ضربه ۱/ ۳ میلیارد دلاری روسها به مصریها
درآمدهای حاصل از گردشگری مصر از زمان منع سفر روسها به این کشور حدود ۱/ ۳ میلیارد دلار کاهش داشته است. به گزارش ایسنا، شریف اسماعیل، نخستوزیر مصر در یک مصاحبه تلویزیونی عنوان کرد که پس از انفجار یک هواپیمای مسافربری روس بر فراز شبهجزیره سینا و متعاقب آن عدم پرواز خطوط هواپیمایی روسیه به مقصد مصر، درآمدهای گردشگری این کشور با کاهش قابلملاحظه ۱/ ۳ میلیارد دلاری روبهرو شده است.
قاهره هفته گذشته برای اولینبار اعتراف کرد که ماجرای سقوط هواپیما در صحرای سینا که به کشته شدن ۲۲۴ گردشگر روسی در ماه اکتبر ۲۰۱۵ انجامید، یک اقدام تروریستی بوده است و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر عنوان کرد که تروریستها با هدف ضربه زدن به صنعت گردشگری و روابط ما با روسیه این هواپیما را منهدم کردهاند.
درآمدهای حاصل از گردشگری مصر از زمان منع سفر روسها به این کشور حدود ۱/ ۳ میلیارد دلار کاهش داشته است.به گزارش ایسنا، شریف اسماعیل، نخستوزیر مصر در یک مصاحبه تلویزیونی عنوان کرد که پس از انفجار یک هواپیمای مسافربری روس بر فراز شبهجزیره سینا و متعاقب آن عدم پرواز خطوط هواپیمایی روسیه به مقصد مصر، درآمدهای گردشگری این کشور با کاهش قابلملاحظه ۱/ ۳ میلیارد دلاری روبهرو شده است.
قاهره هفته گذشته برای اولینبار اعتراف کرد که ماجرای سقوط هواپیما در صحرای سینا که به کشته شدن ۲۲۴ گردشگر روسی در ماه اکتبر ۲۰۱۵ انجامید، یک اقدام تروریستی بوده است و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر عنوان کرد که تروریستها با هدف ضربه زدن به صنعت گردشگری و روابط ما با روسیه این هواپیما را منهدم کردهاند. در فاصلهای کوتاه پس از این حادثه در اکتبر ۲۰۱۵، روسها تمامی پروازهای مسافربری خود را به مصر متوقف کرده و خطوط هوایی مصر نیز به سبب نبود امنیت، پروازی به روسیه در برنامه کاری قرار ندادند. به گزارش راشا تودی، این اقدامات موجب بروز نگرانی فراوانی در میان مقامات مصری شد و صنعت هفت میلیارد دلاری این کشور را در معرض سقوط قرار داد. مقامات روسی قول دادهاند در صورتی که مسکو اطمینان حاصل کند که فرودگاههای مصر از قوانین امنیت هوایی پیروی میکنند، پروازهای میان دو کشور از سرگرفته خواهد شد. بهرغم رکود اخیر گردشگری در مصر، این صنعت همچنان یکی از ستونهای اساسی اقتصاد این کشور و منبع حیاتی ارز خارجی محسوب میشود. کمبود گردشگر در مصر موجب شده پیشبینی رشد اقتصادی مصر نیز در سالجاری مالی از بیش از ۵ درصد به حدود چهار درصد نزول کرده و این به آن معناست که کسری بودجه مصر در سال ۲۰۱۶ چیزی در حدود ۱۱درصد از تولید ناخالص ملی خواهد بود.
ارسال نظر