکارت، دبی در رتبه اول فهرست شهرهای جهان از لحاظ درآمد گردشگری است؛ تا آنجا که این شیخنشین امارات متحده عربی در سال جاری میلادی حدود ۳/ ۳۱ میلیارد دلار از محل میزبانی از گردشگران بینالمللی درآمد کسب کرده و با اختلاف چشمگیری نسبت به شهر دوم یعنی لندن که ۸/ ۱۹ میلیارد دلار درآمد داشته، در رتبه اول قرار گرفته است.
ارسال نظر