انتقاد مدیرعامل اسبق استقلال از شیوه واگذاری سرخابیها
برخی خریداران برای پولشویی میآیند
در شرایطی که این روزها بحث واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی حسابی داغ است، هنوز هستند کسانی که نسبت به چنین انتقالی چندان خوشبین نیستند. یکی از آنها کاظم اولیایی است. مدیرعامل اسبق باشگاههای استقلال و پاس همدان دیروز در گفتوگو با «ایلنا» به انتقاد از شرایط فعلی واگذاری پرداخته است. او با اشاره به عدم حضور حتی یک خریدار در اولین مرحله مزایده دو باشگاه پرسپولیس و استقلال میگوید: «این شیوه واگذاری درست نیست. این ۲ باشگاه در حالی که نمیتوانند خرج خود را دربیاورند، چگونه میخواهند به بخشخصوصی واگذار شوند؟ حتی آقایان میخواهند با فروش این ۲ باشگاه درآمدزایی هم انجام دهند.
در شرایطی که این روزها بحث واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی حسابی داغ است، هنوز هستند کسانی که نسبت به چنین انتقالی چندان خوشبین نیستند. یکی از آنها کاظم اولیایی است. مدیرعامل اسبق باشگاههای استقلال و پاس همدان دیروز در گفتوگو با «ایلنا» به انتقاد از شرایط فعلی واگذاری پرداخته است. او با اشاره به عدم حضور حتی یک خریدار در اولین مرحله مزایده دو باشگاه پرسپولیس و استقلال میگوید: «این شیوه واگذاری درست نیست. این ۲ باشگاه در حالی که نمیتوانند خرج خود را دربیاورند، چگونه میخواهند به بخشخصوصی واگذار شوند؟ حتی آقایان میخواهند با فروش این ۲ باشگاه درآمدزایی هم انجام دهند. با این وضعیت و شیوهواگذاری، عرضه سهام ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال غلط و عجولانه است. بر اساس واقعیتها باید راه مناسبی برای واگذاری این ۲ باشگاه انتخاب کرد تا شرایط ادامه حیات هم برای آنها مهیا شود؛ اما اگر بخواهیم بدون برنامه کار را پیش ببریم به مشکلات سرخابیها اضافه میشود.» اولیایی درباره اینکه کدام روش برای واگذاری استقلال و پرسپولیس بهتر است، میگوید: «در وهله نخست باید این ۲ باشگاه از پوشش دولت خارج و بعد تجاری شوند و پس از آنکه سودده شدند، به بخشخصوصی واگذار شوند. در روند تجاریسازی تا واگذاری به بخشخصوصی باید وضعیت حقپخش تلویزیونی، بلیتفروشی و روشهای دیگر درآمدزایی مشخص شود.»
این مدیر ورزشی، البته نگرانیهای دیگری هم در زمینه واگذاری دارد: «در حال حاضر با این وضعیت اگر کسی برای خرید ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس قدم پیش بگذارد یا برای پولشویی میآید یا مثل بسیاری وسط کار پشیمان شده و امور را رها میکند. مگر میشود باشگاههایی را که زیانده هستند به بخشخصوصی واگذار کرد؟ این نوع واگذاری غیرکارشناسانه و از سرباز کردن است. ما هنوز قوانین حرفهای برای باشگاههای خود نداریم. یک مقطع باشگاه پرسپولیس در زمان ریاست غفوریفرد به سازمان تربیتبدنی واگذار شد؛ اما دولت بعدی با حکم دادگاه باشگاه را پس گرفت. الان هم از کجا معلوم دولت بعدی هم با حکم دادگاه نیاید باشگاه را از مالکش پس بگیرد؟ در این شرایط سرمایهدار عاقلی پا پیش نمیگذارد. باید یک برنامه بلندمدت ریخت و در یک فرجه زمانی مناسب این ۲ باشگاه را واگذار کرد.»
ارسال نظر