مهرزاد حمیدی خبر داد:
مشکلات جدی در تامین بودجه لازم برای فعالیتهای آکادمیملی المپیک و پار المپیک
«مهرزاد حمیدی»، رییس آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک در نشست خبری خود با خبرنگاران به ارائه برنامههای سال آینده این آکادمی پرداخت و تصریح کرد: یکی از فعالیتهای آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک در سال آینده بر سه محور کادرسازی، کیفیسازی و ارتقای بینالمللی استوار شده است و کلیه محورها مبتنی بر فرآیندهای نیازسنجی و تعامل با دستگاههای عامل ورزشی و مراکز دانشگاهی خواهد بود.
جامعنیوز- آکادمیملی المپیک و پارالمپیک به عنوان نگین مراکز علمیکاربردی ورزشی نسبت به تربیت نیروی متخصص ورزشی اقدام کرده و در این راستا در حال گسترش دامنه تعاملات خود با دستگاههای مجری ورزشی و مراکز دانشگاهی است.
«مهرزاد حمیدی»، رییس آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک در نشست خبری خود با خبرنگاران به ارائه برنامههای سال آینده این آکادمی پرداخت و تصریح کرد: یکی از فعالیتهای آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک در سال آینده بر سه محور کادرسازی، کیفیسازی و ارتقای بینالمللی استوار شده است و کلیه محورها مبتنی بر فرآیندهای نیازسنجی و تعامل با دستگاههای عامل ورزشی و مراکز دانشگاهی خواهد بود. حمیدی افزود: نیاز امروز ورزش کشور توسعه و ارتقای منابع انسانی است و تربیت مربی در کلیه بخشهای ورزشی کشور بیش از هرزمان دیگری احساس میشود.
وی با اشاره به برنامههای این آکادمیدر تربیت نیروی متخصص ورزشی در سال آینده اظهار داشت: این مجموعه در نظر دارد تربیت و توسعه منابع انسانی را از منظر تولید نیروهای متخصص دنبال کند و در سال آینده، کلیه فعالیتهای آموزشی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک با اتکا بر آموزش بلند مدت طراحی شده است.
رییس آکادمیملی المپیک و پارالمپیک در پاسخ به این پرسش که مهمترین فرآیند در دست اجرای آکادمی ملی المپیک چه بوده است، گفت: تدوین استراتژی برای فعالیتهای آکادمی ملی المپیک مهمترین برنامه در دست اجرا خواهد بود و از سال آینده کلیه برنامهها، همایشها و دورههای آموزشی آکادمی پس از امکانسنجی و نیاز سنجی به مرحله اجرا خواهد رسید.
وی ادامه داد: قلبا اعتقاد دارم تا هدف و برنامه تدوین نشود، بهرهوری بالایی از فرآیندهای آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک بهدست نخواهد آمد.
حمیدی افزود: چاپ حتی یک جلد کتاب در صورت نیازسنجی و یافتن بازار مصرف پیش از تولید آن، میتواند نقش مهمیدر توسعه فعالیتهای علمی، آموزشی و پژوهشی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک ایفا کند.
رییس آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک بار دیگر با اشاره به برنامههای این مجموعه در توسعه منابع انسانی اظهار داشت: یکی از برنامههای سالی آینده، بهرهگیری از نخبگان ورزشی در راستای آموزش منابع انسانی خواهد بود. بر این اساس، از کلیه بخشهای آکادمیخواسته شده است تا نخبگان بینالمللی مرتبط با آن بخشها را شناسایی و در جهت بهرهگیری از آنان در قالب اسکان آنها در ایران و با هدف تدریس آنان در دورههای بلندمدت اقدام کند.
حمیدی خاطرنشان کرد: حضور مربیان طراز اول دنیا جهت هدایت تیمهای ملی بسیار مفید و ارزشمند است. اما اگر بتوان از نخبگان ورزشی دنیا با هدف تربیت مربی و مدرس بهره گرفت، نتایج بسیار پایدار و درخشانی کسب خواهد شد.
رییس آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک ادامه داد: در سال آینده کلیه بخشهای آکادمی نسبت به تاسیس برد علمی اقدام خواهند کرد و همچنین چندین بخش تازهتاسیس نیز در نظر گرفته شده است و این بدان معناست که در سال آینده منابع انسانی آکادمی ملی المپیک افزایش خواهد یافت.
رییس مرکز مدیریت ورزشی آکادمیدر پاسخ به این پرسش که مهمترین برنامه در تربیت مربیان ورزشی چه میباشد، اظهار داشت: آکادمی بهدنبال تدوین و پیریزی نظام نوین مربیگری کشور است و برنامههای آموزشی خود را مبتنی بر این نظام طراحی میکند.
حمیدی در خصوص تعاملات آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک با سازمان تربیتبدنی، کمیته ملی المپیک و فدراسیونها تصریح کرد: پیش از هر چیز باید به تعریف وظایف و نحوه تعاملات آکادمیبا دستگاههای متولی ورزش کشور پرداخته و در جهت رفع ناهماهنگیها و ایجاد انسجام بیشتر در کسب بیشترین بهرهوری از امکانات و سرمایههای این مجموعه کوشید.
وی همچنین ادامه داد: به طبع از سال آینده کلیه فعالیتهای آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک مبتنی بر نیازهای فدراسیونهای ورزشی طراحی و اجرا میشود.
رییس آکادمیملی المپیک و پارالمپیک با اشاره به موانع پیش روی گفت: این مجموعه با مشکلات جدی در تامین بودجه لازم برای فعالیتهای خود روبهرو است، اما سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک حمایت کامل خود را از فعالیتهای این مجموعه اعلام داشته و آکادمی را نسبت به ارتقای سطح کیفی خدماتش ترغیب کردهاند.
ارسال نظر