ترک اردوی تیم ملی از سوی هادی عقیلی، پنجمین خداحافظی بازیکنان ملی است. او اما چون سرزده از اردو رفته از سوی کمیته انضباطی با برخوردی جدی مواجه می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، ترک اردوی تیم ملی از سوی هادی عقیلی سبب می‌شود تا این بازیکن با ارجاع پرونده‌اش به کمیته انضباطی، برخوردی جدی را تجربه کند. عقیلی که سال ها مدافع ثابت تیم ملی بود، با روی کار آمدن کارلوس کی‌روش جایگاهش را کم کم در این تیم از دست داد. کی‌روش به منتظری بیش از عقیلی اعتقاد داشت. او در بازی با ازبکستان در اولین بازی دور انتخابی جام‌جهانی در تاشکند، پژمان را فیکس کرد تا همان جا عقیلی به این تغییر اعتراض کند. کی‌روش هم پس از این کار برای ۴ بازی بعدی روی عقیلی چشم بست. او اما دوباره برای این بازی به اردو دعوت شد . درست در زمانی که تیم ملی با شوک رفتار مهدی رحمتی و برخورد قاطع کی‌روش، همراه بود، عقیلی یک هفته‌ای را در تمرینات بود و وقتی دید جایی در ترکیب ۱۱ نفره ندارد ساکش را برداشت و بی صدا از اردو بیرون رفت. مهدی محمد نبی در این باره می‌گوید:« بازیکن تیم ملی باید بداند که پیراهن تیم ملی را مفت از دست ندهد. او اردو را به هر دلیلی چون در ترکیب نبوده، بی خبر ترک کرده و ما پرونده اش را در اختیار کمیته انضباطی می‌گذاریم تا بر اساس قوانین با او برخورد شود. فرقی ندارد مربی تیم ملی کارلوس کی‌روش باشد یا خود فرگوسن، بازیکن باید به تصمیم مربی احترام بگذارد. باید کاری کنیم که بدعت گذاری نشود. یعنی دو روز دیگر این اتفاق در استقلال یا پرسپولیس نیفتد. کی‌روش که نمی‌تواند ۱۰ مدافع در زمین بگذارد، او از کسی استفاده می‌کند که بیشترین هماهنگی را با ترکیب تیمی‌اش داشته باشد.»


قبل از عقیلی در ۲ سال گذشته ۴ بازیکن دیگر هم بودند که دعوت تیم ملی را رد کردند. آیا این مشکل فضای تیم ملی است که چنین اتفاقاتی می‌افتد؟ مهدی محمد نبی سرپرست تیم ملی در این باره در برنامه ورزش و مردم گفت: «دفعات قبلی شرایط فرق می‌کرد، اما بازیکن باید بداند پیراهن تیم ملی را نباید مفت از دست داد.»
این 4 بازیکن، کدام بازیکنان بودند؟ اولین نفر که اردوی تیم ملی را ترک کرد، فرهاد مجیدی بود. بازیکنی که در 36 سالگی به اردو دعوت شد و کی‌روش روی او حساب باز کرده بود . او اما در نامه‌ای از تیم ملی خداحافظی کرد و گفت این حق جوان‌ترهاست که در اردو باشند و او جایی در تیم ملی ندارد. مجیدی مشکلی با کی‌روش نداشت، اما یکی از اعضای کادرفنی، که پیشتر بهانه جدایی فرهاد از اردوی تیم قطبی هم بود، دلیل اصلی این کناره‌گیری می‌توانست باشد.
بعد از او دومین نفری که از تیم ملی کنار رفت، فریدون زندی بود. او سال قبل و در اردوی تیم ملی در ترکیه با کارلوس کی‌روش حرف زد و برای همیشه از تیم ملی رفت. آنجا مشکل این بود که زندی فکر می‌کرد می‌تواند با توجه به مصدومیت مجتبی جباری فیکس بازی کند، اما انگار جایی در برنامه‌های سرمربی تیم نداشت. این جدایی خیلی بی سر و صدا اتفاق افتاد و زندی هم مدتی بعد از لیگ ایران رفت تا پرونده او هم بسته شود.
محرم نویدکیا دیگر بازیکنی بود که دعوت تیم ملی را رد کرد. او بازیکنی بود که دو بار برای حضور در تیم ملی با کارلوس کی‌روش جلسه گذاشت. محرم برای شرکت در اردوها یک مشکل داشت که کارلوس آن را به این صورت تشریح کرد: «محرم یک بازیکن بزرگ و با اخلاق است. حیف شد که فوتبال ایران چنین بازیکنی را در حد تیم ملی از دست داده است. او دلایلی دارد که برای من هم محترم بود. می‌گوید با مصدومیتی که دارد، نمی‌تواند تمرین کند. سفرهای طولانی و فشار بازی‌های نزدیک به هم، سلامت او را به خطر می‌اندازد. دلایل محرم و نوع برخورد صادقانه اش برایم محترم است و چاره‌ای غیر از این نداشتم که حرفش را بپذیرم.»
آخرین و جنجالی‌ترین جدایی از تیم ملی، اما مهدی رحمتی بود. بازیکنی که جدایی اش به دلیل اختلاف با جواد نکونام بود و در این مدت حرف‌های زیادی در این باره مطرح شده است. رحمتی بیرون از اردو خواسته تا استراحت کند و کارلوس کی‌روش هم او را تا زمان حضورش در تیم ملی به مرخصی فرستاده است.