اماکن و فضاهای موجود در این مجموعه حدود نیم قرن است که مورد استفاده قرارگرفته و کسی درطول این زمان برای بازسازی و مراقبت آنها تلاش ویژه‌ای نکرده است. مجموعه فرهنگی ـ ورزشی انقلاب تهران محلی برای لحظه‌ای آرامش در میان پایتخت دود گرفته و پر هیاهوی ایران است، جایی که فرصت برای کسب انرژی و ورزش برای شهروندان خسته مهیاست و قطعه‌ای سبز در میان آسمانخراش‌های مدرن محسوب می‌شود.

آنچه در ادامه می‌خوانید صحبت ها، نظرات و دغدغه‌های مدیر جوان این مجموعه، سید روح اله فقیهی است که در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شده داده است:

مجموعه‌های ورزشی همچون انقلاب، شیرودی، آزادی و کشوری زیر مجموعه شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و وزارت ورزش هستند که سیاست‌های کلی توسط هیات مدیره شرکت توسعه تصویب می‌شود و مدیران فقط مجری تصمیمات هستند. در سیاست‌گذاری‌ها نقشی ندارند و این‌طور نیست که هر مدیری بتواند ظرفیت‌ها را افزایش یا کاهش دهد. به‌طور مثال شاید یک رستوران نیاز باشد ولی وقتی می‌بیند که تعداد زیادی رستوران تاسیس شده حاکی از نگاه اقتصادی به مجموعه دارد. باید بپذیریم این موضوع کار صحیحی نبوده و کاربری این مجموعه ورزشی ـ فرهنگی است و نگاه صرف اقتصادی مجموعه را از حالت فرهنگی‌ـ ورزشی خارج می‌کند. از طرفی حضور قابل توجه فدراسیون‌ها در مجموعه موجب تردد کارکنان اداری می‌شود و برای اعضا و ورزشکاران مزاحمت ایجاد می‌کند.

این مدیر جوان در ادامه افزود: برای اصلاح و مرمت زیر‌ساخت‌ها مانند سیستم آب، برق، گاز، سیستم‌های امنیتی و... به ۳۲ میلیارد تومان بودجه نیاز داریم. اماکن و فضاهای موجود در این مجموعه حدود نیم قرن است که مورد استفاده قرارگرفته و کسی درطول این زمان برای بازسازی و مراقبت ویژه آنها تلاش ویژه‌ای نکرده است.

تلاش ما همواره بر این بوده که بتوانیم حداکثر استفاده را از منابع محدود خود ببریم. به عنوان مثال سال‌ها آبیاری فضای سبز گسترده مجموعه به صورت سنتی و با آب شرب انجام می‌شد که هم اکنون با آب غیر شرب و به روش‌های علمی صورت می‌گیرد. همین موضوع مبلغ زیادی از هزینه پرداختی آب ما را کم کرده است.