سفره ایرانی از رامسر به تبریز میرود
نخستین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، جمعه شب با معرفی برترین سرآشپزها در رامسر به پایان رسید. این جشنواره که از عصر چهارشنبه و به مدت سه روز در این شهرستان برگزار شد، مورد استقبال مردم خصوصا گردشگران و مسافران تابستانی قرار گرفت. معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی در اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه سفره ایرانی شاخص بزرگ کشور ما است، گفت: «جذب مخاطب جهانی، هدف سفره ایرانی است. » به گفته مرتضی رحمانی موحد، این نخستین جشنوارهای است که به میزبانی مازندران با شرکت استانهای گیلان، گلستان و قزوین در شهر زیبای رامسر برگزار شد و قرار است در مجموع این جشنواره در ۸ منطقه کشور برگزار شود.
نخستین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، جمعه شب با معرفی برترین سرآشپزها در رامسر به پایان رسید. این جشنواره که از عصر چهارشنبه و به مدت سه روز در این شهرستان برگزار شد، مورد استقبال مردم خصوصا گردشگران و مسافران تابستانی قرار گرفت. معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی در اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه سفره ایرانی شاخص بزرگ کشور ما است، گفت: «جذب مخاطب جهانی، هدف سفره ایرانی است.» به گفته مرتضی رحمانی موحد، این نخستین جشنوارهای است که به میزبانی مازندران با شرکت استانهای گیلان، گلستان و قزوین در شهر زیبای رامسر برگزار شد و قرار است در مجموع این جشنواره در ۸ منطقه کشور برگزار شود.
به گزارش «میراث آریا»، وی با بیان اینکه استانهای شمالی در مهماننوازی و سفره رنگارنگ تجربه طولانی دارند، افزود: «دومین جشنواره سفره ایرانی ۱۳ تا ۱۵ مرداد در تبریز با شرکت استانهای آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان برگزار خواهد شد.» در همین رابطه، مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش معاونت گردشگری و دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره سفره ایرانی از شناسایی ۲۵۰۰ نوع غذا در ایران خبر داد و در حاشیه جشنواره سفره ایرانی در رامسر، توسعه فرهنگ گردشگری را از جمله اولویتهای جشنواره عنوان کرد. محسن رنجبر افزود: «غذا بهعنوان یکی از نمادها و باورهای فرهنگی یک جاذبه ملموس فرهنگی است؛ بهطوری که سالانه ۲۵۰ میلیارد دلار ارزش تبادل مالی غذای گردشگران در دنیا برآورد شده است.» وی خاطرنشان کرد: «افرادی که به مسافرت میروند ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار برای غذا هزینه میکنند و غذا به عنوان یک جاذبه مهم برای کشاندن دوباره گردشگر به یک نقطه بهشمار میرود.» این مقام مسوول با اشاره به اینکه در ایران تنوع فرهنگی برگرفته از تنوع اقلیمی و زیستمحیطی سفره گسترده ایرانی را با تنوع بالایی مواجه کرده است، خواستار احیای غذاهای سنتی کشور شد تا به آن وسیله، جاذبه گردشگری و مقصدسازی با حضور گردشگران افزایش پیدا کند. رنجبر تاکید کرد: «جای سفره ایرانی در گردشگری خالی است و باید تلاش کنیم ذائقهای که به سمت فستفود رفته را با فرهنگ محلی جایگزین کنیم.»
ارسال نظر