مظفری: فدراسیونها به تحقیقات علمی بهایی نمیدهند
رییس پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: برای اجرایی شدن تحقیقات علمی ورزش در فدراسیونهای ورزشی، با رییس سازمان تربیت بدنی مذاکره خواهیم کرد تا به نتیجه مشترکی برسیم. دکتر مظفری که در رابطه با اجرایی شدن تحقیقات و پژوهشهای علمی تهیه شده در پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم گفتوگو میکرد، با ابراز نگرانی از این قضیه که چرا بدنه ورزش (فدراسیونهای ورزشی و...) به تحقیقات علمی روی نمیآورند و آنها را اجرایی نمیکنند، توضیح داد: در پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم، تنها وظیفه گردآوری تحقیقات و پژوهشهای انجام شده را برعهده داریم و برای اجرایی شدن به یک متولی مانند سازمان تربیت بدنی نیاز داریم. بیتردید با «علیآبادی» در این رابطه مذاکره خواهم کرد.
وی با بیان این که تحقیقات علمی- ورزشی بسیار خوبی در پژوهشکده تربیت بدنی انجام میشود؛ ولی متاسفانه کاربردی ندارد، افزود: یکی از پیشنهادهای همیشگی ما این بوده که با توجه به رویکرد ضعیف فدراسیونهای ورزشی نسبت به استفاده از تحقیقات علمی، ما به سوی فدراسیونهای ورزشی برویم و نیازهایشان را شناسایی کنیم. پیش از این با فدراسیون دوچرخهسواری تفاهم نامهای منعقد شده بود و اخیرا نیز با فدراسیون باستانی تفاهم نامهای را منعقد کردیم و پیشنهادهای خوبی در بخش سختافزاری و نرمافزاری ارائه شد.
وی اضافه کرد: پژوهشکده قطب علمی کشور است و با توجه به اینکه از بودجه کشور برای گردآوری تحقیقات هزینه میشود باید به اجرا هم برسد؛ بنابراین تا آخر سال دو کار دیگر را با فدراسیونهای ورزشی انجام خواهیم داد.
رییس پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم به برگزاری همایش ملی دانشجویی در بابلسر با ارائه نزدیک به ۴۰۰ مقاله و بیش از هزار مقاله رسیده برای کنگره بینالمللی تربیت بدنی و علوم ورزشی که در کیش برگزار خواهد شد اشاره کرد و گفت: این آمار بالای مقالههای ارائه شده، نشان دهنده توسعه علمی ورزش است که نهایتا به شکل کتابچهای درخواهد آمد؛ ولی کدام مقاله تحقیقی مورد استفاده قرار بگیرد مشخص نیست و این فاصله جدی بین تحقیق و اجرا است. ما با توجه به این شرایط در حال اطلاعرسانی قوی به فدراسیونها در قالب کتابچه، CD و کارگاههای آموزشی هستیم.
ارسال نظر