در نشست خبری کنفرانس کیفیت خدمات در گردشگری و میهماننوازی مطرح شد
راهکارهای توسعه گردشگری اصفهان
دنیای اقتصاد، اصفهان: دبیر علمی کنفرانس بینالمللی کیفیت خدمات در گردشگری و مهماننوازی گفت: «وقتی بتوانیم توریست را راضی نگه داریم، ماندگاری او افزایش یافته و به سبب آن درآمد بیشتری عاید شهر میشود؛ چه اینکه مثلا اصفهان ظرفیت نگه داشتن گردشگران را به مدت بیش از یک هفته دارد. » جعفر جعفری با اشاره به اینکه گاهی برخی کشورها میلیونها نفر توریست دارند، اما چون توریست تجربه خوبی در این کشورها نداشته، هیچگاه نمیخواهد به آن کشور برگردد، خاطرنشان کرد: «کنفرانس کیفیت خدمات در گردشگری و مهماننوازی برگزار میشود تا ساختار صنعت توریسم اصفهان در آینده با کیفیتتر از قبل باشد.
دنیای اقتصاد، اصفهان: دبیر علمی کنفرانس بینالمللی کیفیت خدمات در گردشگری و مهماننوازی گفت: «وقتی بتوانیم توریست را راضی نگه داریم، ماندگاری او افزایش یافته و به سبب آن درآمد بیشتری عاید شهر میشود؛ چه اینکه مثلا اصفهان ظرفیت نگه داشتن گردشگران را به مدت بیش از یک هفته دارد.» جعفر جعفری با اشاره به اینکه گاهی برخی کشورها میلیونها نفر توریست دارند، اما چون توریست تجربه خوبی در این کشورها نداشته، هیچگاه نمیخواهد به آن کشور برگردد، خاطرنشان کرد: «کنفرانس کیفیت خدمات در گردشگری و مهماننوازی برگزار میشود تا ساختار صنعت توریسم اصفهان در آینده با کیفیتتر از قبل باشد.»
وی افزود: «گردشگری به ما نشان میدهد مباحث سیاسی، دینی، مذهبی و... نمیتواند مردم جهان را از هم جدا کند. اگر بتوان مدت اقامت گردشگرانی را که به اصفهان سفر میکنند بیشتر کرد، میتوان درآمد بیشتری برای شهر رقم زد.» این استاد بنام گردشگری، با تاکید بر لزوم حفظ گنجینههای میراثی اصفهان تصریح کرد: «امروز شهرهای کشور نسبت به گردشگری بیدار شدهاند و اکنون زمان جلب نظر دیگر کشورها نسبت به گردشگری ایران است. پس باید کنفرانسهای بینالمللی برگزار و از استادان برتر گردشگری جهان برای نظردهی دعوت کنیم تا ما را نقد کنند.» وی یادآور شد: «هنوز پیشرفت گردشگری در کشور راضیکننده نیست، اما صنعت گردشگری ایران در حال توسعه است. گاهی فراموش میکنیم که خود ما توریستهایی در این کره خاکی هستیم و با رفتن ما این جوانان هستند که باید کره زمین را از ما تحویل بگیرند، اما آیا چیز خوبی برای آنها به یادگار گذاشتهایم؟» در این نشست مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان نیز با بیان اینکه ۲۳ تقاضا برای واگذاری برخی ابنیه تاریخی به این اداره رسیده است، گفت: «پنج بنا به گزارش نهایی رسیده و تقریبا بحث واگذاری آن انجام شده است. یک تقاضای چند میلیون دلاری هم برای در اختیار گرفتن یک مجموعه تاریخی مهم اصفهان به اداره کل آمده و بخش خصوصی میخواهد این مجموعه تاریخی را خریداری کند.» فریدون الهیاری ادامه داد: «گاهی در موضوع گردشگری برخی از مولفههای رفتاری شاخص محسوب میشود که یکی همین بحث مهمان نوازی است؛ این بحث جزو رفتارهای نهادینه شده در فرهنگ ایرانی است.
مهمان نوازی در گردشگری میتواند به صورت تخصصی مطرح شود و موجب به روز شدن و پیشبرد صنعت گردشگری در کشور ایران شود.» وی اصفهان را بهعنوان استانی که گردشگری را محور توسعه خود قرار داده، نیازمند توسعه بخش نرمافزاری و سختافزاری در این زمینه دانست و با توجه به شتابی که گردشگری در این سالها و بهخصوص این روزها گرفته است از آن به عنوان یک رویکرد مهم نام برد. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان تصریح کرد: «در برنامه ششم توسعه پیشبینی کردهایم میزان تختهای اصفهان از ۱۶ هزار و ۵۰۰ عدد به ۸۰ هزار تخت برسد و خوشبختانه با ورود بسیار خوب سرمایهگذاران به بخش هتلسازی اصفهان، این اتفاق در حال رخ دادن و حرکت به سمت هتلسازی بسیار خوب و مناسب است.» شهردار اصفهان نیز در این جلسه با ابراز خرسندی نسبت به دغدغه مدیران در حوزه گردشگری و گشوده شدن پنجره گردشگری در اصفهان، اظهار کرد: «شهرداری در گردشگری هیچگاه به فکر تصدیگری نیست و بیشتر نقش یاریرسان را دارد. خوشبختانه در بحث زیرساختهای گردشگری شرایط مناسبی در اصفهان وجود دارد. امروز هتلسازی که پشت سد ۱۵ ساله شهرداری قفل شده بود، رونق یافته است.» مهدی جمالینژاد ادامه داد: «قرار نیست تنها به جاذبههای کهن اصفهان بسنده کنیم بلکه باید جاذبه جدید ایجاد کنیم؛ به همین منظور آکواریوم و دلفیناریوم را برای اصفهان در نظر گرفتیم.»
ارسال نظر