پیشکسوت تیم فوتبال پاس تهران گفت: حاصل زحمت من و ده‌ها بازیکنی که عمر خود را در باشگاه پاس طی کردند را به راحتی هدیه دادند.

اصغر شرفی اظهار داشت: نمی‌دانم به چه دلیلی باشگاه پاس را که خانه بسیاری از نام آشناهای فوتبال ایران است را به استان همدان واگذار کردند. این کار با هیچ معیاری قابل سنجش نسیت. من نمی‌توانم به خود بقبولانم جایی که جوانی‌ام را در آن طی کردم به‌این راحتی هدیه داده شده است. وی با اشاره به قدمت ۴۰‌ساله باشگاه پاس افزود: در تمام جاهای دنیا باشگاه‌های ورزشی افزوده می‌شود اما در کشور ما باشگاه با ریشه‌ای چون پاس را به راحتی واگذار می‌کنند. نمی‌دانم در این میان این همه الگو و قهرمانی که از پاس به فوتبال ایران معرفی شده است، چه می‌شود؟

مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با تاکید بر این نکته که «باشگاه پاس ملک شخصی هیچ کس نیست.»، اذعان داشت: مگر می‌شود حاصل عمر یک عده را هدیه داد؟ پس سابقه باشگاه پاس چه می‌شود؟ پیشکسوتان باشگاه چه می‌شوند؟ قهرمانی‌ها و افتخارات باشگاه پاس چه می‌شود؟ و...

شرفی اظهار داشت: من را به عنوان بازیکنی که ۱۵ سال از بهترین دوران عمر خود را در باشگاه پاس طی کردم به هیچ عنوان به بازی نمی‌گیرند و حتی فرصت اظهارنظر ندارم. شناسنامه من باشگاه پاس است، بخشی از هویت من مربوط به باشگاه پاس است. نه من خیلی از قدیمی‌ها باشگاه مانند اسدالهی، مهاجرانی، مناجاتی و... هویت و شناسنامه‌شان پاس است. آن وقت به راحتی هویت آنها را هدیه می‌دهند.

او تاکید کرد: در فوتبال ما چیزی که به حساب نمی‌آید، پیشکسوت است. ما در فوتبال ایران «نخودی» هستیم و گاهی حتی «بیخودی» می‌شویم. اظهار‌نظر ما ارزش ندارد، به ما میدان نمی‌دهند و به راحتی هویت‌مان را از بین می‌برند.

بازیکن پیشین تیم فوتبال پاس افزود: خیلی خوب است که همدان هم صاحب تیم در لیگ برتر فوتبال باشد. اما بهتر بود این استان از راهش وارد می‌شد. مانند شیرین فراز کرمانشاه از لیگ لیگ شروع می‌کرد و با صرف هزینه به لیگ برتر راه می‌یافت نه‌ اینکه یک لقمه آماده که بیش از ۴۰ سال برایش زحمت کشیده شده است را صاحب می‌شد.شرفی تصریح کرد: مگر پاس یک شبه پاس شد. چهل و اندی سال عمر و وقت صرف شد امثال مهاجرانی‌ها، اسدالهی‌ها، مناجاتی‌ها، رنجبرها و... عمر خود را گذاشتند تا باشگاه به‌اینجا رسید. آن وقت حاصل زحمات آنها این طور به راحتی بر باد می‌رود.