دستمزد سرمربی تیم ملی:300میلیون تومان در سال
گفته می‌شود که فتح‌الله‌زاده و عزیز محمدی دو عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال مخالف سرسخت قطبی هستند.

جالب اینکه مربی مورد علاقه این دو و پیشنهاد همیشگی‌شان در جلسات هیات رییسه به ترتیب امیر قلعه‌نویی و محمد مایلی کهن بوده است
یاوری در این 30 سال چندان بد نگذرانده.
همانطور که می‌دانید مربیان هم‌نسل او در همه جای جهان، به بازنشستگی رسیده‌اند، اما جناب یاوری بدون حتی یک عنوان سومی در طول تاریخ مربیگری، امروز برای هدایت هر تیمی نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان طلب می‌کند.
خداداد عزیزی در دوران فوتبالش یکی از مهم‌ترین مخالفان مربی خارجی بود که حالا برای مقابله با قطبی، علاقه‌مند به کسانی شده که یک عمر آنها را با لقب سیاه‌کار در جامعه فوتبال بی‌آبرو کرد.
قرارداد تازه به گفته منابع نزدیک، مبلغ این قرارداد ۸۸۰هزار دلار برای دو فصل فوتبال است که به نسبت تمام قراردادهای قطبی، در ایران رقم منصفانه‌تر و ارزانتری است. هرچه باشد، قطبی فعلا از قدر و قیمت یک مربی برنده برخوردار نیست.
به طور طبیعی پس از اظهارنظر رییس فدراسیون فوتبال و مدیر برنامه‌های قطبی باید افشین را برای یک سال و نیم آینده سرمربی تیم ملی دانست. اما هنوز هیچ چیز پای ورقه قرارداد چفت و بست نشده و با سابقه بد فدراسیون فوتبال هیچ بعید نیست که این قرارداد به سرانجام نرسد. اما اگر قطبی به ایران هم بیاید و دوباره سکان دار تیم ملی فوتبال ایران شود، دورانی متفاوت با سه بازی آخر تیم ملی در مقدماتی جام جهانی را پیش رو خواهد داشت. از همین حالا مربیان و مدیران سنتی فوتبال شمشیر را برای قطبی از رو بسته‌اند و از سابقه گرفته تا دستمزد او را زیر سوال می‌برند. حتی گفته می‌شود که فتح‌الله‌زاده و عزیز محمدی دو عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال مخالف سرسخت قطبی هستند. جالب اینکه مربی مورد علاقه این دو و پیشنهاد همیشگی‌شان در جلسات هیات رییسه به ترتیب امیر قلعه‌نویی و محمد مایلی کهن بوده است. اما سایت گل هم در مطلبی از صف آرایی «خاک خورده‌ها» در برابر سرمربی جوان و محبوب تیم ملی خبر می‌دهد.
بازگشت خاک‌خورد‌ه‌ها به فوتبال ایران
مسعود معینی، کارشناس ثابت ورزش از نگاه دو، جمعه شب در بخشی از سخنانش به نکته مهمی اشاره کرد، اینکه فوتبال ورزش دردکشیده‌ها است و قطبی هرگز درد فوتبال را نکشیده ، بنابراین هرگز نمی‌تواند مربی خوبی باشد. این در حالی است که محمود یاوری مربی 70 ساله فوتبال ایران، امروز در مصاحبه‌ای با ایسنا، به نکته مشابهی اشاره کرده است.
او می‌گوید: قطبی ۳۰ سال در ایران نبوده و از آمریکا آمده و سرمربی تیم ملی شده، بدون اینکه بداند در این ۳۰ سال ما چه کشیده‌ایم. البته آقای یاوری در این ۳۰ سال چندان بد نگذرانده. همانطور که می‌دانید مربیان هم‌نسل او در همه جای جهان، به بازنشستگی رسیده‌اند، اما جناب یاوری بدون حتی یک عنوان سومی در طول تاریخ مربیگری، امروز برای هدایت هر تیمی نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان طلب می‌کند. جناب معینی هم که دستیار پرویز دهداری در تیم ملی بود، بدون توجه به سابقه استقلالی خود، در سال ۱۹۸۷، جانشینی علی پروین را در مسابقات باشگاه‌های آسیا برعهده گرفت و باخت تاریخی پرسپولیس مقابل محمدان با این مربی رقم خورد. شکستی که سال‌ها قرمزها را مقابل کرکری آبی‌دوستان سرافکنده می‌کرد...
این روزها موجی در فوتبال ایران به راه افتاده که مدتی بود از آن خبری نبود. دوستان خاک‌خورده دوباره از زیر خاک بیرون آمده‌اند و سهم خود را می‌خواهند. سهمی که فکر می‌کنند در همه این سال‌ها از آنها دریغ شده است. مصاحبه‌های این روزهای نسل مربیان و بازیکنان فوتبال ایران در دهه 1350 را مرور کنید.
یاغی هم یک پای ثابت است
خداداد عزیزی که سابقه مربیگری وی کمتر از سه سال است، این روزها در مصاحبه‌هایش و از جمله برنامه ورزش از نگاه دو علت اصلی عدم صعود تیم ملی به جام‌جهانی را متوجه افشین قطبی کرد که به زعم او، با اشتباهات تاکتیکی و عدم شناخت بازیکنان ایرانی، این فرصت را از دست داد. خداداد درباره اینکه آیا ادامه کار افشین قطبی در تیم ملی خوب است یا نه، گفت: «اگر می‌خواستیم حذف بشویم، بهتر بود این موضوع با علی دایی اتفاق می‌افتاد نه اینکه دایی در تیم ملی بسوزد و چند ماه دور و بر فوتبال آفتابی نشود. الان هم آقای قطبی که ناکام شده، به‌نظر من شایستگی هدایت تیم ملی را ندارد. ما باید یک مربی خارجی بزرگ بیاوریم.»
خداداد عزیزی در دوران فوتبالش یکی از مهم‌ترین مخالفان مربی خارجی بود که حالا برای مقابله با قطبی، علاقه‌مند به کسانی شده که یک عمر آنها را با لقب سیاه‌کار در جامعه فوتبال بی‌آبرو کرد.
قرارداد قطبی، نصف قرارداد پرسپولیس
اما آیا واقعا قطبی پول کلانی از قرارداد با فدراسیون فوتبال به جیب می‌زند که مستحقش نیست؟
زمانی که افشین قطبی به‌عنوان دستیار پیم وربیک در تیم ملی کره‌جنوبی کار می‌کرد، پیشنهاد پرسپولیس را پذیرفت و به ایران آمد، با این باشگاه یک قرارداد 650هزار دلاری امضا کرد که به نسبت دریافتی‌های قبلی‌اش در کره و آمریکا، پیشرفت قابل‌توجهی را نشان می‌داد.
او در این سال بعد از قهرمانی با پرسپولیس، ایران را ترک کرد و به دبی رفت، اما در شرایطی که به‌نظر کار حمید استیلی برای هدایت پرسپولیس به پایان رسیده بود، تغییرات مدیریتی در پرسپولیس، دوباره قطبی را به ایران بازگرداند.
او این‌بار به‌عنوان سرمربی تیم قهرمان با قرارداد 850هزار دلاری، برای بار دوم مربی پرسپولیس شد، اما این قرارداد گرانقیمت، با ترک ناگهانی ایران از سوی او، شکل دیگری پیدا کرد و قطبی با پرداخت بخشی از مبلغ قراردادش، کاری کرد که راه بازگشت ایران برایش بسته نشود. سومین قرارداد او در ایران، قرارداد برای هدایت تیم ملی بود که بدون دستمزد و به شرط صعود تیم ملی به جام‌جهانی امضا شد.
او برای این قرارداد تنها مبلغی جزئی برای دستیارانش دریافت کرد، اما قطبی اگر تیم ملی را به جام‌جهانی می‌برد، ۵۰۰هزار دلار پاداش می‌گرفت.
اما قرارداد تازه به گفته منابع نزدیک، مبلغ این قرارداد 880هزار دلار برای دو فصل فوتبال است که به نسبت تمام قراردادهای قطبی، در ایران رقم منصفانه‌تر و ارزان‌تری است. هرچه باشد، قطبی فعلا از قدر و قیمت یک مربی برنده برخوردار نیست و بنابراین پیشنهاد مالی‌اش برای فدراسیون فوتبال بسیار کمتر از چیزی است که در ابتدا ارائه شده بود.
با این وصف، قطبی که هزینه دستیاران را نیز باید از روی همین مبلغ پرداخت کند، سالی نزدیک به ۳۰۰میلیون تومان دستمزد خواهد داشت که البته به نسبت درآمد سرانه ایرانیان، رقم خوبی است، اما در فوتبال ایران، مبلغ چندان زیادی محسوب نمی‌شود.